Ce parti ale corpului va atrag cel mai mult la o f

Pagina 1 din 2
1   2   »

sabba

Expert member
1435 mesaje

Ce parti ale corpului va atrag cel mai mult la o f

scris pe 6 sep 2004 20:50 de sabba

Ce va atrage cel mai mult la o femeie?
-Sanii
-Fundul
-Picioarele
Va plac femeile inalte, mignone, slabutze, plinutze?

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Mikii

Senior member
70 mesaje

Re: Ce parti ale corpului va atrag cel mai mult la

scris pe 6 sep 2004 21:15 de Mikii

-Sanii
-Fundul
-Picioarele

Capul sa fie placut; fundul sa fie frumos, dar mic incat sa-l prind intr-o palma cand il trag spre mine.
Mignone slabute.

Sunt ceea ce sunt, pentru ca sunt.
sus

dualis

Guest

scris pe 6 sep 2004 21:21 de dualis

-Sanii
-Fundul
-Picioarele

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 6 sep 2004 23:48 de Infector

-Sanii
-Fundul
-Picioarele

Ochii si parul ... apoi fundul si sanii.

Ce fete-mi plac : Micute,roscate cu parul carliontzatsi lung, in acest caz sa se macheze cu roz sau albastru deschis, ruj+make-up frozen plum sau culori din acea gama + nude pink si gloss on clar!!SAU brunete cu parul scurt asa si zburlit (gen punk)..in cazul asta sa se macheze cu negru, sa fie cu ceva carnitza pe ele (nu slabe batz), sa aiba ochii verzi dar nu tin mortish, sa aiba sani dar din nou nu tin mortish..totusi nu-mi place "apa plata". Si sa fie fata de gaska nu paralitica gen Felicia visatoarea.

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Ce parti ale corpului va atrag cel mai mul

scris pe 7 sep 2004 10:13 de ExoticDream

Ochii si parul ... apoi fundul si sanii.

Ce fete-mi plac : Micute,roscate cu parul carliontzatsi lung, in acest caz sa se macheze cu roz sau albastru deschis, ruj+make-up frozen plum sau culori din acea gama + nude pink si gloss on clar!!SAU brunete cu parul scurt asa si zburlit (gen punk)..in cazul asta sa se macheze cu negru, sa fie cu ceva carnitza pe ele (nu slabe batz), sa aiba ochii verzi dar nu tin mortish, sa aiba sani dar din nou nu tin mortish..totusi nu-mi place "apa plata". Si sa fie fata de gaska nu paralitica gen Felicia visatoarea.

Te sfatuiesc sa ramai cu SF-urile tale carliontate si sa nu te mai legi de mine ca nu se stie niciodata! Tu viseaza la cai (adica iepe) cu ochi verzi, cu sani sau fara, cu par lung sau fara si lasa-ma pe mine sa visez la baieti de treaba cum tu nu poti, nu stii si nu ai sa fii niciodata! Peste vreo 10 ani o sa vedem care dintre noi este fericit cu adevarat!!!
Si inca ceva: de ce te-ar interesa pe tine ochii unei fete cand tu nu stii ce-i acela "suflet" ??? Nu ai auzit si tu pe aici sau pe la vreo ruda care a iubit in viata ei ca ochii sunt oglinda sufletului??? Tie ochii unei fete nu ti-ar putea spune decat ceva de genul "Ia-ma, sunt fierbinte, hai s-o facem in vestiar/debara/baie!!!"

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Hellboy

Junior member
21 mesaje

Re:

scris pe 7 sep 2004 10:53 de Hellboy

-Sanii
-Fundul
-Picioarele

Personal ma uit prima data la fata, dar din ce ai enumerat tu, in ordine, fundul, picioarele, sanii. Inaltimea nu are importanta atat timp cat nu coboara sub 1.50 sau peste 1.90. Greutatea sa varieze intre slab si normal.

Conform statisticilor efectuatate de StudMarketCoUk in 2003(o firma din Marea Britanie) barbatii sunt atrasi de picioare si de fetele plinute.

Burn baby, burn!
sus

Swann

Junior member
29 mesaje

Re: Re:

scris pe 7 sep 2004 17:54 de Swann

Personal ma uit prima data la fata, dar din ce ai enumerat tu, in ordine, fundul, picioarele, sanii. Inaltimea nu are importanta atat timp cat nu coboara sub 1.50 sau peste 1.90. Greutatea sa varieze intre slab si normal.:-S

Conform statisticilor efectuatate de StudMarketCoUk in 2003(o firma din Marea Britanie) barbatii sunt atrasi de picioare si de fetele plinute.

La fel si eu...mai intai la fata..daca e draguta, abia apoi trec la alte parti: fundul in primul rand (sa fie mic) si apoi sanii (de preferinta medii). In general, imi plac fetele slabe, micute.

Acum, alta chestie: mi s-a intamplat de multe ori sa merg pe strada si sa vad femei (majoritatea peste 25 ani) uitandu-se tinta la penisul meu mai intai (desi port niste blugi normali, nu pantaloni mulati)..apoi isi ridica privirea mai sus, la fata mea.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re:

scris pe 7 sep 2004 18:09 de ExoticDream

Acum, alta chestie: mi s-a intamplat de multe ori sa merg pe strada si sa vad femei (majoritatea peste 25 ani) uitandu-se tinta la penisul meu mai intai (desi port niste blugi normali, nu pantaloni mulati)..apoi isi ridica privirea mai sus, la fata
mea.

Asa cum UNII barbati se uita intai la sani si fund imaginandu-si adevarate orgii sexuale in compania respectivei, tot astfel or exista si UNELE femei pt care barbatul merita sa fie luat in seama doar daca are atributele necesare pt pat!!! Acum si tu...femeile la peste 25 de ani stiu ce vor (un armasar in dormitor, nu? ) , nu ca pustoaicele de 17-20 care plutesc in vise....!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Y

Guest

Re: Re: Re: Re:

scris pe 7 sep 2004 21:36 de Y

Asa cum UNII barbati se uita intai la sani si fund imaginandu-si adevarate orgii sexuale in compania respectivei, tot astfel or exista si UNELE femei pt care barbatul merita sa fie luat in seama doar daca are atributele necesare pt pat!!! Acum si tu...femeile la peste 25 de ani stiu ce vor (un armasar in dormitor, nu? ) , nu ca pustoaicele de 17-20 care plutesc in vise....!!!

Ai fi buna sa scrii romane, nuvele, schite care sa cuprinda aberatii. Desi ai subliniat "UNII" reiese cat de colo ca barbatii "se gandesc la adevarate orgii sexuale". Femeile nu vor decat atribute necesare sexului (nu stiu vreo femeie, inafara de tine bineinteles, care sa nu-si doreasca printre altele asa ceva si sa aiba un "armasar" in pat nu un "bou" cum vrei tu). Afirmi ca "unii" (cati? pot fi 99,99%) barbati vor "orgii", iar "unele" femei vor doar sex (celelalte ce-or fi vrand, inafara de tine? cu cine or fi facand barbatii orgii?), imi intareste ce ti-am spus la alt subiect: urasti barbatii. O sa-mi spui ca nu am inteles bine. Nu e de vina cel care nu intelege, ci cel care spune, pentru ca nu s-a facut inteles.
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 7 sep 2004 22:22 de YLoveCamelia

-Sanii
-Fundul
-Picioarele

imi pot placea enorm de multe la o femeie. cu cat se poate de multa certitudine nu atributele fizice ma fac , ma determina sa iubesc o femeie. dovada concludenta fiind cele 2 femei pe care le am iubit pana la acest moment in existenta mea destul de ciudata care nu rupeau stilul in mod iesit din comun in ceea ce inseamna infatisare fizica.
daca e sa discutam din unghiul strict fizic , fiindca fireste are importanta si el pot enumera generic de tot :
- fatza
- picioarele
- fundul
daca se armonizeaza toate calitatile pe care le poate avea , cat de cat , este un ideal de femeie pentru mine si ceea ce cred si simt eu.

TamaDrums

Newbie
3 mesaje

scris pe 8 sep 2004 07:50 de TamaDrums

personalitate - sa nu fie proasta si nici f timida, fara fitze, sa fie sociablia, sa asculte muzica buna: de preferat rock sau rave ( fara manele ), sa se imbrace cumva (daca e dezbracata nui nici o problema )

par - negru (mai putin blondele), sa nu fie f scurt dar nici mai mult de mediu.. zburlit sau in scari.. orice e ok

ochi - negri, verzi. nu conteaza daca e fardata sau nu..

fatza - sa arate mai ok.. undeva de la mediu in sus

sani - mici, medii (de preferat) , nu f mari

fund - mediu , mare (nu f)

inaltime - intre 1.60 si 1.90
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 8 sep 2004 13:24 de ExoticDream

Ai fi buna sa scrii romane, nuvele, schite care sa cuprinda aberatii. Desi ai subliniat "UNII" reiese cat de colo ca barbatii "se gandesc la adevarate orgii sexuale". Femeile nu vor decat atribute necesare sexului (nu stiu vreo femeie, inafara de tine bineinteles, care sa nu-si doreasca printre altele asa ceva si sa aiba un "armasar" in pat nu un "bou" cum vrei tu). Afirmi ca "unii" (cati? pot fi 99,99%) barbati vor "orgii", iar "unele" femei vor doar sex (celelalte ce-or fi vrand, inafara de tine? cu cine or fi facand barbatii orgii?), imi intareste ce ti-am spus la alt subiect: urasti barbatii. O sa-mi spui ca nu am inteles bine. Nu e de vina cel care nu intelege, ci cel care spune, pentru ca nu s-a facut inteles.

Multumesc pt aprecieri, vei fi primul meu critic dupa ce imi voi publica volumul de debut intitulat "Aberatii romantico-filosofico-exotice privind conceptul de iubire&sex in mileniul 3". Ai intuit inclinarea mea spre scris sau mi-ai citit cea mai recenta creatie (povestea cu Scufita Alba) ???

Iar interpretezi! Desi n-am generalizat, iar ma acuzi ca am ceva cu barbatii! Stii bine ca multi (eu n-am avansat nici un procent)dezbraca femeia din priviri de prima data si se gandesc la sex! Dar nu toti! M-as impusca daca n-ar mai exista si altfel de barbati pt care o femeie trebuie apreciata din multe puncte de vedere! Citeste postul lui YLoveCamelia, el spune asa: "imi pot placea enorm de multe la o femeie, cu cat se poate de multa certitudine nu atributele fizice ma fac, ma determina sa iubesc o femeie." De ce nu intelegi ca asa cum el este un exemplu de barbat care apreciaza o femeie in primul rand pt calitatile ei "nefizice", tot astfel eu sunt o fata care apreciez un baiat exact la fel! In schimb tu ce faci? Sustii ca "femeile nu vor decat atribute necesare sexului"!!! Adica dupa parerea ta toate femeile intra in oala asta! Nu vezi ca tu esti cel care generalizeaza? Cred ca inteleg unde vrei sa ajungi: barbatii aia multi care vor inainte de orice sex sunt de fapt victime ale tuturor femeilor care doar asta vor de la ei!!! Interesant! Inca ceva: eu nu-mi doresc un "bou" in pat - probabil ai tras concluzia asta fiindca am zis ca mi-as dori un virgin prima data sau pt ca nu ma innebunesc dupa barbatii care au trecut prin sute de paturi la viata lor -dar nu dotarea partenerului si dexteritatea lui "la aparat" sunt atributele care ma intereseaza la el! Poti sa razi cat vrei, dar mi se pare atat de...penibil si subuman sa-mi aleg iubitul dupa ce ii fac CTC-ul in boxeri si isi depune CV-ul sexual la mine!!! Stiu de ce n-ai inteles: eu intai ma indragostesc si abia apoi ajung (eventual) in pat cu respectivul (nu imediat si exact in ordinea asta), de aceea nu ii cunosc "comorile" si talentul erotic decat dupa ce il iubesc.... Ordinea asta e mai greu de inteles azi...

sus

Hellboy

Junior member
21 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 8 sep 2004 17:51 de Hellboy

personalitate - sa nu fie proasta si nici f timida, fara fitze, sa fie sociablia, sa asculte muzica buna: de preferat rock sau rave ( fara manele ), sa se imbrace cumva (daca e dezbracata nui nici o problema )

Daca nu ma insel, personalitatea nu are nimic de-a face cu fizicul. Intrebarea se referea strict "la parti ale corpului". Ce spui tu suna a anunt la matrimoniale.

P.S

sa asculte muzica buna: de preferat rock sau rave

In viziunea ta muzica buna inseamna rave... Pt altcineva muzica buna este: opera, muzica simfonica... Ce aberatie: "sa asculte muzica buna"! - daca Cindy Crowford ar asculta manele probabil ca o s-o trimiti la plimbare.

Burn baby, burn!
sus

TamaDrums

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 9 sep 2004 06:19 de TamaDrums

Daca nu ma insel, personalitatea nu are nimic de-a face cu fizicul. Intrebarea se referea strict "la parti ale corpului". Ce spui tu suna a anunt la matrimoniale.

P.S

In viziunea ta muzica buna inseamna rave... Pt altcineva muzica buna este: opera, muzica simfonica... Ce aberatie: "sa asculte muzica buna"! - daca Cindy Crowford ar asculta manele probabil ca o s-o trimiti la plimbare.

Ce spun eu suna a prietena mea.

Si probabil ca iubesc tot ceea ce inseamna simplu.. normal ca mi`ar putea placea si frumusetea pura dar nu e primu in lista. Am avut si experiente cu o tipa manelista.. si nu a fost prea ok. Ea vroia intrun loc eu in altul.. nu ne prea intelegeam. Mai tarziu aflasem ca tipa cauta bani si ma inselase cu alti tipi( sau probabil ii insela pe ei cu mine).
Acuma insa traiesc fericit cu o fata.. o iubesc, ma iubeste.. si nimeni nu poate contesta frumusetea ei.. nici macar Cindy Crowford
sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 9 sep 2004 09:54 de ursu

Ce spun eu suna a prietena mea.

Si probabil ca iubesc tot ceea ce inseamna simplu.. normal ca mi`ar putea placea si frumusetea pura dar nu e primu in lista. Am avut si experiente cu o tipa manelista.. si nu a fost prea ok. Ea vroia intrun loc eu in altul.. nu ne prea intelegeam. Mai tarziu aflasem ca tipa cauta bani si ma inselase cu alti tipi( sau probabil ii insela pe ei cu mine).
Acuma insa traiesc fericit cu o fata.. o iubesc, ma iubeste.. si nimeni nu poate contesta frumusetea ei.. nici macar Cindy Crowford

Nu intotdeauna exista o relatie de proportionalitate intre frumosul interior si cel exterior . Eu de exemplu cunosc o fata extraodrinar de frumoasa si cu un caracter deosebit . Cand am vorbit prima data cu ea (pe net) am crezut ca cine stie ce uratenie este la cat de frumos gandeste . Dar am avut o surpriza placuta cand mi-a trimis o poza . Asa ca sunt cazuri si cazuri .
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 sep 2004 09:59 de ExoticDream

-Sanii
-Fundul
-Picioarele

Am vazut aseara un film pe Prima...semana mai mult cu un documentar in care naratorul, un pusti de 18 ani care tocmai avusese prima sa experienta sexuala, gandeste cu glas tare despre femei, relatii, sex si eventual dragoste, a fost instructiv! Am regasit in cuvintele lui multe din opiniile pe care si le exprima barbatii aici, am vazut cum ne privesc ei, baietii/barbatii, pe noi, fetele/femeile, ce apreciaza la noi in primul rand, ce isi doresc! Referitor la subiectul de fatza, tipul zicea ca intai priveste in ochi fata (e mai mult o comunicare senzuala) , apoi coboara spre sani (pe care ii "masoara" cu ajutorul unei cupe de sampanie, se pare ca ala e size-ul de referinta! ) , apoi spre triunghiul placerilor! Nu parea prea interesat nici de fund, nici de picioare si in nici un caz de altceva!!!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 9 sep 2004 10:03 de ExoticDream

Nu intotdeauna exista o relatie de proportionalitate intre frumosul interior si cel exterior . Eu de exemplu cunosc o fata extraordinar de frumoasa si cu un caracter deosebit . Cand am vorbit prima data cu ea (pe net) am crezut ca cine stie ce uratenie este la cat de frumos gandeste . Dar am avut o surpriza placuta cand mi-a trimis o poza . Asa ca sunt cazuri si cazuri .

Cu un om frumos pe dinafara, dar urat sufleteste poti sta o ora, o noapte sau o saptamana, cu un om mai putin frumos fizic, dar frumos sufleteste, poti sta o viata. Ca sa nu mai spunem ca frumusetea fizica e trecatoare si ceea ce ramane intotdeauna este sufletul....daca il ai!

sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

scris pe 9 sep 2004 10:03 de ursu

Am vazut aseara un film pe Prima...semana mai mult cu un documentar in care naratorul, un pusti de 18 ani care tocmai avusese prima sa experienta sexuala, gandeste cu glas tare despre femei, relatii, sex si eventual dragoste, a fost instructiv! Am regasit in cuvintele lui multe din opiniile pe care si le exprima barbatii aici, am vazut cum ne privesc ei, baietii/barbatii, pe noi, fetele/femeile, ce apreciaza la noi in primul rand, ce isi doresc! Referitor la subiectul de fatza, tipul zicea ca intai priveste in ochi fata (e mai mult o comunicare senzuala) , apoi coboara spre sani (pe care ii "masoara" cu ajutorul unei cupe de sampanie, se pare ca ala e size-ul de referinta! ) , apoi spre triunghiul placerilor! Nu parea prea interesat nici de fund, nici de picioare si in nici un caz de altceva!!!

Da-mi voie sa fiu un pic rau . Ce parere ai fi avut despre baieti daca ai fi vazut Jack Spintecatorul ? Filmul reflecta parerea scenaristului despre viata si atat . E o simpla fabulatie ce nu trebuie sa fie intodeauna tangenta cu realitatea .
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Ce parti ale corpului va atrag cel mai

scris pe 9 sep 2004 10:09 de ExoticDream

Da-mi voie sa fiu un pic rau . Ce parere ai fi avut despre baieti daca ai fi vazut Jack Spintecatorul ? Filmul reflecta parerea scenaristului despre viata si atat . E o simpla fabulatie ce nu trebuie sa fie intodeauna tangenta cu realitatea .

Nu este numai tangenta cu realitatea, ci de-a dreptul secanta! Jack Spintecatorul este un caz izolat, in timp ce viziunea acelui pusti este una comuna multor baieti de varsta lui, "actiunea" se petrece intr-un colegiu si multe din fazele de acolo se potrivesc de minune cu cele pe care le-am intalnit in realitate aici, la noi! Era chiar interesant pt mine ca fata sa privesc femeia prin ochii unui baiat!!!

sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce parti ale corpului va atrag cel

scris pe 9 sep 2004 10:15 de ursu

Nu este numai tangenta cu realitatea, ci de-a dreptul secanta! Jack Spintecatorul este un caz izolat, in timp ce viziunea acelui pusti este una comuna multor baieti de varsta lui, "actiunea" se petrece intr-un colegiu si multe din fazele de acolo se potrivesc de minune cu cele pe care le-am intalnit in realitate aici, la noi! Era chiar interesant pt mine ca fata sa privesc femeia prin ochii unui baiat!!!

E o diferenta intre un film cu adolescenti ce trebuie sa se vanda si un documantar despre viata adolescentilor . Eu nu as lua drept referinta ceva dintr-un produs comercial . Si pt documantar trebuie fonduri .. da intelegi ce am vrut sa zic .
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ce parti ale corpului va atrag

scris pe 9 sep 2004 10:23 de ExoticDream

E o diferenta intre un film cu adolescenti ce trebuie sa se vanda si un documantar despre viata adolescentilor . Eu nu as lua drept referinta ceva dintr-un produs comercial . Si pt documantar trebuie fonduri .. da intelegi ce am vrut sa zic .

Nu e o referinta, ci un fel de confirmare. Si daca se vinde, asta nu cumva se intampla tocmai pt ca adolescentii se regasesc in pielea personajelor respective? Ca doar nu l-o privi ca pe un SF!!!

sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parti ale corpului va a

scris pe 9 sep 2004 10:27 de ursu

Nu e o referinta, ci un fel de confirmare. Si daca se vinde, asta nu cumva se intampla tocmai pt ca adolescentii se regasesc in pielea personajelor respective? Ca doar nu l-o privi ca pe un SF!!!

Asta e una din discutiile interminabile . Daca de exemplu eu ma uit la un film cu violenta nu inseamna ca ma regasesc in asa ceva . Si unele filme cu adolescenti sunt SF-uri pt mine .
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parti ale corpului

scris pe 9 sep 2004 10:47 de ExoticDream

Asta e una din discutiile interminabile . Daca de exemplu eu ma uit la un film cu violenta nu inseamna ca ma regasesc in asa ceva . Si unele filme cu adolescenti sunt SF-uri pt mine .

Nu este acelasi lucru. Filmele cu violenta si SF-urile hranesc anumite laturi ascunse ale personalitatii umane care nu se pot exprima liber in realitate, in timp ce filmele "documentare" prezinta viata aproximativ asa cum este ea, incercand sa explice care este trend-ul in diferite segmente ale societatii si eventual sa traga un semnal de alarma....Asa sunt filmele cu adolescenti care se drogheaza, consuma bauturi alcoolice, fac sex aiurea sau au tulburari de alimentatie (anorexie, bulimie)...

sus

squaw

Guest

Re: Re: Re: Ce parti ale corpului va atrag cel mai

scris pe 8 oct 2004 13:29 de squaw

Te sfatuiesc sa ramai cu SF-urile tale carliontate si sa nu te mai legi de mine ca nu se stie niciodata! Tu viseaza la cai (adica iepe) cu ochi verzi, cu sani sau fara, cu par lung sau fara si lasa-ma pe mine sa visez la baieti de treaba cum tu nu poti, nu stii si nu ai sa fii niciodata! Peste vreo 10 ani o sa vedem care dintre noi este fericit cu adevarat!!!
Si inca ceva: de ce te-ar interesa pe tine ochii unei fete cand tu nu stii ce-i acela "suflet" ??? Nu ai auzit si tu pe aici sau pe la vreo ruda care a iubit in viata ei ca ochii sunt oglinda sufletului??? Tie ochii unei fete nu ti-ar putea spune decat ceva de genul "Ia-ma, sunt fierbinte, hai s-o facem in vestiar/debara/baie!!!"
Si in vestiar..si in debara...si in baie...si cu ochii deschisi...si cu apa plata...s.a.m.d. cu acordul ambelor parti.Dar de ce peste 10 ani?
sus

squaw

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 8 oct 2004 13:49 de squaw

Stiu de ce n-ai inteles: eu intai ma indragostesc si abia apoi ajung (eventual) in pat cu respectivul (nu imediat si exact in ordinea asta), de aceea nu ii cunosc "comorile" si talentul erotic decat dupa ce il iubesc.... Ordinea asta e mai greu de inteles azi...
Dar ordinea asta?:Intai te indragostesti de 'virginelul' tau.Te mariti.Te rogi cativa ani de el sa faca sex macar o data pe luna.Ce zici?
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parti ale corpu

scris pe 8 oct 2004 14:33 de bebe

Nu este acelasi lucru. Filmele cu violenta si SF-urile hranesc anumite laturi ascunse ale personalitatii umane care nu se pot exprima liber in realitate, in timp ce filmele "documentare" prezinta viata aproximativ asa cum este ea, incercand sa explice care este trend-ul in diferite segmente ale societatii si eventual sa traga un semnal de alarma....Asa sunt filmele cu adolescenti care se drogheaza, consuma bauturi alcoolice, fac sex aiurea sau au tulburari de alimentatie (anorexie, bulimie)...

mai fato, tu esti batrana (depasita) in gandire de acum.

Sexul e ca un leac.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce parti ale corpului va atrag cel

scris pe 8 oct 2004 16:27 de ExoticDream

Si in vestiar..si in debara...si in baie...si cu ochii deschisi...si cu apa plata...s.a.m.d. cu acordul ambelor parti.Dar de ce peste 10 ani?

Peste 10 ani ma gandesc ca vom trage linie si vom vedea cine s-a realizat dpdv afectiv: cel care a zburat din floare in floare incercand zeci-sute de parteneri sau cel care a iubit cu adevarat....

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 24 oct 2004 04:47 de nemesis

-Sanii
-Fundul
-Picioarele

the mind...
her mind, her brain... then the rest!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

xxxxx

Veteran member
169 mesaje

scris pe 24 oct 2004 06:39 de xxxxx

the mind...

Fiecare vrea ce n-are!

http://www.youtube.com/watch?v=l0xgcPYaJyQ&feature=channel_page
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 24 oct 2004 10:09 de sabba

the mind...

Iar incerci sa faultezi?
Adica tu-i faci intai o encefalograma, dupa care o analizezi?

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online