Ce parti ale corpului va atrag cel mai mult la o f

Pagina 2 din 2
«   1   2

lnfector

Veteran member
214 mesaje

Re: Re: Ce parti ale corpului va atrag cel mai mul

scris pe 24 oct 2004 10:58 de lnfector

the mind...
her mind, her brain... then the rest!

Bai nu zic acum ca asta nu ar conta ca totusi degeaba e super frumoasa daca behaie cand deschide gura dar totusi .... degeaba e foarte desteapta daca nu are macar un fizic placut. Nu fotomodel dar nici betty cea urata. Nu stiu .. o femeie pentru a fi atragatoare trebuie sa fie "o suma de calitati" , sau asa , cate putin din fiecare. Si isteata , si simpatica, si cu putin umor, si putin harnica adica sa nu stea toata ziua ca vaca la TV sa nu puna mana nici farfuria sa si-o spele. Degeaba are o calitate daca nu are restul ....
Cam complicat dar ... daca vrei ceva serios treb sa cauti ceva de calitate. Daca o vrei doar sa-ti stea o noapte cu ochii in tavan ... asta e alta gasca in alta traista

Si daca ...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 25 oct 2004 11:43 de ExoticDream

the mind...
her mind, her brain... then the rest!

...and the same goes for men....the mind.....his mind...his brain....then the rest....(if his mind is...high, then his soul follows....)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

claudiudr

Senior member
97 mesaje

Re: Ce parti ale corpului va atrag cel mai mult la

scris pe 15 ian 2005 00:30 de claudiudr

Ce va atrage cel mai mult la o femeie?
-Sanii
-Fundul
-Picioarele
Va plac femeile inalte, mignone, slabutze, plinutze?

Ma uitai prin urma si am gasit un subiect ... ... Pe mine ma atrage cel mai mult fundul ...mai ales ca de curand mi-a dat prietena o poza cu ea ...de mama mama

.Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii... atunci EA este sensul, daca nu... EA ar trebui sa fie...
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 15 ian 2005 15:17 de Necunoscut

Deci sa ma bag si eu in seama si sa zic ce fete imi plac?

1. Sa fie inalte, cel putin 1,75, pentru ca eu am 1,90
Asta inseamna ca daca o fata are 1,60.. nu poate sa fie prietena mea.
In al doilea rand, ca asptect fizic imi plac cele vopsite brunete, blonde roschate da` sa fie vopsite, pentru mine simbolizeaza ca se ingrijesc de aspectul lor... sa fie curate

2. Cel mai mult imi plac picioarele, sa fie lungi si bronzate daca se poate, dupa care vin sanii. Normal ca sanii imi plac sa fie mari, da` cateodata imi plac foarte mult si cei discreti, dar sa fie frumosi, sa fie rotunzi, ma intelegeti. Dupa care pot sa zic ca imi plac fetele cu parul lung, insa am cunoscut multe fete cu parul scurt ce arata bestial. Dupa aceea vine fundul, care trebuie sa fie rotund... si atragator, ma intelegeti...

Oricum nu intotdeauna asptectul fizic e important, da` nici sa fie BEtty cea Urata

Thx.
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online