Ce barbati va plac?:))

Pagina 1 din 4
1   2   3   4   »

sabba

Expert member
1435 mesaje

Ce barbati va plac?:))

scris pe 8 sep 2004 19:01 de sabba

Daca tot vazuram care sunt preferintele catorva de pe aici in materie de femei, hai sa vedem cam ce ne place noua, femeile, la un barbat!
Sa lasam tandretzurile si romantismele deoparte si sa ne referim strict la aspectul fizic!

Mie, de ex, imi plac barbatii peste 1.80, nu blonzi, bine facuti....alura aia sportiva imi place tare...
Nu-mi plac barbatii slabutzi, care sa ai senzatia ca le rupi vreo mana daca te atingi de ei....
Partile corpului care-mi plac cel mai mult sunt: pectoralii si fundul!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

nesatula

Guest

Re: Ce barbati va plac?:))

scris pe 8 sep 2004 21:43 de nesatula

ce conteaza cum arata? sa fie spalatzi shi sa futa bine!!!
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Ce barbati va plac?:))

scris pe 8 sep 2004 22:08 de sabba

E, na!
Esti prea pretentioasa!
De ce mai trebuie sa fie si spalati?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 sep 2004 11:43 de ExoticDream

Daca tot vazuram care sunt preferintele catorva de pe aici in materie de femei, hai sa vedem cam ce ne place noua, femeile, la un barbat!
Sa lasam tandretzurile si romantismele deoparte si sa ne referim strict la aspectul fizic!

Mie, de ex, imi plac barbatii peste 1.80, nu blonzi, bine facuti....alura aia sportiva imi place tare...
Nu-mi plac barbatii slabutzi, care sa ai senzatia ca le rupi vreo mana daca te atingi de ei....

Mie imi plac barbatii ingrijiti fara a fi maniaci ai cosmeticalelor (si nu ma refer doar la igiena, ci la aspectul general al corpului, adica sa se mai uite in oglinda din cand in cand, sa mai puna mana pe o gantera - ca nu costa mai mult decat un DVD XXX - , sa faca jogging, sa mai joace un fotbal sau sa treaca pe la sala in timpul liber), cu alura sportiva (fara exagerare, adica nu-mi plac "pachetele de muschi", ci cei cu un look acceptabil, urasc barbatii grasi, ii prefer pe cei slabi, dar....nu piele si os, ci cu un muschi pe ici, pe colo! ), inalti (1,80-1,90 m ca sa pot purta si eu tocuri cand am chef), bruneti cu ochi negri (blonzii mi se par spalaciti mai ales daca au ochi albastri sau verzi, dar daca au o fatza precum Dolph Lungren mai ca as face o exceptie!). Imi plac barbatii care iubesc sportul (nu la TV, nu de performanta, ci practicat de placere), as vrea sa mearga cu mine pe munte, la schi, cu bicicleta, cu rolele etc etc fara sa strambe din nas a comoditate!

Nici unul din aceste atribute fizice nu ar avea valoare daca barbatul in cauza nu ar fi inteligent, sincer, amuzant bla bla bla...., dar astea sunt calitati off-topic!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Alucka

Senior member
70 mesaje

scris pe 9 sep 2004 12:22 de Alucka

dar astea sunt calitati off-topic!

Nici nu banuieshti cata dreptate ai!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Ce barbati va plac?:))

scris pe 9 sep 2004 12:30 de ExoticDream

Nici nu banuieshti cata dreptate ai!

On-topic in viata reala ar trebui sa nu uitam totusi verzisorii....ca fara ei muschiuletii aia, fie ei si bine claditi, nu tin de foame....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Alucka

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce barbati va plac?:))

scris pe 9 sep 2004 12:33 de Alucka

On-topic in viata reala ar trebui sa nu uitam totusi verzisorii....ca fara ei muschiuletii aia, fie ei si bine claditi, nu tin de foame....

Biensur!
sus

Mascul

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati va plac?:))

scris pe 9 sep 2004 12:43 de Mascul

Biensur!

Io zic ca o sula noduroasa si bine infipta va poate face sa uitati si de verzisori si de tot...experienta proprie...ba chiar mai mult sa scoateti verzisori t intretinerea masculului de rasa
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati va plac?:))

scris pe 9 sep 2004 12:58 de ExoticDream

Biensur!

Uite ce am citit si mi-a placut:

"Circula o zicala ca banul e ochiul dracului. Eu nu-l concep ca ochiul dracului, eu il concep ca pe o scara dubla. Daca-l posezi, indiferent in ce cantitati, si te misti in sus binefacator pe scara, nu mai e ochiul dracului. Iar daca cobori, atunci te duci cu el in infern, prin vicii, prin lacomie si prin toate imperfectiile legate de orgoliu si de pofta de stapan." (Petre Tutea)

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati va plac?:))

scris pe 9 sep 2004 13:02 de ExoticDream

Io zic ca o sula noduroasa si bine infipta va poate face sa uitati si de verzisori si de tot...experienta proprie...ba chiar mai mult sa scoateti verzisori t intretinerea masculului de rasa

Imi dau seama perfect ce experienta ai...si mai ales cu cine!!!
Si dupa ce se incheie programul artistic (ce-i mult strica oricat te-ar tine), ce (mai) facem? Dam drumul la televizor? Mie imi trebuie mai mult de o chestie din-aia periculoasa de la un mascul, fie el si feroce...si sa nu spui ca doua!

sus

Mascul

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati va plac?:))

scris pe 9 sep 2004 13:08 de Mascul

Imi dau seama perfect ce experienta ai...si mai ales cu cine!!!
Si dupa ce se incheie programul artistic (ce-i mult strica oricat te-ar tine), ce (mai) facem? Dam drumul la televizor? Mie imi trebuie mai mult de o chestie din-aia periculoasa de la un mascul, fie el si feroce...si sa nu spui ca doua!

Pai era vorba de SEX sau ce p... mea
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati va plac

scris pe 9 sep 2004 13:12 de ExoticDream

Pai era vorba de SEX sau ce p... mea

Forumul seXpert este intr-adevar unul in care sexul este prioritatea numarul 1, dar vezi ca exista niste subiecte (sus, la Index-uri), fiecare tratand o anume problema. Cel de fata se ocupa de calitatile fizice pe care o femeie doreste sa le gaseasca la un barbat! Acum e clar?

sus

Mascul

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati va

scris pe 9 sep 2004 13:17 de Mascul

Forumul seXpert este intr-adevar unul in care sexul este prioritatea numarul 1, dar vezi ca exista niste subiecte (sus, la Index-uri), fiecare tratand o anume problema. Cel de fata se ocupa de calitatile fizice pe care o femeie doreste sa le gaseasca la un barbat! Acum e clar?

Pai...papusa... eu nu la calitati fizice m-am referit?...si nu tu esti cea care a deviat de la subiect...cu nu-s ce calitati intelectuale?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati

scris pe 9 sep 2004 13:34 de ExoticDream

Pai...papusa... eu nu la calitati fizice m-am referit?...si nu tu esti cea care a deviat de la subiect...cu nu-s ce calitati intelectuale?

Am zis ca cele intelectuale sunt off-topic intr-un rand, in timp ce despre cele fizice am ciripit o multime! Dar ce sa fac, nu toata lumea apreciaza numai chestia aia cu noduri!

sus

Mascul

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce bar

scris pe 9 sep 2004 13:48 de Mascul

Am zis ca cele intelectuale sunt off-topic intr-un rand, in timp ce despre cele fizice am ciripit o multime! Dar ce sa fac, nu toata lumea apreciaza numai chestia aia cu noduri!

E adevarat...dar "aia cu noduri" e number one...sau gresesc?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce

scris pe 9 sep 2004 14:02 de ExoticDream

E adevarat...dar "aia cu noduri" e number one...sau gresesc?

Pt mine NU! Dar cate bordeie, atatea obiceiuri....!

sus

Mascul

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 9 sep 2004 14:17 de Mascul

Pt mine NU! Dar cate bordeie, atatea obiceiuri....!

...mda..inseamna ca nu ai intalnit inca pe "cumatra" aia noduroasa by the way...esti virgina cumva?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 sep 2004 14:27 de ExoticDream

...mda..inseamna ca nu ai intalnit inca pe "cumatra" aia noduroasa by the way...esti virgina cumva?

Poate ca da, poate ca nu......

In aceeasi ordine de idei (sau poate nu? ) , chiar crezi ca jupana noduroasa imi va da toate principiile de viata peste cap in asemenea hal incat nu voi mai face altceva decat sa hingheresc barbatii "dotati", in cautarea fericirii absolute (care pt mine va fi intruchipata de SEXXXXXX)???

No way, not me!!! Yuk!!!

sus

leoaica

Guest

scris pe 9 sep 2004 17:52 de leoaica

Nu am crezut ca imi vor place blonzii vreodata, si cu ochii albastri, dar asta e viata inimile noastre tocmai bat in acelasi ritm...
si e un tip tare mishto...inteligent...ma ameteste...
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 9 sep 2004 18:01 de YLoveCamelia

hh , ai murit...

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati va plac?:))

scris pe 9 sep 2004 18:08 de YLoveCamelia

Uite ce am citit si mi-a placut:

"Circula o zicala ca banul e ochiul dracului. Eu nu-l concep ca ochiul dracului, eu il concep ca pe o scara dubla. Daca-l posezi, indiferent in ce cantitati, si te misti in sus binefacator pe scara, nu mai e ochiul dracului. Iar daca cobori, atunci te duci cu el in infern, prin vicii, prin lacomie si prin toate imperfectiile legate de orgoliu si de pofta de stapan." (Petre Tutea)

Petre Tutea .. ce om..

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 9 sep 2004 21:03 de dualis

(blonzii mi se par spalaciti mai ales daca au ochi albastri sau verzi, dar daca au o fatza precum Dolph Lungren mai ca as face o exceptie!).

Dolph Lundgren ?! In Rocky IV ?

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 9 sep 2004 21:06 de sabba

Mie imi plac barbatii ingrijiti fara a fi maniaci ai cosmeticalelor (si nu ma refer doar la igiena, ci la aspectul general al corpului, adica sa se mai uite in oglinda din cand in cand, sa mai puna mana pe o gantera - ca nu costa mai mult decat un DVD XXX - , sa faca jogging, sa mai joace un fotbal sau sa treaca pe la sala in timpul liber), cu alura sportiva (fara exagerare, adica nu-mi plac "pachetele de muschi", ci cei cu un look acceptabil, urasc barbatii grasi, ii prefer pe cei slabi, dar....nu piele si os, ci cu un muschi pe ici, pe colo! ), inalti (1,80-1,90 m ca sa pot purta si eu tocuri cand am chef), bruneti cu ochi negri (blonzii mi se par spalaciti mai ales daca au ochi albastri sau verzi, dar daca au o fatza precum Dolph Lungren mai ca as face o exceptie!). Imi plac barbatii care iubesc sportul (nu la TV, nu de performanta, ci practicat de placere), as vrea sa mearga cu mine pe munte, la schi, cu bicicleta, cu rolele etc etc fara sa strambe din nas a comoditate!

Nici unul din aceste atribute fizice nu ar avea valoare daca barbatul in cauza nu ar fi inteligent, sincer, amuzant bla bla bla...., dar astea sunt calitati off-topic!

Vin Diesel e fix pe gustul meu!
Pacat, insa, ca eu nu sunt pe gustul lui!

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 9 sep 2004 21:13 de dualis

sus

Rano

Guest

scris pe 9 sep 2004 21:25 de Rano

...sincer, clar si direct!O atitudine de salutat!Pacat ca nu ne-am cunoscut!
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 9 sep 2004 21:42 de dualis

...sincer, clar si direct!O atitudine de salutat!Pacat ca nu ne-am cunoscut!

Lasa rano ca-ti gasesti tu rana ("broasca" in italiana) ta

sus

Teo

Veteran member
175 mesaje

scris pe 10 sep 2004 08:11 de Teo

Minimum minimorum 1.85 - nu ajunge sa pot sa port tocuri, vreau sa fie mai inalt decat mine si cand am role in picioare , solizi (nu neaparat in genul atletic), ca sa ma simt in siguranta, sa nu se mai ia lumea de mine pe strada - in plus, si in pat se cunoaste diferenta, mi se pare mult mai mishto cu un tip mai solid; bruneti/sateni, ochi caprui/negri, par pe piept (mai mult, asa, nu suport barbatii cu 2 fire de par pe piept), maini mari, intotdeauna calde. Imi plac barbatii cu barba. Ma uit in primul rand la ochi si la fata in general. Bleah pentru pachetele de muschi. Bleah si pentru tipii slabi. Ce nu suport in nici un caz - metrosexualii: sa stea la sala 2 ore in fiecare zi, sa aiba hainele mereu "apretate", sa ii ia manichiura mai mult decat mie, sa se eplieze peste tot, sa isi dea cu crema de fatza (un specimen cu alura de Adi Mutu ). Cred ca sunt eu mai primitiva, dar daca face vreo doua dusuri pe zi, se tunde si barbiereste din cand in cand si se da cu deodorant si aftershave, it's enough for me

"Le plus lâche des assassins, c'est celui qui a des remords" (J.P. Sartre)
sus

Teo

Veteran member
175 mesaje

scris pe 10 sep 2004 08:15 de Teo

Pacat, insa, ca eu nu sunt pe gustul lui!

Banderas rulz Dar merge si Vin Diesel la o tura-doua, ca are ochi frumosi

"Le plus lâche des assassins, c'est celui qui a des remords" (J.P. Sartre)
sus

Brigitte

Guest

Re: Re: Re: Re: Ce barbati va plac?:))

scris pe 10 sep 2004 09:35 de Brigitte

Banderas rulz Dar merge si Vin Diesel la o tura-doua, ca are ochi frumosi

Ce sa zic suratelor...eu inclin spre ce a zis Mascul...am cunoscut un tim supermisto...cult, manierat un gentilom...dar la pat, o avea cam de 14 cm...dar nu asta era problema, uneori mergea binisor, alteori avea erectie incompleta si rar faceam mai mult de un numar. Nu stiam niciodata daca o seara romantica se va sfarsi asa cum trebuie sau cu un fiasco...si cum eu sunt mai temperamentala si navalnica la un moment dat nu am mai putut si am rupt relatia. Pe barbatii de acest gen ii cunosti de la o posta...uneori sunt excesiv de manierati, alteori amana nejustificat momentul zice-se "din curtoazie"...
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 10 sep 2004 11:34 de Infector

Ce discutie intrauterina!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus
Pagina 1 din 4
1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

45 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online