Cand vii?

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

dualis

Guest

Re: Re: E. C.

scris pe 14 sep 2004 14:18 de dualis

CAT TIMP INCEPE CU LITERA MARE SI SE TERMINA CU PUNCT INSEAMNA CA SI-A TERMINAT PROPOZITIA AUTORUL SI FIECARE PROPOZITIE ARE IDEEA SA.
EU AM ALES PROPOZITIILE CU IDEILE CARE MAU INTERESAT PENTRU A LE FOLOSI CA CITAT,ASA CA NU ESTE NICI O TRUNCHIERE SI ORICUM NU MA INTERESEAZA,ERAU CITATE CARE EXPRIMAU IDEEA MEA.

IAR DACA DIN TOT CAT ZICI CA AI CITIT,AI RAMAS DOAR CU CITATELE,ATUNCI E CLARA,ESTI RAMAS IN URMA RAU!!!

HEHEHE,MAI AI PANA SA AJUNGI SI TU DUMNEZEU CA MINE,ACUM ESTI DOAR O PREA MICA PARTE IN COMPARATIE CU MINE DUMNEZEU(totul).
AM SI EU UN ANSAMBLU DE IMAGINI CE FORMRAZA UN OM,DAR ACEL ANSAMBLU ESTE DOAR UN ANSAMBLU,NU ESTE EU.

TU AI EU NUMAI ACEL ANSAMBLU LIMITAT CARE DE FAPT TE CREZI TU,IAR EU SUNT INFINIT IN TOT.

UN ANSAMBLU DE IMAGINI SE DEZVOLTA/EVOLUEAZA LA INFINIT DECI IDEA CUPRINSA AICI "Nimeni nu citeste pentru a sti, ci pentru a uita."
(IDEEA FIND CA SE PIERDE INFORMATIA)
NU ESTE VALABILA.

CONCLUZIE,SE VEDE CA NU AI NICI O TREABA CU CE AI CITIT.

AM VAZUT SITE-UL TAU,AAA
DA,O MARE CITARE.
HAI SA ITI SPUN CEVA CA TARE INAPOIAT MAI ESTI,
DUMNEZEU IA CE ARE SI COMBINA SI FACE CEVA MAI SUPERIOR,LA TINE NU PREA MERGE TREABA ASTA.

CAND FACI ROST DE INFORMATIE(adica,citesti,vezi un film sau alte forme de informatie) TREBUIE DUPA ACEIA SA O FILOSOFEZI.

CE SA MAI,INCA O CONCLUZIE SE VEDE CA ESTI PREA IN NAPOIAT PE SCARE EVOLUTIEI FATA DE MINE,ASA CA NU POTI SA TE DAI MARELE FILOSOF CARE DA MARELE CITAT
DACAT LA BAIETASI DE CARTIER,HAHAHAHAHAA SI AIA TE FAC CU UN VERS DE HIP HOP.

Las' ca te pupa tata si-ti trece unde-i buba ?
"O concluzie (in cazul tau, mai multe )marcheaza intotdeauna momentul in care ai obosit sa gandesti".
Ti-as explica cum e de fapt cu citatul acela cu "uitatul", dar oricum n-ai intelege, mai ales ca esti atotstiutor.
sus

DUMNEZEU

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: E. C.

scris pe 14 sep 2004 21:17 de DUMNEZEU

Las' ca te pupa tata si-ti trece unde-i buba ?
"O concluzie (in cazul tau, mai multe )marcheaza intotdeauna momentul in care ai obosit sa gandesti".
Ti-as explica cum e de fapt cu citatul acela cu "uitatul", dar oricum n-ai intelege, mai ales ca esti atotstiutor.

AM INTELES MESAJUL TAU CARE CITA MESAJUL MEU IN CARE ERA SI IDEEA CITATELOR DIN CIORAN,UNDE DADEAI CITATELE ACELEA IN CARE ERA "UITATUL".
IDEEA MEA DESPRE "UITAT" RAMANE VALABILA CHIAR DACA CITATELE(tot mesajul tau) ACELEA CICA ERAU IDEEA TA FATA DE MESAJUL MEU,DA DE DACA TU NU VREI SA FACI COMBINATII PENTRU ATI EXPUNE IDEEA,VORBESTI FARA SA SPUI NIMIC.

MIE NU IMI PLACE SA DAU PREA MULTE CITATE SAU SA DAU CITATE FARA SA IMI EXPUN IDEEA PRIN PROPIILE MELE COMBINATII
CHIAR DACA NU SUNT ELE PREA REUSITE(combinatiile sunt lucrarea lui Dumnezeu,iar cei ce nu vor sa le faca nu vor sa il ajute in executarea minunatei creatii),DA ORICUM IDEEA MEA DESPRE CEVA SE INTELEGE MAI BINE DECAT DACA AS DA NISTE CITATE UDE AUTORI AU IDEILE LOR,IAR OPERELE LOR SUNT PENTRU IDEILE LOR NU PENTRU IDEILE TELE FATA DE CEVA UNDE NU MERG NISTE SIMPLE CITATE.

ASA CA BAIETE MAI LASA CITATELE SI MAI EXPUNETI IDEILE PRIN PROPIILE TALE CUVINTE,CA VEI FI CU SIGURANTA MAI FILOSOF DECAT DAND CITATE,CA CITATELE NU PREA MERG NEINSOTITE.

CAPUL GREU SE LASA,UMARUL APASA,CRUCEA NEMILOASA.
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: E. C.

scris pe 14 sep 2004 21:34 de Infector

AM INTELES MESAJUL TAU CARE CITA MESAJUL MEU IN CARE ERA SI IDEEA CITATELOR DIN CIORAN,UNDE DADEAI CITATELE ACELEA IN CARE ERA "UITATUL".
IDEEA MEA DESPRE "UITAT" RAMANE VALABILA CHIAR DACA CITATELE(tot mesajul tau) ACELEA CICA ERAU IDEEA TA FATA DE MESAJUL MEU,DA DE DACA TU NU VREI SA FACI COMBINATII PENTRU ATI EXPUNE IDEEA,VORBESTI FARA SA SPUI NIMIC.

MIE NU IMI PLACE SA DAU PREA MULTE CITATE SAU SA DAU CITATE FARA SA IMI EXPUN IDEEA PRIN PROPIILE MELE COMBINATII
CHIAR DACA NU SUNT ELE PREA REUSITE(combinatiile sunt lucrarea lui Dumnezeu,iar cei ce nu vor sa le faca nu vor sa il ajute in executarea minunatei creatii),DA ORICUM IDEEA MEA DESPRE CEVA SE INTELEGE MAI BINE DECAT DACA AS DA NISTE CITATE UDE AUTORI AU IDEILE LOR,IAR OPERELE LOR SUNT PENTRU IDEILE LOR NU PENTRU IDEILE TELE FATA DE CEVA UNDE NU MERG NISTE SIMPLE CITATE.

ASA CA BAIETE MAI LASA CITATELE SI MAI EXPUNETI IDEILE PRIN PROPIILE TALE CUVINTE,CA VEI FI CU SIGURANTA MAI FILOSOF DECAT DAND CITATE,CA CITATELE NU PREA MERG NEINSOTITE.

Omule esti dus!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 14 sep 2004 21:37 de dualis

Bine, mai, "evoluatule" (asa evoluat incat n-ai depasit inca complexul lui Oedip).
Recunosc, sunt cu mult in urma Lui Dumnezeu. Te simti mai bine acum ?
Cu placere.

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: E. C.

scris pe 14 sep 2004 21:39 de dualis

Omule esti dus!

E dus dupa osul pe care i l-am aruncat.

sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 14 sep 2004 22:28 de Taqua

"Dar daca ideile tale nu sunt la fel ca si ideile mele, dar totusi o parte din ideile tale sunt citate care exprima aproape acelasi lucru ca si ideile mele rezultate din compilarea unor citate care totusi sunt de-a dreptul diferite de ceea ce de fapt am vrut sa spun eu, in concluzie totusi ne asemanam in idei ...doar ca tu folosesti mai multe citate ca mine si asta ma oftica ca te face sa pari mai citit..."
Asa-i?

Dupa cum iti expui ideile, cred ca e un haos total la tine in creieras...parerea mea...

Si sa stii ca exista undeva in stanga pe tastaura un butonel pare scrie Capslock...fa un gest frumos si apasa pe el...o data...e de ajuns...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

DUMNEZEU

Junior member
10 mesaje

scris pe 14 sep 2004 23:27 de DUMNEZEU

Bine, mai, "evoluatule" (asa evoluat incat n-ai depasit inca complexul lui Oedip).
Recunosc, sunt cu mult in urma Lui Dumnezeu. Te simti mai bine acum ?
Cu placere.

STI CARE-I TREABA MAI "PSIHOLOGULE",CA VOI ALERGATI DUPA ILUZII,IAR EU NU ALERG DUPA NIMIC,IAR DE EVOLUAT MAI AVETI DE EVOLUAT PANA LA COMPLEXELE FORMATIUNILOR DE IMAGINI CU CARE MA IDENTIFIC.
PSIHOLOGIA ESTE LIMITATA IN CUNOASTERE,ESTE CLARA CUNOASTEREA TA LIMITATA IN LEGATURA CU DUMNEZEU.
MAJORITATEA DINTRE VOI TOTI NU V-ATI DEPASIT LIMITA DE A FI LIMITATI.

ESTE DE AJUNS IN ACEASTA MOMENTANA CONSTIENTA SA IL CUNOSC PE DUMNEZEU(adica pe mine din spatele imaginilor cu care ma identific) CA SA ACUMULEZ IN CONSTIINTA IMAGINI SUPERIOARE IMAGINILOR VOASTRE,IN REST SUNTEM UNUL SI ACELASI!

IN CONTINUARE,M-AM CAM SATURAT DE STUPIZI CA MAJORITATEA DINTRE VOI PRINTRE CARE TE NUMERI SI TU,ASA CA VA LAS IN STUPIZENIA VOASTRA!!
AA CE PLACERE PE VOI NUI ASA,EE NU VA LAS CHIAR ASA........SI MAI AVEAM EU CEVA DE ZIS DA NU MAI ZIC,MAI BINE MA APUC SA VORBESC CU PERETI DECAT CU UNI DINTRE VOI(si tu inclus).ESTE GRAVA "NEBUNIA" MEA ASA ESTE,HEHEHEHEHE???!!!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: E. C.

scris pe 14 sep 2004 23:38 de Infector

STI CARE-I TREABA MAI "PSIHOLOGULE",CA VOI ALERGATI DUPA ILUZII,IAR EU NU ALERG DUPA NIMIC,IAR DE EVOLUAT MAI AVETI DE EVOLUAT PANA LA COMPLEXELE FORMATIUNILOR DE IMAGINI CU CARE MA IDENTIFIC.
PSIHOLOGIA ESTE LIMITATA IN CUNOASTERE,ESTE CLARA CUNOASTEREA TA LIMITATA IN LEGATURA CU DUMNEZEU.

ESTE DE AJUNS IN ACEASTA MOMENTANA CONSTIENTA SA IL CUNOSC PE DUMNEZEU(adica pe mine din spatele imaginilor cu care ma identific) CA SA ACUMULEZ IN CONSTIINTA IMAGINI SUPERIOARE IMAGINILOR VOASTRE,IN REST SUNTEM UNUL SI ACELASI!

IN CONTINUARE,M-AM CAM SATURAT DE STUPIZI CA MAJORITATEA DINTRE VOI PRINTRE CARE TE NUMERI SI TU,ASA CA VA LAS IN STUPIZENIA VOASTRA!!
AA CE PLACERE PE VOI NUI ASA,EE NU VA LAS CHIAR ASA........SI MAI AVEAM EU CEVA DE ZIS DA NU MAI ZIC,MAI BINE MA APUC SA VORBESC CU PERETI DECAT CU UNI DINTRE VOI(si tu inclus).ESTE GRAVA "NEBUNIA" MEA ASA ESTE,HEHEHEHEHE???!!!

Ba crapati-ar ochii! Esti dus cu capu? Apasa CapsLock!!!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 14 sep 2004 23:41 de Taqua

Vorba lunga saracia OMULUI...Cine spuneai ca esti?

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 14 sep 2004 23:55 de dualis

Te rog, nu ma lasa, de ce nu vrei sa ne trezesti si pe noi ? Hai, ajuta-ne, nimic nu e imposibil pt. tine.

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 15 sep 2004 00:02 de dualis

ESTE GRAVA "NEBUNIA" MEA ASA ESTE,HEHEHEHEHE???!!!

Aici ai evoluat, intr-adevar.

sus

DUMNEZEU

Junior member
10 mesaje

scris pe 15 sep 2004 00:15 de DUMNEZEU

"Dar daca ideile tale nu sunt la fel ca si ideile mele, dar totusi o parte din ideile tale sunt citate care exprima aproape acelasi lucru ca si ideile mele rezultate din compilarea unor citate care totusi sunt de-a dreptul diferite de ceea ce de fapt am vrut sa spun eu, in concluzie totusi ne asemanam in idei ...doar ca tu folosesti mai multe citate ca mine si asta ma oftica ca te face sa pari mai citit..."
Asa-i?

Dupa cum iti expui ideile, cred ca e un haos total la tine in creieras...parerea mea...

Si sa stii ca exista undeva in stanga pe tastaura un butonel pare scrie Capslock...fa un gest frumos si apasa pe el...o data...e de ajuns...

OK,un gest frumos din partea mea.

(in concluzie totusi ne asemanam in idei ...doar ca tu folosesti mai multe citate ca mine si asta ma oftica ca te face sa pari mai citit..."
Asa-i?)
Mai care-i treaba,ca ma oftica aia care nu vor sa arate ce este in capul lor desi se vede foarte clar ce este!!

(Dupa cum iti expui ideile, cred ca e un haos total la tine in creieras...parerea mea...)
HAOSUL LUI DUMNEZEU!!

sus

Alucka

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E. C.

scris pe 15 sep 2004 00:16 de Alucka

Ba crapati-ar ochii! Esti dus cu capu? Apasa CapsLock!!!

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 15 sep 2004 00:23 de dualis

Mai care-i treaba, ca ma oftica aia care nu vor sa arate ce este in capul lor desi se vede foarte clar ce este!!:

Pe mine nu ma deranjeaza cei care insista sa arate ce au in cap, desi se vede f. clar si fara prea multe explicatii.

HAOSUL LUI DUMNEZEU!!

sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 15 sep 2004 00:24 de Taqua

Mai care-i treaba,ca ma oftica aia care nu vor sa arate ce este in capul lor desi se vede foarte clar ce este!!

Si ca dovada, tu nu ai nici un soi de cenzura interna si arati tuturor cam ce e in capul tau...si...vai, cat de clar se vede ce este....
Please, don't stop...

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 15 sep 2004 00:27 de dualis

Si ca dovada, tu nu ai nici un soi de cenzura interna si arati tuturor cam ce e in capul tau...si...vai, cat de clar se vede ce este....
Please, don't stop...

Dar sa apreciem si noi gestul lui frumos.

sus

Alucka

Senior member
70 mesaje

scris pe 15 sep 2004 00:28 de Alucka

(in concluzie totusi ne asemanam in idei ...doar ca tu folosesti mai multe citate ca mine si asta ma oftica ca te face sa pari mai citit..."
Asa-i?)

(Dupa cum iti expui ideile, cred ca e un haos total la tine in creieras...parerea mea...)
HAOSUL LUI DUMNEZEU!!

Shtie careva daca s-au facut donatzii de calcula pe la vreun spital de nebuni?
Ce draq nu au impartzit shi nishte volume de Cioran,Tzutzea,Liiceanu,Freud(psihologia inconshtienului ),Jung,Hegel(prelegeri de estetica ) ...,ca se simte complexat unul dintre ei acum cand a aflat pozitzia tastei CAPS LOCK pe tastatura!
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 15 sep 2004 00:33 de dualis

Shtie careva daca s-au facut donatzii de calcula pe la vreun spital de nebuni?
Ce draq nu au impartzit shi nishte volume de Cioran,Tzutzea,Liiceanu,Freud(psihologia inconshtienului ),Jung,Hegel(prelegeri de estetica ) ...,ca se simte complexat unul dintre ei acum cand a aflat pozitzia tastei CAPS LOCK pe tastatura!

Eu cred ca-i liber. N-ar avea el atatea pauze la spital. Sau te pomenesti ca si-a ascuns calmantele sub limba si acum le arata colegilor cum e viata pe seXpert ?

sus

Alucka

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E. C.

scris pe 15 sep 2004 00:42 de Alucka

Eu cred ca-i liber. N-ar avea el atatea pauze la spital. Sau te pomenesti ca si-a ascuns calmantele sub limba si acum le arata colegilor cum e viata pe seXpert ?

Dualis...,recunoashte...,e totushi un mod formidabil de a se simtzii liber!
Trebuie ca este ultima metoda de tratament nonviolenta!
Ca pe ashtia cu parul shi cu curentul electric ii trateaza de obicei!
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E. C.

scris pe 15 sep 2004 00:50 de dualis

Dualis...,recunoashte...,e totushi un mod formidabil de a se simtzii liber!
Trebuie ca este ultima metoda de tratament nonviolenta!
Ca pe ashtia cu parul shi cu curentul electric ii trateaza de obicei!

Pai de ce crezi tu ca scrie cum scrie ? Dupa ce scapi de acolo traiesti fiecare secunda ca pe o minune, te uiti la un perete si incepi sa razi, viata e minunata Insa parul ala l-a facut sa acumuleze ura pe care si-o descarca pe noi, cei mai slabi.

sus

blueyes

Senior member
88 mesaje

Re: Re: Cand vii?

scris pe 15 sep 2004 00:53 de blueyes

Cand ai nevoie de dragoste nu ti se da dragoste.
Cand trebuie sa iubesti nu esti iubit.
Cand esti singur nu poti sa scapi de singuratate.
Cand esti nefericit nu are sens sa o spui.

Cand vrei sa strangi în brate nu ai pe cine.
Cand vrei sa dai un telefon sunt toti plecati.
Cand esti la pamânt cine se intereseaza de tine?
cui ii pasa? cui o sa-i pese vreodata?

Fii tu langa mine, gandeste-te la mine.
poarta-te tandru cu mine, nu ma chinui, nu ma face gelos,
nu ma parasi, caci n-as mai suporta inca o ruptura.
fii langa mine, tine cu mine.

intelege-ma iubeste-ma, nu-mi trebuie partuze, nici conversatie,
fii iubita mea permanenta.
hai sa uitam regula jocului, sa nu mai stim ca sexul e o jungla.
sa ne atasam, sa ajungem la echilibru.

dar nu sper nimic. nu primesti dragoste
cand ai nevoie de dragoste.
cand trebuie sa iubesti nu esti iubit.
cand esti la pamant nici o femeie nu te cunoaste.

" rel="nofollow">http://www.theinterviewwithgod.com/

Dragostea e ca o stafie. Multi vorbesc despre ea dar putini o vad intr-adevar.
sus

DUMNEZEU

Junior member
10 mesaje

scris pe 15 sep 2004 09:17 de DUMNEZEU

Please, don't stop...

Sunteti prea stupizi sa intelegeti ce spun eu,asa ca nu mai am de gand sa va explic!!

sus

Alucka

Senior member
70 mesaje

scris pe 15 sep 2004 11:32 de Alucka

Sunteti prea stupizi sa intelegeti ce spun eu,asa ca nu mai am de gand sa va explic!!

Ne-a lovit norocul!
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 15 sep 2004 12:56 de Taqua

Vorba lui Alucka.."norocul nostru"..
Pana la urma, tot raul spre bine...macar ai descoperit si tu afurisenia aia de tasta...

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E. C.

scris pe 15 sep 2004 20:46 de sabba

Pai de ce crezi tu ca scrie cum scrie ? Dupa ce scapi de acolo traiesti fiecare secunda ca pe o minune, te uiti la un perete si incepi sa razi, viata e minunata Insa parul ala l-a facut sa acumuleze ura pe care si-o descarca pe noi, cei mai slabi.

Si uite asa facurati varza threadul meu romantios cu poezele!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E. C.

scris pe 16 sep 2004 01:49 de dualis

Si uite asa facurati varza threadul meu romantios cu poezele!

HAOSUL LUI DUMNEZEU!!

Cate lucruri nu trebuie puse laolalta
Pentru ca, prin farmec, ele sa dea nastere iubirii
Mai intai, doua inimi, care se inteleg bine,
apoi gingasia care le insoteste ;
si luna care, primavara
isi trimite razele printre crengile fagului.
Apoi o intalnire intre cei doi, singuri
apoi sarutul - si, in fine, inocenta.

Oehlenschlaeger

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E.

scris pe 16 sep 2004 17:56 de sabba

Cate lucruri nu trebuie puse laolalta
Pentru ca, prin farmec, ele sa dea nastere iubirii
Mai intai, doua inimi, care se inteleg bine,
apoi gingasia care le insoteste ;
si luna care, primavara
isi trimite razele printre crengile fagului.
Apoi o intalnire intre cei doi, singuri
apoi sarutul - si, in fine, inocenta.

Oehlenschlaeger

Si apoi atat de multe altele.....si ajungi sa te intrebi unde s-au dus, cine ti le-a luat?!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

DUMNEZEU

Junior member
10 mesaje

scris pe 17 sep 2004 14:20 de DUMNEZEU

Pe mine nu ma deranjeaza cei care insista sa arate ce au in cap, desi se vede f. clar si fara prea multe explicatii.

"HAOSUL LUI DUMNEZEU!!
"

SE PARE CA NU TE-AU AJUTAT NICI CARTILE DUALIS,ESTI MULT PREA NECUNASCATOR SI STUPID CA SA POTI CUNOASTE SI INTELEGE CE SPUN EU,ASA CA NU TE AJUTA LA NIMIC COMENTARIILE STUPIDE,IMI SUNTETI MULT PREA INFERIORI.

Sunteti mult prea necunoscatori ca sa puteti intelege ce spun eu si am mai vazut ca uni dintre voi printre care si dualis "filosoful" si "psihologul" vostru,isi bat joc de oameni care isi spun problemele pe forum asteptand pareri care sa ii ajute,majoritatea dintre voi sunt o adunatura de stupizi.

Iar cei ce nu intra in categoria stupizilor,nu mai vorbiti in necunoastere ca nu va sta bine,mai aveti mult pana sa ajungeti la nivelul meu de superioritate.

sus

dualis

Guest

scris pe 17 sep 2004 15:12 de dualis

Iar cei ce nu intra in categoria stupizilor,nu mai vorbiti in necunoastere ca nu va sta bine,mai aveti mult pana sa ajungeti la nivelul meu de superioritate.

Dar cum tu intri in categorie cu brio, poti vorbi cat mai mult, daca-ai stii cat imi placeee.
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

.......

scris pe 26 sep 2004 02:48 de dualis

God, give me what you have left
Give what no one else ever requests
I am not asking you for rest, or tranquillity
Neither that of the soul, nor the body
I am not asking for wealth, nor success, or even health
You are asked for all of these so often
That you must have none left.

Give me, God, what you have left
Give me what no one else wants
I seek insecurity and disquiet
I seek torment and combat
And God, give them to me indefinitely
That I am sure to have them always
Because I won’t always have the courage to ask you.

Give me, God, what you have left
Give me what others don’t want
But also give me courage, strength and faith.

IF

If you can keep your head when all about you
Are losing theirs and blaming it on you,
If you can trust yourself when all men doubt you
But make allowance for their doubting too,
If you can wait and not be tired by waiting,
Or being lied about, don't deal in lies,
Or being hated, don't give way to hating,
And yet don't look too good, nor talk too wise:
If you can dream - and not make dreams your master,
If you can think - and not make thoughts your aim;
If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same;
If you can bear to hear the truth you've spoken
Twisted by knaves to make a trap for fools,
Or watch the things you gave your life to, broken,
And stoop and build 'em up with worn-out tools:

If you can make one heap of all your winnings
And risk it all on one turn of pitch-and-toss,
And lose, and start again at your beginnings
And never breath a word about your loss;
If you can force your heart and nerve and sinew
To serve your turn long after they are gone,
And so hold on when there is nothing in you
Except the Will which says to them: "Hold on!"

If you can talk with crowds and keep your virtue,
Or walk with kings--nor lose the common touch,
If neither foes nor loving friends can hurt you;
If all men count with you, but none too much,
If you can fill the unforgiving minute
With sixty seconds' worth of distance run,
Yours is the Earth and everything that's in it,
And--which is more--you'll be a Man, my son!

I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life, and to see if I could not learn what it had to teach, and not, when I came to die, discover that I had not lived.

sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online