Poveste!

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

squaw

Senior member
80 mesaje

Re: Poveste!

scris pe 2 oct 2004 15:11 de squaw

Da, cred ca ar fi bine.
Si cine mai scoate ziarul?Ce facem in luna aia?Oricum sunt putini useri interesanti pe acest forum(cred ca ar incapea la mine acasa la o cafea),daca o sa plece si ei se stinge lumina.Dau cafea pentru Dualis,Alucka,Sabba,Exotic,Ionel,Infector si ...ii rog pe nenominalizati sa nu se supere.
sus

Mikii

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poveste!

scris pe 2 oct 2004 15:15 de Mikii

Cred ca ar trebui lasati pe forum o luna de zile doi indivizi: infractor (pardon infector) si o fata ... Poate si-ar rezolva diferendele dintre ei si apoi noi am putea discuta despre probleme sexuale nu sa auzim mizeriile lui infractor si dizertatiile kilometrice fara noima ale lu Exotic.

Nu sunt de acord. Nu vreau crime pe forum. Infractor este in stare sa treaca de la injurii la crima. Sa batem in lemn (adica in capul lui infractor).

Sunt ceea ce sunt, pentru ca sunt.
sus

Maya

Guest

Re: Re: Poveste!

scris pe 2 oct 2004 15:18 de Maya

Si cine mai scoate ziarul?Ce facem in luna aia?

Chiar il crezi in stare, cu mintea lui, sa scoata un ziar? Poate din cutia postala, dar numai daca nu e incuiata.
sus

squaw

Senior member
80 mesaje

Re: Re: Re: Poveste!

scris pe 2 oct 2004 15:27 de squaw

Chiar il crezi in stare, cu mintea lui, sa scoata un ziar? Poate din cutia postala, dar numai daca nu e incuiata.
Nu-l provoca!S-ar putea sa poataE inca in formare Ai grija si tu ce visezi,s-ar putea sa poti si tu
sus

Maya

Guest

Re: Re: Re: Re: Poveste!

scris pe 2 oct 2004 16:07 de Maya

Nu-l provoca!S-ar putea sa poataE inca in formare Ai grija si tu ce visezi,s-ar putea sa poti si tu

Te cred. Spusele tale sunt confirnate de mizeria ziaristica de pe piata si pentru care nu-ti trebuie minte.
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 2 oct 2004 16:14 de Ionel

Cred ca ar trebui lasati pe forum o luna de zile doi indivizi: infractor (pardon infector) si o fata ... Poate si-ar rezolva diferendele dintre ei si apoi noi am putea discuta despre probleme sexuale nu sa auzim mizeriile lui infractor si dizertatiile kilometrice fara noima ale lu Exotic.

Daca s-ar intampla sa nu-i mai gasim pe cei doi, dar mai ales pe cel de gen masculin (mi-e sila sa-i rostesc chiar si username-ul), asi aprinde cate doasprezece lumanari la douasprezece biserici si m-as intoarce pe forum.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

scris pe 2 oct 2004 18:59 de bebe

Cred ca s-ar ajunge la canibalism.

Sexul e ca un leac.
sus

Mikii

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poveste!

scris pe 2 oct 2004 21:07 de Mikii

Cred ca s-ar ajunge la canibalism.

Cred ca mai rau ar fi sa se casatoreasca!
Le-as veni de nas, dar nu sunt de aceiasi religie.

Sunt ceea ce sunt, pentru ca sunt.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 oct 2004 15:26 de ExoticDream

Si cine mai scoate ziarul?Ce facem in luna aia?Oricum sunt putini useri interesanti pe acest forum(cred ca ar incapea la mine acasa la o cafea),daca o sa plece si ei se stinge lumina.Dau cafea pentru Dualis,Alucka,Sabba,Exotic,Ionel,Infector si ...ii rog pe nenominalizati sa nu se supere.

Doamne, ce mult am crescut in ochii mei...sunt un user "interesant" desi postez kilometric si fara noima! Pune apa la fiert, colega, ca venim, compania e....aaaaaaaproape perfecta....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

scris pe 4 oct 2004 15:33 de bebe

Doamne, ce mult am crescut in ochii mei...sunt un user "interesant" desi postez kilometric si fara noima! Pune apa la fiert, colega, ca venim, compania e....aaaaaaaproape perfecta....

Acum e scurta, dar fara noima.

Sexul e ca un leac.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 oct 2004 15:33 de ExoticDream

Daca s-ar intampla sa nu-i mai gasim pe cei doi, dar mai ales pe cel de gen masculin (mi-e sila sa-i rostesc chiar si username-ul), asi aprinde cate doasprezece lumanari la douasprezece biserici si m-as intoarce pe forum.

M-ai intristat de moarte, Ionel, Ionelule...sa pleci tu de pe forum si din cauza mea, dupa ce noi doi am schimbat impresii cu iz muncitoresc despre sexul cu covorul intre parteneri, sexul la prima vedere....si cate si mai cate....Ma faci sa plang....BTW, intre timp ai descoperit unghiul ala obtuz???

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poveste!

scris pe 4 oct 2004 15:45 de bebe

M-ai intristat de moarte, Ionel, Ionelule...sa pleci tu de pe forum si din cauza mea, dupa ce noi doi am schimbat impresii cu iz muncitoresc despre sexul cu covorul intre parteneri, sexul la prima vedere....si cate si mai cate....Ma faci sa plang....BTW, intre timp ai descoperit unghiul ala obtuz???

Acum nu se mai numeste unghi obtuz; se numeste Exotic obtuza!

Sexul e ca un leac.
sus

Squaw

Guest

scris pe 4 oct 2004 16:25 de Squaw

Daca nu s-a mai jucat cu BlackSABBAth...cum vrei?Era si Infector pe aici...cum i-o place cafeaua?Va puneti zahar singuri?Intre timp cred ca au iesit copiii de la ore:Zeno,Otto,Mark,Miron,Marcel,Vili,Gogu,m1,Onu...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Povest

scris pe 4 oct 2004 16:40 de ExoticDream

Daca nu s-a mai jucat cu BlackSABBAth...cum vrei?Era si Infector pe aici...cum i-o place cafeaua?Va puneti zahar singuri?Intre timp cred ca au iesit copiii de la ore:Zeno,Otto,Mark,Miron,Marcel,Vili,Gogu,m1,Onu...

Nu erau copiii...., au dat drumul la gradinita de nebuni de este drum si au navalit aurolaceii la net! Lasa-i sa saliveze si ei....cafeaua o bem noi! Daca vine si mister inf, adu tot zaharul pe care il ai in casa....!!!

sus

AlukaReturn

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Po

scris pe 4 oct 2004 21:49 de AlukaReturn

Sa revenim la oile noastre..!
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 4 oct 2004 23:41 de bebe

Sa revenim la oile noastre..!

Care sunt alea, ca nu le vad?

Sexul e ca un leac.
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 5 oct 2004 04:07 de dualis

"iubesc oamenii asa cum sunt"

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

squaw

Senior member
80 mesaje

scris pe 5 oct 2004 16:14 de squaw

Bhee...Bhee
sus

AlukaReturn

Senior member
62 mesaje

scris pe 5 oct 2004 16:39 de AlukaReturn

Sincer.., nu m-ai dezamagit!
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

scris pe 5 oct 2004 19:47 de bebe

"iubesc oamenii asa cum sunt"

Am zis ca nu-i iubesc? Dar sa mearga acolo unde le e locul. Prin asta le fac un bine.

Sexul e ca un leac.
sus

AlukaReturn

Senior member
62 mesaje

scris pe 5 oct 2004 20:08 de AlukaReturn

Prin asta le fac un bine.

Dar ei nu shtiu ..!
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Po

scris pe 5 oct 2004 20:27 de bebe

Dar ei nu shtiu ..!

Ai incredere in mine, macar odata. Le-am gasit loc fiecaruia: femeia in muntii pustii, barbatul la Balaceanca. Si daca sunt cuminti, ii si vizitez odata la doi ani.

Sexul e ca un leac.
sus

AlukaReturn

Senior member
62 mesaje

scris pe 5 oct 2004 20:51 de AlukaReturn

Ai incredere in mine, macar odata.

Nu am..
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

scris pe 5 oct 2004 21:14 de bebe

Nu am..

Daca ai fi fata te-as parasi!

Sexul e ca un leac.
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 6 oct 2004 00:15 de dualis

Am zis ca nu-i iubesc? Dar sa mearga acolo unde le e locul. Prin asta le fac un bine.

Vorbeam cu... cu cine naiba vorbeam ?
www.arnold-stocker.ch/Grafiken/Janet%20Leigh%20(Psycho).jpg

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 oct 2004 10:27 de ExoticDream

Ai incredere in mine, macar odata. Le-am gasit loc fiecaruia: femeia in muntii pustii, barbatul la Balaceanca. Si daca sunt cuminti, ii si vizitez odata la doi ani.

Mie imi convine, dar nu-mi place sa fiu cuminte si nu vreau sa ma vizitezi!!! Du-te la Balaceanca, poate da "barbatul" un telefon "mai sus" si-ti rezolva si tie cu cazarea!!!

sus

squaw

Senior member
80 mesaje

scris pe 25 oct 2004 17:31 de squaw

Mai e putin si apune soarele.Vine luna!Nemesis modereaza exotic
sus

squaw

Senior member
80 mesaje

scris pe 25 oct 2004 17:33 de squaw

Sabba, te rog nu pleca!
sus

squaw

Senior member
80 mesaje

scris pe 25 oct 2004 17:35 de squaw

Sabba, te rog nu pleca!
sus

squaw

Senior member
80 mesaje

scris pe 25 oct 2004 17:38 de squaw

Si pe mine ma batea gandul sa renunt....e prea multa rautate si aici, ca si in viata reala....oamenii marunti de afara se comporta la fel si in viata virtuala...dar poate totusi reusim sa ramanem macar un nucleu de oameni cumsecade care se intalnesc cand si cand aici si mai schimba o vorba...sa ne mai dam o sansa inainte sa renuntam si sa lasam forumul sa moara spre satisfactia dusmanilor si a concurentei! Ce parere aveti???
Functia obliga
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online