Recviem pt iubire....

Pagina 2 din 6
«   1   2   3   4   5   6   »

MissM

Senior member
80 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 26 sep 2004 00:39 de MissM

nu te supara pe mine dar tu esti aceea care nu dai voie nimanui in viata ta tu nu vrei sa uiti , de ce nu faci un efort? nu ai prieteni cu care sa iesi la o plimbare cu care sa vorbesti mai des? a vorbi despre ceea ce te doare iti face bine si te eliberaza de stre , poti plange poti tipa dar dupa aceea te simti mai bine credema!

Nu vreau sa vorbesc despre noi doi cu nimeni, ma intristeaza faptul ca el ar destainui cuiva (unei fete) ceea ce noi doi am trait. Prefer sa pastrez in sufletul meu tot ce ne-a legat....au fost si lucruri frumoase, sa stii....

Cel mai trist lucru in lume este ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela ce nu are nevoie de el...
sus

alinaoxford

Junior member
38 mesaje

scris pe 26 sep 2004 00:42 de alinaoxford

Nu iti e asa putina jena sa discuti chestiile astea? Macar din respect pt ce a fost, chiar nu e un subiect public. Imi pare rau ...ma dezamagesti din nou.
da tu cine mai esti ? daca nu-ti place conversatia noastra esti liberi sa-ti cauti altceva nimeni nu te pune sa citesti ceea ce nu iti place . iar faptul caci ea vorbeste despre ceea ce sa intamplat pe tine nu te priveste .

eip that's me!
sus

MissM

Senior member
80 mesaje

scris pe 26 sep 2004 00:44 de MissM

Nu iti e asa putina jena sa discuti chestiile astea? Macar din respect pt ce a fost, chiar nu e un subiect public. Imi pare rau ...ma dezamagesti din nou.

Respect tot ce a fost chiar daca nu inteleg unele lucruri. Nu am scris nimic legat de trecut, ci de prezentul...meu, nu al meu si al lui. In rest, am raspuns la cateva intrebari nevinovate ale unor fete care voiau sa ma ajute cu un sfat. Am sa ma opresc aici, nu vreau sa dezamagesc pe nimeni, port prea multa dezamagire in suflet ca sa mi-l mai impovarez cu inca ceva..., dar ce connteaza ce simt eu?

Cel mai trist lucru in lume este ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela ce nu are nevoie de el...
sus

alinaoxford

Junior member
38 mesaje

scris pe 26 sep 2004 00:44 de alinaoxford

da tu cine mai esti ? daca nu-ti place conversatia noastra esti liberi sa-ti cauti altceva nimeni nu te pune sa citesti ceea ce nu iti place . iar faptul caci ea vorbeste despre ceea ce sa intamplat pe tine nu te priveste .

dar nu inteleg de ce sa-i fie jena ? pana la urma urmei e un site de discuiii si fiecare are drepul sa zica ceea ce vrea nu crezi?

eip that's me!
sus

Flashlights

Senior member
88 mesaje

scris pe 26 sep 2004 00:46 de Flashlights

Eu sunt "el" "inteligenta" mica ce esti .... chiar asa de greu era?

Blink Blink
sus

alinaoxford

Junior member
38 mesaje

scris pe 26 sep 2004 00:47 de alinaoxford

dar nu inteleg de ce sa-i fie jena ? pana la urma urmei e un site de discuiii si fiecare are drepul sa zica ceea ce vrea nu crezi?

eu nu am vrut decat sa dau un sfat si sa ajut atat cat pot ,nu sa ranesc sau sa judec pe nimeni.

eip that's me!
sus

MissM

Senior member
80 mesaje

scris pe 26 sep 2004 00:48 de MissM

Hai sa nu ne certam, a fost doar o discutie intre fete, aici suntem toti niste straini...poate de aceea ne simtim un pic mai liberi sa cerem un sfat....pe care ne-am jena sa-l cerem prietenilor, familiei... Eu personal nu vreau sa stie nimeni cunoscut sentimentele pe care le am de catva timp,incoace, intamplarile prin care am trecut...am fost extrem de umilita si prefer sa ingrop in mine totul...

sus

alinaoxford

Junior member
38 mesaje

scris pe 26 sep 2004 00:48 de alinaoxford

eu nu am vrut decat sa dau un sfat si sa ajut atat cat pot ,nu sa ranesc sau sa judec pe nimeni.
ma da greu mai era!

eip that's me!
sus

alinaoxford

Junior member
38 mesaje

scris pe 26 sep 2004 00:50 de alinaoxford

ma da greu mai era!

ai dreptate nu avem inprimul rand de ce sa ne certam era doar o discutie nu?

eip that's me!
sus

MissM

Senior member
80 mesaje

scris pe 26 sep 2004 00:51 de MissM

Iti multumesc din suflet si apreciez cuvintele tale, stiu ca ai vrut sa ma ajuti. Poate am gresit scrrindu-mi povestea, dar stii....uneori se aduna atata durere in suflet incat simti nevoia sa faci ceva, altfel explodezi si risti sa faci o prostie pe care sa o regreti.... N-am vrut sa supar pe nimeni, dar imi cer iertare daca am facut-o totusi.

sus

Flashlights

Senior member
88 mesaje

scris pe 26 sep 2004 00:53 de Flashlights

alina .... Observ ca ai un IQ format din doua cifre ...chiar n-am cu cine sa discut.Imi pare rau dar ma opresc aici

Blink Blink
sus

alinaoxford

Junior member
38 mesaje

scris pe 26 sep 2004 00:57 de alinaoxford

Iti multumesc din suflet si apreciez cuvintele tale, stiu ca ai vrut sa ma ajuti. Poate am gresit scrrindu-mi povestea, dar stii....uneori se aduna atata durere in suflet incat simti nevoia sa faci ceva, altfel explodezi si risti sa faci o prostie pe care sa o regreti.... N-am vrut sa supar pe nimeni, dar imi cer iertare daca am facut-o totusi.
nu ai de ce sa-ti ceri iertare pt. ceea ce ai scris sau pt. ceea ce sa spus aici asa cum ai spus suntem toti straini si incercam sa ne ajutam cum putem ,cu sfaturi sau orice nu? chiar daca nu ma cunosti iti apreciez faptul ca totusi incerci sa te eliberezi de aceasta povara si ca ai avut curajul sa spui ceea ce te doare si ca nu ai recurs la ceva mai grav cum fac altii.

eip that's me!
sus

alinaoxford

Junior member
38 mesaje

scris pe 26 sep 2004 00:59 de alinaoxford

nu ai de ce sa-ti ceri iertare pt. ceea ce ai scris sau pt. ceea ce sa spus aici asa cum ai spus suntem toti straini si incercam sa ne ajutam cum putem ,cu sfaturi sau orice nu? chiar daca nu ma cunosti iti apreciez faptul ca totusi incerci sa te eliberezi de aceasta povara si ca ai avut curajul sa spui ceea ce te doare si ca nu ai recurs la ceva mai grav cum fac altii.
adica ce vrei sa spui prinasta ?

eip that's me!
sus

MissM

Senior member
80 mesaje

scris pe 26 sep 2004 01:15 de MissM

Mi-au trecut multe idei "negre" prin cap in ceasurile mele de tristete insuportabila, in noptile nedormite chinuite de intrebari fara raspuns, dar am gasit puterea sa trec peste ele, ni s-a dat o viata si nu avem dreptul sa ne batem joc de ea... trebuie sa mergem mai departe, chiar asa, cu sufletul pustiit....exista oameni si lucruri frumoase pt care merita sa traim chiar daca nu ne putem bucura de tot ceea ce Dumnezeu ne poate darui, chiar daca trebuie sa intoarcem privirea cand vedem indragostiti sarutandu-se, chiar daca practic traim-vegetam fara acel unic sentiment care ne incalzeste inimile: IUBIREA....

sus

alex

Guest

scris pe 26 sep 2004 01:37 de alex

Mi-au trecut multe idei "negre" prin cap in ceasurile mele de tristete insuportabila, in noptile nedormite chinuite de intrebari fara raspuns, dar am gasit puterea sa trec peste ele, ni s-a dat o viata si nu avem dreptul sa ne batem joc de ea... trebuie sa mergem mai departe, chiar asa, cu sufletul pustiit....exista oameni si lucruri frumoase pt care merita sa traim chiar daca nu ne putem bucura de tot ceea ce Dumnezeu ne poate darui, chiar daca trebuie sa intoarcem privirea cand vedem indragostiti sarutandu-se, chiar daca practic traim-vegetam fara acel unic sentiment care ne incalzeste inimile: IUBIREA....

bai,dar ori te-ai pus calare pe noi ori nu.parca nu ajungea bezmetica aia de exotic-screm.
v-ati propus sa ne asasinati literar?
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Let there be light !

scris pe 26 sep 2004 03:17 de dualis

JURAMANT VIETII : Niciodata nu te voi trada de tot ; desi te-am tradat si te voi trada la fiecare pas ;
Cand te-am urat, nu te-am putut uita ;
Te-am blestemat, ca sa te suport ;
Te-am refuzat, ca sa te schimbi ;
Te-am chemat si n-ai venit ; am urlat si nu mi-ai zambit ; am fost trist si nu m-ai mangaiat. Am plans si nu mi-ai indulcit lacrimile. Desert ai fost rugamintilor mele, mormant glasului meu. Tacere fost-ai chinurilor si pustiu singuratatilor mele.

Dar recunoscator iti este sufletul meu pentru ZAMBETUL ce l-a vazut doar el si nimeni altul ; recunoscator pt. ACEA intalnire, de nimeni aflata ; acea intalnire nu se uita, ci cu credinta ascunsa in tine rasuna in tacere, inverzeste pustiuri, indulceste lacrimi si insenineaza singuratati.
Iti jur ca niciodata nu vei cunoaste marea mea tradare.
JUR PE TOT CE POATE FI MAI SFANT : PE ZAMBETUL TAU, CA NU MA VOI DESPARTI DE TINE.
N-ati simtit niciodata cum timpul se aduna in voi, creste si va inunda, cand tot ce a devenit si s-a scurs pana acum se concentreaza deodata intr-o fluiditate abstracta si se ridica in voi spre un pisc necunocut ? Nu v-a durut niciodata aceasta crestere a timpului, nu v-a inclestat niciodata aceasta exasperare a temporalitatii ? [...]

A suferi este modul suprem de a lua lumea in serios. Cu cat creste insa suferinta, cu atat invatam mai mult ca lumea nu merita s-o luam in serios.

E. CIORAN - 1936

Nu vreau sa-l vad iubind din nou....

Dar l-ai vazut vreodata IUBIND ?
Ar trebui, in loc sa suferi (fara motiv) vazandu-l cu altele, sa-ti dai seama ca pur si simplu sunteti pe trepte mult prea indepartate una de cealalta si oricat incerci sa-l ajuti sa sara direct la tine, nu se poate ; iar daca te pune naiba sa cobori tu la el, vei face o mare greseala.

Singurul lucru pt care nu-l voi putea ierta niciodata este faptul ca a plecat fara explicatii....aveam dreptul sa inteleg de ce!

E buna inima asta, insa ganditul EXCLUSIV cu ea te poate duce la un fel de sclavie ; si tare mi-e frica ca intr-o zi, el sau altcineva, iti va da o "explicatie" si tu O VEI CREDE (IAR !) !

Am nevoie de timp...mult...sa ajung pe linia de plutire.

Nu te ajuti deloc. Crezand ca ai nevoie de "timp... mult", asa este. Cred ca, mai mult sau mai putin inconstient, VREI sa dureze MULT, deoarece altfel te-ai simti vinovata : "E dragoste adevarata, cum sa trec asa repede peste ea ?!", insa nu ai de ce sa te simti asa.

N-ai nici un drept sa vorbesti despre dezamagire, suflet pocit ce esti, si nici s-o faci sa se simta (iar) vinovata, si pt. ce, pt. ca te iubeste... Cica "din respect pt. ce-a fost", respectuosule.

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

xxxxx

Guest

scris pe 26 sep 2004 10:19 de xxxxx

Nu are rost sa incerci sa intelegi; poate intelegerea va veni mult mai tarziu
Gandeste-te ca tot raul e spre bine.
sus

xxxxx

Guest

scris pe 26 sep 2004 10:28 de xxxxx

Uneori tot raul e spre bine, iar intelegerea faptelor vine mai tarziu.
Daca te casatoreai cu gringo ala si te duceai in Utah? In Utah sunt multe depozite de deseuri radioactive, o mina de uraniu... multi oameni mor de cancer.
Poate ca baiatul de cartier te-a salvat de la moarte
Da SEARCH pe yahoo: Utah uranium cancer
sus

xxxxx

Guest

scris pe 26 sep 2004 10:33 de xxxxx

Nu are rost sa incerci sa intelegi; poate intelegerea va veni mult mai tarziu
Gandeste-te ca tot raul e spre bine.

Mesaj incomplet; am dat enter din greseala
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 27 sep 2004 01:16 de YLoveCamelia

tot raul e spre bine.

.... ma oripilati cu cliseele astea , voi ganditi ce inseamna cliseul pecare il scrieti /spuneti atunci cand aveti intentia sa o faceti ori mai grav, chiar credeti in ineptiile astea , in majoritatea cliseelor care sunt derizorii prin definitie ?!

xxxxx

Guest

scris pe 27 sep 2004 06:35 de xxxxx

.... ma oripilati cu cliseele astea , voi ganditi ce inseamna cliseul pecare il scrieti /spuneti atunci cand aveti intentia sa o faceti ori mai grav, chiar credeti in ineptiile astea , in majoritatea cliseelor care sunt derizorii prin definitie ?!

Daca consideri ca viata e o lectie in care inveti sa distingi binele de rau, bla bla bla... atunci poti sa consideri ca "tot raul e spre bine" nu e un cliseu .
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 sep 2004 11:42 de ExoticDream

bai,dar ori te-ai pus calare pe noi ori nu.parca nu ajungea bezmetica aia de exotic-screm.
v-ati propus sa ne asasinati literar?

Tu chiar vrei sa asasinezi nick-ul asta??? Daca n-as sti cine se ascunde in spatele lui (aici), m-as supara un pic vazand cum imi pocesti nick-ul, dar asa.....te iert, ca-mi esti ff simpatic!!! Si nu ma omor cu literatura, orientarea mea este spre stiintele exacte...recunosc ca mai citesc si eu, ca omul....!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 sep 2004 11:46 de ExoticDream

Daca te casatoreai cu gringo ala si te duceai in Utah? In Utah sunt multe depozite de deseuri radioactive, o mina de uraniu... multi oameni mor de cancer.

Uraaaa.....ce bine ca a salvat-o baiatul de cartier!!!! Acum e in culmea fericirii in bratele lui primitoare, rade, canta si danseaza de fericire pt ca a facut alegerea vietii ei salvandu-se de la....moarte!!! Ce conteaza ca sufletul ii este tandari, ca nu mai are incredere in nimeni si nimic, ca nu poate uri, dar nici iubi? Bine ca i-a dat papucii strainezului, un imperialist nenorocit cu aere de gentleman care chiar o iubea!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

MissM

Senior member
80 mesaje

Re: Let there be light !

scris pe 27 sep 2004 17:04 de MissM

JURAMANT VIETII : Niciodata nu te voi trada de tot ; desi te-am tradat si te voi trada la fiecare pas ;
Cand te-am urat, nu te-am putut uita ;
Te-am blestemat, ca sa te suport ;
Te-am refuzat, ca sa te schimbi ;
Te-am chemat si n-ai venit ; am urlat si nu mi-ai zambit ; am fost trist si nu m-ai mangaiat. Am plans si nu mi-ai indulcit lacrimile. Desert ai fost rugamintilor mele, mormant glasului meu. Tacere fost-ai chinurilor si pustiu singuratatilor mele.

Dar recunoscator iti este sufletul meu pentru ZAMBETUL ce l-a vazut doar el si nimeni altul ; recunoscator pt. ACEA intalnire, de nimeni aflata ; acea intalnire nu se uita, ci cu credinta ascunsa in tine rasuna in tacere, inverzeste pustiuri, indulceste lacrimi si insenineaza singuratati.
Iti jur ca niciodata nu vei cunoaste marea mea tradare.
JUR PE TOT CE POATE FI MAI SFANT : PE ZAMBETUL TAU, CA NU MA VOI DESPARTI DE TINE.
N-ati simtit niciodata cum timpul se aduna in voi, creste si va inunda, cand tot ce a devenit si s-a scurs pana acum se concentreaza deodata intr-o fluiditate abstracta si se ridica in voi spre un pisc necunocut ? Nu v-a durut niciodata aceasta crestere a timpului, nu v-a inclestat niciodata aceasta exasperare a temporalitatii ? [...]

A suferi este modul suprem de a lua lumea in serios. Cu cat creste insa suferinta, cu atat invatam mai mult ca lumea nu merita s-o luam in serios.

E. CIORAN - 1936

Superbe cuvinte....iti multumesc pt ele....mi-au mers la suflet!

Dar l-ai vazut vreodata IUBIND ?

Credeam ca da...in timpul cat am fost impreuna....credeam ca ma iubeste din tot sufletul, din toata fiinta pe mine, asa cum faceam si eu...., dar mai tarziu mi-a spus ca ar fi trebuit sa-l cunosc cand iubea cu adevarat...acele cuvinte mi-au insangerat inima....inseamna ca eu n-am fost decat o simpla aventura?!?!?!?!?

Ar trebui, in loc sa suferi (fara motiv) vazandu-l cu altele, sa-ti dai seama ca pur si simplu sunteti pe trepte mult prea indepartate una de cealalta si oricat incerci sa-l ajuti sa sara direct la tine, nu se poate ; iar daca te pune naiba sa cobori tu la el, vei face o mare greseala.

Nu am de gand sa las drumurile noastre sa se intalneasca, a-l vedea cu altele acum, a sti ca a fost poate cu altele si pana acum si ca va fi cu siguranta si maine nu reprezinta spectacolul pe care mi-l doresc inaintea ochilor. Nu stiu din ce cauza sufar mai mult: pt ca inca il mai iubesc si simt gelozie sau pt ca m-am dezamagit pe mine insami imaginandu-mi ca am fost vreodata singura fata pe care si-ar fi dorit-o alaturi si de fapt nu am fost decat una dintr-un lung sir de fete oarecare? Stiam ca provenim din lumi diferite, dar mi-am dorit enorm sa-l pot macar face sa inteleaga ce inseamna dragostea in doi....nu am reusit, anturajul si ceea ce a trait atatia ani l-au facut sa renunte sa lupte pt "noi", l-au tras inapoi in lumea pe care se straduia sa o paraseasca pt a impartasi cu mine o iubire de vis...

E buna inima asta, insa ganditul EXCLUSIV cu ea te poate duce la un fel de sclavie ; si tare mi-e frica ca intr-o zi, el sau altcineva, iti va da o "explicatie" si tu O VEI CREDE (IAR !) !

Am abandonat ideea ganditului cu inima, de fapt aproape intotdeauna am folosit-o impreuna cu mintea, pana la un moment dat am crezut ca in iubire sufletul si ratiunea merg mana in mana....m-am inselat...Ai dreptate cu sclavia aceea, uneori ma simt prizoniera propriilor mele sentimente, sunt ca intr-o cusca din care ma zbat sa scap, sa fiu libera....Nu mai cred nici o explicatie, m-am umilit de prea multe ori incercand sa inteleg de ce 2 oameni care sustin ca se iubesc nu pot fi impreuna!

Nu te ajuti deloc. Crezand ca ai nevoie de "timp... mult", asa este. Cred ca, mai mult sau mai putin inconstient, VREI sa dureze MULT, deoarece altfel te-ai simti vinovata : "E dragoste adevarata, cum sa trec asa repede peste ea ?!", insa nu ai de ce sa te simti asa.

Am nevoie de timp mult, dar nu pt ca ma simt vinovata sa "abandonez" intr-un colt de inima o iubire care mi-a distrus sufletul, eu mi-am dorit enorm aceasta iubire si nu a depins prea mult de mine faptul ca, in loc sa o traiesc astazi alaturi de omul pe care il credeam la fel de dornic de aceasta iubire ca si mine, ma chinuiesc sa mai vegetez inca o zi, si inca o zi, sperand ca Dumnezeu se va indura de suferinta mea si intr-o zi imi va lua de pe umeri "povara" dragostei pe care eu mi-as fi dorit-o un izvor de fericire pt amandoi. Va dura mult pt ca asa sunt eu, ma atasez greu de cineva si uit si mai greu....Stiu ca nu e bine, incerc sa ma salvez mai repede, dar.....inertia este imensa....ceea ce a fost frumos candva se incapataneaza sa-mi revina in minte, sa-mi prelungeasca agonia...Nu pot fi ca cei care pun punct unui sentiment si intorc pagina, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, am fost mereu o luptatoare si am avut idealuri frumoase, dar acum ma simt ca un inger cu aripile frante.....

Nu vreau sa ma plang sau sa supar pe nimeni, de aceea cred ca ma voi opri aici, exista persoane care rad de suferinta celor ca mine si ma doare sa vad cata rautate este in oameni...

sus

MissM

Senior member
80 mesaje

scris pe 27 sep 2004 17:17 de MissM

Baiatul acela nu locuia in Utah, ci intr-un stat din vecinatate, referinta la Utah a fost facuta in gluma in ideea ca as fi ales sa traiesc cu amandoi baietii intr-un menage-a-trois cum se practica in Utah! Nu as fi facut nicicand asa ceva! In legatura cu cancerul....stiu despre ce vorbesti....am pierdut pe cineva drag in apropiere de zona aceea.... "Baiatul de cartier" m-a "salvat" de la fericirea de a iubi si a fi iubita (si nu ma refer la baiatul de departe)....

sus

Flashlights

Senior member
88 mesaje

scris pe 27 sep 2004 21:07 de Flashlights

Baiatul acela nu locuia in Utah, ci intr-un stat din vecinatate, referinta la Utah a fost facuta in gluma in ideea ca as fi ales sa traiesc cu amandoi baietii intr-un menage-a-trois cum se practica in Utah! Nu as fi facut nicicand asa ceva! In legatura cu cancerul....stiu despre ce vorbesti....am pierdut pe cineva drag in apropiere de zona aceea.... "Baiatul de cartier" m-a "salvat" de la fericirea de a iubi si a fi iubita (si nu ma refer la baiatul de departe)....

Bai nene da incetezi si tu sau chiar esti nesimtita?

Blink Blink
sus

Mr.M

Guest

scris pe 27 sep 2004 21:19 de Mr.M

ba da' du-te dracu odata la f**** ,,,ca ne-ai capiat si pe noi si pe asta pe care il tot urmaresti de atata vreme pe aici.
asta-i imbecila fratilor
sus

Flashlights

Senior member
88 mesaje

scris pe 27 sep 2004 21:23 de Flashlights

ba da' du-te dracu odata la f**** ,,,ca ne-ai capiat si pe noi si pe asta pe care il tot urmaresti de atata vreme pe aici.
asta-i imbecila fratilor

Mie imi spui .... e ca raia. Nu scapi de ea. Am incercat in fel si chip ...numai nu i-am tras o mama de bataie , da.....poate asta e solutia sa ma lase draq in pace. E dusa ma nene si nu intelege, se crede miss univers in echipa cu felicia miss nebuloasa galactica

Blink Blink
sus

Mr.M

Guest

scris pe 27 sep 2004 21:32 de Mr.M

Mie imi spui .... e ca raia. Nu scapi de ea. Am incercat in fel si chip ...numai nu i-am tras o mama de bataie , da.....poate asta e solutia sa ma lase draq in pace. E dusa ma nene si nu intelege, se crede miss univers in echipa cu felicia miss nebuloasa galactica

se crede pe dracu sa o ia.e cu ochii dupa lovelele da-o in gura masii
sus

Flashlights

Senior member
88 mesaje

scris pe 27 sep 2004 21:44 de Flashlights

se crede pe dracu sa o ia.e cu ochii dupa lovelele da-o in gura masii

... la produs atunci!
Acolo-s lovelele. Ati auzit fetelor?Si daca tot sunteti asa bune prietene poate o puneti de mamaliga impreuna, ca se cam dau in vant strainii dupa romance...dapi sa fie si 2 in acelasi timp
Succes in afaceri!

Blink Blink
sus
Pagina 2 din 6
«   1   2   3   4   5   6   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online