vi sa intamplat ?

Pagina 2 din 4
«   1   2   3   4   »

Flashlights

Senior member
88 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi sa

scris pe 29 sep 2004 10:46 de Flashlights

De ce nu pe Vergului colt cu Pantelimon....ca-s muste cu gramada???

Mi-a spus o pasarica ieri ca voi doua surorile-teroare ma veti ignora ca raspuns la ignore-ul meu. Dar ... de ce nu se intampla asta? N-aveti cuvant sau nu va duce capul la alte lucruri mai interesante?

Blink Blink
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 29 sep 2004 10:51 de ExoticDream

Si daca ar fi sa iti iei si tu acum cate suturi in dos mi-as dori eu sa-ti dau,ti-ai cara tot restul vietii chilotii intr-o basculanta.

Probabil ai absolvit magna cum laudae Academia bunelor maniere din Pantelimon, al carei decan este mentorul tau "spiritual" , esti apt sa iesi la produs, ti-ai format in stilul inconfundabil al periferiei calitati care te recomanda pt masterat in injurii adresate in special persoanelor pe care nu le cunosti si care nu se vor cobori niciodata la "nivelul" tau!!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Flashlights

Senior member
88 mesaje

scris pe 29 sep 2004 10:55 de Flashlights

Probabil ai absolvit magna cum laudae Academia bunelor maniere din Pantelimon, al carei decan este mentorul tau "spiritual" , esti apt sa iesi la produs, ti-ai format in stilul inconfundabil al periferiei calitati care te recomanda pt masterat in injurii adresate in special persoanelor pe care nu le cunosti si care nu se vor cobori niciodata la "nivelul" tau!!!!

Tocmai ce spuneam .....

Blink Blink
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi

scris pe 29 sep 2004 10:57 de ExoticDream

Mi-a spus o pasarica ieri ca voi doua surorile-teroare ma veti ignora ca raspuns la ignore-ul meu. Dar ... de ce nu se intampla asta? N-aveti cuvant sau nu va duce capul la alte lucruri mai interesante?

Stiam ca esti expert in...pasarici, vorbesti probabil de cea pe care ai "rezolvat-o" aseara, ca sa demonstrezi cui mai are timp sa te creada ca esti "omul" ala cumsecade, romantic, iubitor si care crede in dragoste, nu sex!!! PATETIC!!! Vei fi ignorat, fii pe pace, cat despre cuvant....nu esti tu cel in masura sa ciripesti (in ton cu pasaricile, nu? ) , tu ai mintit la viata ta cat altii in 100 de vieti, asa ca.....taci inainte sa minciunesti din nou!!! Capul ne duce la multe, pacat ca nu si pe tine....sorry...., dar la ce aberatii (a se citi "dejectii de o rautate incalificabila" ) ai debitat ieri aici (si nu numai) abia te mai vad de mic ce ai ajuns ( a propos, lanternele alea pe care le porti dupa tine sunt ca sa fii remarcat? eu ma gandeam ca-s rosii, ma insel cumva??? ) !!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Flashlights

Senior member
88 mesaje

scris pe 29 sep 2004 11:01 de Flashlights

Tocmai ce spuneam .....

Blink Blink
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 29 sep 2004 11:02 de ExoticDream

Tocmai ce spuneam .....

Stiam eu ca ai sa te regasesti....nu, nu te gandi la regasirea aceea spirituala...a eului tau...., nu stii tu ce-i aia (n-ai timp si chef de filosofie, viata e scurta si trebuie traita la maximum, nu? )....ma intrebam daca te regasesti doar ca "mentor" sau esti unul si acelasi si cu invatacelul? Ai 1000 de fetze, dar din pacate nici una cumsecade....

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 29 sep 2004 11:04 de ExoticDream

Tocmai ce spuneam .....

Te repeti...devine plictisitor...monologul!!! Da Rewind la agenda aia cu vrajeli/insulte, poate ne mai inveti o schema noua!!!

sus

Flashlights

Senior member
88 mesaje

scris pe 29 sep 2004 11:06 de Flashlights

Stiam eu ca ai sa te regasesti....nu, nu te gandi la regasirea aceea spirituala...a eului tau...., nu stii tu ce-i aia (n-ai timp si chef de filosofie, viata e scurta si trebuie traita la maximum, nu? )....ma intrebam daca te regasesti doar ca "mentor" sau esti unul si acelasi si cu invatacelul? Ai 1000 de fetze, dar din pacate nici una cumsecade....

Bai dar incetezi odata?Lasa-ma in durerea mea si vezi-ti de treaba ta.
Esti chiar stupida fata, scuze dar asta e adevarul.Esti stupida,frustrata si cu apucaturi de psihopata sau maniaca. Lasati-ma mah nene in pace si gasiti-va un hobby in afara de mine

Blink Blink
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 29 sep 2004 11:12 de ExoticDream

Bai dar incetezi odata?Lasa-ma in durerea mea si vezi-ti de treaba ta.
Esti chiar stupida fata, scuze dar asta e adevarul.Esti stupida,frustrata si cu apucaturi de psihopata sau maniaca. Lasati-ma mah nene in pace si gasiti-va un hobby in afara de mine

Cine zice ala e!!!

Tu si durerea??? De parca ai sti tu ce-i aia (poate doar vreo durere de masea sau....de altceva cand exagerezi cu un anumit.... "sport", ca altceva...nu e cazul) . Esti prea marunt pt a deveni un hobby, ar trebui sa...placi pt asta!!! Ce-ar fi sa nu te mai crezi centrul universului, n-ai meritat nicicand sa fii!!!

Hobby = indeletnicire PLACUTA in afara preocuparilor profesionale

De cand insultele, rautatea, meschinaria, cinismul, sadismul, minciuna, inselaciunea sunt chestii placute???

Si nu mai folosi pluralul, eu scriu doar in numele meu.

sus

Mr.M

Guest

scris pe 29 sep 2004 11:23 de Mr.M

Stiam ca esti expert in...pasarici, vorbesti probabil de cea pe care ai "rezolvat-o" aseara, ca sa demonstrezi cui mai are timp sa te creada ca esti "omul" ala cumsecade, romantic, iubitor si care crede in dragoste, nu sex!!! PATETIC!!! Vei fi ignorat, fii pe pace, cat despre cuvant....nu esti tu cel in masura sa ciripesti (in ton cu pasaricile, nu? ) , tu ai mintit la viata ta cat altii in 100 de vieti, asa ca.....taci inainte sa minciunesti din nou!!! Capul ne duce la multe, pacat ca nu si pe tine....sorry...., dar la ce aberatii (a se citi "dejectii de o rautate incalificabila" ) ai debitat ieri aici (si nu numai) abia te mai vad de mic ce ai ajuns ( a propos, lanternele alea pe care le porti dupa tine sunt ca sa fii remarcat? eu ma gandeam ca-s rosii, ma insel cumva??? ) !!!

Ba vaca neagra,nu incetezi odata cu imbecilitatea asta?pana la urma ce vrei?il vrei pe flash?ia-l si du-te dracu cu el cu tot si cu monica si cu mama dracilor sa te ia.
Bai dar m-ai exasperat cu subiectul asta!ar trebui sa mergi la medic!zici ca i-a tras-o flash lu ma-ta ,asa esti de razbunatoare.
prostul moare de grija altuia.aparatoarea poporului!gaseste-ti dracu pe unu sa te mai potoleasca ca esti ticnita rau!
ce sa zic:scriu si fac in numele iubirii altora!nu vezi cat esti de imbecila?
gaseste-ti sufletul ala pereche odata si du-te in ma-ta de idioata cu inclinatii spre stiintele exacte.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 29 sep 2004 11:32 de ExoticDream

Ba vaca neagra,nu incetezi odata cu imbecilitatea asta?pana la urma ce vrei?il vrei pe flash?ia-l si du-te dracu cu el cu tot si cu monica si cu mama dracilor sa te ia.
Bai dar m-ai exasperat cu subiectul asta!ar trebui sa mergi la medic!zici ca i-a tras-o flash lu ma-ta ,asa esti de razbunatoare.
prostul moare de grija altuia.aparatoarea poporului!gaseste-ti dracu pe unu sa te mai potoleasca ca esti ticnita rau!
ce sa zic:scriu si fac in numele iubirii altora!nu vezi cat esti de imbecila?
gaseste-ti sufletul ala pereche odata si du-te in ma-ta de idioata cu inclinatii spre stiintele exacte.

No comment!!!

PS. Intra cu nick-ul de baza, limbajul neanderthalian te tradeaza, nu te mai obosi, nu suntem idioti!!!

sus

Flashlights

Senior member
88 mesaje

scris pe 29 sep 2004 13:31 de Flashlights

No comment!!!

PS. Intra cu nick-ul de baza, limbajul neanderthalian te tradeaza, nu te mai obosi, nu suntem idioti!!!

Nu am scris eu. Crede-ma ca daca doream sa te injur ca un birjar o faceam deja. Tu si mona sunteti un stres si prefer sa va ignor. Nu meritati nici sa va vorbesc urat caci v-as da apa la moara care si asa e stricata si macina intr-una taca-taca-taca de ati exasperat intreg forumul.

Blink Blink
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 29 sep 2004 13:50 de ExoticDream

Nu am scris eu. Crede-ma ca daca doream sa te injur ca un birjar o faceam deja. Tu si mona sunteti un stres si prefer sa va ignor. Nu meritati nici sa va vorbesc urat caci v-as da apa la moara care si asa e stricata si macina intr-una taca-taca-taca de ati exasperat intreg forumul.

Cand vine vorba de insulte a la capu' lu' 14, gandul ma duce la tine, ce sa-i faci, deformatie de...forum! Te-am rugat sa nu mai folosesti pluralul, nu toata lumea sufera de personalitate multipla ca tine. Stai bland ca te voi ignora, acum pana si "glumele" tale mi se par amare. Fata pe care o injuri in fel si chip nu cred ca va mai avea "placerea" sa intre pe forum, nu de alta, dar cred ca "infectiile" pe care le debitezi si flirturile mascate nu sunt o lectura tocmai placuta! Tu esti cel care nu merita sa-i fie adresat cuvantul, nu ea sau eu, dar nu intelegi pt ca la tine in cartier asa se scrie istoria: cel "puternic" dicteaza. Cat despre forum, mai bine gandeste-te cum l-ai exasperat tu cu limbajul tau abject si inveninat, fata de cuvintele tale, ceea ce scriu fete ca noi e superpoezie!!! Pacat ca nu intelegi!....

sus

lnfector

Veteran member
214 mesaje

scris pe 29 sep 2004 13:52 de lnfector

Cand vine vorba de insulte a la capu' lu' 14, gandul ma duce la tine, ce sa-i faci, deformatie de...forum! Te-am rugat sa nu mai folosesti pluralul, nu toata lumea sufera de personalitate multipla ca tine. Stai bland ca te voi ignora, acum pana si "glumele" tale mi se par amare. Fata pe care o injuri in fel si chip nu cred ca va mai avea "placerea" sa intre pe forum, nu de alta, dar cred ca "infectiile" pe care le debitezi si flirturile mascate nu sunt o lectura tocmai placuta! Tu esti cel care nu merita sa-i fie adresat cuvantul, nu ea sau eu, dar nu intelegi pt ca la tine in cartier asa se scrie istoria: cel "puternic" dicteaza. Cat despre forum, mai bine gandeste-te cum l-ai exasperat tu cu limbajul tau abject si inveninat, fata de cuvintele tale, ceea ce scriu fete ca noi e superpoezie!!! Pacat ca nu intelegi!....

Frate, fata asta cred ca merge pe DURACELL

Si daca ...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 29 sep 2004 13:55 de ExoticDream

Frate, fata asta cred ca merge pe DURACELL

Nu ca alea-s alcaline, iar eu sunt ACIDA!!! Cu asa ceva merg lanternele tale rosii poate!!!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 29 sep 2004 13:59 de ExoticDream

Nu ca alea-s alcaline, iar eu sunt ACIDA!!! Cu asa ceva merg lanternele tale rosii poate!!!

A propos de lanterne rosii, semnificatia era aia legata de casele de....placeri, dar ar mai fi si cea fotbalistica, asa ca daca porti lanterna rosie inseamna cumva ca esti ultimul...om?

PS. Nu fi trist, cine te-a iubit te va ignora, anul scolar incepe curand, de ce nu dai o raita prin Cora sa te intolesti marfa si sa o pui de o relatie-doua inca de la deschidere?????? Se intorc si caministele, mmmmm...., trai pe vatrai, frate!!!

sus

lnfector

Veteran member
214 mesaje

scris pe 29 sep 2004 16:21 de lnfector

A propos de lanterne rosii, semnificatia era aia legata de casele de....placeri, dar ar mai fi si cea fotbalistica, asa ca daca porti lanterna rosie inseamna cumva ca esti ultimul...om?

PS. Nu fi trist, cine te-a iubit te va ignora, anul scolar incepe curand, de ce nu dai o raita prin Cora sa te intolesti marfa si sa o pui de o relatie-doua inca de la deschidere?????? Se intorc si caministele, mmmmm...., trai pe vatrai, frate!!!

Ti-am mai explicat de cel putin 3 ori chestia asta..
Din CORA te imbraci tu cu tot neamu tau nu eu da? Din Cora si din Europa te intolesti tu cu prietena ta buna .. mie imi place sa fiu mai original daca intelegi ce vreau sa spun asa ca te rog sa-ti vezi de treaba ta si sa nu te mai .. grija de unde ma imbrac eu sa agat si pe cine agat. Ai spus ca ma scutesti..scuteste-ma!Suferi daca nu zici ceva la adresa mea? In fiecare post e cel putin o fraza despre mine ..chiar m-am saturat sa vorbeasca toti prostii despre persoana mea cand nici unul nu ma cunoaste si habar nu stie cine sunt si ce fac. Vedeti-va de vietile voastre si cu asta basta. La urmatoarea abatere ti-o jur ca te fac sa suferi rau , si Monica stie cum ... nu ma mai calca pe nervi si nu ma mai stresa, s-ar putea sa-mi atingi limita si nu o sa iti placa. Nu suntem din aceiasi clasa asa ca ai grija cum vorbesti ca nu ne stim asa de bine si nici n-avem glume. N-ai mancat din aceiasi farfurie cu mine sa iti permiti atatea ... esti obraznica. Nu incepe sa fii si nesimtita. Te rog frunmos.

Si daca ...
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 29 sep 2004 19:08 de YLoveCamelia

... nu intelege nimic..
cu ce sa inteleaga ?

Mikii

Senior member
70 mesaje

scris pe 29 sep 2004 19:52 de Mikii

Din CORA te imbraci tu cu tot neamu tau nu eu da? Din Cora si din Europa te intolesti tu cu prietena ta buna .. adresa mea?

Cata mojicie: sa te legi de neamul cuiva sau de prieteni.
Zici ca nu te cunoaste nimeni. Chiar crezi?

..chiar m-am saturat sa vorbeasca toti prostii despre persoana mea cand nici unul nu ma cunoaste si habar nu stie cine sunt si ce fac.

Chiar crezi?

Vedeti-va de vietile voastre si cu asta basta.

Dar tu sa-i injuri pe toti, nu?

La urmatoarea abatere ti-o jur ca te fac sa suferi rau , si Monica stie cum ... nu ma mai calca pe nervi si nu ma mai stresa, s-ar putea sa-mi atingi limita si nu o sa iti placa.

Nu ti-e rusine? Cum indraznesti sa ameninti? Cine te crezi> Stii ca ceea ce faci este infractiune?
Stiam ca esti Infector nu infractor.

Nu suntem din aceiasi clasa asa ca ai grija cum vorbesti ca nu ne stim asa de bine si nici n-avem glume. N-ai mancat din aceiasi farfurie cu mine sa iti permiti atatea ... esti obraznica. Nu incepe sa fii si nesimtita. Te rog frunmos.

Cine te crezi sa impui tu reguli si sa le ceri userilor ce si cum sa posteze?
Cine te-a chemat inapoi pe forum, daca nu poti sa ne suferi. Pleaca in clasa ta de mahalagii nespalati si cu laturi in gura si cu venin. Hai, valea ca ai inceput sa impungi (iarta-ma ca te-am plagiat).

Sunt ceea ce sunt, pentru ca sunt.
sus

lnfector

Veteran member
214 mesaje

scris pe 29 sep 2004 20:17 de lnfector

Cata mojicie: sa te legi de neamul cuiva sau de prieteni.
Zici ca nu te cunoaste nimeni. Chiar crezi?

Chiar crezi?

Dar tu sa-i injuri pe toti, nu?

Nu ti-e rusine? Cum indraznesti sa ameninti? Cine te crezi> Stii ca ceea ce faci este infractiune?
Stiam ca esti Infector nu infractor.
Cine te crezi sa impui tu reguli si sa le ceri userilor ce si cum sa posteze?
Cine te-a chemat inapoi pe forum, daca nu poti sa ne suferi. Pleaca in clasa ta de mahalagii nespalati si cu laturi in gura si cu venin. Hai, valea ca ai inceput sa impungi (iarta-ma ca te-am plagiat).

Behaie mah in alta parte nu vezi ca nu te baga lumea in seama?

Si asa, sa nu mori prost, nu am plecat de pe forum niciodata: Kenvelo, Infector, FlashLights, lnfector ... tot eu

Si daca ...
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 29 sep 2004 20:32 de YLoveCamelia

Ti-am mai explicat de cel putin 3 ori chestia asta..
Din CORA te imbraci tu cu tot neamu tau nu eu da? Din Cora si din Europa te intolesti tu cu prietena ta buna .. mie imi place sa fiu mai original daca intelegi ce vreau sa spun asa ca te rog sa-ti vezi de treaba ta si sa nu te mai .. grija de unde ma imbrac eu sa agat si pe cine agat. Ai spus ca ma scutesti..scuteste-ma!Suferi daca nu zici ceva la adresa mea? In fiecare post e cel putin o fraza despre mine ..chiar m-am saturat sa vorbeasca toti prostii despre persoana mea cand nici unul nu ma cunoaste si habar nu stie cine sunt si ce fac. Vedeti-va de vietile voastre si cu asta basta. La urmatoarea abatere ti-o jur ca te fac sa suferi rau , si Monica stie cum ... nu ma mai calca pe nervi si nu ma mai stresa, s-ar putea sa-mi atingi limita si nu o sa iti placa. Nu suntem din aceiasi clasa asa ca ai grija cum vorbesti ca nu ne stim asa de bine si nici n-avem glume. N-ai mancat din aceiasi farfurie cu mine sa iti permiti atatea ... esti obraznica. Nu incepe sa fii si nesimtita. Te rog frunmos.

na ca se da marletul pe fatza
las o in pace pe exotic , vezi de inavutiile tale intelectuale , fizice si de caracter ( spun asta fiindca am vazut fizionomia pe care o ai iar despre intelect e clar , "crystal clear" , sincer, nu mai e nevoie sa ne convingi ).
in priviinta originalitatii esti tare ..... cel mai tare , asta categoric in stransa legatura cu prostia abominabila de care nu te saturi sa ne persuadezi.
hai ca deacuma trebuie ca vii si la mine cu baietzashii tai da cartier sa mi o dai in gura.. huh haw ? tre sa fiu pe faza

Mikii

Senior member
70 mesaje

scris pe 29 sep 2004 20:49 de Mikii

Behaie mah in alta parte nu vezi ca nu te baga lumea in seama?

Si asa, sa nu mori prost, nu am plecat de pe forum niciodata: Kenvelo, Infector, FlashLights, lnfector ... tot eu

Mai, numai un bou ca tine poate crede ca nu mi-am dat seama. Mizeriile debitate sub numele mai sus prezentate te-au dat de gol. Nu se spunea ceva de caracter pe forum? Nu s-a spus cine se ascunde dupa aceste username-uri?
Prostul=Infector nu poate fi scos si tinut departe de decat in camasa de forta sau lanturi.
Bunul simt iti este o notiune straina, civilizatia ceva tabu pentru tine.

sus

ReReRe

Guest

scris pe 29 sep 2004 21:01 de ReReRe

Mai, numai un bou ca tine poate crede ca nu mi-am dat seama. Mizeriile debitate sub numele mai sus prezentate te-au dat de gol. Nu se spunea ceva de caracter pe forum? Nu s-a spus cine se ascunde dupa aceste username-uri?
Prostul=Infector nu poate fi scos si tinut departe de decat in camasa de forta sau lanturi.
Bunul simt iti este o notiune straina, civilizatia ceva tabu pentru tine.

Infector nu este versat deloc si de aici i se trage si necazul.el este doar forma bruta a ceea ce condamni tu.priveste in jurul tau cu atentie

P.S. sunt ceea ce sunt pentru ca VREAU
sus

Misu

Guest

scris pe 29 sep 2004 21:18 de Misu

........................ vezi de inavutiile tale intelectuale , fizice si de caracter ( spun asta fiindca am vazut fizionomia pe care o ai iar despre intelect e clar , "crystal clear" , sincer, nu mai e nevoie sa ne convingi ).
in priviinta originalitatii esti tare ..... cel mai tare , asta categoric in stransa legatura cu prostia abominabila de care nu te saturi sa ne persuadezi.
hai ca deacuma trebuie ca vii si la mine cu baietzashii tai da cartier sa mi o dai in gura.. huh haw ? tre sa fiu pe faza

Cred ca ar trebui sa-l lasam in pace, deoarece, din cat mi-am dat seama sufera de o boale psihica incurabila sau chiar mai multe:
1. Este o persoana imatura.
2. Sufera de sindromul persecutiei.
3. Tulburari de personalitate.
4. Tulburari de comportament.
Un diagnostic exact si corect i se poate pune doar daca se prezinta la un psihatru.
Dar un asemenea om cu greu ajunge de bunavoie la un asemenea specialist.
In alta ordine de idei, pentru el forumul este un loc unde-si revarsa o parte din ura stransa in viata reala, deoarece nu-l baga nimeni in seama.
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 29 sep 2004 21:19 de YLoveCamelia

Prostul=Infector

axioma sau pleonasm ? this is the question .. hhhh

Misu

Guest

scris pe 29 sep 2004 21:36 de Misu

Infector nu este versat deloc si de aici i se trage si necazul.el este doar forma bruta a ceea ce condamni tu.priveste in jurul tau cu atentie

Ai dreptate, dar acestia sunt mai periculosi decat ceilalti: ei reprezinta berbecii din lemn cu care se sparge poarta de intrare a cetatii bunului simt si moralitatii.
sus

Mikii

Senior member
70 mesaje

scris pe 29 sep 2004 21:42 de Mikii

axioma sau pleonasm ? this is the question .. hhhh

Pot fi ambele.

sus

lnfector

Veteran member
214 mesaje

scris pe 29 sep 2004 21:48 de lnfector

Loloc si Bolec (YLoveCamelia si Misu)

Se aproba unul pe celalat.Doua dobitoace.
Baieti..daca tot aveti vre'o problema cu mine..atunci sa ma mancati de c** .
Cainii latra ursul merge ...cam asa ceva

Si daca ...
sus

Misu

Guest

scris pe 29 sep 2004 22:35 de Misu

Vesdeti, dragi useri ca nu am gresit cand i-am diagnosticat bolile psihiice? Mi se pare ca lista cu boli ale lui Infector infractor este mult mai lunga.
De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.
sus

Misu

Guest

scris pe 29 sep 2004 22:35 de Misu

Vesdeti, dragi useri ca nu am gresit cand i-am diagnosticat bolile psihiice? Mi se pare ca lista cu boli ale lui Infector infractor este mult mai lunga.
De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.
sus
Pagina 2 din 4
«   1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online