Labii mici asimetrice

Pagina 2 din 2
«   1   2

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: hmmm

scris pe 29 oct 2004 18:57 de FireSoul

Da, pot fi, si din pacate poate tine o viata intreaga, este probabil vorba de boala aceea, dubla, tripla personalitate...psihiatrii stiu mai bine. Trebuie insa facuta diferenta intre cei care dezvolta o astfel de "anomalie" in mod constient (la acestia procesul este intamplator, se leaga de un scop si se incheie dupa ce scopul isi pierde insemnatatea) si cei care nu-si dau seama de boala de care sufera (cei la care am facut referire la inceput), acestia din urma nu realizeaza transferul intre personalitati diferite, traiesc cu impresia ca sunt una si aceeasi persoana in ochii tuturor. Un consult medical se impune!

PS. Treceti peste replicile pe care mi le imaginez deja, v-ati repeta si a devenit plictisitor!

Shi cand ai de gand sa tratezi?

Save water! drink beer!!!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: hmmm

scris pe 30 oct 2004 00:36 de nemesis

Da, pot fi, si din pacate poate tine o viata intreaga, este probabil vorba de boala aceea, dubla, tripla personalitate...psihiatrii stiu mai bine. Trebuie insa facuta diferenta intre cei care dezvolta o astfel de "anomalie" in mod constient (la acestia procesul este intamplator, se leaga de un scop si se incheie dupa ce scopul isi pierde insemnatatea) si cei care nu-si dau seama de boala de care sufera (cei la care am facut referire la inceput), acestia din urma nu realizeaza transferul intre personalitati diferite, traiesc cu impresia ca sunt una si aceeasi persoana in ochii tuturor. Un consult medical se impune!

PS. Treceti peste replicile pe care mi le imaginez deja, v-ati repeta si a devenit plictisitor!

Hai sa ma leg de problema fara a spune ce s-a mai spus...
In locul tau nu stiu daca as fi avut curajul sa abordez un astfel de subiect, dupa toata chestia asta de pe forum!

Pentru ca ai avut curajul sa vorbesti despre "dubla personalitate", dupa ce sintagma ti-a devenit pseudonim, NOTA 10!

Felicitarile mele!!!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Griffo_

Guest

Re: Am si eu o problema!

scris pe 30 mar 2005 00:32 de Griffo_

Stii.... dupa un timp partidele de sex pot deveni plictisitoare... poate si daca e tot timpul cu alta persoana.... macar la tine nu e cazul, ca baiatul studiaza evolutia excitatiei, orgazmului... ii un lucru interesant... mie imi place...
sus

adamm

Guest

Re: Re: Am si eu o problema!

scris pe 15 apr 2007 01:06 de adamm

[quote r.a.]

Pai nu esti singura care "sufera" de asa ceva .... Sa stii ca e chiar sexy. Atata timp cat nu deranjeaja... nu o deranja. Are prea multe terminatii nervoase si orce interventie inseamna reducerea placerii... Mai gandeste-te
sus

Guest

Guest

Re: Am si eu o problema!

scris pe 15 apr 2007 16:28 de Guest

Buna oameni buni!
Am si eu o problema.
Trec direct la subiect...
Labiile mici sunt asimetrice. Adica una dintre ele este mai mare si as dori sa stiu daca se poate reface la o marime mai "onorabila". Exista chirurgie plastica pentru asta?
Si altceva..! Un baiat cum ar privi asta? S-ar "speria" ? Ar ramane paf? ...
Shi s-a speriat vreunul, ca au trecut 2 ani si jumatate de cand ai deschis subiectul?!? Te intreb pt. ca am si eu o cunostinta, care un san o idee mai mare decat altul si la un moment dat se simtea putin complexata.
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online