ce vrem...? ce avem...?

Pagina 1 din 1
1

nemesis

Guest

ce vrem...? ce avem...?

scris pe 24 oct 2004 14:42 de nemesis

Unul din thread-urile mai vechi ale lui Infector, (United colors...) mi-a readus in minte o problema/intrebare...

Ne construim un ideal, in a noastra minte, ceva de genul: "Imi plac fetele brunete, inalte, cu ochi caprui, inteligente, etc...","Imi plac baietii manierati, ambitiosi, cu ochi albastrii, etc" etc.
Avem acest ideal in minte si suntem oarecum fascinati de el, ne ghidam dupa el ca dupa o Mecca... si intr-o zi ne indragostim de cineva ce nu se incadreaza in acest model... si dupa un timp ne trezim dimineata langa acest 'non-ideal-mental' pentru care totusi avem sentimente...

Stiu ca fiecare are/a avut un astfel de ideal...

Intrebarea este ce faci daca intr-o buna zi, gasesti transpunerea in lume a ceea ce pentru tine era 'acel ideal', poate uitat de ceva timp... acel "rupt din soare", acea fiinta geamana cu idealul din mintea ta...?
Iti urmezi idealul...?
Iti urmezi sentimentele...?
Iti urmezi instinctele...?

...ce faci?

sus

di

Guest

Re: ce vrem...? ce avem...?

scris pe 24 oct 2004 14:57 de di

Intrebarea este ce faci daca intr-o buna zi, gasesti transpunerea in lume a ceea ce pentru tine era 'acel ideal', poate uitat de ceva timp... acel "rupt din soare", acea fiinta geamana cu idealul din mintea ta...?
Iti urmezi idealul...?

...ce faci?

Imi urmez sentimentele
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 24 oct 2004 15:17 de sabba

Unul din thread-urile mai vechi ale lui Infector, (United colors...) mi-a readus in minte o problema/intrebare...

Ne construim un ideal, in a noastra minte, ceva de genul: "Imi plac fetele brunete, inalte, cu ochi caprui, inteligente, etc...","Imi plac baietii manierati, ambitiosi, cu ochi albastrii, etc" etc.
Avem acest ideal in minte si suntem oarecum fascinati de el, ne ghidam dupa el ca dupa o Mecca... si intr-o zi ne indragostim de cineva ce nu se incadreaza in acest model... si dupa un timp ne trezim dimineata langa acest 'non-ideal-mental' pentru care totusi avem sentimente...

Iti urmezi idealul...?

...ce faci?

Daca pe lumea asta nu reusesti sa ai ceea ce iti place, fa in asa fel incat sa-ti placa ceea ce ai!
Ideea este sa nu alergi dupa cai verzi pe pereti!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: ce vrem...? ce avem...?

scris pe 24 oct 2004 15:41 de nemesis

Daca pe lumea asta nu reusesti sa ai ceea ce iti place, fa in asa fel incat sa-ti placa ceea ce ai!
Ideea este sa nu alergi dupa cai verzi pe pereti!

Da sabba, dar intr-un caz vei incerca mereu sa faci sa-ti placa ceea ce ai - poate fara succes - iar in celalalt caz ai majoritatea lucrurilor pe tava...
...si intre noi fie vorba te si plictisesti uneori sa tot incerci sa creezi ceea ce altii nu au cladit sau sa repari ce au stricat...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 24 oct 2004 16:19 de sabba

Iti urmezi idealul...?

...ce faci?

Nu stiu ce-ti urmezi!
Intrebarea mea este: Daca iti "urmezi acel ideal"...."acel rupt din soare"......si dupa un timp constati ca nu e tocmai idealul la care ai visat....nu e tocmai rupt din soare.....ce mai urmezi?
Cat de multi oameni in care ati avut incredere v-au dezamagit pana acum?
Pe mine cei la care m-am asteptat mai putin!
Asa ca.....pass la intrebarea asta!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 24 oct 2004 16:22 de sabba

Nu stiu ce-ti urmezi!
Intrebarea mea este: Daca iti "urmezi acel ideal"...."acel rupt din soare"......si dupa un timp constati ca nu e tocmai idealul la care ai visat....nu e tocmai rupt din soare.....ce mai urmezi?
Cat de multi oameni in care ati avut incredere v-au dezamagit pana acum?
Pe mine cei la care m-am asteptat mai putin!
Asa ca.....pass la intrebarea asta!

E o vorba care mie imi place tare mult: Nu-ti face sperante prea mari ( referitor la oamenii ce te inconjoara) si atunci si dezamagirea va fi mica!
Asta atata timp cat nu te ia valul si esti responsabil de tine!

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 24 oct 2004 17:34 de levi82

Iti urmezi idealul...?

...ce faci?

Intrebarea este buna:
CE FAC?!
ma aflu momentan intr-un calvar impus de aceasta problema: Am o relatie cu cineva cine nu se incardreaza in aceast ideal al meu. Cu toate astea o iubesc mult, si ea pe mine. Dar recent am cunoscut pe cineva care se incadreaza in idealul meu si se pare ca si ei ii place foarte mult de mine. Nu stiu pe cine sa aleg.
As vrea sa-mi urmez idealul, dar totodata si sentimentele. instinctul din pacate nu ma ajuta! Mi-e frica de faptul ca orice decizie as lua, mai tarziu imi va parea rau.
Scuze ca de fapt nu am raspuns, eu de fapt revin la intrebare:
CE SA FAC?

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

scris pe 24 oct 2004 17:52 de Alinutzzza

Iti urmezi idealul...?

...ce faci?

....imi urmez instinctele...
iar eu nu am un ideal, la mine nu exista o lista cu ceea ca er trebui sa aiba baitul ideal.
stiu ca atunci cand il intalnesc, voi simti.... naiv, dar eu asa cred.

caut lumina
sus

claudiudr

Senior member
97 mesaje

scris pe 24 oct 2004 20:47 de claudiudr

Iti urmezi idealul...?

...ce faci?

Nu am un ideal in privinta infatisari ... sentimentele mi le urmez

.Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii... atunci EA este sensul, daca nu... EA ar trebui sa fie...
sus

nemesis

Guest

scris pe 25 oct 2004 08:39 de nemesis

Nu am un ideal in privinta infatisari ... sentimentele mi le urmez

Cum vine asta "n-am un ideal in privinta infatisarii"...sa inteleg ca de la mamaia de 80 de ani la d-soara de 16 ani totul e permis pentru tine?
sus

CristianH

Senior member
67 mesaje

scris pe 25 oct 2004 09:10 de CristianH

Iti urmezi idealul...?
...ce faci?

Grea intrebare....
Eu mi-as urma sentimentele.... caci pt ca relatia sa mearga nu infatisarea e cea mai importanta.

PS. Eu am fost norocos, pentru ca persoana de care m-am indagostit (si cu care m-am casatorit zilele astea), este asa cum visam, si in ceea ce priveste exteriorul, si interiorul.

Bafta !...

Hmmmm....
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 25 oct 2004 11:57 de FireSoul

Iti urmezi idealul...?

...ce faci?

Nu-mi plac tiparele, nu-mi place sa imi traiesc viata conform u nor idealuri care oricum se tot schimba.
Dupa instinct nu ma iau decat atunci cand situatia o cere(sa traversez pe rosu, sa-mi iau o anume pereche de adidasi etc.)
Iar atunci cand imi aleg partenerul las sentimentele sa decida

Save water! drink beer!!!
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 25 oct 2004 19:04 de YLoveCamelia

Nu-mi plac tiparele, nu-mi place sa imi traiesc viata conform u nor idealuri care oricum se tot schimba.
Dupa instinct nu ma iau decat atunci cand situatia o cere(sa traversez pe rosu, sa-mi iau o anume pereche de adidasi etc.)
Iar atunci cand imi aleg partenerul las sentimentele sa decida

ma bucur pentru tine si pentru ce gandesti in acest sens.

denisa

Guest

Re: Re: Re: ce vrem...? ce avem...?

scris pe 26 oct 2004 15:04 de denisa

ma bucur pentru tine si pentru ce gandesti in acest sens.

pt.mine sentimentele sunt importante, nu imi constuesc un ideal eu iubesc sufletul lui nu infatisarea chiar ca nu conteaza decat sa fie omenos sufletist ,asa cum multi altii au uitat sa mai fie.
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 26 oct 2004 20:24 de sabba

Oare voi cand vorbiti va auziti?
Sau cand scrieti cititi?
Cum puteti spune ca pentru voi infatisarea nu conteaza????
Este foarte adevarat ca frumusetea vine din suflet, ca un amabalaj frumos si un continut gaunos nu ne satisfac, DAR......de la asta si pana la ce spuneti voi e cale lunga!
Pana sa ajungi sa vezi interiorul, vezi exteriorul, care in prima faza te atrage sau te departeaza de el/ea!
Eu cred ca sunt ipocriti cei ce spun ca pentru ei infatisarea partenerului nu conteaza!

sus

mymy

Guest

scris pe 27 oct 2004 01:46 de mymy

Iti urmezi idealul...?

...ce faci?

Urmezi ceea ce sufletul iti spune...el nu te minte niciodata.
sus

dualis

Guest

scris pe 27 oct 2004 01:59 de dualis

Urmezi ceea ce sufletul iti spune...el nu te minte niciodata.

El nu te minte, urechile o fac.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 oct 2004 12:17 de ExoticDream

El nu te minte, urechile o fac.

Cateodata si ochii te pot minti...., cateodata te minte si sufletul...te minti singur.....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 oct 2004 12:20 de ExoticDream

Oare voi cand vorbiti va auziti?
Sau cand scrieti cititi?
Cum puteti spune ca pentru voi infatisarea nu conteaza????
Este foarte adevarat ca frumusetea vine din suflet, ca un amabalaj frumos si un continut gaunos nu ne satisfac, DAR......de la asta si pana la ce spuneti voi e cale lunga!
Pana sa ajungi sa vezi interiorul, vezi exteriorul, care in prima faza te atrage sau te departeaza de el/ea!
Eu cred ca sunt ipocriti cei ce spun ca pentru ei infatisarea partenerului nu conteaza!

Si iar ajungem la muschiuleti??? Hei.....daca nu e chiar precum Quasimodo, merge, nu???

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 28 oct 2004 22:09 de dualis

Vreau doar sa va spun ca va iubesc... sau poate voiam doar sa-mi admir avatarul dar nu...

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

Mikii

Senior member
70 mesaje

scris pe 29 oct 2004 12:56 de Mikii

Si iar ajungem la muschiuleti??? Hei.....daca nu e chiar precum Quasimodo, merge, nu???

La care muschiulet? Cel dintre picioare?

Sunt ceea ce sunt, pentru ca sunt.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: ce vrem...? ce avem...?

scris pe 29 oct 2004 14:21 de ExoticDream

Ma tem ca gandurile noastre nu sunt convergente....., desi ale tale sunt monotone (man's sexual thinking! ) si marginite (in zona pubiana)....... Hint: eu ma refeream la pectorali!

sus

denisa

Guest

Re: Re: Re: Re: ce vrem...? ce avem...?

scris pe 29 oct 2004 14:32 de denisa

am si eu o intrebare de ce trebuie infatisarea sa fie pe primul plan ?, oare numai asta conteaza in ziua de azi? sufletulnu? cum ramane cu el ? si ce daca un baiat nu arata prea bine ? si o fata poate avea o infatisare urata si totusi sunt baieti cu suflet mare care pt.iei nu conteaza doar infatisarea,nu sunt ipocrita dar vre-au doar sa spun ca mai sunt persoane care nu dau asa mare importanta infatisarii,desi in ziua de azi rar mai gasesti o persoana care-ia sa-i pese de sufletul care il ai si nu de felul cum arati.:/:/
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ce vrem...? ce avem...?

scris pe 29 oct 2004 14:35 de nemesis

Ma tem ca gandurile noastre nu sunt convergente....., desi ale tale sunt monotone (man's sexual thinking! ) si marginite (in zona pubiana)....... Hint: eu ma refeream la pectorali!

Desi monoton si marginit, totusi nu converge...
Hmmm.... :/

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ce vrem...? ce avem...?

scris pe 29 oct 2004 14:43 de ExoticDream

am si eu o intrebare de ce trebuie infatisarea sa fie pe primul plan ?, oare numai asta conteaza in ziua de azi? sufletulnu? cum ramane cu el ? si ce daca un baiat nu arata prea bine ? si o fata poate avea o infatisare urata si totusi sunt baieti cu suflet mare care pt.iei nu conteaza doar infatisarea,nu sunt ipocrita dar vre-au doar sa spun ca mai sunt persoane care nu dau asa mare importanta infatisarii,desi in ziua de azi rar mai gasesti o persoana care-ia sa-i pese de sufletul care il ai si nu de felul cum arati.:/:/

Desi exprimarea este usor alambicata, am inteles ideea....eu sunt de acord cu ea, dar....sunt in minoritate...!!! E adevarat ca frumusetea fizica e trecatoare, pe cand cea sufleteasca tine si o viata intreaga, dar cati oameni (in special tineri) vei gasi care sa se gandeasca mai departe de ziua de azi? Pt o fata "moderna" conteaza pectoralii, parul in tepi, un baiat "modern" lesina dupa o fata cu par cret, sani mari...se mai uita cineva la minte sau suflet? Relatiile incep fara aceste "detalii nesemnificative" , dureaza un timp (scurt, in general) , apoi se destrama pt ca potrivirea fizica nu este suficienta....la un moment dat vrei mai mult si....constati cu stupoare ca nu gasesti in celalalt decat vid!!! Nu te gandesti ca, de fapt, n-ai cautat ce trebuia si gresesti din nou, alegand dupa prezentatia fizica! Abia dupa ce te dai cu capul de pereti de n ori, te lamuresti... Unoeri e cam tarziu, ai irosit partea cea mai frumoasa a vietii!....

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 30 oct 2004 01:37 de nemesis

Iti urmezi idealul...?

...ce faci?

Iata ce cred eu...

Cred ca acelea sunt momentele in care trebuie sa-ti urmezi indeaproape RATIUNEA. Trebuie sa gasesti atunci in tine puterea de a iti urma ratiunea, pentru a nu provoca mai multa suferinta decat cea inevitabila... Trebuie atunci sa pui in balanta sanse, sentimente sa fii in acelasi timp conservator si sa vezi aspectele importante alte relatiei ce o ai si sa fii cu mintea deschisa spre alte posibilitati pentru a nu iti rata fericirea!

Acelea sunt poate singurele momente in care ratiunea este chemata sa aleaga si sa judece sentimente!
A-ti urma idealul fara alte precizari fara alte intrebari, eate evident o tampenie, de care numai cei ce zboara "din floare in floare" sunt capabili!!!
A-ti urma instinctele este gresit, Alinutzzza, pentru ca aceasta cale te va face orb in raport cu sentimentele.
A-ti urma sentimentele, este iarasi o gresala, caci le vei urma sigur pe cele noi, pe cele atragatoare prin noutatea pe care o aduc iara nu prin posibilitatile lor viitoare. Fiinta umana a fost mereu curioasa...

ExoticDream ai dreptate frumusetea fizica este trecatoare dar si cea sufleteasca este functie de (asa-i ca-ti place formularea ? ) complexitatea sa... S-ar putea intr-o buna zi sa te gasesti in situatia in care partenerul nu mai are ce sa-ti ofere sufletesc vorbind! Te mai si saturi de "Te iubesc" si atat, fara umbra de imaginatie!!! Nu-mi spuneti voi mie ca acest 'Te iubesc' este etarn, transcende de la dracu in praznic in lumea asta prin ochii iubitului ... Aiureli!

Denisa: sufletul nu a cantarit IN NICI O EOPCA mai mult decat corpul, exceptand cazul in care s-a folosit ratiunea... adica s-a JUDECAT cu capul de pe umeri!!!

(Fac aici o paranteza: nu stiu de ce aveti voi ideea asta tampita ca "in ziua de azi" ne se mai intampla x sau y. Pe vremea bunicii nici nu aveau voie sa se casatoreasca cu cine voiau, ce suflet si fizic intrau atunci in discutie? Nu ati citit niciodata o carte de istorie? Se casatoreau in familie pentru a pastra privilegiile si titlurile! Ce aiureli visati voi "pe vremuri"!? Astea sunt aberatii pentru cei care nu au curajul sa vada realitatea inconjuratoare! Parca nu mai scapa unii de adolescenta...)

Sabba raspunsul la intrebarea ta este ca-ti analizezi sentimentele, adica le treci prin creierasul ala din cutia craniana - pentru a nu ajunge la acea situatie "ce mai urmeaza?"

That's all folks !

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 31 oct 2004 20:25 de sabba

Desi exprimarea este usor alambicata, am inteles ideea....eu sunt de acord cu ea, dar....sunt in minoritate...!!! E adevarat ca frumusetea fizica e trecatoare, pe cand cea sufleteasca tine si o viata intreaga, dar cati oameni (in special tineri) vei gasi care sa se gandeasca mai departe de ziua de azi? Pt o fata "moderna" conteaza pectoralii, parul in tepi, un baiat "modern" lesina dupa o fata cu par cret, sani mari...se mai uita cineva la minte sau suflet? Relatiile incep fara aceste "detalii nesemnificative" , dureaza un timp (scurt, in general) , apoi se destrama pt ca potrivirea fizica nu este suficienta....la un moment dat vrei mai mult si....constati cu stupoare ca nu gasesti in celalalt decat vid!!! Nu te gandesti ca, de fapt, n-ai cautat ce trebuia si gresesti din nou, alegand dupa prezentatia fizica! Abia dupa ce te dai cu capul de pereti de n ori, te lamuresti... Unoeri e cam tarziu, ai irosit partea cea mai frumoasa a vietii!....

Cu teoria stam bine, insa practica ne omoara!

sus

squaw

Guest

scris pe 1 nov 2004 12:18 de squaw

Cu teoria stam bine, insa practica ne omoara!
Adica...zice ca s-a dat cu capul de pereti de n ori...practic,nu s-a dat inca...si totusi se vad clar urmele.Din practica ta...cu ce nick hot iti imaginezi ca o sa posteze din experienta ei sexuala? Sau ramane datoare atator useri/te care o aclamau?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online