Pastila de urgenta......

Pagina 1 din 1
1

Cosmin

Guest

Pastila de urgenta......

scris pe 31 oct 2004 18:12 de Cosmin

Am o intrebare..daca eu cu prietena mea incep sa fac dragoste fara prezervativ de la ora 22:00 seara si pana dimineatza la 07:00 ejaculez in ea de vreo 4-5-6 ori....ea cand trebuie sa ea prima tableta..dupa prima mea ejaculare...sau poate lua la ora 07:00 dupa ce sunt sigur ca nu mai facem.....??????? va rog sa ma ajutati!!!! se apropie ziua si nu stiu ce sa fac !! mersi
sus

Cosmin

Guest

Re: Pastila de urgenta......

scris pe 31 oct 2004 18:18 de Cosmin

pastila se numeste Postinor 2
sus

nemesis

Guest

scris pe 31 oct 2004 18:27 de nemesis

Am o intrebare..daca eu cu prietena mea incep sa fac dragoste fara prezervativ de la ora 22:00 seara si pana dimineatza la 07:00 ejaculez in ea de vreo 4-5-6 ori....ea cand trebuie sa ea prima tableta..dupa prima mea ejaculare...sau poate lua la ora 07:00 dupa ce sunt sigur ca nu mai facem.....??????? va rog sa ma ajutati!!!! se apropie ziua si nu stiu ce sa fac !! mersi

Ce inseamna ca "se apropie ziua"???

Daca inca nu ati facut dragoste dar planuiti sa faceti aceasta NU ESTE o metoda contraceptiva pentru situatia data!!!

Postinor2 se administreaza la cel mult 24h de la contactul sexual neprotejat, pt ca eficienta sa fie de aprox 95-97%. Administrarea la 48h are o eficienta de 85-90% iar dupa 72h eficienta este necunoscuta!
sus

Cosmin

Guest

Re: Re: Pastila de urgenta......

scris pe 31 oct 2004 18:36 de Cosmin

se apropie ziua in care facem fara...asta ma refeream...dar daca eu ejaculez la ora 22:00 si nu ia tableta..si mai ejaculez de 5 ori pana dimineatza..dupa aia ia prima tableta..e bine?? sau trebe sa facem asa: sa ia prima tableta dupa prima ejaculare, si dupa aia sa mai pot ejacula de vreo 4-5 ori si dupa aia dupa 8 ore de la prima ejaculare..sa ia a doua tableta..e bine? sau cum sa fac??? ideea e ca vrem sa facem dragoste nmeprotejat o noapte intreaga si nu stim cand sa ia prima tableta...eu nu vreau si nici ea sa ia prima tableta dupa prima ejaculare.......astept raspuns sunt online...
sus

tot eu

Guest

Re: Re: Re: Re: Pastila de urgenta......

scris pe 31 oct 2004 18:50 de tot eu

deci aflu un raspuns in seara asta?? mersi!
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Pastila de urgenta......

scris pe 31 oct 2004 18:55 de sabba

se apropie ziua in care facem fara...asta ma refeream...dar daca eu ejaculez la ora 22:00 si nu ia tableta..si mai ejaculez de 5 ori pana dimineatza..dupa aia ia prima tableta..e bine?? sau trebe sa facem asa: sa ia prima tableta dupa prima ejaculare, si dupa aia sa mai pot ejacula de vreo 4-5 ori si dupa aia dupa 8 ore de la prima ejaculare..sa ia a doua tableta..e bine? sau cum sa fac??? ideea e ca vrem sa facem dragoste nmeprotejat o noapte intreaga si nu stim cand sa ia prima tableta...eu nu vreau si nici ea sa ia prima tableta dupa prima ejaculare.......astept raspuns sunt online...

Eu zic sa faci asa: ejaculeaza la 22, la 23, la 24, la 2 si la 3 dupa care sa ia pastila aia!
Dar ai grija sa ejaculezi la ora fixa, nu cumva la si 5 sau la fara 5, ca e nasol!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Cosmin

Guest

scris pe 31 oct 2004 19:03 de Cosmin

nu e de gluma..zi-mi te rog un lucru......tre sa ia prima pastila dupa prima ejaculare sau cand????? si daca nu trebe atunci pot ejacula de mai mul;te ori si dupa aia sa ia prima pastila???? zimi cum sa fac..eu vreau sa ejaculez de mai multe ori in noapte aia......eu nu vreau sa ejaculez o data si dupa aia sa ia pastila si sa nu mai facem dragoste...intelegi??? da-mi un sfat pls...nu glumii!
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Pastila de urgenta......

scris pe 31 oct 2004 19:44 de sabba

nu e de gluma..zi-mi te rog un lucru......tre sa ia prima pastila dupa prima ejaculare sau cand????? si daca nu trebe atunci pot ejacula de mai mul;te ori si dupa aia sa ia prima pastila???? zimi cum sa fac..eu vreau sa ejaculez de mai multe ori in noapte aia......eu nu vreau sa ejaculez o data si dupa aia sa ia pastila si sa nu mai facem dragoste...intelegi??? da-mi un sfat pls...nu glumii!

Ok! Sa inteleg ca nu faci mishto?
Sa zicem!
Dupa o noapte ca asta trebuie sa ia pastila aia in 24 de ore! Deci dupa cate contacte vrei tu sa ai, poate lua pastila!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pastila de urgenta......

scris pe 1 nov 2004 01:51 de nemesis

Ok! Sa inteleg ca nu faci mishto?
Sa zicem!
Dupa o noapte ca asta trebuie sa ia pastila aia in 24 de ore! Deci dupa cate contacte vrei tu sa ai, poate lua pastila!

Nu sabba, trebuie sa ia pastila la 24 de ore dupa prima ejaculare...

Dar... sper ca stii ce riscuri implica metoda asta de contraceptie? Nu?
Oopss! Saraca fata! Nu vreau sa ma gandesc la cum sa va simti maine...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

CristianH

Senior member
67 mesaje

scris pe 1 nov 2004 14:20 de CristianH

Am si eu o intrebare pentru tine: Daca in ziua urmatoare dupa ziua x la care te referi tu, i-ti vine sa o faci din nou (si cu siguranta i-ti va veni), CE FACI? O pui pe prietena ta sa ia Postinor din nou? :O

Treaba e ca postinor-ul contine o doza hormonala de soc, si de aia e contraindicat sa se ia de mai multe ori in acelasi ciclu (unii spun ca, pe cit posibil trebuie evitata luarea lui mai mlult de o data pe an). Dar probabil ca stii deja lucrurile astea.

Interesant ar fi de aflat de ce nu o pui pe prietena ta sa ia niste anticonceptionale normale ?....

Hmmmm....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 nov 2004 19:46 de ExoticDream

Eu zic sa faci asa: ejaculeaza la 22, la 23, la 24, la 2 si la 3 dupa care sa ia pastila aia!
Dar ai grija sa ejaculezi la ora fixa, nu cumva la si 5 sau la fara 5, ca e nasol!

Oricat ai incerca....este imposibil sa nu zambesti macar!!!!! Vorbesti de "a face dragoste", dar stii cu certitudine la ce ora vei ejacula prima data (inainte sau dupa stirile de la 22? ) si de cate ori se va produce fenomenul in noaptea cu pricina!!! Suna a concurs de orgasme!!! Impresionant...si nu lasi chiar nimic la voia intamplarii????

PS. E buna si matematica la ceva, cred ca o sa ajungem sa ne programam totul!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online