S-a spart prezervativul!

Pagina 1 din 1
1

Lord

Newbie
5 mesaje

S-a spart prezervativul!

scris pe 3 nov 2004 12:34 de Lord

Am o problema ma asculta si pe mine vreun expert?Am facuto cu proetena mea si in timpul actului mi sa spsrt prezervativul.Erectie nu am avut poate doar mam umezit dar chiar si asa poate ea ramine insarcinata? am facuto dupa o 5,6 zile de la terminarea ciclului ea fiind virgina. Va rog sa-mi raspundeti cit se poate de repede
!)

Lord
sus

VideCorMeum

Guest

Re: sarcina din greseala

scris pe 3 nov 2004 16:14 de VideCorMeum

Am o problema ma asculta si pe mine vreun expert?Am facuto cu proetena mea si in timpul actului mi sa spsrt prezervativul.Erectie nu am avut poate doar mam umezit dar chiar si asa poate ea ramine insarcinata? am facuto dupa o 5,6 zile de la terminarea ciclului ea fiind virgina. Va rog sa-mi raspundeti cit se poate de repede
!)

Am incercat sa inteleg, dar nu am reusit...

Cum ai facut-o daca nu ai avut eractie?
Cum ai folosit prezervativul fara erectie?
Ea era, sau mai este virgina?

Ti-am raspunde, daca am intelege ce s-a intamplat si care-i problema!
sus

Gramaticus

Guest

scris pe 3 nov 2004 16:22 de Gramaticus

!)

Nu vreau sa fiu rau, dar cate clase ai? Doua? Macar un mic efort!

"Am facuto cu proetena mea"
Am facut-o cu prietena mea

"mi sa spsrt prezervativul"
mi s-a spart prezervativul

"doar mam umezit"
doar m-am umezit"
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

scris pe 3 nov 2004 18:58 de bebe

!)

Esti si agramat si anagramat rau. Nu am inteles nimic.
Dar daca ma gandesc bine, in postarile anterioare (in urma cu cateva luni) erai mai explicit. Sau acum vrei sa-ti bati joc de noi?

Sexul e ca un leac.
sus

Lord

Newbie
5 mesaje

scris pe 4 nov 2004 04:06 de Lord

Voi chiar nu aveti ce face decit sa ma corectati pe mine de greseli?
Poate ca le-am facut din cauza oboselii.Dar voi doar cu numele sunteti sexperti

Lord
sus

Lord

Newbie
5 mesaje

scris pe 4 nov 2004 04:13 de Lord

Am o problema ma asculta si pe mine vreun expert?Am facut-o cu prietena mea si in timpul actului mi s-a spart prezervativul.Ejaculare nu am avut poate doar m-am umezit dar chiar si asa poate ramine ea insarcinata? Am facut-o dupa 5,6 zile de la terminarea ciclului ea fiind virgina in acel moment si fiind si primul ei contact
. Va rog sa-mi raspundeti cit se poate de repede
!)

Desteptilor acu sunteti multumiti, acu reusiti sa intelegeti ce am vrut sa spun?

Lord
sus

CristianH

Senior member
67 mesaje

Re: Re: sarcina din greseala

scris pe 4 nov 2004 09:08 de CristianH

Desteptilor acu sunteti multumiti, acu reusiti sa intelegeti ce am vrut sa spun?

Nu-i lua in seama pe carcotasii astia care scriu si ei doar ca sa se afle in treba.

Acuma in ce proveste problema ta.... exista o mica posibilitate.... sa zicem undeva pe la 1-2% ca lichidul de dinaintea ejacularii sa contina vre-un spermatozoid.... iar sansele sa ramina insarcinata sunt si mai mici.

In ceea ce priveste cele 5-6 zile dupa ciclu, nu te baza pe ele. Din cite stiu eu numai vre-o 4 zile inainte de inceperea ciclului si dupa terminarea lui sunt safe... si asta nu inseamna 100% safe. :| Asa ca nu te baza pe asta.

Ar mai fi si solutia pastilelor de Postinor 2, dar astea trebuie luate cit mai repede pt a avea eficienta maxima (prospectul zice ca dupa 72 de ora eficienta e necunoscuta). Acuma depinde de cind a avut loc actul si cind citesti tu mesaju asta ....

Oricum ... partea buna e ca sansele sa ramina sunt mici-mici... Partea proasta e ca ele exista.
(btw nici o metoda de contraceptie nu e 100%... nici macar sterilizarea chirurgicala, asa ca pray... si cumpara un test de sarcina peste vre-o 10-14 zile de la accident... asa... ca sa fiti siguri)

Hmmmm....
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: sarcina din greseala

scris pe 4 nov 2004 11:16 de nemesis

Nu-i lua in seama pe carcotasii astia care scriu si ei doar ca sa se afle in treba.

Glumesti...? Eu la KissFM ?

exista o mica posibilitate.... sa zicem undeva pe la 1-2% ca lichidul de dinaintea ejacularii sa contina vre-un spermatozoid.... iar sansele sa ramina insarcinata sunt si mai mici.

Lichidul "dinaintea ejacularii, contine spermatozoizi, si nu-i contine "pe sanse"! Contine sigur...

In ceea ce priveste cele 5-6 zile dupa ciclu, nu te baza pe ele. Din cite stiu eu numai vre-o 4 zile inainte de inceperea ciclului si dupa terminarea lui sunt safe...

Teoretic sunt cam 8 dupa terminarea ciclului...

Ar mai fi si solutia pastilelor de Postinor 2, dar astea trebuie luate cit mai repede pt a avea eficienta maxima (prospectul zice ca dupa 72 de ora eficienta e necunoscuta).

Ai uitat de drepturile de autor...

Nu poti determina daca exista sau nu sanse pentru ca nu se intelege daca ea este inca virgina sau nu si din post rezulta ca nu a avut erectie...

Intrebare: Ai idee ce inseamna sterilizare chirurgicala...?

10-14... ?

Daca este sa-ti raspund clar LORD si daca fac abstractie de neintelegeri, SANSELE SUNT FOARTE MICI...
sus

Lord

Newbie
5 mesaje

scris pe 4 nov 2004 23:50 de Lord

!)

Mersi de respuns. ( si baieti ,cit de greu era sa-mi dati un astfel de raspuns ,scurt si la obiect fara a face baccalie pe linga "teren"?????????????)

Lord
sus

nemesis

Guest

Re: Re: sarcina din greseala

scris pe 4 nov 2004 23:59 de nemesis

Mersi de respuns. ( si baieti ,cit de greu era sa-mi dati un astfel de raspuns ,scurt si la obiect fara a face baccalie pe linga "teren"?????????????)

Pai... atat timp cat nu intelegem... cred ca este normal sa nu putem da un raspuns... Eu am "banuit" ce s-a intamplat, din ce ai scris tu ti-am dat un raspuns pe marginea intuitiei... Daca erai clar primeai un raspuns bun mai repede...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

42 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online