Penisul

Pagina 1 din 1
1

Alex99

Newbie
1 mesaje

Penisul

scris pe 2 nov 2004 11:44 de Alex99

Am o problema, de mic de cand eram am observat ca pe penisul meu sunt niste bube. Nu am avut probleme pana acuma la varsta de 17 ani cand am vrut sa imi incep si eu viata sexuala, dar binenteles nu o pot incepe deoarece imi este rusine de prietena mea, nu vreau sa imi vada penisul.
Nici la prieteni, nici la parinti, nici la doctorul de familei nu vreau sa spun problema mea deoarece mi tare rusine!
Despre bube pot sa va spun ca seamana cu cosurile, sunt tari si daca le sparg curge ceva alb exact ca la cosurile obisnuite.
Va rog foarte mult sa ma ajutati sa imi spuneti cum sa fac sa dispara, sunteti ultima mea speranta va rog foarte frumnos!
sus

mymy

Guest

Re: Penisul

scris pe 2 nov 2004 12:09 de mymy

Am o problema, de mic de cand eram am observat ca pe penisul meu sunt niste bube. Nu am avut probleme pana acuma la varsta de 17 ani cand am vrut sa imi incep si eu viata sexuala, dar binenteles nu o pot incepe deoarece imi este rusine de prietena mea, nu vreau sa imi vada penisul.
Nici la prieteni, nici la parinti, nici la doctorul de familei nu vreau sa spun problema mea deoarece mi tare rusine!
Despre bube pot sa va spun ca seamana cu cosurile, sunt tari si daca le sparg curge ceva alb exact ca la cosurile obisnuite.
Va rog foarte mult sa ma ajutati sa imi spuneti cum sa fac sa dispara, sunteti ultima mea speranta va rog foarte frumnos!

Buna, dupa cum descrii problema ta, pot sa-ti spu doar ca nu o poti rezolva aici...trebuie sa treci peste rusine si sa mergi la medicul de familie in primul rand...asa ca sa iti fie tie bine...

Bafta!
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

scris pe 3 nov 2004 19:17 de bebe

Trebuie sa consideri aceasta problema medicala ca oricare alta. Atentie, ca pot fi ceva mai complicat. Gandeste ca daca ai un deget bolnav si ti-l taie, poti sa duci o viata normala. Dar daca-ti taie penisul?
Nu-ti fie rusine. In fata medicilor bolile sexuale sau a organelor sexuale sunt la fel ca altele.
Mergi la doctor fara nici o retinere.
La prieteni nu o spune ca o sa rada de tine.
Daca aceste bube nu au nimic medical nu trebuie sa-ti fie rusine in fata unei femei. Sunt persoane care au negi, umflaturi etc pe penis. Contribuie la excitarea partenerei.

Sexul e ca un leac.
sus

Inn

Guest

scris pe 9 nov 2004 16:49 de Inn

Nu noi suntem ultima ta speranta, dar daca o parere te poate ajuta, cred ca "bubele" de care spui sunt defapt niste puncte de grasime. Acum ca ai aflat parerea mea, te-ai linistit?. OK, acum poti merge la medic(de care oricum nu scapi)daca vrei sa ai certitudinea ca asa e. N-are de ce sa-ti fie rusine, nu va trebui sa-ti expui "problema" doamnei doctor de familie. Iti va da o trimitere la un cabinet specializat...unde te asteapta de obicei niste domnisoare...tare dragute )
sus

abcd

Newbie
1 mesaje

stai linistit

scris pe 23 ian 2005 04:06 de abcd

nu sunt altceva decat cosuri cauzate de transpiratia excesiva.Renunti la masturbare, la berea proasta, faci dus in fiecare zi si intr-o luna nu mai ai nimic!
sus

dany

Guest

Re: stai linistit

scris pe 23 ian 2005 19:16 de dany

nu sunt altceva decat cosuri cauzate de transpiratia excesiva.Renunti la masturbare, la berea proasta, faci dus in fiecare zi si intr-o luna nu mai ai nimic!
din cate ai spus tu...nu mai sta pe ganduri dute la medic,fie cel de fam.ori la cu plata...nu te juca cu sanatatea ta,poti sa faci o infectie de nici doctori nu au ce-ti face...si puneti intrebareaana cand sa stai asa? Un singur lucru nu inteleg la tine de parintii tai niciodata sa nu ai secrete...mai ales cele legate de sanatate...ei iti sunt cei mai adevarati prieteni urmeaza-mi sfatul si mai vb.ok? BAFTA..nu sta pe ganduri...
sus

dreamer

Guest

Re: Re: stai linistit

scris pe 23 ian 2005 20:54 de dreamer

din cate ai spus tu...nu mai sta pe ganduri dute la medic,fie cel de fam.ori la cu plata...nu te juca cu sanatatea ta,poti sa faci o infectie de nici doctori nu au ce-ti face...si puneti intrebareaana cand sa stai asa? Un singur lucru nu inteleg la tine de parintii tai niciodata sa nu ai secrete...mai ales cele legate de sanatate...ei iti sunt cei mai adevarati prieteni urmeaza-mi sfatul si mai vb.ok? BAFTA..nu sta pe ganduri...

pai si parintii ce sa-i spuna? il iau de mana si merg cu el la doctor? lasa-l ca e baiat mare si sse poate duce si singur, trebuie doar sa nu se mai gandeasca atata cum sa faca si sa actioneze pur si simplu.
(advice "fiti curajos si va vor veni in ajutor forte atotputernice"
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 23 ian 2005 22:26 de Vampyrela

Du-te la doctor urgent...nu mai sta pe ganduri.Si gandeste-te ca toate au inceput si ca acel inceput e intotdeauna mai greu...CURAJ!!!!

Vampy
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Penisul

scris pe 23 ian 2005 23:40 de valentine

Du-te la doctor urgent...nu mai sta pe ganduri.Si gandeste-te ca toate au inceput si ca acel inceput e intotdeauna mai greu...CURAJ!!!!

stai ma calmi cu doctoru vostru....e ceva legat de varsta....bine ca nu toti au parte....si el cand a zis ca are pe penis cosuri nu a zis ca are pe capul penisului....are pe restu lui.....sunt ca cosurile si trec odata cu varsta.....intradevar ca sa nu ai parte de ele trebe dus zilnic ... si majoritatea baietilor au acele cosuri la un moment dat si dispar dupa ceva ani.....sunt cauzate de transpiratie, pubertate si masturbare.....nui nimik grav!
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Penisul

scris pe 24 ian 2005 08:18 de Vampyrela

stai ma calmi cu doctoru vostru....e ceva legat de varsta....bine ca nu toti au parte....si el cand a zis ca are pe penis cosuri nu a zis ca are pe capul penisului....are pe restu lui.....sunt ca cosurile si trec odata cu varsta.....intradevar ca sa nu ai parte de ele trebe dus zilnic ... si majoritatea baietilor au acele cosuri la un moment dat si dispar dupa ceva ani.....sunt cauzate de transpiratie, pubertate si masturbare.....nui nimik grav!

Si daca e ceva serios? Sau ma rog...ceva care ar trebui tratat? Nu ai de unde sa stii pana nu faci un control.
Tu ce ai face in locul lui? Nu te-ai duce la un doctor mai intai?

Vampy
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Penisul

scris pe 24 ian 2005 08:47 de trinchi

Cum? sa nu se duca la doctor? Eu nu am auzit de cosurile de la pubertate care se itzi iasa pe penis si crede-ma cunosc multzi baietzi!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online