Prezervative cu probleme....

Pagina 1 din 1
1

Ana

Guest

Prezervative cu probleme....

scris pe 29 nov 2004 23:46 de Ana

Am si eu o problema... Cand folosesc prezervativul cu prietenul meu, totul este OK pentru o perioada de timp dar dupa care eu nu prea mai simt nimic pentru ca ma usuc... Chestia asta se produce cateodata brusc... Excitare exista dar pur si simplu ma usuc... Daca o facem fara prezervativ nu se intampla absolut niciodata... De ce se intampla asa si care ar fi solutia ? As vrea sa folosesc metode contraceptive dar nu as vrea sa iau anticonceptionale si cum cu prezervativul este problema am o dilema...
sus

doom

Guest

Re: Prezervative cu probleme....

scris pe 29 nov 2004 23:51 de doom

Am si eu o problema... Cand folosesc prezervativul cu prietenul meu, totul este OK pentru o perioada de timp dar dupa care eu nu prea mai simt nimic pentru ca ma usuc... Chestia asta se produce cateodata brusc... Excitare exista dar pur si simplu ma usuc... Daca o facem fara prezervativ nu se intampla absolut niciodata... De ce se intampla asa si care ar fi solutia ? As vrea sa folosesc metode contraceptive dar nu as vrea sa iau anticonceptionale si cum cu prezervativul este problema am o dilema...

Cred ca prob ta e de natura psihologica. Oricum ia si tu de la un sex shop niste "vaselina" si iti trece.
sus

Ana

Guest

Re: Re: Prezervative cu probleme....

scris pe 30 nov 2004 00:12 de Ana

Cred ca prob ta e de natura psihologica. Oricum ia si tu de la un sex shop niste "vaselina" si iti trece.

Vroiam sa stiu daca s-a mai intamplat chestia asta altcuiva, sau daca a mai auzit cineva... Mi se pare si mie ciudat dar... cum sa rezolv ? Nu as vrea sa folosesc "vaselina"...
sus

absolutul

Guest

Re: Re: Re: Prezervative cu probleme....

scris pe 30 nov 2004 09:24 de absolutul

Vroiam sa stiu daca s-a mai intamplat chestia asta altcuiva, sau daca a mai auzit cineva... Mi se pare si mie ciudat dar... cum sa rezolv ? Nu as vrea sa folosesc "vaselina"...

Poti inceca ulei "de la Bunica"...
sus

Ana

Guest

Re: Re: Re: Re: Prezervative cu probleme....

scris pe 30 nov 2004 10:21 de Ana

Va rog cine are sfaturi sau pareri sa si le spuna si sa nu se mai faca misto... Cine nu sa isi tina "sugestiile" pentru ei...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Prezervative cu probleme....

scris pe 30 nov 2004 10:38 de ExoticDream

Va rog cine are sfaturi sau pareri sa si le spuna si sa nu se mai faca misto... Cine nu sa isi tina "sugestiile" pentru ei...

Nu te supara si tu atat de repede, asa suntem noi aici, glumeti, dar sa stii ca avem suflet bun si ajutam lumea. Vorbind serios, problema ta s-ar putea sa fie de natura psihologica.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

squaw

Senior member
80 mesaje

Re: Re: Re: Re: Prezervative cu probleme....

scris pe 30 nov 2004 10:42 de squaw

Si asta crezi ca nu e tot o parere?Poti incerca orice!Important e sa nu ti se mai stafideasca jucaria.Testati alte prezervative si nu va zgarciti la bani!Mai bine ai scrie cu ce condom patesti asta pentru ca unele chiar reprezinta un pericol.
sus

Ana

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Prezervative cu probleme....

scris pe 30 nov 2004 11:58 de Ana

Si asta crezi ca nu e tot o parere?Poti incerca orice!Important e sa nu ti se mai stafideasca jucaria.Testati alte prezervative si nu va zgarciti la bani!Mai bine ai scrie cu ce condom patesti asta pentru ca unele chiar reprezinta un pericol.

Am folosit toate tipurile de durex... lubrifiate, nelubrifiate, subtiri etc... Am folosit numai durex... deci nu ne zgarcim la bani...
sus

squaw

Senior member
80 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervative cu probleme..

scris pe 30 nov 2004 12:06 de squaw

Am folosit toate tipurile de durex... lubrifiate, nelubrifiate, subtiri etc... Am folosit numai durex... deci nu ne zgarcim la bani...
Oki...o sa intreb si eu unde trebuie si cum aflu ceva o sa-ti mai scriu.
sus

Ana

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervative cu proble

scris pe 30 nov 2004 15:12 de Ana

Oki...o sa intreb si eu unde trebuie si cum aflu ceva o sa-ti mai scriu.

OK astept raspunsul tau...
sus

CristianH

Senior member
67 mesaje

Re: Re: Re: Prezervative cu probleme....

scris pe 30 nov 2004 15:43 de CristianH

Nu as vrea sa folosesc "vaselina"...

Mai. Mie asta i-mi suna ca ala de intreba daca poa sa faca sex fara prezervativ, pastile, sterilet, etc. :|

Atita vreme cit ati incercat cu mai multe tipuri de prezeravtive, si se intimpla lafel, inseamna ca nu e de la ele.
Acuma... daca e kestie psihologica nu poti sa stii sigur. Trebuie sa iei in consideratie si faptul ca partenerul tau se poate umezi si el, iar cind nu folositi prezervativ umezeala poate proveni de la el.

In concluzie: trebuie sa te gindesti de ce faci tu sex. Banuiesc ca unul din motive e ca sa te simti bine si probabil penrtu ca il iubesti, nu? Deci, eu unul nu vad unde e problema in a folosi un lubrifiant pe baza de apa pentru a duce actul la bun sfirsit. (atentie, cele pe baza de uleiuri reduc rezistenta prezervativului)
Gindestete ca deja folosesti un mijloc exterior/strain in actul sexual (ma refer la prezervativ), care are rolurile lui bine definite. Lubrifiantul e si el un mijloc care sa te ajute acolo unde mama natura a dat gresh. Asta e. Gindestete ce nashpa ar fi daca ai trai acum citeva sute de ani si n-ai beneficia de "minunile" stiintei. Si acuma.. daca tot exista o solutie atit de simpla la problema ta, de ce sa n-o folosesti?

Hmmmm....
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervative cu probleme..

scris pe 1 dec 2004 08:08 de nemesis

Nu te supara si tu atat de repede, asa suntem noi aici, glumeti, dar sa stii ca avem suflet bun si ajutam lumea. Vorbind serios, problema ta s-ar putea sa fie de natura psihologica.

Crezi ca e legata de bunica?

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

anaconda

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervative cu proble

scris pe 1 dec 2004 10:05 de anaconda

Crezi ca e legata de bunica?

Sa fie 'complexul bunicii tinere'???

iVa multumesc pentru tot ceea ce ati facut in aceste zile, in general pentru toata atitudinea dumneavoastra de inalta constiinta civica. ... Exemplul dumneavoastra a fost plin de imbarbatare pentru toti cei de bine, care doresc progresul societatii romanesti. Vreau sa va multumesc deci pentru acest act de inalta solidaritate pe care l-ati demonstrat in aceste zile. ... Eu vreau inca o data sa-mi exprim intreaga recunostinta, din partea populatiei Capitalei, pentru prezenta dumneavoastra, utila si eficienta. Vreau sa multumesc pentru spiritul organizat in care v-ati prezentat, in care ati actionat, sa multumesc conducatorilor dumneavoastra, inginerului Cozma si celorlaltor lideri sindicali care au fost in fruntea dumneavoastra, alaturi de noi, care ne-au ajutat in aceste zile. Deci va multumesc tuturor pentru tot ce ati facut in aceste zile. ... Stim ca avem in dumneavoastra un sprijin de nadejde, cind va fi nevoie, vom apela! Sper sa nu mai fie nevoie sa apelam la dumneavoastra ....i
bION ILIESCUb - Complexul Expozitional, 15 iunie 1990

Noi, studentii si aspirantii din R.P.R care studiem in Uniunea Sovietica, ne straduim sa tinem pas cu colegii nostri, studentii si aspirantii sovietici, si sa
folosim din neprecupetitul sprijin pe care ni-l ofera scoala si oamenii sovietici. ...
De la oamenii sovietici avem de invatat ce inseamna adevaratul patriotism. Ei ne invata cum sa ne iubim patria si poporul, sa punem toata munca noastra in slujba poporului, in slujba pacii.

bION ILIESCUb
student anul III, Institutul Energetic Molotov - Moscova
Scinteia, 28 august 1951, pagina 2
sus

Ana

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervative cu pr

scris pe 2 dec 2004 10:04 de Ana

Iar s-a intamplat . Se construia un orgasm si putin inainte sa se declanseze iar s-a intamplat si nu mai simteam aproape nimic... De ce se tot intampla ? Eu nu am gasit nici o cauza... pur si simplu se intampla... Care o fi problema ?
sus

lorri

Junior member
33 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervative c

scris pe 2 dec 2004 22:52 de lorri

Iar s-a intamplat . Se construia un orgasm si putin inainte sa se declanseze iar s-a intamplat si nu mai simteam aproape nimic... De ce se tot intampla ? Eu nu am gasit nici o cauza... pur si simplu se intampla... Care o fi problema ?

Poti incerca si cu lubrifiant...este unul Durex chiar foarte misto.Iti zic eu,aplicarea lui e mult mai incitanta decat crezi...oricum va intrerupeti putin pt pusul prezervativului,nu?

Lorri
sus

Ana

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervati

scris pe 16 dec 2004 12:35 de Ana

M-am hotarat sa iau anticonceptionale... Cred ca e cea mai buna solutie... Problema este ca nu am mai luat niciodata si nu sunt foarte documentata in legatura cu subiectul. Am auzit ca daca iei asa ceva ti se modifica metabolismul (te ingrasi sau alte efecte). E adevarat ? Care este riscul de a ramane insarcinata daca iau anticonceptionale in mod corect ? Ce trebuie sa fac inainte sa ma apuc sa iau ? Imi trebuie vreo analiza medicala sau altceva de genul asta ? Dupa cat timp de la prima pastila pot avea contact sexual neprotejat altfel ?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Prezervative cu probleme....

scris pe 18 dec 2004 14:59 de valentine

Prezervativul sucks...
sus

k

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervative cu pr

scris pe 19 dec 2004 17:13 de k

Sa fie 'complexul bunicii tinere'???
;
sus

je

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervative c

scris pe 24 nov 2009 02:41 de je

i se intampla si sotiei mele.pur si simplu se usuca aproape brusc dupa ce totul e in regula(merge ca unsa cu vaselina pana sa se usuce).noi folosim condomuri de la love+.concluzie:nu esti singura.postul meu nu e o rezolvare a problemei dar macar sa sti ca mai sunt si altii.succesuri.
sus

pestisor_tt

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezer

scris pe 24 nov 2009 23:04 de pestisor_tt

M-am hotarat sa iau anticonceptionale... Cred ca e cea mai buna solutie... Problema este ca nu am mai luat niciodata si nu sunt foarte documentata in legatura cu subiectul. Am auzit ca daca iei asa ceva ti se modifica metabolismul (te ingrasi sau alte efecte). E adevarat ? Care este riscul de a ramane insarcinata daca iau anticonceptionale in mod corect ? Ce trebuie sa fac inainte sa ma apuc sa iau ? Imi trebuie vreo analiza medicala sau altceva de genul asta ? Dupa cat timp de la prima pastila pot avea contact sexual neprotejat altfel ?

Nu ingrasa..depinde de ce anticonceptionale iei.oricum trebuie sa mergi la medic pt ca se elibereaza pe baza de prescriptie medicala.Eu iau YAZ pt cu totul alt motiv (chist ovarian) insa ma simt foarte bine de la ele si nu am patit nimic din "miturile" despre care se vorbeste.
Eu iau de 3 luni si pot spune ca nu am patit nimic "rau" din ce se zice...din contra ma simt foarte bine,nu mai am cosuri,ciclul vine la timp fara dureri etc.

BAFTA!
sus

Pringles

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Prezervative cu probleme....

scris pe 26 nov 2009 18:12 de Pringles

Prezervativul sucks...

Dap si inca cum. E ca si cum i-ai spune unei tipe, "da sunt mort dupa tine, arati incredibil, te iubesc, vreau sa o fac cu tine acum in momentul asta, ca altfel o iau razna")"dar simt nevoia sa am o bucata de latex intre mine si tine sa nu cumva sa imi dai vre-o boala venerica", chiar m-i sa intamplat ca fata sa se simta stanjenita atunci cand am scos prezervativu' , sa nu mai vorbesc de diferente, sexul cu prezervativ nu are nici o legatura cu cel fara care este de mi de ori mai spectaculos). Sa nu faceti ca mine, exista atatea boli in lumea asta, si copii nedoriti). I s-a intamplat si unei fete cu care am fost ceva timp impreuna ceea ce spui tu, rezolvarea a fost foarte simpla, am renuntat la prezervativ, coittus intreruptus rullz).

Femeile cred ca daca o femeie fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca un caine fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca o pisica fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca un barbat fuge de acasa este din cauza ca barbatii sunt porci.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online