ORGASMUL FEMININ

Pagina 1 din 1
1

nymok

Guest

ORGASMUL FEMININ

scris pe 16 nov 2004 21:52 de nymok

Este adevarat ca orgasmul vaginal este 'preludiul'orgasmului clitoridian?Exista sau nu exista legatura intre cele doua tipuri de orgasme?
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: ORGASMUL FEMININ

scris pe 17 nov 2004 07:24 de nemesis

Este adevarat ca orgasmul vaginal este 'preludiul'orgasmului clitoridian?Exista sau nu exista legatura intre cele doua tipuri de orgasme?

Este vice versa, cu orgasmele astea...
Legaturi??? La ce te referi?

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

nymok

Guest

Re: Re: ORGASMUL FEMININ

scris pe 17 nov 2004 15:20 de nymok

Este vice versa, cu orgasmele astea...
Legaturi??? La ce te referi?

Scuze!M-am exprimat eu gresit.Stiam ca e vice versa.Am incurcat 'borcanele'.Freud sustinea ca exista 2tipuri de orgasme si ca cel vaginal e cu mult superior celui clitoridian iar Masters si Jonhson sunt adepti ai teoriei conform careia toate orgasmele au origine clitoridiana.La asta m-am referit cand am zis daca exista legatura adica daca de la un orgasm clitoridian se ajunge cu necesitate la unul vaginal.
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ

scris pe 17 nov 2004 15:28 de FireSoul

Scuze!M-am exprimat eu gresit.Stiam ca e vice versa.Am incurcat 'borcanele'.Freud sustinea ca exista 2tipuri de orgasme si ca cel vaginal e cu mult superior celui clitoridian iar Masters si Jonhson sunt adepti ai teoriei conform careia toate orgasmele au origine clitoridiana.La asta m-am referit cand am zis daca exista legatura adica daca de la un orgasm clitoridian se ajunge cu necesitate la unul vaginal.

La unele femei e nevoie de stimulare clitoridiana pentru ca ele sa atinga orgasmul(clitoridian sau vaginal). Altele pot avea orgasm vaginal fara a-si stimula clitorisul...Unele pur shi simplu nu pot avea orgasm vaginal, doar "de suprafata"
Depinde de fiecare femeie in parte care orgasm este mai puternic shi cum poate sa ajunga la el...

Save water! drink beer!!!
sus

nymok

Guest

Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ

scris pe 17 nov 2004 16:34 de nymok

La unele femei e nevoie de stimulare clitoridiana pentru ca ele sa atinga orgasmul(clitoridian sau vaginal). Altele pot avea orgasm vaginal fara a-si stimula clitorisul...Unele pur shi simplu nu pot avea orgasm vaginal, doar "de suprafata"
Depinde de fiecare femeie in parte care orgasm este mai puternic shi cum poate sa ajunga la el...

Mersi pt lamurire!Faza e ca eu am 5-6 orgasme intr-un singur contact sexual si nu stiu exact de care e.E ceva ce vine din exterior dar continua si in interior.In sensul asta intrebam daca exista vreo legatura.E normal ce mi se intampla?
sus

nymok

Guest

Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ

scris pe 17 nov 2004 16:37 de nymok

Mersi pt lamurire!Faza e ca eu am 5-6 orgasme intr-un singur contact sexual si nu stiu exact de care e.E ceva ce vine din exterior dar continua si in interior.In sensul asta intrebam daca exista vreo legatura.E normal ce mi se intampla?
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ

scris pe 17 nov 2004 16:38 de FireSoul

E normal. Asa cum am zis senzatiile din timpul orgasmului difera de la o femeie la alta. Din cate spui tu, ai orgasm clitoridian shi vaginal in acelasi timp. Enjoy!

Save water! drink beer!!!
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 17 nov 2004 22:52 de Taqua

Chiar nu ere nevoie sa repeti treaba asta de doua ori. Deja te urasc...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

nymok

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ

scris pe 18 nov 2004 01:46 de nymok

Chiar nu ere nevoie sa repeti treaba asta de doua ori. Deja te urasc...

Daca am zis asta de 2 ori nu inseamna ca sunt 12 asa ca nu ma uri
sus

fiona

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ

scris pe 20 nov 2004 22:26 de fiona

6 orgasme? dumnezeule cum reusesti/reuseste? cine e tipul? nu vrei sa mi-l imprumuti si mie?
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ

scris pe 20 nov 2004 22:50 de nemesis

6 orgasme? dumnezeule cum reusesti/reuseste? cine e tipul? nu vrei sa mi-l imprumuti si mie?

Depinde enorm si de tipa!!!
Cunosc un caz in care doua fete cu acelasi baiat, una a reusit sa aiba opt orgasme iar cealalta, maxim doua...
Deci, considera si cazul asta...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

nymok

Guest

scris pe 21 nov 2004 16:27 de nymok

Nu e primul cu care mi s-a intamplat asta.Ii vrei pe toti?
Cheia e sa-ti cunosti foarte bine corpul si sa ai taria sa le zici exact ce-ti place.
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMI

scris pe 21 nov 2004 21:02 de YLoveCamelia

Nu e primul cu care mi s-a intamplat asta.Ii vrei pe toti?
Cheia e sa-ti cunosti foarte bine corpul si sa ai taria sa le zici exact ce-ti place.

de ce folosesti termenul de "tarie" ?! nu cred ca il injuri daca ii explici in detaliu despre ce astepti de la el si ce iti place in ceea ce inseamna relatia voastra sexuala.

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ORGASMUL

scris pe 22 nov 2004 02:17 de nemesis

de ce folosesti termenul de "tarie" ?! nu cred ca il injuri daca ii explici in detaliu despre ce astepti de la el si ce iti place in ceea ce inseamna relatia voastra sexuala.

Il foloseste, datorita conceptiei de care vorbeai, la topicul: "Cat de des se masturbeaza fetele"!
A vorbi despre propria sexualitate, este dificil pentru multe fete, chiar si intr-un cuplu... Poate si pentru ca educatia lor este de o asemenea natura, dar poate si pentru ca, din randurile baietilor, majoritatea are o atitudine refractara fata de subiectul acesta. Cred, ca este o problema bivalenta, aceasta 'anatema' a tabuului...

sus

inaltuta

Guest

Re: ORGASMUL FEMININ

scris pe 22 nov 2004 11:45 de inaltuta

organsmul vaginal e...ORGASM.pe cel clitorisian nu l-as numi organm, e mult prea superficial
sus

nymok

Guest

Re: Re: ORGASMUL FEMININ

scris pe 22 nov 2004 19:01 de nymok

organsmul vaginal e...ORGASM.pe cel clitorisian nu l-as numi organm, e mult prea superficial

Cred ca ar trebui prima data sa inveti cum se scrie"organm clitorisian"
si apoi sa-l apreciezi
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ORGASM

scris pe 23 nov 2004 16:02 de ExoticDream

Il foloseste, datorita conceptiei de care vorbeai, la topicul: "Cat de des se masturbeaza fetele"!
A vorbi despre propria sexualitate, este dificil pentru multe fete, chiar si intr-un cuplu... Poate si pentru ca educatia lor este de o asemenea natura, dar poate si pentru ca, din randurile baietilor, majoritatea are o atitudine refractara fata de subiectul acesta. Cred, ca este o problema bivalenta, aceasta 'anatema' a tabuului...

Te contrazic un pic, draga colega, a vorbi despre propria sexualitate nu este chiar atat de dificil pt fete...Baietii tind sa dezvolte subiectul cu prietenul cel mai bun si adesea "in gasca" pt ca astfel aluneca usor spre lauda de sine (acesta fiind si scopul urmarit in majoritatea cazurilor, nicidecum curiozitatea de a afla ce fac "ceilalti" baieti de varsta lui). Fetele sunt mai retinute in fata altora (poate datorita educatiei, poate datorita limbajului mai putin colorat...), insa in cuplu cred ca inhibitiile ar trebui sa cada! Intre doi oameni care se cunosc si se iubesc secretele isi pierd sensul! A-i povesti omului pe care il iubesti si cu care faci dragoste senzatii pe care le-ai trait, experimente pe care le-ai facut, cele mai intime lucruri despre fiinta ta.....mi se pare absolut firesc!!! Poate nu i-as impartasi prietenei mele felul in care "ma joc cu mine", dar cu siguranta i-as marturisi asta iubitului meu!!! Comunicarea apropie sufletele.....!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ianulover

Guest

scris pe 23 nov 2004 19:19 de ianulover

scuza-ma, dar eu consider ca o persoana care spune ca are 5-6 orgasme intr-un singur contact de fapt nu are nici unul si nici nu a avut vreodata, pentru ca altfel cu siguranta l-ar recunoaste. asta din ce am simtit eu vreodata. si am simtit destule. cati ani ai, daca nu sunt indiscreta?

mai, dar parca s-a creat asa o impresie despre orgasmele astea feminine ......ca daca m-as concentra acum vreo 10 secunde as putea obtine unul )))...sa fim seriosi!!!!!!!
acuma asculta sfat la mine. 90% din ce auzi tu despre orgasmele astea din dicutiile pe forumuri sau cu prietenele tale sunt....hai sa nu le zic minciuni. sunt exageri, interpretari aiurea.
studiile seriose, cercetarile arata ca multe femei nu au orgasm pana pe la vreo 30 de ani, unele niciodata, iar procentul celor care ajung sa aiba orgasme este cam de 50% la cel clitoridian si doar 20% reusesc sa aiba orgasm vaginal. si nu exista neaparat o legatura intre ele. asta din ce am citit eu.
asa ca pot sa ma consider norocoasa...
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OR

scris pe 23 nov 2004 20:29 de nemesis

Stai asa, ca iese din mine proful' refulat de socio-filosofie!

Te contrazic un pic, draga colega,

"Cercasem eu, cu arcul meu,
Sa te rastorn pe tine [...]" :/

Glumesti! Asa-i?

a vorbi despre propria sexualitate nu este chiar atat de dificil pt fete... Baietii tind sa dezvolte subiectul cu prietenul cel mai bun si adesea "in gasca" pt ca astfel aluneca usor spre lauda de sine (acesta fiind si scopul urmarit in majoritatea cazurilor, nicidecum curiozitatea de a afla ce fac "ceilalti" baieti de varsta lui).

Cand o sa inveti, draga colega, ca a generaliza, este un lucru pe care-l poti face doar prin inductie matematica, iar oamenii, nu se supun matematicii... Do you remember that law? ...the candle and the shadow vs. the known and the question...
Ceea ce vreau sa-ti spun, este ca in mii de exemple, vei avea mii de raspunsuri! Atunci cand vorbesti de "baieti" sau "fete", poti cataloga, doar grupuri: "baietii de cartier", "fetele de pe centura", "baietii tocilari", "fetele de cartier" etc.
Catalogarea in grupuri, iti poate spune ceva despre trasaturile generale ale persoanei, dar nu despre intimitatea ei, nu despre particularitatile ei. A spune "[...]nu este chiar atat de dificil pt fete... Baietii tind sa dezvolte subiectul cu prietenul cel mai bun[...]", este o generalizare periculoasa. De ce? Pentru ca admiti drept consecinta: "Poti cunoaste un om, on-line" sau "Poti cunoaste un om, dupa modul in care se imbraca" etc. Daca tu poti recunoaste in "fetele" si "baietii", trasaturi comune, atunci inseamna ca TREBUIE sa admiti ca poti cunoaste pe cineva din cateva randuri dintr-o privire... Iti negi propria conceptie despre cunoasterea celorlalti, daca spui asta...

I hope this wasn't to harsh! If so, I'm sorry...

Fetele sunt mai retinute in fata altora (poate datorita educatiei, poate datorita limbajului mai putin colorat...), insa in cuplu cred ca inhibitiile ar trebui sa cada!

The same error...
"AR TREBUI", este un verb periculos...

Intre doi oameni care se cunosc si se iubesc secretele isi pierd sensul! A-i povesti omului pe care il iubesti si cu care faci dragoste senzatii pe care le-ai trait, experimente pe care le-ai facut, cele mai intime lucruri despre fiinta ta.....mi se pare absolut firesc!!!

This is soooo wrong... I have no words for this!

sus

gianina

Junior member
22 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ORGASMUL FEMININ

scris pe 23 nov 2004 21:39 de gianina

Daca am zis asta de 2 ori nu inseamna ca sunt 12 asa ca nu ma uri

5-6?...si altele deloc?...cam cat dureaza de ai 5-6 orgasme?...asa ai avut din prima sau exersand ai ajuns la "performanta" asta?
sus

nymok

Junior member
45 mesaje

scris pe 24 nov 2004 01:53 de nymok

5-6?...si altele deloc?...cam cat dureaza de ai 5-6 orgasme?...asa ai avut din prima sau exersand ai ajuns la "performanta" asta?

Nu am stat niciodata cu ochii-n ceas.Oricum pentru mine nu conteaza foarte mult cat dureaza ci ce simt inainte de a ne apuca de treaba.Preludiul e foarte important!Eu cred ca fiecare avem datoria de a ne cunoaste pe noi insine atat fizic cat si psihic.Eu am descoperit ce inseamna orgasmul(masturbare) inainte de a-mi incepe viata sexuala si cred ca asta m-a ajutat enorm.
Exista un muschi (PC)atat la fete cat si la baieti si daca ajungi sa ai un control destul de mare asupra lui,te poate ajuta enorm sa ajungi la orgasm.
sus

nymok

Junior member
45 mesaje

scris pe 24 nov 2004 02:03 de nymok

scuza-ma, dar eu consider ca o persoana care spune ca are 5-6 orgasme intr-un singur contact de fapt nu are nici unul si nici nu a avut vreodata, pentru ca altfel cu siguranta l-ar recunoaste. asta din ce am simtit eu vreodata. si am simtit destule. cati ani ai, daca nu sunt indiscreta?

mai, dar parca s-a creat asa o impresie despre orgasmele astea feminine ......ca daca m-as concentra acum vreo 10 secunde as putea obtine unul )))...sa fim seriosi!!!!!!!
acuma asculta sfat la mine. 90% din ce auzi tu despre orgasmele astea din dicutiile pe forumuri sau cu prietenele tale sunt....hai sa nu le zic minciuni. sunt exageri, interpretari aiurea.
studiile seriose, cercetarile arata ca multe femei nu au orgasm pana pe la vreo 30 de ani, unele niciodata, iar procentul celor care ajung sa aiba orgasme este cam de 50% la cel clitoridian si doar 20% reusesc sa aiba orgasm vaginal. si nu exista neaparat o legatura intre ele. asta din ce am citit eu.

Eu sunt de parere ca o persoana care nu crede asa ceva nu se poate numi norocoasa
sus

nymok

Junior member
45 mesaje

scris pe 24 nov 2004 05:56 de nymok

Daca zici ca ai simtit destule"vreodata"atunci de ce te mai miri de "orgasmele mele"?Sau sa inteleg ca prin "am simtit destule vreodata"te referi la faptul ca pana la 30 ani te-ai tot chinuit sa ai si tu macar unul?Te cam contrazici!De ce sustii ca pe forum-uri se cam exagereaza,asta faci tu de obicei?Oare era necesar sa depun un juramant inainte de a-mi lansa mesajul?{Si inca ceva....daca erai intradevar fericita cum spui tu,nu te DERANJAU"orgasmele mele"

.....cati ani am?......uf!nu-mi aduc aminte...tocmai mai am unul!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

66 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online