Intarzierea menstruatiei

Pagina 1 din 2
1   2   »

Leoaia

Guest

Intarzierea menstruatiei

scris pe 17 nov 2004 00:05 de Leoaia

Buna,
Dupa o lunga perioada de abstinenta...iata am si eu un iubit...
Si ne-am iubit de cateva ori...dar am folosit prezervativul...
Acum problema este ca
am simptome premenstruale care persista de aproximativ o saptamana, plus mi-au aparut si cosuri... cu toate ca nu mai sunt in perioada de pubertate...
Trebuia sa apara menstruatia pe 15/11, dar desi ma chinuie simptomele...nu se sinchiseste......
Ma gandesc ca ar putea fi o raceala, o dereglare hormonala, vremea o fi de vina...
, stresul...dar ma gandesc si la sarcina...poate s-a intamplat...ceva .
De mentionat ca simt si unele intepaturi in abdomen...nu am greturi, nu am ameteli...dar am pofta de mancare...
Ce poate fi? Daca tot intaezie menstruatia voi face un test...ufff...
o sa revin la eventualele intrebari...
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

P.S.: Abstinenta nu face rau la nimeni!
sus

Leoaica

Guest

Re: intarzierea mentruatiei

scris pe 17 nov 2004 00:08 de Leoaica

Buna,
Acum problema este ca
am simptome premenstruale care persista de aproximativ o saptamana, plus mi-au aparut si cosuri... cu toate ca nu mai sunt in perioada de pubertate...
Trebuia sa apara menstruatia pe 15/11, dar desi ma chinuie simptomele...nu se sinchiseste......
Ma gandesc ca ar putea fi o raceala, o dereglare hormonala, vremea o fi de vina...
De mentionat ca simt si unele intepaturi in abdomen...nu am greturi, nu am ameteli...dar am pofta de mancare...

SCUZE MAI...AM MANCAT UN S DE LA MENSTRUATIE SI UN C DE LA LEOICA...OF OF..OF..CA TARE IMI ERA FOAME...
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: intarzierea mentruatiei

scris pe 17 nov 2004 02:54 de nemesis

SCUZE MAI...AM MANCAT UN S DE LA MENSTRUATIE SI UN C DE LA LEOICA...OF OF..OF..CA TARE IMI ERA FOAME...

Colega!!! Avem forte noi!

P.S. ...si nu ma refer la Newton ala - sau cum il cheama - cand spun "forte"!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 17 nov 2004 03:36 de nemesis

Buna,
Acum problema este ca

Exista posibilitatea ca perioda de abstinenta, sa fie cea vinovata. Modificarile hormonale ce apar inntr-un (dupa un) raport sexual, pot avea astfel de consecinte dupa "o lunga perioada de abstinenta"... (pe un algoritm asemanator celui din primul caz, un background hormonal)

Nu mai scrie ca abstinenta nu face rau... poate sa faca si nu putin! S-ar putea ca tu sa fii beneficiara "binelui", facut de abstinenta...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Leoaica

Guest

scris pe 22 nov 2004 11:43 de Leoaica

Exista posibilitatea ca perioda de abstinenta, sa fie cea vinovata. Modificarile hormonale ce apar inntr-un (dupa un) raport sexual, pot avea astfel de consecinte dupa "o lunga perioada de abstinenta"... (pe un algoritm asemanator celui din primul caz, un background hormonal)

Nu mai scrie ca abstinenta nu face rau... poate sa faca si nu putin! S-ar putea ca tu sa fii beneficiara "binelui", facut de abstinenta...

Si cum m-a cuprins panica...am mers la ginecolog cam batran...
I-am explicat ce si cum...i-am specificat faptul ca am folosit prezervativul, ca am revenit dupa lunga perioada de abstinenta, ca am dureri in abdomen...am mereu senzatia ca trebuie sa vina menstruatia, dar acest lucru nu se intampla...
Fiind o perioada prea mica de intarziere nu mi-a putut spune ce ar putea fi. Raceala sau dereglare sunt doar povesti...si mi-a prescris postinor2 desi actul sexual protejat se produsese cu 2 saptamani inainte...mi-a zis "sa iei unul acum, si pe celalalt peste 3 ore...si trebuie sa iti vina..daca nu o sa stai cu sabia deasupra capului..."...
Asta s-a intamplat sambata am in continuare simptome si tot nu a "vine"
...nu stiu ce sa mai cred...mi-e teama...avand in vedere ca nu am facut nici un avort pana acum...sunt total speriata de aceasta varianta...
sus

EU

Guest

Re: Re: Re: intarzierea mentruatiei

scris pe 22 nov 2004 21:20 de EU

Eu zic sa nu iti faci probleme. Am trecut si eu prin asa ceva, a intarziat si doua saptamani. Asa se mai intampla cu organismul care se maturizeaza, trece prin diferite stadii. Daca vrei sa fi convinsa, eu zic sa mai stai o saptamana si sa iti faci un test de sarcina. Daca iese a doua linie cat de putin vizibila, exista posibilitatea sa fi gravida.

Si nu mai spune ca ti-e foame, ca asta e autosugestie. Ia, gandeste-te ca te doare burta, sa vezi ce tare incepe sa te doara.

Be cool, instantly.

Si cum m-a cuprins panica...am mers la ginecolog cam batran...
I-am explicat ce si cum...i-am specificat faptul ca am folosit prezervativul, ca am revenit dupa lunga perioada de abstinenta, ca am dureri in abdomen...am mereu senzatia ca trebuie sa vina menstruatia, dar acest lucru nu se intampla...
Fiind o perioada prea mica de intarziere nu mi-a putut spune ce ar putea fi. Raceala sau dereglare sunt doar povesti...si mi-a prescris postinor2 desi actul sexual protejat se produsese cu 2 saptamani inainte...mi-a zis "sa iei unul acum, si pe celalalt peste 3 ore...si trebuie sa iti vina..daca nu o sa stai cu sabia deasupra capului..."...
Asta s-a intamplat sambata am in continuare simptome si tot nu a "vine"
...nu stiu ce sa mai cred...mi-e teama...avand in vedere ca nu am facut nici un avort pana acum...sunt total speriata de aceasta varianta...
sus

Leoaica

Guest

Re: Re: Re: Re: intarzierea mentruatiei

scris pe 26 nov 2004 11:08 de Leoaica

Eu zic sa nu iti faci probleme. Am trecut si eu prin asa ceva, a intarziat si doua saptamani. Asa se mai intampla cu organismul care se maturizeaza, trece prin diferite stadii. Daca vrei sa fi convinsa, eu zic sa mai stai o saptamana si sa iti faci un test de sarcina. Daca iese a doua linie cat de putin vizibila, exista posibilitatea sa fi gravida.

Si nu mai spune ca ti-e foame, ca asta e autosugestie. Ia, gandeste-te ca te doare burta, sa vezi ce tare incepe sa te doara.

Be cool, instantly.

Nu mi-as face probleme...dar fiind pentru prima data cand mi-i se intampla asta...iti dai seama ca sunt putin derutata.
Si am facut si testul de sarcina si ........... o linie a iesit foarte vizibila, iar cealalta cat de cat vizibila....
.........................
sus

dardanelu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: intarzierea mentruatiei

scris pe 1 dec 2004 11:32 de dardanelu

Nu e momenul sa intri in panica!Odata prietenei mele nu i-a venit menstruatia timp de o luna,am luat si doua teste pt a fi siguri,dar nu era nimic.Deci poti fi linistita asta e organismul vostru,si alimentatia poate fi de vina.
sus

karinna

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: intarzierea mentruatiei

scris pe 2 dec 2004 18:06 de karinna

Nu mi-as face probleme...dar fiind pentru prima data cand mi-i se intampla asta...iti dai seama ca sunt putin derutata.
Si am facut si testul de sarcina si ........... o linie a iesit foarte vizibila, iar cealalta cat de cat vizibila....
.........................

Sa stii ca aceeasi chestie mi se intampla si mie..adica inca astept afurisita aia de menstruatie de vreo 4 zile si nu mai vine. Mentionez ca perioada de abstinenta la mine a fost de 2 luni, si testul mi-a iesit negativ(o linie). Exact ca si tine, am folosit prezervativul.Si totusi..nu vinensoleaza-te cu ideea ca nu esti singura
sus

Leoica

Guest

intarzierea menstruatiei

scris pe 3 dec 2004 15:48 de Leoica

Sa stii ca aceeasi chestie mi se intampla si mie..adica inca astept afurisita aia de menstruatie de vreo 4 zile si nu mai vine. Mentionez ca perioada de abstinenta la mine a fost de 2 luni, si testul mi-a iesit negativ(o linie). Exact ca si tine, am folosit prezervativul.Si totusi..nu vinensoleaza-te cu ideea ca nu esti singura

E o stare ciudata...cu atat mai mult cu cat testele au iesit negative,tot timpul am o senzatie de greata, ma balonez, ma dor sinii...nu mai inteleg nimic. Si la mine tine starea asta cam de 2 saptamani...plus de asta doctorul nu are o parere ferma ...
sus

karinna

Guest

Re: intarzierea menstruatiei

scris pe 3 dec 2004 19:35 de karinna

E o stare ciudata...cu atat mai mult cu cat testele au iesit negative,tot timpul am o senzatie de greata, ma balonez, ma dor sinii...nu mai inteleg nimic. Si la mine tine starea asta cam de 2 saptamani...plus de asta doctorul nu are o parere ferma ...

hm..starea cu greata ti-o autoinduci zic eu. Eu zic sa incerci si alti doctori.Macar sa vezi daca ideile lor corespund.Sa stii ca si ei mai gresesc, si consecintele le suporti tot tu.Si daca tot suntem la capitolul asta, intreaba-l te rog cat de relevante sunt testele de sarcina..Cred ca te-ar interesa si pe tine
sus

Leoaica

Guest

intarzierea menstruatiei

scris pe 3 dec 2004 20:38 de Leoaica

hm..starea cu greata ti-o autoinduci zic eu. Eu zic sa incerci si alti doctori.Macar sa vezi daca ideile lor corespund.Sa stii ca si ei mai gresesc, si consecintele le suporti tot tu.Si daca tot suntem la capitolul asta, intreaba-l te rog cat de relevante sunt testele de sarcina..Cred ca te-ar interesa si pe tine

Karinna sa iti raspuns la "tot despre asta".....
Perioada de abstinenta a fost destul de lunga oricum de ordinul lunilor.
Iar despre testele de sarcina...ele sunt destul de relevante...in cazul meu...am facut 3...la un interval de 4 zile unul dupa altul...
si cum ti-am spus ca o linie a iesit total vizibila, iar cealalta foarte putin vizibila...
Maine merg la ginecolog. Sper sa ma lamureasca mai bine.....si iti voi spune si tie...Toate cele bune...
sus

Karinna

Guest

scris pe 5 dec 2004 11:05 de Karinna

Nu te mai ingrijora.Problema ar putea fi stressul sau un chist ovarian daca testul de sarcina a fost facut dupa 6 zile de la intarziere si a iesit negativ.Cel puitn asa am citit pe niste site-uri cu doctori ginecologi ce sunt dispusi sa dea sfaturi pe net. Eu acum sunt in a 7-a zi de la intarziere, si dupa cel de-al 2lea test sunt aproape convinsa ca nu e sarcina..Mi-e frica sa nu fie insa ceva mai grav
sus

Leoaica

Guest

Re: Re: intarzierea menstruatiei

scris pe 5 dec 2004 11:42 de Leoaica

Nu te mai ingrijora.Problema ar putea fi stressul sau un chist ovarian daca testul de sarcina a fost facut dupa 6 zile de la intarziere si a iesit negativ.Cel puitn asa am citit pe niste site-uri cu doctori ginecologi ce sunt dispusi sa dea sfaturi pe net. Eu acum sunt in a 7-a zi de la intarziere, si dupa cel de-al 2lea test sunt aproape convinsa ca nu e sarcina..Mi-e frica sa nu fie insa ceva mai grav

In urma recentei consultatii, doctorul mi-a spus ca s-ar putea sa am o anexita...deoarece uterul este putin marit
Urmeaza sa fac si o ecografie si atunci sigur dilema se va rezolva.

Bafta si tie...!
sus

Leoaica

Guest

intarzierea menstruatiei

scris pe 6 dec 2004 11:19 de Leoaica

Pana acum nu mi-am facut griji, dar acum am cele mai mari griji de pana acum .....este chiar ceea ce nu am asteptam...
sus

leila

Guest

scris pe 10 dec 2004 13:16 de leila

Pana acum nu mi-am facut griji, dar acum am cele mai mari griji de pana acum .....este chiar ceea ce nu am asteptam...

am trecut chiar ieri prin asta....
acum ma simt chiar usurata ca s-a terminat totul. a fost dureros 5 min cat a durat procedura, dar trece...imp e sa ai pe cineva langa tine. si sa fi sigura ca asta e ceea ce vrei sa faci 100 %.
daca vrei sa afli ceva mai mult te rog scrie-mi ce anuume vrei sa afli.
sus

karinna

Guest

scris pe 10 dec 2004 21:12 de karinna

acum ma simt chiar usurata ca s-a terminat totul. a fost dureros 5 min cat a durat procedura, dar trece...imp e sa ai pe cineva langa tine. si sa fi sigura ca asta e ceea ce vrei sa faci 100 %.

Ce s-a intamplat?! chiar vreau sa aflu.. A fost vorba de un avort?
sus

Leoaica

Guest

scris pe 13 dec 2004 17:25 de Leoaica

Acum 2 zile am trecut si eu prin asta, a fost ultimul lucru pe care credeam ca am sa-l fac.
Intr-adevar nu simti nimic, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o comparam cu scoaterea unei masele...totusi unele din noi trecem mai greu peste asta...dar incerc sa-mi revin...cu toate ca am fost singura...dar am avut incredere in mine si am zis ca nimic rau nu mi-i se poate intampla...
daca situatia mea si a iubitului meu ar fi fost cu totul alta...cu siguranta nu faceam acest lucru...fizic nu simti nimic aproape, dar psihic te poate darama ...
sus

karinna

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Re: intarzierea menstruatiei

scris pe 13 dec 2004 18:43 de karinna

Acum 2 zile am trecut si eu prin asta, a fost ultimul lucru pe care credeam ca am sa-l fac.
Intr-adevar nu simti nimic, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o comparam cu scoaterea unei masele...totusi unele din noi trecem mai greu peste asta...dar incerc sa-mi revin...cu toate ca am fost singura...dar am avut incredere in mine si am zis ca nimic rau nu mi-i se poate intampla...
daca situatia mea si a iubitului meu ar fi fost cu totul alta...cu siguranta nu faceam acest lucru...fizic nu simti nimic aproape, dar psihic te poate darama ...

Daca te linisteste cu ceva, am trecut si eu prin asta..in martie mai exact.E foarte bine sa ai pe cineva alaturi de tine in momentele astea dificile.Nu uita insa de sanatatea ta si de a viitorului copil pe care o sa vrei sa il ai.Ai grija de acum incolo.Viata nu e o joaca...Been there, done that. Multa sanatate,iubire, si multi pupici.Sa fiti fericiti tu si prietenul tau,si sper ca acest craciun sa va aduca bucurii mari

Fii tu insuti
sus

alien

Guest

scris pe 29 dec 2005 20:06 de alien

sus

cineva

Guest

scris pe 30 dec 2005 08:56 de cineva

......fara cuvinte. va inteleg. Nu vreau sa treaca nimeni prin asta.
La mine a trecut un an dar parca a fost ieri. Fizic- nu 5 min nu simti nimic si gata dar psihic te doare. eu ma gandesc ca acum ar fi avut 4 luni. Oricum este dificil.
Nu ar trebui sa treaca nimeni prin asa ceva.

sus

coco

Guest

scris pe 3 feb 2006 00:08 de coco

Nu am fost niciodata abstinenta si asa m-am ales cu un copil si vreo 5 avorturi, iar acum, tot datorita lipsei TOTALE de abstinenta, astept de vreo 8 zile sa-mi vina si am aceleasi "intepaturi pe ici, pe colo,sanii abia acum au inceput sa-i simt putin mai umflati, nu am simptome de sarcina, dar nici de altceva si....astept

sus

8imista

Guest

scris pe 13 feb 2006 10:54 de 8imista

sunt cam in aceeasi situatie am avut primul meu raport sexual , ne-am protejat totul a fost ok, asta s-a intamplat acus 2 saptamani; acuma sunt putin ingrijorata deoarece mi-a intarziat cca 3 zile si eu am un ciclu regulat, e ceva obisnuit ca dupa primul rap sexual sa intarzie?
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 13 feb 2006 12:28 de Taqua

Nu am fost niciodata abstinenta si asa m-am ales cu un copil si vreo 5 avorturi, iar acum, tot datorita lipsei TOTALE de abstinenta, astept de vreo 8 zile sa-mi vina...

Lipsei TOTALE de abtinenta???

Stai asa...adica datorita lipsei totale a lipsei raporturilor sexuale? Ihm...ia-auzi!

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 13 feb 2006 14:04 de Nekunoskuta

sunt cam in aceeasi situatie am avut primul meu raport sexual , ne-am protejat totul a fost ok, asta s-a intamplat acus 2 saptamani; acuma sunt putin ingrijorata deoarece mi-a intarziat cca 3 zile si eu am un ciclu regulat, e ceva obisnuit ca dupa primul rap sexual sa intarzie?

E destul de normal ca la inceperea vietii sa-ti intarzie menstruatia. 3 zile nu cred ca sunt o problema. Mai asteapta.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 feb 2006 14:07 de ExoticDream

datorita lipsei TOTALE de abstinenta

Negarea negatiei?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re: Re: Re: intarzierea mentruatiei

scris pe 13 feb 2006 17:51 de Taqua

Negarea negatiei?!?

Mda, adica lipsa TOTALA a abstinentei = sex in draci... Si cand te gandesti ca nu a fost niciodata abstinenta... precocitate, nu gluma...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

luys

Newbie
1 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: intarzierea mentruatiei

scris pe 29 nov 2008 10:50 de luys

am si eu o nelamurire.mie trebuia sa imi vina p 11 noiembrie s acum suntem in 29 si tot nu mi-a venit.am avut contact sexual neprotejat dar am luat postinor 2 dupa o ora.am facut 2 teste si au iesit negative.am facut un ecograf si mi-a zis k nu vede a fi o sarcina.dar nu stiu ce sa fac,

luiza
sus

miha3la

Junior member
44 mesaje

scris pe 29 nov 2008 12:31 de miha3la

eu zic s astai linistita..odata prietenei mele i-a intarziat 2 saptamani..la fel ne-am facut griji...poate fi me motiv de stres.epe fondul unei raceli si chesti dastea..
sus

alina

Guest

Re: Re: Re: intarzierea menstruatiei

scris pe 6 dec 2008 13:11 de alina

buna imi spuneti si mie un ginecolog care miar putea da niste sfaturi pe net:d va rog
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

50 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online