El sau parinti mei???

Pagina 1 din 1
1

Sibel

Guest

El sau parinti mei???

scris pe 19 nov 2004 18:03 de Sibel

Am un prieten de religie musulmana si suntem impreuna de 1 1n si 7 luni!Ne iubim tare mult,mentionez k el este primul barbat din viata mea!Parinti nostri sunt contra relatiei noastre,ne vedem pe ascuns si mereu trebuie sa-i mint!Sufar mult...el spune ca nu putem intemeia niciodata o "familie" adevarata,eu insa sper!Sunt sigura ca si el ma vrea la fel de tare cum si eu il vreau pe el!Nu stiu ce sa mai fac,ajutor!!!!!!!!!!!!!!
sus

Karryna

Guest

Re: El sau parinti mei???

scris pe 21 nov 2004 12:58 de Karryna

Sibel...si eu am un prieten...si imi pun aceeasi intrebare...el sau parintii mei...el are 26 de ani...eu numai 18.Asta e motivul pentru care ai mei nu sunt de accord.Suntem impeuna de doi ani jumate si ne-am demonstrat de multe ori ca ne e bine impreuna si putem trece peste orice daca suntem unul langa altul.ai rabdare si incercati sa vedeti ce sunteti voi fara parintii vostri.Daca va place ce vedeti ramaneti impreuna.Si orice-ar fi..nu va despartiti din cauza parintilor..vor veni si regretele mai tarziu...si ce-ai sa faci? p .s.de ce spune k nu puteti fi niciodata o familie adevarata?
sus

inaltuta

Guest

scris pe 22 nov 2004 11:48 de inaltuta

Am un prieten de religie musulmana si suntem impreuna de 1 1n si 7 luni!Ne iubim tare mult,mentionez k el este primul barbat din viata mea!Parinti nostri sunt contra relatiei noastre,ne vedem pe ascuns si mereu trebuie sa-i mint!Sufar mult...el spune ca nu putem intemeia niciodata o "familie" adevarata,eu insa sper!Sunt sigura ca si el ma vrea la fel de tare cum si eu il vreau pe el!Nu stiu ce sa mai fac,ajutor!!!!!!!!!!!!!!

iubiti-va fratilor!si nu va casatoriti, ca dupa aia n-o sa va mai iubiti
sus

nymok

Guest

scris pe 22 nov 2004 20:02 de nymok

Riscuri exista de ambele parti!Indiferent ce vei alege(daca chiar e necesar sa alegi),vei suferi.Am avut un prieten 2ani si pana la urma ne-am despartit din cauza parintilor.am suferit enorm,dar acum sunt din nou fericita pentru ca am intalnit pe cineva si pot spune ca e mult mai mult decat am avut.Din ce ai scris mi-am dat seama ca esti tanara si parerea mea e sa nu te desparti inca de el dar nici sa nu te casatoresti inca!Esti tanara si daca te iubeste va fi alaturi de tine si te va intelege.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 nov 2004 15:45 de ExoticDream

Exista doua posibilitati: ori parintii, ca persoane mai mature decat voi, cunoscand suficiente lucruri despre prietenul tau si iubirea voastra si judecand obiectiv, se opun pt ca isi dau seama ca nu va potriviti, ori au doar prejudecati, nu cunosc calitatea sentimentelor voastre si pur si simplu se tem de riscuri. Ar trebui sa analizezi fff bine relatia cu prietenul tau, sa pui in balanta si faptul ca parintii sunt persoane care ne doresc binele, dar nu intotdeauna vad lucrurile in adevarata lor lumina. Daca esti convinsa ca tu esti cea care are dreptate, atunci ai curajul si ramai impreuna cu prietenul tau indiferent ce parere au parintii tai!!! Mai tarziu vor admite ca au gresit. Am cunoscut cazuri in care parinti care habar n-aveau pe cine iubeste copilul lor au fost responsabili de ruinarea unor frumoase povesti de dragoste apeland la santajul emotional cunoscut: "Alege: iubita/iubitul tau sau noi!".

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 23 nov 2004 17:29 de FireSoul

Daca tu shi el va iubiti cu adevarat, nici parintii, nici religia, nici distanta nu vor sta intre voi.
Fight for your love!

Save water! drink beer!!!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online