Povestea mea....

Pagina 1 din 1
1

dracowar

Newbie
9 mesaje

Povestea mea....

scris pe 22 nov 2004 09:23 de dracowar

am ajuns intr-un loc destul de dificil al vietii mele si simt nevoia unor sfaturi total dezinteresate. povestea mea e urmatoarea: eu si ea ne iubim de vre-un an jumatate. eu am 22 de ani, ea 18. tot de un an jumate eu fac naveta (prea) des acasa(eu sunt student la iasi, ea mai are un an) doar ca sa putem sta cateva ore impreuna. doar cateva ore la 2 saptamani pentru ca are un tata mult prea autoritar care ii interzice complet sa iasa din casa fara un motiv anume (exclus "merg sa ma intalnesc cu prieteni")care a facut criza de isterie cand i-a zis, ca o gluma, ca ar avea prieten, un om care si-a dat propriul fiu afara din casa pt totdeauna ot ca i-a raspuns o data in fata. si astfel ne vedem doar cand asta e la lucru. noroc de mama ei care tine mult la mine
ne potrivim perfect. si cand spun asta chiar nu exagerez. avem aceleasi gusturi in toate, aceleasi hobby'uri, vedem in acelasi mod viata, la pat nu mai zic, avem aceasi mentalitate. ea e tot ceea ce imi doresc. cateodata ma conving ca e doar un produs al imaginatiei mele pentru ca prea e EXACT tot ceea ce am dorit. avem o relatie model as zice: incredere totala unul in celalalt, orice problema care s-a ivit am rezolvat-o prin dialog si intelegere reciproca, ce mai ... nu ar trebui sa fie nici o problema .. si totusi...
de cateva ori pana acum a vrut sa ne despartim. motiv: ne potrivim prea bine si ii e prea frica de asta. ii e frica sa fie legata de cineva.(inaintea mea nu a avut nici o relatie cat de cat serioasa, doar copilarii) sunt sigur ca e din cauza lui taica-su. si am facut-o si pe ea sa constientizeze chestia asta, ca frica e sa nu ajunga din nou o sclava(psihologic vb, caci tac'su nu o pune nici macar sa ridice un deget si ii face toate poftele, doar sa stea in casa si sa invete)cand suntem impreuna nu vrea decat sa fie cu mine. nu ma lasa sa plec de langa ea nici 5 minute . cand suntem impreuna ma iubeste. cand plec la iasi incepe sa se gandeasca ca vrea sa fie singura, ca nu vrea sa isi mai complice existenta cu mine, desi tot ma iubeste. si apoi cand ma vede si cand stam impreuna uita de toate astea si nu vrea decat sa nu o parasesc niciodata.
stiu sigur ca nu se poate pune problema sa existe "altcineva" . pt ca nu poate sa ma minta , pt ca la 2 iese de la scoala si la 2 si 15 o asteapta tac'su acasa si pt ca la scoala am un agarici care imi raporteaza tot (de cand s-au legat niste taranoi de ea si nu a vrut sa imi zica am nevoie de informator). si pentru ca ma iubeste.stiti cum e cand simti ca cineva te iubeste. e in fiecare privire, in fiecare gest, in fiecare sarut.
am pus la inceput gandurile astea ale ei si pe seama varstei, pe stresul de la tac'su. le-am "tratat" de fiecare data cu cel mai mult calm si cea mai multa intelegere, a lasat-o sa plece daca asta vrea cu adevarat, dar nu a putut sa faca asta niciodata. i-am explicat ce e in sufletul meu cand o vad ca sta si plange si se gandeste daca sa iasa pe usa pt totdeauna sau nu. am riscat enorm pt ca putea sa plece si atunci nu stiu ce m-as fi facut, dar mi-am zis ca o iubesc destul incat sa o las libera daca asta vrea cu adevarat. bine ca nu a plecat.
problema e ca obosesc. ultima oara s-a intamplat week-end'ul asta si sunt acum cu nervii la pamant. abia dorm 2-3 ore pe noapte. nu pot sa ma gandesc decat ca data viitoare cand voi merge acasa daca va fi prea hotarata. daca data asta se hotaraste sa fuga plangand spre usa nu spre pieptul meu. trebuie sa va spun ca de fiecare data cand am avut aceste discutii am fost cat am putut de corect fata de ea: nu am inceput cu sanjate psihologice gen "dupa atatea impreuna" si nu i-am dat nici un fel de argumente "in favoarea mea". decizia trebuie sa fie a ei si numai a ei. am pus-o sa aleaga: ori pleci acum ori nu mai pleci din cauza asta. dar nu obtin decat un "de data asta"
ce sa fac ?
scuzati-ma daca nu am fost extraordinar de cursiv dar sunt nedormit de sambata, si asta pt ca m-a tinut astea doua nopti la ea acasa pana dimineatza sa o tin in brate cand doarme...si cum naiba sa dorm cand am la piept cel mai minunat lucru pe care l-am intalnit vreodata. cine nu ar sta treaz toata noaptea sa vada un inger dormind ?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: un sfat

scris pe 23 nov 2004 15:28 de ExoticDream

am ajuns intr-un loc destul de dificil al vietii mele si simt nevoia unor sfaturi total dezinteresate.

Daca intre voi nu au intervenit schimbari, e ciudata dorinta ei brusca de despartire...Singurele explicatii posibile pe care le-as vedea sunt varsta ei (la 18 ani nu esti suficient de pregatit sa te lupti cu probleme majore), oboseala de a purta un permenent razboi cu tatal ei (minciuni peste minciuni pt a se putea intalni cu tine, teama de a fi descoperita) si poate o oarecare ingradire a libertatii pe care o simte din partea ta (desi nu esti practic langa ea tot timpul si nu ai cum sa o "sufoci" cu dovezile tale de iubire, desi i-ai acordat libertatea sa plece daca asta isi doreste, totusi din randurile tale razbate ideea ca o urmaresti non stop, ai spus ca din motive de protectie, dar apoi recunosti ca te temi de concurenta si ai un "agarici" care o spioneaza pt tine....asta dovedeste ca nu ai incredere in ea, iar daca ea simte acest lucru este foarte posibil sa o pierzi....)

Este o perioada mai grea in viata ei, are problema cu tatal ei, probabil invata pt bac si admitere la facultate, trebuie sa minta ca sa fiti impreuna....acorda-i mai multa incredere si libertate...fii sincer si deschis cu ea, discutati orice problema apare, mai lasa si tu de la tine.....si poate lucrurile se vor rezolva.

By the way....chiar si zeilor le este permis sa atipeasca....mai ales in cazul in care tin un inger in brate!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: un sfat

scris pe 23 nov 2004 17:39 de FireSoul

am ajuns intr-un loc destul de dificil al vietii mele si simt nevoia unor sfaturi total dezinteresate. povestea mea e urmatoarea: eu si ea ne iubim de vre-un an jumatate. eu am 22 de ani, ea 18. tot de un an jumate eu fac naveta (prea) des acasa(eu sunt student la iasi, ea mai are un an) doar ca sa putem sta cateva ore impreuna. doar cateva ore la 2 saptamani pentru ca are un tata mult prea autoritar care ii interzice complet sa iasa din casa fara un motiv anume (exclus "merg sa ma intalnesc cu prieteni"care a facut criza de isterie cand i-a zis, ca o gluma, ca ar avea prieten, un om care si-a dat propriul fiu afara din casa pt totdeauna ot ca i-a raspuns o data in fata. si astfel ne vedem doar cand asta e la lucru. noroc de mama ei care tine mult la mine
ne potrivim perfect. si cand spun asta chiar nu exagerez. avem aceleasi gusturi in toate, aceleasi hobby'uri, vedem in acelasi mod viata, la pat nu mai zic, avem aceasi mentalitate. ea e tot ceea ce imi doresc. cateodata ma conving ca e doar un produs al imaginatiei mele pentru ca prea e EXACT tot ceea ce am dorit. avem o relatie model as zice: incredere totala unul in celalalt, orice problema care s-a ivit am rezolvat-o prin dialog si intelegere reciproca, ce mai ... nu ar trebui sa fie nici o problema .. si totusi...
de cateva ori pana acum a vrut sa ne despartim. motiv: ne potrivim prea bine si ii e prea frica de asta. ii e frica sa fie legata de cineva.(inaintea mea nu a avut nici o relatie cat de cat serioasa, doar copilarii) sunt sigur ca e din cauza lui taica-su. si am facut-o si pe ea sa constientizeze chestia asta, ca frica e sa nu ajunga din nou o sclava(psihologic vb, caci tac'su nu o pune nici macar sa ridice un deget si ii face toate poftele, doar sa stea in casa si sa invete)cand suntem impreuna nu vrea decat sa fie cu mine. nu ma lasa sa plec de langa ea nici 5 minute . cand suntem impreuna ma iubeste. cand plec la iasi incepe sa se gandeasca ca vrea sa fie singura, ca nu vrea sa isi mai complice existenta cu mine, desi tot ma iubeste. si apoi cand ma vede si cand stam impreuna uita de toate astea si nu vrea decat sa nu o parasesc niciodata.
stiu sigur ca nu se poate pune problema sa existe "altcineva" . pt ca nu poate sa ma minta , pt ca la 2 iese de la scoala si la 2 si 15 o asteapta tac'su acasa si pt ca la scoala am un agarici care imi raporteaza tot (de cand s-au legat niste taranoi de ea si nu a vrut sa imi zica am nevoie de informator). si pentru ca ma iubeste.stiti cum e cand simti ca cineva te iubeste. e in fiecare privire, in fiecare gest, in fiecare sarut.
am pus la inceput gandurile astea ale ei si pe seama varstei, pe stresul de la tac'su. le-am "tratat" de fiecare data cu cel mai mult calm si cea mai multa intelegere, a lasat-o sa plece daca asta vrea cu adevarat, dar nu a putut sa faca asta niciodata. i-am explicat ce e in sufletul meu cand o vad ca sta si plange si se gandeste daca sa iasa pe usa pt totdeauna sau nu. am riscat enorm pt ca putea sa plece si atunci nu stiu ce m-as fi facut, dar mi-am zis ca o iubesc destul incat sa o las libera daca asta vrea cu adevarat. bine ca nu a plecat.
problema e ca obosesc. ultima oara s-a intamplat week-end'ul asta si sunt acum cu nervii la pamant. abia dorm 2-3 ore pe noapte. nu pot sa ma gandesc decat ca data viitoare cand voi merge acasa daca va fi prea hotarata. daca data asta se hotaraste sa fuga plangand spre usa nu spre pieptul meu. trebuie sa va spun ca de fiecare data cand am avut aceste discutii am fost cat am putut de corect fata de ea: nu am inceput cu sanjate psihologice gen "dupa atatea impreuna" si nu i-am dat nici un fel de argumente "in favoarea mea". decizia trebuie sa fie a ei si numai a ei. am pus-o sa aleaga: ori pleci acum ori nu mai pleci din cauza asta. dar nu obtin decat un "de data asta"
ce sa fac ?
scuzati-ma daca nu am fost extraordinar de cursiv dar sunt nedormit de sambata, si asta pt ca m-a tinut astea doua nopti la ea acasa pana dimineatza sa o tin in brate cand doarme...si cum naiba sa dorm cand am la piept cel mai minunat lucru pe care l-am intalnit vreodata. cine nu ar sta treaz toata noaptea sa vada un inger dormind ?

Frumoasa poveste...E obositor prin ce treci tu, dar merita! Mai ai putina rabdare(stiu ca e greu, repet: MERITA!)
Totusi...ar fi bine sa fuga de acasa(mai ales ca e majora shi nu poate fi obligata sa ramana)> felul in acre e tratata acolo e inuman. Nici macar un caine nu are parte de asa o lipsa de libertate!
Vorbeste cu maam ei shi roag-o sa va ajut in vreun fel...
Cu ceva rabdare, se va rezolva...

Save water! drink beer!!!
sus

dracowar

Newbie
9 mesaje

Re: Re: un sfat

scris pe 24 nov 2004 06:34 de dracowar

Frumoasa poveste...E obositor prin ce treci tu, dar merita! Mai ai putina rabdare(stiu ca e greu, repet: MERITA!)
Totusi...ar fi bine sa fuga de acasa(mai ales ca e majora shi nu poate fi obligata sa ramana)> felul in acre e tratata acolo e inuman. Nici macar un caine nu are parte de asa o lipsa de libertate!
Vorbeste cu maam ei shi roag-o sa va ajut in vreun fel...
Cu ceva rabdare, se va rezolva...

nu se pune problema sa fuga de acasa. nu suntem nici unul dintre noi atat de inconstienti incat sa luam serios in considerare aceasta solutie. si eu m-am invatat cu aceasta situatie intr-un an juma', pe ea am invatat-o sa nu se mai certe cu el. mai ales ca tac'su ii indeplineste orice moft, numa sa nu iasa din casa (asta o avut o sora cu vre=o 10 ani mai mica pe care a tinut-o tot asa si aia cand a scapat la primul barbat s-a si maritat la 21 de ani numa sa scape de asta, ma mir cum de nu a invatat nimic din toata treaba asta)
oricum, de discutat, discutam despre orice. problema tocmai asta e : stim amandoi ca atunci cand discutam, problemele dispar, se convinge singura ca nu e nimic in neregula si ca e pur si simplu stupida toata situatia. dar cand nu sunt langa ea, atunci o apuca gandurile astea pe care nu si le poate nici ea explica ...
nu de rabdare duc eu lipsa, am avut rabdare pana acum, ce mi-s cateva luni pana va veni si ea la iasi. mi-e ca nu pot adormi in fiecare seara la gandul ca pana atunci va lua o hotarare "definitiva si irevocabila" in lipsa mea si va fugi de a-mi spune in fata, tocmai pt ca stie ca nu are dreptate si cand e langa mine vede asta ....
damn, greu mai e cu copiii astia
macar stiu ca merita tot efortul asta
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: un sfat

scris pe 25 nov 2004 08:46 de FireSoul

nu se pune problema sa fuga de acasa. nu suntem nici unul dintre noi atat de inconstienti incat sa luam serios in considerare aceasta solutie. si eu m-am invatat cu aceasta situatie intr-un an juma', pe ea am invatat-o sa nu se mai certe cu el. mai ales ca tac'su ii indeplineste orice moft, numa sa nu iasa din casa (asta o avut o sora cu vre=o 10 ani mai mica pe care a tinut-o tot asa si aia cand a scapat la primul barbat s-a si maritat la 21 de ani numa sa scape de asta, ma mir cum de nu a invatat nimic din toata treaba asta)
oricum, de discutat, discutam despre orice. problema tocmai asta e : stim amandoi ca atunci cand discutam, problemele dispar, se convinge singura ca nu e nimic in neregula si ca e pur si simplu stupida toata situatia. dar cand nu sunt langa ea, atunci o apuca gandurile astea pe care nu si le poate nici ea explica ...
nu de rabdare duc eu lipsa, am avut rabdare pana acum, ce mi-s cateva luni pana va veni si ea la iasi. mi-e ca nu pot adormi in fiecare seara la gandul ca pana atunci va lua o hotarare "definitiva si irevocabila" in lipsa mea si va fugi de a-mi spune in fata, tocmai pt ca stie ca nu are dreptate si cand e langa mine vede asta ....
damn, greu mai e cu copiii astia
macar stiu ca merita tot efortul asta

In cazul asta, nu cred ca ai motive serioase sa-ti faci griji. Totusi, pana se rezolva, ar fi bine sa vorbiti mai des(tel. net.) si/sau sa va vedeti mai des

Save water! drink beer!!!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online