Cum se incepe o relatie?

Pagina 1 din 1
1

rosu

Guest

Cum se incepe o relatie?

scris pe 6 nov 2004 05:46 de rosu

Intrebarea mea este simpla, de fapt intrebarile mele sunt simple:
1. Cand incepi o relatie? Cand stii ca "trebuie" sa incepi o relatie?

2. Cum incepi o relatie? Ce spui? Ce faci?
sus

king

Junior member
11 mesaje

Re: Cand si Cum???

scris pe 6 nov 2004 15:49 de king

nu stii niciodata daca trebuie au ba... insa simti treaba asta !..
sau daca dragostea ar fii matematica poate atunci ai stii!!
sus

Rosu

Guest

Re: Cum se incepe o relatie?

scris pe 7 nov 2004 02:59 de Rosu

O relatie incepe dintr-o discutie banala,o privire intrebatoare, din curiozitate, dintr-o contradictie cu argumente din ce in ce mai bazate. Iar cum englezul ar spune" one thing leads to another..." se ajunge la aprofundare, la nevoia de continuitate, la un surplus de energie ce trebuie consumat si nu stim cum. Ajungem sa depindem de prezenta celuilalt, sa actionam fara nici un fel de logica, sa spunem si sa dorim sa mai mult, sa fim capabili sa oferim si sa primim peste masura inimaginabilului, sa cautam raspunsuri in sabloanele vietii cotidiene si sa constatam cu dezamagire ca nu ajuta.
Cand incepe? Habar nu avem...pe nesimtie...fiind calauziti doar de forte de neinteles.........
Si e atat de placut....
sus

anaconda

Senior member
62 mesaje

scris pe 8 nov 2004 02:23 de anaconda

Cand? Poate ca atunci cand simti...
Nu spui nimic, pur si simplu vine de la sine! Iesi in oras la o plimbare o data de doua ori etc si pe urma iti dai seama daca o sa mearga mai departe sau nu!

iVa multumesc pentru tot ceea ce ati facut in aceste zile, in general pentru toata atitudinea dumneavoastra de inalta constiinta civica. ... Exemplul dumneavoastra a fost plin de imbarbatare pentru toti cei de bine, care doresc progresul societatii romanesti. Vreau sa va multumesc deci pentru acest act de inalta solidaritate pe care l-ati demonstrat in aceste zile. ... Eu vreau inca o data sa-mi exprim intreaga recunostinta, din partea populatiei Capitalei, pentru prezenta dumneavoastra, utila si eficienta. Vreau sa multumesc pentru spiritul organizat in care v-ati prezentat, in care ati actionat, sa multumesc conducatorilor dumneavoastra, inginerului Cozma si celorlaltor lideri sindicali care au fost in fruntea dumneavoastra, alaturi de noi, care ne-au ajutat in aceste zile. Deci va multumesc tuturor pentru tot ce ati facut in aceste zile. ... Stim ca avem in dumneavoastra un sprijin de nadejde, cind va fi nevoie, vom apela! Sper sa nu mai fie nevoie sa apelam la dumneavoastra ....i
bION ILIESCUb - Complexul Expozitional, 15 iunie 1990

Noi, studentii si aspirantii din R.P.R care studiem in Uniunea Sovietica, ne straduim sa tinem pas cu colegii nostri, studentii si aspirantii sovietici, si sa
folosim din neprecupetitul sprijin pe care ni-l ofera scoala si oamenii sovietici. ...
De la oamenii sovietici avem de invatat ce inseamna adevaratul patriotism. Ei ne invata cum sa ne iubim patria si poporul, sa punem toata munca noastra in slujba poporului, in slujba pacii.

bION ILIESCUb
student anul III, Institutul Energetic Molotov - Moscova
Scinteia, 28 august 1951, pagina 2
sus

CristianH

Senior member
67 mesaje

scris pe 8 nov 2004 12:22 de CristianH

1. Cand incepi o relatie?

Pe nesimtite.
Cand stii ca "trebuie" sa incepi o relatie?

Niciodata. Iti dai seama dupa ce a inceput.
2. Cum incepi o relatie?

Incepe ea singura, ca doar nu-ti faci programare: "Azi o sa incep o relatie"
Ce spui?

Nimic... Sau cel mult banalitati. (Sper ca nu vrei retete de fraze de agtat)
Ce faci?

Cind simti ceva pt o pers, o sa le faci din instinct.

Poveste:
In cazul meu, am iesit la o bere cu prietenul mai cel mai bun si cu citiva veri de-ai lui, prinrte care si Simona. Pe urma am mai iesit odata tot cu ei... si la un moment dat ei n-au mai putut sa mearga si am iesit numai noi.
Mai un film, mai o discoteca, o bere, o plimbare... si pina la urma am ajuns la punctul in care ne-am sarutat primadata.
Si pe urma... treptat treptat sentimentele au evoluat pina am simtit ca nu mai putem sta unul departe de celalalt, .... si ne-am casatorit.

Asta a fost povestea mea... acuma, fiecare cu povestea lui ... nu?

PS. Toate astea au durat mai putin de un an, (vre- o11 luni), de la prima intilnire la casatorie.

Hmmmm....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 nov 2004 14:31 de ExoticDream

1. Cand simti....O stii in inima ta....
2. Cum simti....Ce simti.... Ce simti....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

anaconda

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Cum se incepe o relatie?

scris pe 8 nov 2004 22:47 de anaconda

1. Cand simti....O stii in inima ta....
2. Cum simti....Ce simti.... Ce simti....

iVa multumesc pentru tot ceea ce ati facut in aceste zile, in general pentru toata atitudinea dumneavoastra de inalta constiinta civica. ... Exemplul dumneavoastra a fost plin de imbarbatare pentru toti cei de bine, care doresc progresul societatii romanesti. Vreau sa va multumesc deci pentru acest act de inalta solidaritate pe care l-ati demonstrat in aceste zile. ... Eu vreau inca o data sa-mi exprim intreaga recunostinta, din partea populatiei Capitalei, pentru prezenta dumneavoastra, utila si eficienta. Vreau sa multumesc pentru spiritul organizat in care v-ati prezentat, in care ati actionat, sa multumesc conducatorilor dumneavoastra, inginerului Cozma si celorlaltor lideri sindicali care au fost in fruntea dumneavoastra, alaturi de noi, care ne-au ajutat in aceste zile. Deci va multumesc tuturor pentru tot ce ati facut in aceste zile. ... Stim ca avem in dumneavoastra un sprijin de nadejde, cind va fi nevoie, vom apela! Sper sa nu mai fie nevoie sa apelam la dumneavoastra ....i
bION ILIESCUb - Complexul Expozitional, 15 iunie 1990

Noi, studentii si aspirantii din R.P.R care studiem in Uniunea Sovietica, ne straduim sa tinem pas cu colegii nostri, studentii si aspirantii sovietici, si sa
folosim din neprecupetitul sprijin pe care ni-l ofera scoala si oamenii sovietici. ...
De la oamenii sovietici avem de invatat ce inseamna adevaratul patriotism. Ei ne invata cum sa ne iubim patria si poporul, sa punem toata munca noastra in slujba poporului, in slujba pacii.

bION ILIESCUb
student anul III, Institutul Energetic Molotov - Moscova
Scinteia, 28 august 1951, pagina 2
sus

eu

Guest

scris pe 9 nov 2004 09:53 de eu

relatie .....sti o relatie nu vine at cand spui : nu mai vreau sa fiu singur, si vreau pe cineva, at cand iti doresti prea mult ceva sau pe cineva atunci incepi sa faci greseli. Cel putin asta mi s-a intamplat mie. Cel mai bine este sa o lasi pe ea "relatia sa inceapa pentru tine" . Totul vine treptat . Pas cu pas . La mine o relatie de servici s-a transformat in cea mai frumoasa poveste de dragoste, fara nici un efort, a fost intr-o dimineata o scanteie. Asteapta aceea scanteie
totul va veni de la sine.....
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online