timp trecut

Pagina 1 din 1
1

absolutul

Guest

timp trecut

scris pe 11 nov 2004 02:05 de absolutul

Nu de putine ori, viata mi-a aratat ca trecutul conteaza, mai mult decat prezentul, ca iubirea de oameni este conditionata nu numai de ceea ce au devenit, ci si de modul in care au devenit...
Uneori, imaginile cu ea in bratele altuia, sau cu el in bratele alteia, pot naste in interior, ceea ce imi place sa numesc, "gelozie-retroactiva". Este un sentiment de memorie-prezenta, de timp-netrecut, de "istorie prezenta".
Am cunoscut candva o fata care desi isi iubea prietenul foarte mult, se comporta dramatic, atunci cand isi amintea de trecutul sau, de fetele care i-au stat in brate.

Intrebarea mea este simpla si nu se refera neaparat la cazuri extreme:

Cat conteaza pentru voi trecutul fiintei iubite?
sus

leila

Guest

Re: timp trecut

scris pe 11 nov 2004 08:30 de leila

Nu de putine ori, viata mi-a aratat ca trecutul conteaza, mai mult decat prezentul, ca iubirea de oameni este conditionata nu numai de ceea ce au devenit, ci si de modul in care au devenit...
Uneori, imaginile cu ea in bratele altuia, sau cu el in bratele alteia, pot naste in interior, ceea ce imi place sa numesc, "gelozie-retroactiva". Este un sentiment de memorie-prezenta, de timp-netrecut, de "istorie prezenta".
Am cunoscut candva o fata care desi isi iubea prietenul foarte mult, se comporta dramatic, atunci cand isi amintea de trecutul sau, de fetele care i-au stat in brate.

trecutul , da poate are ceva importanta . Sti cum este lupul isi schimba parul dar naravul ........bine in cazuri estreme: infractor, ....divortat (si aici pot sa fie o mie de cazuri).
Dar cel mai important intr-o relatie este prezentul. Nu conteaza cu cate femei a fost inainte . iar daca as sta mereu sa ma gandesc ca aici a fost si cu ea , si cu ea....Tb sa sti doar cat de imp esti tu pentru el ...sa ramai cat mai mult prezentul...
Eu imi iubesc prietenul cu trecutul lui cu tot, ca a avut mai multe prietene, ca n-a avut..imp este ca mi-a spus ceva din trecutul lui, iar eu l-am acceptat.
Intr-o relatie daca te gandesti mereu la trecut , e o relatie pierduta ..gandestete la viitor. Un viitor impreuna . Poti fi tu poate fi altul/alta. Cand iubesti conteaza si o zi petrecuta impreuna. N-ar fi pacat sa te gandesti mereu la trecutul ei, sau al lui. Poate a gresit.
Pa te pupik.
Sper sa - ti fie de folos.
sus

CristianH

Senior member
67 mesaje

scris pe 11 nov 2004 09:00 de CristianH

Uneori nu ma pot abtine sa nu fiu un pic gelos pe cei care au cunoscut-o inaintea mea... dar, asta e situatia. Nu pot schimba trecutul.
Important e ca suntem impreuna acum, ca ne iubim, ca e sotia mea.

Hmmmm....
sus

leila

Guest

Re: Re: timp trecut

scris pe 11 nov 2004 11:04 de leila

Uneori nu ma pot abtine sa nu fiu un pic gelos pe cei care au cunoscut-o inaintea mea... dar, asta e situatia. Nu pot schimba trecutul.
Important e ca suntem impreuna acum, ca ne iubim, ca e sotia mea.

da , un pic esti , si eu dar face parte din viata dar tb sa sti cand sa te opresti.
multa bafta
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 11 nov 2004 11:10 de FireSoul

Trecutul este...trecut. What's done is done. cOnsider ca trebuie amintite din trecut doar acele parti pe care nu le-am inteles inca sau care ne pot ajuta sa evoluam. Trecutul fiecaruia face parte din el shi, implicit, din fiinta pe care o iubim...dar asta nu inseamna ca ar trebui sa fim gelosi pe trecutul ei, ci sa vedem cine ESTE persoana iubita, nu cine A FOST

Save water! drink beer!!!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 24 ian 2005 02:41 de valentine

ma daca a mai gresit nare nika...nu ma intereseaza...bine asta nu inseamna ca o sa ma combin cu panarama satului....
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

91 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online