DE CE "TE IUBESC"?!

Pagina 1 din 1
1

nymok

Junior member
45 mesaje

DE CE "TE IUBESC"?!

scris pe 5 dec 2004 19:03 de nymok

E f. ciudat chiar si pt mine care am iubit si iubesc in continuare....
Uneori"te iubesc"nu exprima nimic desi e rostit de multe ori,iar alte ori,desi e rostit o singura data in viata exprima un suflet intreg.Nu e ceva ce se poate impune.Pur si simplu simti ca trebuie sa spui.E ceva ce vine din adancul sufletului si se revarsa asupra cuiva.Nu conteaza daca persoana respectiva merita sau nu,tace sau vorbeste,pt ca sufletul nu are ratiune cu atat mai putin "adancul" lui.
E naiv,inocent,salbatic, nebun,misterios,liber....in nici un caz rational.Pt el nu exista"daca" sau "poate",
el doar simte!Asta e datoria lui.Nimeni nu te poate obliga sa spui"te iubesc",asa cum nimeni nu te poate impiedica sa o spui fara ezitare.Cu toate astea,de ce zicem "te iubesc"atunci cand nu simtim?Daca nimic nu ne opreste...pt ca sufletul simte cu sau far voia noastra,DE CE?
sus

K9dawgy

Junior member
37 mesaje

Re: DE CE "TE IUBESC"?!

scris pe 5 dec 2004 20:10 de K9dawgy

E f. ciudat chiar si pt mine care am iubit si iubesc in continuare....
Uneori"te iubesc"nu exprima nimic desi e rostit de multe ori,iar alte ori,desi e rostit o singura data in viata exprima un suflet intreg.Nu e ceva ce se poate impune.Pur si simplu simti ca trebuie sa spui.E ceva ce vine din adancul sufletului si se revarsa asupra cuiva.Nu conteaza daca persoana respectiva merita sau nu,tace sau vorbeste,pt ca sufletul nu are ratiune cu atat mai putin "adancul" lui.
E naiv,inocent,salbatic, nebun,misterios,liber....in nici un caz rational.Pt el nu exista"daca" sau "poate",
el doar simte!Asta e datoria lui.Nimeni nu te poate obliga sa spui"te iubesc",asa cum nimeni nu te poate impiedica sa o spui fara ezitare.Cu toate astea,de ce zicem "te iubesc"atunci cand nu simtim?Daca nimic nu ne opreste...pt ca sufletul simte cu sau far voia noastra,DE CE?

Buna intrebare..Habar n-am de ce..eu sincer , recunosc in rpostia mea infinita, ca nu am rostit cuvintele, cu toate ca eram foarte indragostita..care e diferenta dintre a rosti si a scrie?verba volent, scripta manet.anyway..poate ca spui "te iubesc" din nevoie..sa alimentezi sufletul celuilalt, chiar daca nu e adevarat, sau pur si simplu incerci sa te convingi pe tine insuti, si sa incepi sa crezi cu adevarat si eventual sa pacaleshti sufletul in a creede...nu shtiu..am iubit si nu mai sunt la fel...nu mai pot iubi niciodata..cata suferinta of of..
sus

doom

Guest

scris pe 5 dec 2004 22:14 de doom

de ce zicem "te iubesc"atunci cand nu simtim?

Degeaba!
sus

nymok

Junior member
45 mesaje

Re: Re: DE CE "TE IUBESC"?!

scris pe 5 dec 2004 22:22 de nymok

Degeaba!

sus

K9dawgy

Junior member
37 mesaje

Re: Re: Re: DE CE "TE IUBESC"?!

scris pe 5 dec 2004 23:21 de K9dawgy

HOW rudeanyway..parerea meamda..n-am ce face..pease(pis, baba, pis)
sus

NewAge

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Re: Re: DE CE "TE IUBESC"?!

scris pe 8 dec 2004 22:38 de NewAge

itzi zic eu acest "te iubesc" reprezinta mult pt oricine...da faza e ca acel oricine sa nul fii auzit sau sal fii rostit pe acest "te iubesc" total aiurea...atunci parca ii dispare sensul magic...
sus

sandossu

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: DE CE "TE IUBESC"?!

scris pe 10 dec 2004 11:35 de sandossu

itzi zic eu acest "te iubesc" reprezinta mult pt oricine...da faza e ca acel oricine sa nul fii auzit sau sal fii rostit pe acest "te iubesc" total aiurea...atunci parca ii dispare sensul magic...

[Cenzurat de Nemesis]

Tai lemne, bat cuie,. f** in c** si dau m*** !!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 dec 2004 14:22 de ExoticDream

...de ce zicem "te iubesc"atunci cand nu simtim?DE CE?

Este o greseala imensa!

O spui din mila atunci cand simti ca celalalt te iubeste si nu vrei sa-l ranesti prin imposibilitatea ta de a iubi si gresesti pt ca induci constient o iluzie desarta intr-un suflet care este deja sensibilizat la atingerea ta, iluzie care se amplifica si conduce la tragedie atunci cand adevarul iese in cele din urma la suprafata. O spui din amuzament atunci cand nu te intereseaza deloc persoana respectiva, dar iti place sa impresionezi (ultracunoscuta "vrajeala" ) si gresesti pt ca, daca celalalt nu este la fel de nesimtitor ca tine si chiar daca inca nu simte prea mult pt tine, iarasi risti sa-i induci iluzia desarta. O spui din incapacitatea de a te intelege pe tine insuti (ti se pare ca iubesti, dar in fapt ceea ce simti este cel mult o indragostire oarecare, un foc de artificii) si gresesti pt ca te minti atat pe tine, cat si pe celalalt.

Gandeste-te bine cand rostesti cele doua cuvinte fermecate...poate par putin, dar adesea ele valoreaza mai mult decat toate cuvintele la un loc!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: DE CE "TE IUBESC&quot

scris pe 10 dec 2004 14:26 de ExoticDream

Te iubesc ca sa te f** , ce dreq e asa greu ?

In acest caz.....orice asemanare dintre tine si o fiinta umana este pura intamplare!!!

P.S. Incearca sa-ti cenzurezi exprimarea, OK?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

nymok

Junior member
45 mesaje

Re: Re: DE CE "TE IUBESC"?!

scris pe 10 dec 2004 16:25 de nymok

Este o greseala imensa!

O spui din mila atunci cand simti ca celalalt te iubeste si nu vrei sa-l ranesti prin imposibilitatea ta de a iubi si gresesti pt ca induci constient o iluzie desarta intr-un suflet care este deja sensibilizat la atingerea ta, iluzie care se amplifica si conduce la tragedie atunci cand adevarul iese in cele din urma la suprafata. O spui din amuzament atunci cand nu te intereseaza deloc persoana respectiva, dar iti place sa impresionezi (ultracunoscuta "vrajeala" ) si gresesti pt ca, daca celalalt nu este la fel de nesimtitor ca tine si chiar daca inca nu simte prea mult pt tine, iarasi risti sa-i induci iluzia desarta. O spui din incapacitatea de a te intelege pe tine insuti (ti se pare ca iubesti, dar in fapt ceea ce simti este cel mult o indragostire oarecare, un foc de artificii) si gresesti pt ca te minti atat pe tine, cat si pe celalalt.

Gandeste-te bine cand rostesti cele doua cuvinte fermecate...poate par putin, dar adesea ele valoreaza mai mult decat toate cuvintele la un loc!!!

Este posibil ca atunci cand suntem complexati sa spunem "te iubesc"pt a masca "lipsa".De obicei atunci comitem cele mai mari greseli.Credem ca confundam starile sufletului dar de fapt asta vrem.Ne folosim de iubire pt a putea spune ca avem si noi ceva...........
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

60 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online