Mai poate exista ceva dupa iubire?

Pagina 3 din 3
«   1   2   3

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iubire

scris pe 22 ian 2005 16:25 de sabba

Faptul ca in EA nu mai gasesti aceeasi EA care te-a fermecat pe vremuri nu te ajuta totusi sa-ti fie mai putin dor si sa incerci sa mergi mai departe? Ramane intr-un colt de suflet o amintire dulce a ceea ce a fost "ieri"....disjuncta de realitatea lui "azi" si a lui "maine"....

Unii nu vor acest ajutor. Ai simtit atat de mult pentru celalalt incat ti se pare frustrant ca ceva sa-i umbreasaca locul pe care-l are si pe care nimic nu il va lua.
Ratiunea le constientizeaza ( schimbarile), insa.......

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iu

scris pe 22 ian 2005 19:51 de ExoticDream

Unii nu vor acest ajutor. Ai simtit atat de mult pentru celalalt incat ti se pare frustrant ca ceva sa-i umbreasaca locul pe care-l are si pe care nimic nu il va lua.
Ratiunea le constientizeaza ( schimbarile), insa.......

Cred ca exista doua situatii: una in care ai iubit mult pe cineva, dar persoana respectiva s-a schimbat in timp, ti-o amintesti asa cum era si te doare sa o vezi altfel acum; a doua in care ai iubit atat de mult pe cineva incat ratiunea ti-a fost partial orbita de sentimente si ti-ai construit o imagine idealizata a persoanei respective, iar dupa ce gandurile ti s-au mai asezat realizezi ca celalalt nu s-a schimbat, dar nu a fost nicicand asa cum l-ai visat. In primul caz ramai cu amintirea frumoasa a ceea ce a fost atat cat a fost, constient ca oamenii se schimba adesea in rau, nu in bine, ca sentimentele mor cateodata aiurea....In al doilea caz, te simti frustrat, suparat pe tine insuti ca te-ai pacalit!

Daca ai simtit mult pentru cineva si realitatea iti dovedeste ca nu a meritat iubirea ta, a-i pastra acel loc de onoare in sufletul tau este doar un fel de a-ti adormi intrebarile de genul *Cum de am fost atat de fraier sa...?*, o consolare pentru sentimentele si timpul irosite in van...., un fel de incercare de a te impaca tu cu tine! Nu cred ca o scorpie merita pastrata in suflet!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dup

scris pe 23 ian 2005 08:42 de sabba

Cred ca exista doua situatii: una in care ai iubit mult pe cineva, dar persoana respectiva s-a schimbat in timp, ti-o amintesti asa cum era si te doare sa o vezi altfel acum; a doua in care ai iubit atat de mult pe cineva incat ratiunea ti-a fost partial orbita de sentimente si ti-ai construit o imagine idealizata a persoanei respective, iar dupa ce gandurile ti s-au mai asezat realizezi ca celalalt nu s-a schimbat, dar nu a fost nicicand asa cum l-ai visat. In primul caz ramai cu amintirea frumoasa a ceea ce a fost atat cat a fost, constient ca oamenii se schimba adesea in rau, nu in bine, ca sentimentele mor cateodata aiurea....In al doilea caz, te simti frustrat, suparat pe tine insuti ca te-ai pacalit!

Daca ai simtit mult pentru cineva si realitatea iti dovedeste ca nu a meritat iubirea ta, a-i pastra acel loc de onoare in sufletul tau este doar un fel de a-ti adormi intrebarile de genul *Cum de am fost atat de fraier sa...?*, o consolare pentru sentimentele si timpul irosite in van...., un fel de incercare de a te impaca tu cu tine! Nu cred ca o scorpie merita pastrata in suflet!

Da, ai si tu dreptate! Insa gandeste-te, se poate sa-l percepi diferit, pentru ca la momentul ala te iubea si era intr-adevar altfel/altul.
Nu cred ca poti sa te pacalesti .......foarte tare!

sus

Destiny48

Newbie
2 mesaje

ba fata!

scris pe 23 ian 2005 15:47 de Destiny48

that is so true....dar mi se pare aberant!!si in acelashi timp inutil, nefirect si clar...(duoamne de unde le scot??)asha...chestia e ca mie mi-e dor de ce era atunci..imi e dor de sentimentele acelea de vis..ma rog sunt si alte chestii in leg cu el de care ,mi-e dor..hihi..anyway..si am impresia ca sunt o frigida incapabila sa mai iubeasca vreodata..multi au mai incercat, dat mi-e gandul tot la el....trist dar adevarat

ba omule... tu ai febra? cum sa fi frigida? TU?? doaaamne... de parca nu te-ash cunoashte crede-ma ca nu e cazul. pur si simplu nu ai intalnit inca pe cine trebuie. cat despre acest individ numai depinde de tine daca o sa mai fiti impreuna sau nu. parerea mea... daca da el vreun semn, adik flirtreaza cu tine sau va mai harjoniti voi ca inainte atunci go for it! dar totushi io zic sa te reorientezi... cat despre celelalte tentative de a-l uita... una ai scapat cat despre cealalta care - ehem - "a zburat" la 300 km departare e cazul sa ne luam amandoua gandul de la el... ca deh... he's moved on... so whould we!

Ask me no questions and i'll tell you no lies.
sus

Destiny48

Newbie
2 mesaje

Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iubire?

scris pe 23 ian 2005 16:00 de Destiny48

cata indignare..
i-am spun intr-o zi:"tu nu ma mai iubi.."..si el a spus:"da, shtiu.."
cam tampit, nu crezi?mda. ma rog..
read and weep:
"Adevaratele femei sunt acelea a caror prezentza te face sa uiti de probleme, idei, nelinishti universale shi chinuri metafiizice.Prin femei se poate realiza temporal o inconshtientza dulce,placuta si incantatoare.Nascute aproape NUMAI PENTRU IUBIRE, ele isi epuizeaza intreg continutul fiintei lor,in avantul erotic.FemeileIUBESC MAI MULT DECAT BARBATII SI SUFERA MAI MULT DECAT EI.Dar pe cand barbatul din experienta iubirii sau dintr-o mare suferinta dezvolta un gand sau un sens de universalitate, pentru femei ele raman strict individuale, fara o proiectie sau o adancire in esential si etern.Femeia traieshte voluptatile sau indura durerile, ca si cum acestea ar fi exclusiv individuale!!!!..Nu exista femei care in suferinta lor sa descopere exenta suferintei, fiindca femeile sunt opace pentru universal."..
un adevarat wix:E.Cioran...destul de lamurit?

ma uimesti... i gotta read that book! ptr ca pare foaaaarte interesanta. nashpa ca la mine n-are cine sa mi-o predea ca lumea cum e la tine Dna Roata..

Ask me no questions and i'll tell you no lies.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva

scris pe 24 ian 2005 09:40 de ExoticDream

Da, ai si tu dreptate! Insa gandeste-te, se poate sa-l percepi diferit, pentru ca la momentul ala te iubea si era intr-adevar altfel/altul.
Nu cred ca poti sa te pacalesti .......foarte tare!

De ce daca te iubeste trebuie neaparat sa fie altul? Cand iubesti mi se pare firesc sa fii mai tu insuti decat niciodata, sa i te arati celuilalt sincer si deschis asa cum ai face-o doar cu tine insuti! O iubire in care minti si te minti nu mai este iubire! De pacalit.....te poti pacali uneori al naibii de tare (asta in cazul in care tu esti fraier facut gramada, iar celalalt expert in vrajeala!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai poate exista

scris pe 24 ian 2005 10:18 de trinchi

Concluzia mea e:" Dupa iubire mai pote exista ceva!" Ce? Asta difera de la persoana la persoana! La unii un gust amar, la altii o placere in al/o revedea, la altii o prieteni foarte buna, un sentiment de dor, s.a.

Iubitzi ca e frumos si asta iti face viata mai colorata!(char daca se termina)

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Mai poate exista ceva

scris pe 24 ian 2005 19:25 de sabba

De ce daca te iubeste trebuie neaparat sa fie altul? Cand iubesti mi se pare firesc sa fii mai tu insuti decat niciodata, sa i te arati celuilalt sincer si deschis asa cum ai face-o doar cu tine insuti! O iubire in care minti si te minti nu mai este iubire! De pacalit.....te poti pacali uneori al naibii de tare (asta in cazul in care tu esti fraier facut gramada, iar celalalt expert in vrajeala!

E total altul! De ce?
Pentru ca omul care te iubeste este total diferit de cel care nu te mai iubeste! Considerandu-l sincer!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Mai poate exista ceva

scris pe 25 ian 2005 13:02 de ExoticDream

E total altul! De ce?
Pentru ca omul care te iubeste este total diferit de cel care nu te mai iubeste! Considerandu-l sincer!

Daca omul care te iubeste este altfel decat cel care nu te mai iubeste, inseamna ca te-ai pacalit. Cand te iubea era probabil dragut, romantic, dulce, tandru, il interesau probemele tale, o lacrima de-a ta i-ar fi intunecat ziua, avea simtul umorului, iti facea mici surprize, te respecta......iar acum, cand nu te mai iubeste, a devenit brusc un monstru super sau supra realist, dezinteresat de tot ce insemni tu cu lumea ta cu tot, incruntat, dur, rece, satisfacut daca te stie plangand, capabil de umor negru/macabru, injurii, amenintari, lipsit de cel mai elementar respect...!

Nu toate fostele relatii se deterioreaza astfel, exista *fosti* care se respecta, sunt amici...singura latura care dispare este evident cea specifica doar cuplului...

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva

scris pe 25 ian 2005 20:53 de sabba

Daca omul care te iubeste este altfel decat cel care nu te mai iubeste, inseamna ca te-ai pacalit. Cand te iubea era probabil dragut, romantic, dulce, tandru, il interesau probemele tale, o lacrima de-a ta i-ar fi intunecat ziua, avea simtul umorului, iti facea mici surprize, te respecta......iar acum, cand nu te mai iubeste, a devenit brusc un monstru super sau supra realist, dezinteresat de tot ce insemni tu cu lumea ta cu tot, incruntat, dur, rece, satisfacut daca te stie plangand, capabil de umor negru/macabru, injurii, amenintari, lipsit de cel mai elementar respect...!

Nu toate fostele relatii se deterioreaza astfel, exista *fosti* care se respecta, sunt amici...singura latura care dispare este evident cea specifica doar cuplului...

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva

scris pe 26 ian 2005 01:52 de nemesis

Mi se pare mie sau ideea ta nu a prins?
Pentru mine, diferenta de face in planul lui ceea-ce-simt-eu. Sentimentele si memoria, sunt doua lucruri diferite. Il vezi pe cel de langa tine, atat prin prisma sentimentelor tale, cat si ca TOT, ca fiinta devenita. Atunci cand in fata ta, nu ramane altceva decat fiinta, exista o durere surda, o *nelamurire* a ta... Este ea... nu mai este EA! Si asta doare... Este ciudat, este ca un gol, este ca o foame-de-sentimentele-pe-care-nu-le-mai-gasesti-in-tine!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Hani_glontz

Guest

Re: Mai poate exista ceva dupa iubire?

scris pe 26 ian 2005 13:01 de Hani_glontz

of..ma simt penibil..am fost indragostita de un baiat si el de mine..pana cand s-a dus dreq tot.ce sa fac...cred ca inca imi mai place de el..sa mai incerc?sau sa trec mai departe...va rog sa nu ma sfatuiti sa-mi urmez inima ca our si simplu sunt foarte confuza

HA...u'd wish...de cand te-am cunoscut mi-ai umplut inima cu venin, fututzi croshodiu matii de c**** , te ushid, intru la parnaie pe viatza da shtiu ca m-am scapat de o lepadatura ca tine, te distrug...HA HA HA u are gonna die in hell for what u did to me...u shall burn in the flames of doom...expect me to cmoe back, u will be sorry, u will pay...just wait and see.
When u told me the first time...i was kinda tripin', right, but now...i see it, you're right, and u know what else: I DON'T GIVE A FUCK.
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iubire?

scris pe 26 ian 2005 20:11 de sabba

HA...u'd wish...de cand te-am cunoscut mi-ai umplut inima cu venin, fututzi croshodiu matii de c**** , te ushid, intru la parnaie pe viatza da shtiu ca m-am scapat de o lepadatura ca tine, te distrug...HA HA HA u are gonna die in hell for what u did to me...u shall burn in the flames of doom...expect me to cmoe back, u will be sorry, u will pay...just wait and see.
When u told me the first time...i was kinda tripin', right, but now...i see it, you're right, and u know what else: I DON'T GIVE A FUCK.

sus

vio

Guest

a fost un prost .uita-l

scris pe 27 ian 2005 18:31 de vio

of..ma simt penibil..am fost indragostita de un baiat si el de mine..pana cand s-a dus dreq tot.ce sa fac...cred ca inca imi mai place de el..sa mai incerc?sau sa trec mai departe...va rog sa nu ma sfatuiti sa-mi urmez inima ca our si simplu sunt foarte confuza
sus
Pagina 3 din 3
«   1   2   3

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online