Marimea conteaza?

Pagina 1 din 3
1   2   3   »

bodisan

Junior member
21 mesaje

Marimea conteaza?

scris pe 10 dec 2004 15:49 de bodisan

Fetelor voi ce credeti... marimea conteaza?

Prostul crede ca e destept, mediocrul invata din greselile proprii, iar desteptul invata din greselile altora.
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Marimea conteaza?

scris pe 10 dec 2004 16:59 de FireSoul

Nu. Daca marime > 5 cm lungime.

Save water! drink beer!!!
sus

bodisan

Junior member
21 mesaje

Re: Re: Marimea conteaza?

scris pe 10 dec 2004 18:05 de bodisan

Ah. E bine atunci

Prostul crede ca e destept, mediocrul invata din greselile proprii, iar desteptul invata din greselile altora.
sus

K9dawgy

Junior member
37 mesaje

scris pe 10 dec 2004 21:07 de K9dawgy

>5 cm?
..no offence....sorry..nush ce sa zic..nu am atata experientza sa ma pronuntz, dar si marimea conteaza...si felul cum o foloseshti...acum depinde marimea cui?
sus

gybraela

Newbie
2 mesaje

scris pe 11 dec 2004 02:18 de gybraela

SINCERA sa fiu habar nu am !

Cand sunt mica , atunci sunt mare !
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 11 dec 2004 13:35 de YLoveCamelia

6 e okei ? deci stau linistit.... uff

bodisan

Guest

Re: Re: Re: Marimea conteaza?

scris pe 11 dec 2004 16:26 de bodisan

Deci cu 12-13 sa imi fac mai bine griji cum functioneaza...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 dec 2004 23:22 de ExoticDream

Inches? Suna bine!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Marimea conteaza?

scris pe 12 dec 2004 04:31 de nemesis

Inches? Suna bine!!!

Cincisprezece tie iti suna bine??? Hmmm...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

nymok

Junior member
45 mesaje

scris pe 12 dec 2004 08:30 de nymok

Aici ar trebui sa intervina tipul ala care a facut un studiu asupra vaginului.Cel care ne caracteriza dupa ochi,buze,sprancene.......Nu prea pot sa ma pronunt pt ca n-am avut pe nimeni cu 19cm!Totusi nu cred ca conteaza asa mult.Important e sa iubesti!
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 15 dec 2004 03:47 de Vampyrela

Aici ar trebui sa intervina tipul ala care a facut un studiu asupra vaginului.Cel care ne caracteriza dupa ochi,buze,sprancene.......Nu prea pot sa ma pronunt pt ca n-am avut pe nimeni cu 19cm!Totusi nu cred ca conteaza asa mult.Important e sa iubesti!

Sunt total deacord cu tine. MARIMEA NU CONTEAZA. Offff nimeni nu vrea sa ma creada

Vampy
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 15 dec 2004 10:01 de nemesis

Sunt total deacord cu tine. MARIMEA NU CONTEAZA. Offff nimeni nu vrea sa ma creada

Drama geniului neinteles...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 dec 2004 14:24 de ExoticDream

Te cred eu, e bine??? Am citit despre unul cu size=3cm, se plangea ca la el conteaza, dar cred ca nu stia ce spune!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 dec 2004 14:27 de ExoticDream

>5 cm?
..no offence....sorry..nush ce sa zic..nu am atata experientza sa ma pronuntz, dar si marimea conteaza...si felul cum o foloseshti...acum depinde marimea cui?

Chiar asa: marimea cui??? Suntem culti, dar se pare ca avem o problema!

sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 15 dec 2004 18:49 de Taqua

Mãi fetelor mãi, iertaþi-mã dacã sunt „puþin“ maliþioasã, dar în cazul pãrerilor voastre care susþin cã mãrimea nu conteazã, mã gandesc la urmãtoarele variante:
1. Fie nu ºtiþi la mãrimea cui se face referire
2. Fie nu aþi dat nas în...nas cu un EXEMPLAR, drept pentru care nu puteþi face diferenþa
3. Fie aveþi un prieten cu un penis miiiic, miiiiititel de tot...

Strict personal ºi ca sã fiu sincerã, prefer sã nu caut cu lupa...dar, pentru a nu cãlca în picioare orgoliul celor mai puþin înzestraþi, ader parþial la aceastã opinie ºi susþin cã, poate, pentru unele, marimea nu conteazã.
Ziceam ºi eu aºa, sã nu tac...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

bodisan

Junior member
21 mesaje

scris pe 15 dec 2004 19:04 de bodisan

Mãi fetelor mãi, iertaþi-mã dacã sunt „puþin“ maliþioasã, dar în cazul pãrerilor voastre care susþin cã mãrimea nu conteazã, mã gandesc la urmãtoarele variante:
1. Fie nu ºtiþi la mãrimea cui se face referire
2. Fie nu aþi dat nas în...nas cu un EXEMPLAR, drept pentru care nu puteþi face diferenþa
3. Fie aveþi un prieten cu un penis miiiic, miiiiititel de tot...

Strict personal ºi ca sã fiu sincerã, prefer sã nu caut cu lupa...dar, pentru a nu cãlca în picioare orgoliul celor mai puþin înzestraþi, ader parþial la aceastã opinie ºi susþin cã, poate, pentru unele, marimea nu conteazã.
Ziceam ºi eu aºa, sã nu tac...

Probabil stiti toti la ce ma refer, dar asa va place voua sa faceti glume. Ma refeream la lungimea penisului. Poate e o intrebare tampita dar asta ma preocupa acum. De exemplu daca eu am 12-13 cm intra la categoria "De cautat cu lupa???" Just curious.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 dec 2004 19:13 de ExoticDream

Probabil stiti toti la ce ma refer, dar asa va place voua sa faceti glume. Ma refeream la lungimea penisului. Poate e o intrebare tampita dar asta ma preocupa acum. De exemplu daca eu am 12-13 cm intra la categoria "De cautat cu lupa???" Just curious.

Ne place sa glumim, ne-am prins care era sensul intrebarii, insa crezi ca daca te preocupa "acum" vei gasi solutia sa-ti imbunatatesti dimensiunea? Unii baieti sunt obsedati de chestia asta....mult mai rau decat fetele cu sanii, posteriorul si mai stiu eu ce! E adevarat ca la ei nu merge cu gimnastica, silicoane....Probabil e un stress sa te gandesti daca "ea" va fi dezamagita....

Am aici o linie si ma uitam...12-13 (deja mare?)....n-am idee, o fi OK sau de cautat cu lupa?

sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 15 dec 2004 22:45 de Taqua

De exemplu daca eu am 12-13 cm intra la categoria "De cautat cu lupa???" Just curious.

Categoria „lupa“, nu...poate doar cea „ochelari de vedere“...
Glumesc, fireste...

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 16 dec 2004 10:04 de Infector

CENZURAT DE NEMESIS

[Cenzurat de ExoticDream]

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Marimea conteaza?

scris pe 16 dec 2004 10:07 de ExoticDream

Categoria „lupa“, nu...poate doar cea „ochelari de vedere“...
Glumesc, fireste...

La miopie se vede mai mare? Stai sa-mi amintesc cum e cu refractia aia....

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Marimea conteaza?

scris pe 16 dec 2004 10:12 de Infector

La miopie se vede mai mare? Stai sa-mi amintesc cum e cu refractia aia....

CENZURAT DE NEMESIS

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Avertisment

scris pe 16 dec 2004 10:15 de ExoticDream

Pe acest forum nu se foloseste limbajul de cartier. Oricine poate spune orice daca nu atinge demnitatea altcuiva si se exprima civilizat. Posturile care depasesc limitele bunului simt vor disparea (din respect pt utilizatorii acestui forum). Cine doreste sa se exprime in alt mod este liber sa o faca in afara acestui spatiu pe care il dorim civilizat.

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Avertisment 2

scris pe 16 dec 2004 10:26 de nemesis

Pe acest forum nu se foloseste limbajul de cartier. Oricine poate spune orice daca nu atinge demnitatea altcuiva si se exprima civilizat. Posturile care depasesc limitele bunului simt vor disparea (din respect pt utilizatorii acestui forum). Cine doreste sa se exprime in alt mod este liber sa o faca in afara acestui spatiu pe care il dorim civilizat.

Timp de cateva luni, forumul a fost scena unui conflict personal! Nu se va mai repeta!!!

P.S. Parca cele doua parti suneau ca se vor ignora reciproc... ma insel?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Avertisment 2

scris pe 16 dec 2004 10:32 de ExoticDream

Timp de cateva luni, forumul a fost scena unui conflict personal! Nu se va mai repeta!!!

P.S. Parca cele doua parti spuneau ca se vor ignora reciproc... ma insel?

Nu, nu te inseli. Am avut impresia ca lucrurile se linistisera si puteam posta ca doi oameni acum straini. Din pacate nu se poate, am primit si primesc amenintari triviale, asa ca din acest moment ma angajez sa nu mai raspund nici unei provocari venite din partea respectivei persoane. Sper din tot sufletul sa faca si el acelasi lucru. Am luptat mult pt aceasta liniste si imi doresc sa o pastrez, iar forumul sa nu fie scena unui nou razboi.

sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re: Avertisment 2

scris pe 16 dec 2004 13:58 de Taqua

Nu, nu te inseli. Am avut impresia ca lucrurile se linistisera si puteam posta ca doi oameni acum straini. Din pacate nu se poate, am primit si primesc amenintari triviale, asa ca din acest moment ma angajez sa nu mai raspund nici unei provocari venite din partea respectivei persoane. Sper din tot sufletul sa faca si el acelasi lucru. Am luptat mult pt aceasta liniste si imi doresc sa o pastrez, iar forumul sa nu fie scena unui nou razboi.

Da da, asta e ca si chestia aia: promit sa nu mai fac...pana data viitoare, nu?

sus

bodisan

Guest

Re: Re: Re: Avertisment 2

scris pe 16 dec 2004 17:36 de bodisan

Bai eu tin sa va spun absolut dezinteresat ca user de muuulte forumuri de toate felurile, ca voi prin bascalia asta continua a voastra respingeti multi utilizatori. Probabil moderatorii au ajuns sa se sature de mesajele care se tot repeta si se cred acum mai presus decat toti userii forumului. Bai fratilor (nu ma refer la toti ci doar la o parte) daca v-ati plictisit nu mai intrati pe forum, nu intrati doar ca sa luati in balon omul. Pe bune mai. Nu zic ca nu se vorbesc si chestii serioase, dar cateodata depasiti masura. Sper sa o luati ca pe o critica constructiva si nu altfel, pentru ca e un forum bun, dar s-ar putea mai bine.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Avertisment 2

scris pe 16 dec 2004 17:44 de nemesis

Da da, asta e ca si chestia aia: promit sa nu mai fac...pana data viitoare, nu?

Nu... asta este un fel de... "Promit ca data viitoare nu incep eu!"

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Avertisment 2

scris pe 16 dec 2004 19:00 de ExoticDream

Bai eu tin sa va spun absolut dezinteresat ca user de muuulte forumuri de toate felurile, ca voi prin bascalia asta continua a voastra respingeti multi utilizatori. Probabil moderatorii au ajuns sa se sature de mesajele care se tot repeta si se cred acum mai presus decat toti userii forumului. Bai fratilor (nu ma refer la toti ci doar la o parte) daca v-ati plictisit nu mai intrati pe forum, nu intrati doar ca sa luati in balon omul. Pe bune mai. Nu zic ca nu se vorbesc si chestii serioase, dar cateodata depasiti masura. Sper sa o luati ca pe o critica constructiva si nu altfel, pentru ca e un forum bun, dar s-ar putea mai bine.

Bai, mai, pe bune...., eu nu tin sa-ti spun, dar iti spun totusi (la fel de dezinteresat si fara sa te iau in balon) ca nu ma consider supra user, accept critiCA COnstructiva (mai putin cacofonia) si nu m-am plictisit de acest forum, dar vezi tu...unii useri ridica probleme serioase si li se raspunde tot la fel, in timp ce altii aduc in discutie chestii funny si e natural sa ne amuzam un pic, plus ca atmosfera n-ar avea nici un farmec daca ne-am limita la explicatii pur-stiintifice! Am sa-ti dau un exemplu cat de curand ca sa vezi cum ar suna! Userii mai vechi s-au obisnuit cu schimbarile de ritm...., aici suntem aproape ca o familie si discutam despre orice, de la dragoste pana la noutatile din viata politica, de la sex pana la filosofie etc.! Incearca sa prinzi spiritul acestui forum.....!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 17 dec 2004 12:42 de ExoticDream

In urma cercetarilor efectuate pana in prezent, s-a ajuns la concluzia ca lungimea medie a penisului (in erectie) este de 15,64 cm, iar circumferinta medie de 12,29 cm. Iata dimensiunile oarecum "standardizate" ale celor doua variabile (lungimea/ circumferinta) masurate in centimetri:

Penis erect:

modest: 14,1 / 11,7
mediu: 16,1 / 12,7
mare: peste 18,1 / 13,7

Statisticile arata ca 35,8% din barbati au lungimea penisului de 13-14 cm, 23,34% de 12-13 cm, 21,4% de 14-15 cm, 3,3% sub 10 cm, 6,9% de 16-17 cm, in timp ce doar 0,5% se pot mandri cu mai mult de 17 cm!!!

Mai trebuie cunoscut si faptul ca vaginul femeii masoara in medie intre 7 si 10 cm si majoritatea terminatiilor nervoase sunt concentrate la intrarea in vagin, de aceea senzatiile produse de un penis mare nu difera foarte mult de cele produse de un penis mic.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Marimea conteaza?

scris pe 17 dec 2004 12:47 de ExoticDream

Clasamente...rasiste!

Desi multe femei cred in mitul negrilor, barbatii afro ocupa locul secund in clasamentul mondial. Topul "Penis in erectie" are urmatoarea configuratie:

1. caucazienii (categorie din care fac parte si europenii): 16,1 - 17 cm.

2. negrii: 15,5 - 16,5 cm

3. hispanicii: 15,1 - 16 cm

4. asiaticii: 14,1 - 15 cm.

Un proverb de pe la noi zice ca "nu iese fum fara foc" si, ca sa lamurim problema legendarului penis african, trebuie sa spunem ca topometristii au constatat ca, intr-adevar, la capitolul penis flasc, negrii stau mai bine, lungimea lor fiind de 9,38 cm, in timp ce a caucazienilor nu prea depaseste 8,77 cm.

sus
Pagina 1 din 3
1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

20 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online