Marimea conteaza?

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Marimea conteaza?

scris pe 17 dec 2004 13:06 de Infector

Clasamente...rasiste!

Desi multe femei cred in mitul negrilor, barbatii afro ocupa locul secund in clasamentul mondial. Topul "Penis in erectie" are urmatoarea configuratie:

1. caucazienii (categorie din care fac parte si europenii): 16,1 - 17 cm.

2. negrii: 15,5 - 16,5 cm

3. hispanicii: 15,1 - 16 cm

4. asiaticii: 14,1 - 15 cm.

Un proverb de pe la noi zice ca "nu iese fum fara foc" si, ca sa lamurim problema legendarului penis african, trebuie sa spunem ca topometristii au constatat ca, intr-adevar, la capitolul penis flasc, negrii stau mai bine, lungimea lor fiind de 9,38 cm, in timp ce a caucazienilor nu prea depaseste 8,77 cm.

[CENZURAT DE NEMESIS]

Ce rau sunt

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Marimea conteaza?

scris pe 17 dec 2004 13:13 de nemesis

In urma cercetarilor efectuate pana in prezent, s-a ajuns la concluzia ca lungimea medie a penisului (in erectie) este de 15,64 cm, iar circumferinta medie de 12,29 cm. Iata dimensiunile oarecum "standardizate" ale celor doua variabile (lungimea/ circumferinta) masurate in centimetri:

Penis erect:

modest: 14,1 / 11,7
mediu: 16,1 / 12,7
mare: peste 18,1 / 13,7

Statisticile arata ca 35,8% din barbati au lungimea penisului de 13-14 cm, 23,34% de 12-13 cm, 21,4% de 14-15 cm, 3,3% sub 10 cm, 6,9% de 16-17 cm, in timp ce doar 0,5% se pot mandri cu mai mult de 17 cm!!!

Mai trebuie cunoscut si faptul ca vaginul femeii masoara in medie intre 7 si 10 cm si majoritatea terminatiilor nervoase sunt concentrate la intrarea in vagin, de aceea senzatiile produse de un penis mare nu difera foarte mult de cele produse de un penis mic.

De unde ai luat statistica asta?
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Marimea conteaza?

scris pe 17 dec 2004 15:27 de Infector

De unde ai luat statistica asta?

[Cenzurat de ExoticDream]

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 18 dec 2004 14:53 de valentine

Fetelor voi ce credeti... marimea conteaza?

Degeaba esti mare cat un cal daca esti prost cat un bou
sus

Ninnurta

Newbie
5 mesaje

scris pe 20 dec 2004 10:59 de Ninnurta

Maaaa... din cate am vorbit eu cu "bagaboantele" mele... hmmm... au zis ca daaaaaaa! E si faza cu folositu' dar... marimea does matter!
Asta e... Nici mie nu prea imi convine ideea ca no-i fi cel mai dotangiu de pe lumea asta! Se poa' mereu mai bine asha ca... Dak n-ai frate... N-o mai scoate la fete sa te faci de panarama!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Studiu stiintific

scris pe 20 dec 2004 12:06 de ExoticDream

Fetelor voi ce credeti... marimea conteaza?

Sa incercam o interpretare fizica a problemei. In acest scop, asimilam organul in discutie unui cilindru si facem urmatoarele notatii:

l - lungime
r - raza
V - volum
d - densitate
m - masa
G - greutate
H - impuls
E - energie cinetica

In plus, mai notam:

S - sectiunea vaginului (pe care il asimilam unui cilindru)
p - presiunea exercitata de penis asupra vaginului
v - viteza penisului "in actiune"

In cadrul placutei si in(ex)cintantei activitati de IN/OUT, conteaza 3 marimi:

p = G/S = mg/S
H = mv
E = mv^2/2

Se observa ca toate cele 3 marimi depind direct proportional de masa, pe care o calculam dupa formula:

m = Vd = pi*r^2*l*d

Masa depinde direct proportional de lungime si raza (cand ne referim la marime, avem in vedere lungimea - l si grosimea = 2*pi*r), in concluzie putem afirma ca, dpdv al fizicii, marimea conteaza!!!

Totusi....daca notam cu S sentimentul...., dependenta fericirii in pat de marimea organului masculin se pierde undeva in zare....In the end...love is (almost) all that matters!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Studiu stiintific

scris pe 20 dec 2004 13:13 de nemesis

Sa incercam o interpretare fizica a problemei. In acest scop, asimilam organul in discutie unui cilindru si facem urmatoarele notatii:

l - lungime
r - raza
V - volum
d - densitate
m - masa
G - greutate
H - impuls
E - energie cinetica

In plus, mai notam:

S - sectiunea vaginului (pe care il asimilam unui cilindru)
p - presiunea exercitata de penis asupra vaginului
v - viteza penisului "in actiune"

In cadrul placutei si in(ex)cintantei activitati de IN/OUT, conteaza 3 marimi:

p = G/S = mg/S
H = mv
E = mv^2/2

Se observa ca toate cele 3 marimi depind direct proportional de masa, pe care o calculam dupa formula:

m = Vd = pi*r^2*l*d

Masa depinde direct proportional de lungime si raza (cand ne referim la marime, avem in vedere lungimea - l si grosimea = 2*pi*r), in concluzie putem afirma ca, dpdv al fizicii, marimea conteaza!!!

Totusi....daca notam cu S sentimentul...., dependenta de marime a organului masculin se pierde undeva in zare....In the end...love is (almost) all that matters!!!

Noroc ca am terminat fizica... altfel metaforele tale, ar ramane absconse pentru mine!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Suparatu

Guest

Re: Re: Studiu taranesc

scris pe 20 dec 2004 15:31 de Suparatu

Taraneste vorbind :
Conteaza marimea pentru nimfomane adica pentru toate femeile . Atatate fiind sant ca raia!
Conteaza marimea ca poti sa-o f..i din ce pozitie vrei !
Si pentru orice nimfomana care vrea senzatii una groasa mai mult
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Studiu stiintific

scris pe 21 dec 2004 12:31 de ExoticDream

Noroc ca am terminat fizica... altfel metaforele tale ar ramane absconse pentru mine!

Nu erau metafore....nu de data asta...., am cazut (rau) in real! Suna aiurea, nu-i asa? Cum sa gandesti in metafore cand citesti posturile (super explicite) din jur?!? Mergem la o limonada (fara zahar)?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

bodisan

Junior member
21 mesaje

Re: Re: Re: Studiu stiintific

scris pe 21 dec 2004 13:06 de bodisan

Totusi....daca notam cu S sentimentul...., dependenta fericirii in pat de marimea organului masculin se pierde undeva in zare....In the end...love is (almost) all that matters!!!

Bine bine... eu o sa iau raspunsul asta ca fiind ceea ce crezi, ok?

Prostul crede ca e destept, mediocrul invata din greselile proprii, iar desteptul invata din greselile altora.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Studiu stiintific

scris pe 21 dec 2004 13:15 de ExoticDream

Bine bine... eu o sa iau raspunsul asta ca fiind ceea ce crezi, ok?

Desi nu ma cunosti, totusi....m-ai ghicit! Asa e!!! M-am jucat putin cu marimile....fizicii tocmai pt ca ma enerveaza coborarea fascinantului "a face dragoste" in trivialul "a face sex"!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Studiu stiintific

scris pe 21 dec 2004 20:31 de Infector

Desi nu ma cunosti, totusi....m-ai ghicit! Asa e!!! M-am jucat putin cu marimile....fizicii tocmai pt ca ma enerveaza coborarea fascinantului "a face dragoste" in trivialul "a face sex"!

Cred ca prietenul tau o are mica si suferi

sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Marimea conteaza?

scris pe 24 dec 2004 05:15 de Vampyrela

Probabil stiti toti la ce ma refer, dar asa va place voua sa faceti glume. Ma refeream la lungimea penisului. Poate e o intrebare tampita dar asta ma preocupa acum. De exemplu daca eu am 12-13 cm intra la categoria "De cautat cu lupa???" Just curious.

Stai linistit.... ca nu-l cauti cu lupa...acum depinde de tine ..... daca stii sa-ti faci partenera sa se simta bine..... dar tu ai grija peste cine dai si cum te faci placut si inteles.k?

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Marimea conteaza?

scris pe 24 dec 2004 05:51 de Vampyrela

Maaaa... din cate am vorbit eu cu "bagaboantele" mele... hmmm... au zis ca daaaaaaa! E si faza cu folositu' dar... marimea does matter!
Asta e... Nici mie nu prea imi convine ideea ca no-i fi cel mai dotangiu de pe lumea asta! Se poa' mereu mai bine asha ca... Dak n-ai frate... N-o mai scoate la fete sa te faci de panarama!

Auzi? da "bagaboantele" tale au auzit si ele de dragoste?......vorba ciuva"Nu cred ca intelegi" sau ceva de genu asta

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Studiu taranesc

scris pe 24 dec 2004 05:57 de Vampyrela

Taraneste vorbind :
Conteaza marimea pentru nimfomane adica pentru toate femeile . Atatate fiind sant ca raia!
Conteaza marimea ca poti sa-o f..i din ce pozitie vrei !
Si pentru orice nimfomana care vrea senzatii una groasa mai mult

Parerea ta mai......ca mai sunt si fete mai normale in comparatie cu nimfomanele spre nefericirea ta.

Vampy
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studiu stiintific

scris pe 25 dec 2004 21:46 de nemesis

Cred ca prietenul tau o are mica si suferi

:/

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Studiu stiintific

scris pe 25 dec 2004 21:49 de nemesis

Mergem la o limonada (fara zahar)?

As vrea eu...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studiu stiintific

scris pe 25 dec 2004 21:58 de ExoticDream

:/

Am voie sa rad si eu?

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studiu stiintific

scris pe 25 dec 2004 22:00 de nemesis

Am voie sa rad si eu?

Ei, drac mic!

Vrei sa insinuezi o afirmatie de tipul: "Cine stie cunoaste..." ???

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Studiu stiintific

scris pe 25 dec 2004 22:01 de ExoticDream

As vrea eu...

Merge si o cacao....numai bauturi alcoolice nu....pot sa-mi pierd capul si in absenta lor!

P.S. Ooops, asta era un secret, de ce ti l-am spus?!?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studiu stiinti

scris pe 25 dec 2004 22:03 de ExoticDream

Ei, drac mic!

Vrei sa insinuezi o afirmatie de tipul: "Cine stie cunoaste..." ???

Well.....chiar trebuie sa stie toata lumea? Pentru ceilalti se cheama ca era un experiment stiintific...verificam statistica aia....doar n-am vrea sa scriem prostii pe forum, nu?

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Studiu stiintific

scris pe 25 dec 2004 22:03 de nemesis

Merge si o cacao....numai bauturi alcoolice nu....pot sa-mi pierd capul si in absenta lor!

P.S. Ooops, asta era un secret, de ce ti l-am spus?!?

Secret??? Hmmm... e bine ca nu-ti mai aduci aminte...

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studiu sti

scris pe 25 dec 2004 22:04 de nemesis

Well.....chiar trebuie sa stie toata lumea? Pentru ceilalti se cheama ca era un experiment stiintific...verificam statistica aia....doar n-am vrea sa scriem prostii pe forum, nu?

Prostii???
Mai citeste o data titlul si motto-ul ala pe care il tot pui sub Messenger!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studiu stiintific

scris pe 25 dec 2004 22:05 de ExoticDream

Secret??? Hmmm... e bine ca nu-ti mai aduci aminte...

Defineste notiunea de "secret" intre noi, moderatorii!!!

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studiu sti

scris pe 25 dec 2004 22:06 de nemesis

Daca pentru ei "se cheama", pentru noi cum "se zice" ???

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studiu stiintific

scris pe 25 dec 2004 22:07 de nemesis

Defineste notiunea de "secret" intre noi, moderatorii!!!

In acest context, se zice secret, ceea ce eu stiu si tu nu-ti mai aduci aminte...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studiu

scris pe 25 dec 2004 22:14 de ExoticDream

Daca pentru ei "se cheama", pentru noi cum "se zice" ???

HARD question....lasa-ma pret de un preludiu sa-mi lubrefiez neuronii....

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Studiu stiintific

scris pe 25 dec 2004 22:17 de ExoticDream

In acest context, se zice secret, ceea ce eu stiu si tu nu-ti mai aduci aminte...

Mda....asta e singura varianta....ar fi imposibil ca sistemul meu nervos sa emane un gand si tu sa nu-l receptionezi deja!

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: St

scris pe 25 dec 2004 22:19 de nemesis

HARD question....lasa-ma pret de un preludiu sa-mi lubrefiez neuronii....

Ok! In preludiul asta, o sa-ti gadil intelectul cu Dante si o sa-ti mangai usor, pieliea fina a ideilor, cu o roza...

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Studiu stiintific

scris pe 25 dec 2004 22:20 de nemesis

Mda....asta e singura varianta....ar fi imposibil ca sistemul meu nervos sa emane un gand si tu sa nu-l receptionezi deja!

Un gand de-al tau, tocmai s-a transformat in patima... oare percep bine!?

sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online