Fantezii
Pagina 1 din 2
Ginger
Guest
|
Fantezii
scris pe 31 dec 2004 00:28 de Ginger
Salut!
Ia ce ziceti de asta Cu cati oameni ati avut fantezii erotice? Vreau sa zic dintre prieteni, cunostinte, ca de starurile de la hollywood ce sa mai zic, nu? )
Si mai ales, de ce nu ati fost in realitate cu ei ? Se zice ca barbatii au fantezii cu oricine, oricate, in fiecare secunda ) ... da nici noi fetele nu cred ca suntem "mai prejos", numa ca nu stiu de ce nu se vorbeste despre asta, desi toata lumea o stie... de ce ne e frica?! sau ce vrem sa conservam!?
|
sus |
|
FireSoul
Expert member 751 mesaje
|
Re: Fantezii
Salut!
Ia ce ziceti de asta Cu cati oameni ati avut fantezii erotice? Vreau sa zic dintre prieteni, cunostinte, ca de starurile de la hollywood ce sa mai zic, nu? )
Si mai ales, de ce nu ati fost in realitate cu ei ? Se zice ca barbatii au fantezii cu oricine, oricate, in fiecare secunda ) ... da nici noi fetele nu cred ca suntem "mai prejos", numa ca nu stiu de ce nu se vorbeste despre asta, desi toata lumea o stie... de ce ne e frica?! sau ce vrem sa conservam!?
Fantezii erotice...Pana sa-lcunosc pe prietenul meu nu ma atragea ideea de a face sex cu cineva, ci ideea de a face sex, asa, ca o descarcare.Atat. Bineinteles,acum nu mai gandesc asa. Prietenul meu e singura persoana care m-a atras din punct de vedere sexual.
De obicei, cand imi imaginam situatii "hot", nu vedeam fetele celor implicati in lumea mea...doar simteam...Shi era bine. Nu imi imaginez persoane, ci situatii.
Save water! drink beer!!!
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Salut!
Fantezii erotice? Da, dar numai in perioadele in care iubeam pe cineva, in rest ar fi fost fara sens, nu agreez sexul ca descarcare. Fanteziile mele aveau intotdeauna chip...nu erau nici staruri de cinema, nici cantareti la moda, ci...omul pe care il iubeam, imi era de ajuns. Nu mi-e frica s-o recunosc si imi facea placere sa ii impartasesc si lui gandurile mele....chiar foarte intime!!!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
valentine
Expert member 6465 mesaje
|
Salut!
toti avem fantezii cu o gramada de persoane, adica daca ar fi sa ne descriem toate fanteziile care leam avut de cand aveam 7 ani...cred ca near trebui un roman de marimea baltagului....stiu ca e cu b mare da nu mere caps lock si nici shift la pcul care sunt akum :P
|
sus |
|
valentine
|
Salut!
in legatura cu fetele....din ce stiu eu dar nu sunt suta la suta ...cica si fetele sar masturba la varstele mai fragede in ton cu baietii...dar itzi dai seama ca no sa auzi prea multe fete sa zica intrun grup de persoane ce fantezii are ca un baiat....deoarece unii ar lua drept panarama...sau ca fata cu pofta dupa p..a
|
sus |
|
stafia
Guest
|
Re: Re: Fantezii
scris pe 3 ian 2005 08:10 de stafia
ce-ar fi daca exoticdream ar mai renunta la fantana de intelepciune numita Cioran...incep sa cred ca e singura carte citita...sau nu stiu eu in adancul meu intuneric cultural ca lumea a inceput cu Cioran si s-a terminat cu Cioran...in ritmul acesta astept sa apara la subiectul acest si fanteziile numitului autor
|
sus |
|
ExoticDream
|
toti avem fantezii cu o gramada de persoane, adica daca ar fi sa ne descriem toate fanteziile care leam avut de cand aveam 7 ani...cred ca near trebui un roman de marimea baltagului....stiu ca e cu b mare da nu mere caps lock si nici shift la pcul care sunt akum :P
Ca sa-i dovedesc stafiei ca am citit cel putin doua carti, iti atrag atentia ca "Baltagul" nu e tocmai exemplul cel mai bun intrucat are cam putine pagini! Cred ca te gandeai la "Fratii Jderi", dar n-ai nimerit-o! Sadoveanu a scris vreo 123 de carti si tu tocmai pe aia mica ai ales-o???
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Fantezii
ce-ar fi daca exoticdream ar mai renunta la fantana de intelepciune numita Cioran...incep sa cred ca e singura carte citita...sau nu stiu eu in adancul meu intuneric cultural ca lumea a inceput cu Cioran si s-a terminat cu Cioran...in ritmul acesta astept sa apara la subiectul acest si fanteziile numitului autor
Te inseli amarnic....!!! Am citit cu totul altceva decat Cioran pana acum, dar sunt ferm decisa sa recuperez timpul pierdut! Cand spun asta, nu ma refer numai la autorul citat de tine, ci la multi altii....romani si straini. Cat despre prezenta in acest topic a fanteziilor respectivului autor....nu spera si nu ai teama....nu vor aparea! In adancul meu intuneric cultural, ffind probabil pe culmile disperarii, nu am luat cunostinta de ele inca! Poti sa ne luminezi tu!!!
|
sus |
|
Ginger
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Fantezii
scris pe 3 ian 2005 22:24 de Ginger
Sers!
Ma bucur ca vad activitate pe subiectu meu da na' ce are baltagu si cioran cu astea?
Cine are chef de cioran sa citeasca infinitatile alea de carti: istoria religiilor, ca io le-am citit is cititoare de cioran da nu sar in sus si in jos cu cioran. nu ma laud cu asta. iesirile lu Exotic Dream cu privire la Cioran iti dai seama ca sunt pase de moment, iar peste vre-o 2-3 saptamani luni sau ani o sa razi de ce-ai postat. Toti simtim chestii dintrastea, dar nu si sarim cu gura sale impartasim pt ca e normal, sunt normale, si numa ne facem de ras. Din cioran trebuie sa iei cate ceva, nu tot, se vede ca o parte sunt nevroze, si asta ti-o zic io o nevrozata ))
|
sus |
|
flying
Guest
|
scris pe 3 ian 2005 22:54 de flying
Salut!
Nu prea am cu vedete, dar cea mai tare fantezie pe care o am e sa-mi violez prietena, evident fara ca ea sa stie, dar in acelasi timp sa o fac sa se simta bine, si dupa aceea sa ma comport ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. Cred ca e si o fantezie de-a ei asta!
|
sus |
|
Vampyrela
Expert member 568 mesaje
|
Salut!
Da cica fanteziile sunt niste dorinte neimplinite......asa sa fie?
Vampy
|
sus |
|
ExoticDream
|
M-as fi mirat sa citesti "Baltagul", desi...e o carte politista, nu te tenteaza,....."maimuto"???
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Fantezii
Sers!
Ma bucur ca vad activitate pe subiectu meu da na' ce are baltagu si cioran cu astea?
Cine are chef de cioran sa citeasca infinitatile alea de carti: istoria religiilor, ca io le-am citit is cititoare de cioran da nu sar in sus si in jos cu cioran. nu ma laud cu asta. iesirile lu Exotic Dream cu privire la Cioran iti dai seama ca sunt pase de moment, iar peste vre-o 2-3 saptamani luni sau ani o sa razi de ce-ai postat. Toti simtim chestii dintrastea, dar nu si sarim cu gura sale impartasim pt ca e normal, sunt normale, si numa ne facem de ras. Din cioran trebuie sa iei cate ceva, nu tot, se vede ca o parte sunt nevroze, si asta ti-o zic io o nevrozata ))
Sunt de acord ca lumea sa se pastreze la subiect, daca observi eu ti-am raspuns la intrebare mai la inceput, referirea la Cioran a fost facuta totally out of topic de catre altcineva, autorul in cauza nu este preferatul meu, nu am citit inca suficient cat sa-mi formez o parere, iar daca s-a intamplat ca citatul pe care l-am inclus in "semnatura" mea sa ii apartina asta este pt ca se muleaza destul de bine pe un anumit moment al vietii mele, atat. Nu ma laud, sper sa nu ma fac de ras sau sa rad de propriile-mi cuvinte maine, nu sunt nevrozata! Haideti sa vorbim despre fantezii....pt ca sunt mai aproape de sufletul multora....!
|
sus |
|
stafia
Guest
|
Re: Re: Re: Fantezii
scris pe 5 ian 2005 00:23 de stafia
-de acord ca a fost off topic dar ma refeream la subiectele "patronate" de exoticdream in general
-ma lamureste cineva de unde a aparut baltagu si saracu Sadoveanu in observatiile mele referitoare la multiplele
citate (obositoare si enervante) din Cioran?
|
sus |
|
Cynthia
Guest
|
scris pe 5 ian 2005 12:35 de Cynthia
Sers!
Cine are chef de cioran sa citeasca infinitatile alea de carti: istoria religiilor, ca io le-am citit is cititoare de cioran da nu sar in sus si in jos cu cioran. nu ma laud cu asta.
:/"Istoria Religiilor"e scrisa de Mircea Eliade
|
sus |
|
claudiudr
Senior member 97 mesaje
|
Eh ...fanteziile ...Nush cum ti-ai putea imagina cu un star de cinema ...WAKE UP ... :P ...nu o sa ajungi undeva cu ala/aia ... persoana pe care o iubesti ... cu aia da fantezie si partea buna e ca daca te straduiesti o realizezi
.Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii... atunci EA este sensul, daca nu... EA ar trebui sa fie...
|
sus |
|
ExoticDream
|
-de acord ca a fost off topic dar ma refeream la subiectele "patronate" de exoticdream in general
-ma lamureste cineva de unde a aparut baltagu si saracu Sadoveanu in observatiile mele referitoare la multiplele
citate (obositoare si enervante) din Cioran?
Tu nu citesti nici macar posturile legate de observatiile tale?
"Baltagul" a aparut in postul lui valentine care incerca sa ne explice ca fanteziile sexuale pe care le are cineva dupa varsta de 7 ani ar incapea intr-o carte de dimensiunea romanului respectiv, i-am sugerat un volum ceva mai...incapator daca tot a facut comparatia!
Tu ai senzatia ca subiectele "patronate" de mine (what ever that means!) contin suparatoare si obositoare referiri la Cioran, dar te inseli: cred ca in cele peste 2000 de posturi ale mele nu l-am pomenit pe eseistul in cauza de mai mult de 5-6 ori! Confuzia ta provine de la faptul ca semnatura mea contine doua citate, dintre care unui ii apartine intr-adevar lui Cioran, dar daca ai sti cum se face o inregistrare in acest forum ai intelege ca dupa ce iti alegi semnatura ea apare automat "in coada" tuturor posturilor tale, nu o adaugi tu de manuta!
Lamurit???
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fantezii
:/"Istoria Religiilor"e scrisa de Mircea Eliade
Mai precis "Tratat de istorie a religiilor"....
|
sus |
|
ExoticDream
|
Sers!
Vezi ca Cioran nu prea a scris "Istoria religiilor", poate "Istorie si utopie"!!! Eu nu-s inca cititoare de Cioran, dar mai stiu si eu cate ceva.
|
sus |
|
nemesis
Expert member 2038 mesaje
|
scris pe 6 ian 2005 00:57 de nemesis
Sers!
Hmmm... Lipsesc si eu cateva zile si la intoarcere, aflu ca Cioran a scris "Istoria religiilor"!
Unii sunt chiar ciudati!
Cat despre Eliade, el a scris Tratat de istorie a religiilor" si "Istoria credintelor si ideilor religioase" Vol. I-II-III.
P.S. "is cititoare de cioran da nu sar in sus si in jos cu cioran. nu ma laud cu asta."
Apartin ei - Eliade si Cioran - generatiei '20 dar... Totusi!
Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...
Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
|
sus |
|
Necunoscut
Expert member 535 mesaje
|
Ii ceva normal sa ai fantezii sexuale cu persoane de 40 si ceva de ani.. de ex. profesoare.. daca ai 17 ani?
|
sus |
|
/
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fantezii
scris pe 6 ian 2005 16:55 de /
Ii ceva normal sa ai fantezii sexuale cu persoane de 40 si ceva de ani.. de ex. profesoare.. daca ai 17 ani? Daca-ti place tie, e normal
|
sus |
|
ExoticDream
|
Cat despre Eliade, el a scris "Tratat de istorie a religiilor" si "Istoria credintelor si ideilor religioase" Vol. I-II-III.
P.S. "is cititoare de cioran da nu sar in sus si in jos cu cioran. nu ma laud cu asta."
Apartin ei - Eliade si Cioran - generatiei '20 dar... Totusi!
Stiu, vol I e la mine, dar nu-s cititoare de Eliade (cu "e" mare), ii admir doar copertile, de sarit sar doar lateral/oblic in ajutorul cuiva sau de/la gatul cuiva, dar nu ma laud cu asta!
P.S. A propos de Cioran, "noroc" ca nu se mai tine spectacolul de la National programat pt maine seara! Nu am reusit sa gasesc in sublimul nostru mic Paris pe cineva dornic de cultura!!! Distractiile preferate ale tineretului patriei sunt (in continuare): sexul, barurile, sexul, cluburile, sexul, discotecile, sexul!!!
|
sus |
|
Cineva
Guest
|
scris pe 6 ian 2005 23:26 de Cineva
Asa ziceau batranii despre tineri acu 30-40 de ani. E rau sa imbatranesti, dar e mult mai rau sa-ti imbatraneasca suflrtul si gandirea inaintea trupului.
Daca nu mergi cand esti tanar la discoteca, distractie, etc. atunci cand?
Si avem foarte multi tineri care citesc si invata. Niciodata tinerii nu au fost studiosi 100%. A generaliza e un lucru urat.
|
sus |
|
Necunoscut
Expert member 535 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fantezii
Ma fac ca nu am vazut ce ai scris ... da lol ... Cum asa mey ? O fi ...daca pe tine te atrag babetele ...
chiar arata bine profesoarele de la mine din scoala... la 40 de ani totusi nu poti sa zici ca`i baba... da` nah..
|
sus |
|
valentine
|
Vezi ca Cioran nu prea a scris "Istoria religiilor", poate "Istorie si utopie"!!! Eu nu-s inca cititoare de Cioran, dar mai stiu si eu cate ceva.
cica noi sa nu mai deviem de la subiect....
|
sus |
|
valentine
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fantezii
Ii ceva normal sa ai fantezii sexuale cu persoane de 40 si ceva de ani.. de ex. profesoare.. daca ai 17 ani?
Ce ar putea fi anormal....altii au fantezii cu animale si tot felu de chestii dastea Yack
|
sus |
|
ExoticDream
|
Asa ziceau batranii despre tineri acu 30-40 de ani. E rau sa imbatranesti, dar e mult mai rau sa-ti imbatraneasca suflrtul si gandirea inaintea trupului.
Daca nu mergi cand esti tanar la discoteca, distractie, etc. atunci cand?
Si avem foarte multi tineri care citesc si invata. Niciodata tinerii nu au fost studiosi 100%. A generaliza e un lucru urat.
Nu cred ca ti-a imbatranit atat de tare sufletul daca la 20 de ani te duci doar de cateva ori pe an in cluburi/discoteci, in schimb iti plac locurile ceva mai linistite in care poti auzi o muzica care sa-ti permita sa schimbi o vorba cu partenerul...Cuvantul "distractie" are numeroase interpretari...care tin de personalitatea si gustul fiecaruia. Poti dansa si la 30-40-50 de ani, care-i problema? Tinerii de azi? De acord, unii sunt studiosi, invata, dar se si distreaza....., altii, chiar daca intra la facultate, pun cartile deoparte si nu fac decat s-o tina intr-o petrecere continua! Sa nu generalizam!
|
sus |
|
Pagina 1 din 2
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|