Viata bate filmul?

Pagina 1 din 2
1   2   »

valentine

Expert member
6465 mesaje

Viata bate filmul?

scris pe 1 ian 2005 04:31 de valentine

Vreau sa va spun o poveste si as dori sa imi spuneti ce parere aveti despre ea....
Bunica mea sa "ars" ca la tara pe vremuri cu un mos....mosul acela are un baiat....mama mea a fost cuplata nu stiu cati ani cu acel baiat...acel baiat al mosului a nascut 2 copii, fata si baiat....sora mea a fost combinata cu acel baiat 9 ani...acum de curand sau despartit si eu sunt cu acea fata...si stiti care e chestia nasoala?: mama tine la barbatul acela, sormea tine la baiatul acela......si eu tin la fata aceea?....deci eu am trecut printro mareeee dezamagire in dragoste si mam cuplat cu fata aceasta care parca ma facut sa uit de toate...bine 6 zile cat am stat impreuna am facut cate 6 ore pe zi sex....pacat ca ea e acum intrun oras eu intraltul....dar ce parere aveti de aceasta poveste care va asigur ca este adevarata....viata chiat bate filmul?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Viata bate filmul?

scris pe 1 ian 2005 04:32 de valentine

Vreau sa va spun o poveste si as dori sa imi spuneti ce parere aveti despre ea....
Bunica mea sa "ars" ca la tara pe vremuri cu un mos....mosul acela are un baiat....mama mea a fost cuplata nu stiu cati ani cu acel baiat...acel baiat al mosului a nascut 2 copii, fata si baiat....sora mea a fost combinata cu acel baiat 9 ani...acum de curand sau despartit si eu sunt cu acea fata...si stiti care e chestia nasoala?: mama tine la barbatul acela, sormea tine la baiatul acela......si eu tin la fata aceea?....deci eu am trecut printro mareeee dezamagire in dragoste si mam cuplat cu fata aceasta care parca ma facut sa uit de toate...bine 6 zile cat am stat impreuna am facut cate 6 ore pe zi sex....pacat ca ea e acum intrun oras eu intraltul....dar ce parere aveti de aceasta poveste care va asigur ca este adevarata....viata chiat bate filmul?

cu aceea fata nam facuto doar 6 ore...o faceam de la 8 pana la 12 ore...
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 2 ian 2005 02:39 de Vampyrela

explica-mi si mie cum baiatul mosului a nascut? Sunt chiar curioasa

Vampy
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Viata bate filmul?

scris pe 2 ian 2005 11:23 de valentine

explica-mi si mie cum baiatul mosului a nascut? Sunt chiar curioasa

pai eu zic ca a avut si mosu o nevasta....sau mai stii??? ))
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Viata bate filmul?

scris pe 3 ian 2005 09:29 de Vampyrela

pai eu zic ca a avut si mosu o nevasta....sau mai stii??? ))

Pai zi dreaq asa.....sa inteleaga tot omu'

Vampy
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Viata bate filmul?

scris pe 3 ian 2005 19:49 de valentine

Pai zi dreaq asa.....sa inteleaga tot omu'
textul era destul de lung si nu prea cred ca ma pot concentra sa il scriu pe tot corect si sa inteleaga toata lumea..oricum se subintelege din ceea ce cred eu...
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Viata bate filmul?

scris pe 4 ian 2005 04:34 de Vampyrela

textul era destul de lung si nu prea cred ca ma pot concentra sa il scriu pe tot corect si sa inteleaga toata lumea..oricum se subintelege din ceea ce cred eu...

Bine bine.........si atunci ce-i de facut in situatia asta? ce aveti cu totii de gand? Va combinati in familie?

Vampy
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 ian 2005 13:02 de ExoticDream

Gata joaca, mai, copilu'! Zici ca ai 13 ani, umbli cu cartea de povesti si dictionarul dupa tine pt ca habar n-ai ce inseamna chestiile astea complicate care "se fac in pat" gen preludiu, act sexual, a face dragoste etc., dar ne vrajesti ca la gradinita ca ai facut sex 6-8 ore/zi timp de 6 zile!!! Be serious!!!

Back to "Grimm Brothers" (vezi ca nu sunt o formatie "cool"!), altfel chiar ca ma ai pe constiinta de atata ras!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

claudiudr

Senior member
97 mesaje

scris pe 5 ian 2005 14:10 de claudiudr

cu aceea fata nam facuto doar 6 ore...o faceam de la 8 pana la 12 ore...

Mey frate ...esti mai bine zis obsedat sexual de ea ,nu ca o iubesti ...dreaq u iti exprimi dragostea mai mult prin sex cu ea ...Si hai ca-i tare povestea ...as zice ceva de dulce da lasa Oricum unu din voi tre sa lase pe cineva (o persoana din familie pe cei din cealalta familie ) Wey frate ...e cam de kkt faza si priveste partea buna ...daca o tineti asa gandestete ce arbore genealogic o sa ai

.Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii... atunci EA este sensul, daca nu... EA ar trebui sa fie...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 ian 2005 17:37 de ExoticDream

Mey frate ...esti mai bine zis obsedat sexual de ea ,nu ca o iubesti ...dreaq u iti exprimi dragostea mai mult prin sex cu ea ...Si hai ca-i tare povestea ...as zice ceva de dulce da lasa Oricum unu din voi tre sa lase pe cineva (o persoana din familie pe cei din cealalta familie ) Wey frate ...e cam de kkt faza si priveste partea buna ...daca o tineti asa gandestete ce arbore genealogic o sa ai

Tu chiar ai timp sa crezi??? Totusi.....Andersen scria mult mai frumos decat povestea asta remix dupa "Baiatul babei nascut de mos executant de combinari, aranjamente si permutari familiale dintre cele mai ilegale posibil"!

Daca nu Andersen, macar "Baltagul", da?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 ian 2005 18:04 de valentine

Gata joaca, mai, copilu'! Zici ca ai 13 ani, umbli cu cartea de povesti si dictionarul dupa tine pt ca habar n-ai ce inseamna chestiile astea complicate care "se fac in pat" gen preludiu, act sexual, a face dragoste etc., dar ne vrajesti ca la gradinita ca ai facut sex 6-8 ore/zi timp de 6 zile!!! Be serious!!!

Back to "Grimm Brothers" (vezi ca nu sunt o formatie "cool"!), altfel chiar ca ma ai pe constiinta de atata ras!!!

Daca cineva nu abereaza la un subiect facand un post de vreo 1000000 de randuri, post pe care sincer imi e cam lene sal citesc daca vad ca e scris de tine....daca nu toata lumea e asha de culta ca tine si nu are atat de multa experienta ca tine (desi mai demult ai zis ca nu prea ai teraba cu sexul)....daca nu toata lumea il mananca pe cioran la cina inseamna ca are 13 ani si ca umbla cu cartea de povesti si cu dictionarul dupa el?....
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 ian 2005 18:04 de valentine

Tu chiar ai timp sa crezi??? Totusi.....Andersen scria mult mai frumos decat povestea asta remix dupa "Baiatul babei nascut de mos executant de combinari, aranjamente si permutari familiale dintre cele mai ilegale posibil"!

Daca nu Andersen, macar "Baltagul", da?

Go to sleep mom!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 ian 2005 18:06 de valentine

nu verau sami imaginez ce arbore genealogic o sa am si la faza cu renuntatu pot sa te anunt ca deja sa rezolvat...nimeni nu mai e cu nimeni...anyway 10x ca nu teai uitat in gura doamnei extrem de culte ExoticDream
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 ian 2005 18:41 de ExoticDream

Daca cineva nu abereaza la un subiect...

Ce alte aberatii mai alaturea cu topicul exista in ultima vreme pe forum cu exceptia ciondanelii tale nici macar amuzante cu Vampyrela?

... facand un post de vreo 1000000 de randuri, post pe care sincer imi e cam lene sal citesc daca vad ca e scris de tine...

Mie mi-e lene sa citesc cele 1000000 de posturi de cate un rand pe care le scrii oriunde si oricum, dar din pacate trebuie.....c-asa-i la moderare...nu poti da DELETE fara sa te asiguri ca textul nu merita sa atipeasca pe ecran!

daca nu toata lumea e asha de culta ca tine si nu are atat de multa experienta ca tine (desi mai demult ai zis ca nu prea ai teraba cu sexul)....daca nu toata lumea il mananca pe cioran la cina

Asa e, nu toata lumea e "asa culta ca mine", dupa cum nici eu nu sunt asa de culta ca "alta lume", pe Cioran (cu "c" mare, a fost totusi un substantiv propriu, nu se poate sa nu-i acorzi nici macar atat respect!) nu-l "mananc" la cina din simplul motiv ca sar peste ea si, daca l-ai "degusta", ti-ai da seama ca nu "merge" nici cu iaurt Danone, nici cu sandwich cu salam "sasesc"! Experienta mea sexuala este probabil la fel de bogata precum este a ta!!!

.. inseamna ca are 13 ani si ca umbla cu cartea de povesti si cu dictionarul dupa el?....

Varsta ti-ai declinat-o singur in alt post si oricum era simplu de ghicit dupa inadvertentele prezente in mai toate comentariile tale, din lipsa totala de cunostinte in materie de sex si....literatura, din povestile de adormit mosii pe care le postezi din imposibilitatea de a gasi ceva mai inteligent/interesant etc.!!!

Asa cum spuneam....noapte buna, copilu'!!!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 ian 2005 18:46 de ExoticDream

...anyway 10x ca nu teai uitat in gura doamnei extrem de culte ExoticDream

Pt conformitate:

..."domnisoarei"...pana una-alta!!! Daca survin schimbari, vom avea grija sa te informam!

P.S. Daca "Baltagul" nu-ti suna "cool", incearca sa frunzaresti un pic gramatica limbii romane, s-ar putea sa-ti fie util!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 ian 2005 23:58 de valentine

Varsta ti-ai declinat-o singur in alt post si oricum era simplu de ghicit dupa inadvertentele prezente in mai toate comentariile tale, din lipsa totala de cunostinte in materie de sex si....literatura, din povestile de adormit mosii pe care le postezi din imposibilitatea de a gasi ceva mai inteligent/interesant etc.!!!
Asa cum spuneam....noapte buna, copilu'!!!

Stiu espre ce post vorbesti...in care spuneai ca par un copil de 15 ani parca...la care eu din lipsa de chef sa ma iau la contrazis cu tine tiam zis ca am chiar mai putin sau ceva de genul asta.....dar de cuvantul gluma sau ceva de genul asta ai auzit daca tot esti atat de culta??

In legatura de fazele cu vampyrela poti sa le stergi belive me...era un moment mai nasol al amandouara si se pare ca am gasit total aiurea locul in care sa ne contrazicem si chestii de genul asta....si apropo de baltagul ca tot vad ca imi spui de el....afla ca in afara de ce am auzit prin clasa in scoala generala nu lam citit, deh nu toata lumea isi doreste o biblioteca imensa de Mos Niculae domnisoara, si sincer sa fiu imi esti chiar simpatica prin feleul tau de a gandi in anumite faze...dar faptul ca teai luat de mine nu prea poate sa ma lase indiferent...atat timp cat eu nu mam luat de tine si nu am zis de posturile tale foarte lungi si de neinteles ca sunt ale unui copil de 13 ani....desi la unele faze si tu pari un copil de 13 ani (deh mai cult de felul lui, da asta nu se pune)...asha ca don'soara dupa cum spuneam fa treburi mai utile decat sa te iei de mine si de posturile mele deoarece in afara de o persoana neinregistrata nam vazut pe nimeni sa fie deranjat de posturile mele....asha ca
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Viata bate filmul?

scris pe 7 ian 2005 21:04 de ExoticDream

Stiu espre ce post vorbesti...in care spuneai ca par un copil de 15 ani parca...la care eu din lipsa de chef sa ma iau la contrazis cu tine tiam zis ca am chiar mai putin sau ceva de genul asta.....dar de cuvantul gluma sau ceva de genul asta ai auzit daca tot esti atat de culta??

In legatura de fazele cu vampyrela poti sa le stergi belive me...era un moment mai nasol al amandouara si se pare ca am gasit total aiurea locul in care sa ne contrazicem si chestii de genul asta....si apropo de baltagul ca tot vad ca imi spui de el....afla ca in afara de ce am auzit prin clasa in scoala generala nu lam citit, deh nu toata lumea isi doreste o biblioteca imensa de Mos Niculae domnisoara, si sincer sa fiu imi esti chiar simpatica prin feleul tau de a gandi in anumite faze...dar faptul ca teai luat de mine nu prea poate sa ma lase indiferent...atat timp cat eu nu mam luat de tine si nu am zis de posturile tale foarte lungi si de neinteles ca sunt ale unui copil de 13 ani....desi la unele faze si tu pari un copil de 13 ani (deh mai cult de felul lui, da asta nu se pune)...asha ca don'soara dupa cum spuneam fa treburi mai utile decat sa te iei de mine si de posturile mele deoarece in afara de o persoana neinregistrata nam vazut pe nimeni sa fie deranjat de posturile mele....asha ca

Ma incearca o lipsa de chef teribila de a te contrazice...Doar o vorba sa-ti mai spun: nu te mai lauda ca n-ai citit "Baltagul" si ca biblioteca nu e pt tine decat lemn de foc (nu da bine nici la fete, desi tu crezi ca e "marfa" rau!), crede-ma ca in viata conteaza cat de cult esti si asta nu ca sa "te dai mare", ci in primul rand ca sa te descurci mai bine tu insuti. Critica nu trebuie sa te deranjeze, ci sa te faca sa te gandesti la cuvintele si faptele tale, eu n-am nimic cu tine, stai linistit!!!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata bate filmul?

scris pe 7 ian 2005 23:18 de valentine

Ma incearca o lipsa de chef teribila de a te contrazice...Doar o vorba sa-ti mai spun: nu te mai lauda ca n-ai citit "Baltagul" si ca biblioteca nu e pt tine decat lemn de foc (nu da bine nici la fete, desi tu crezi ca e "marfa" rau!), crede-ma ca in viata conteaza cat de cult esti si asta nu ca sa "te dai mare", ci in primul rand ca sa te descurci mai bine tu insuti. Critica nu trebuie sa te deranjeze, ci sa te faca sa te gandesti la cuvintele si faptele tale, eu n-am nimic cu tine, stai linistit!!!

In primul rand nu zic ca nam citit Baltagul(s!c ca am scris cu "s" mare) pt ca vreau sa dea bine la fete intrucat nici nu prea vad fete pe site la care as vrea sa ma dau (cu mici exceptii desigur) ci pt ca pur si simplu nu am avut chef sal citesc vreo data, stai calma ca stiu ca "cartea te cultiva" intrucat limbajul til extinzi din cititul cartilor din ce am auzit eu...dar pur si simplu citesc carti mai rar...si nu cred ca asta poate fi o prb....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata bate filmul?

scris pe 8 ian 2005 23:55 de ExoticDream

In primul rand nu zic ca nam citit Baltagul(s!c ca am scris cu "s" mare) pt ca vreau sa dea bine la fete intrucat nici nu prea vad fete pe site la care as vrea sa ma dau (cu mici exceptii desigur) ci pt ca pur si simplu nu am avut chef sal citesc vreo data, stai calma ca stiu ca "cartea te cultiva" intrucat limbajul til extinzi din cititul cartilor din ce am auzit eu...dar pur si simplu citesc carti mai rar...si nu cred ca asta poate fi o prb....

Crede-ma, asta poate fi o problema daca vrei sa "te dai" la fete de calitate! Incearca sa citesti mai des.... Inca ceva: aici nu e site de "agatat", OK?

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata bate filmul?

scris pe 9 ian 2005 00:18 de nemesis

nam "n-am"
sal "sa-l"
"ca 'cartea te cultiva'?"
til "ti-l"
vreo data "vreodata"
etc. etc. etc.
.........
de virgule nici poveste...

Recomandari: Incepe cu Amintiri din copilarie!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata bate filmul?

scris pe 10 ian 2005 09:50 de trinchi

Acum ca sa fiu si eu bagat aici sincer chear daca mi-a luat ceva sa inteleg defapt ce se discuta aici si despre ce! M-am gandit ca exista si mesaje personale poate... daca tot avetzi probleme o sa le si folostzi! Cat despre topic mi-e imi place dar acum nu pot sa imi mai dau si eu cu parerea!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata bate fil

scris pe 10 ian 2005 10:02 de Vampyrela

Acum ca sa fiu si eu bagat aici sincer chear daca mi-a luat ceva sa inteleg defapt ce se discuta aici si despre ce! M-am gandit ca exista si mesaje personale poate... daca tot avetzi probleme o sa le si folostzi! Cat despre topic mi-e imi place dar acum nu pot sa imi mai dau si eu cu parerea!

de ce nu poti sa-ti dai cu parerea?

Vampy
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata bate

scris pe 10 ian 2005 10:37 de trinchi

de ce nu poti sa-ti dai cu parerea?

Pentru ca nu mai are rost discutia deja a deviat spre o cearta char inainte de a incepe!

sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata

scris pe 10 ian 2005 10:42 de Vampyrela

Pentru ca nu mai are rost discutia deja a deviat spre o cearta char inainte de a incepe!

pai va trebui sa te obijnuiesti.ca pe aici cam asa e mai mereusi oricum.chiar daca lumea se mai cearta pe un sub sau innafara lui.....poti sa-ti dai si tu cu parerea in leg cu sub respectiv....ca fii sigur ca o sa fie luata in seama.

Vampy
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vi

scris pe 10 ian 2005 10:47 de trinchi

pai va trebui sa te obijnuiesti.ca pe aici cam asa e mai mereusi oricum.chiar daca lumea se mai cearta pe un sub sau innafara lui.....poti sa-ti dai si tu cu parerea in leg cu sub respectiv....ca fii sigur ca o sa fie luata in seama.

Sau mai bine nu poate asa o sa faca tottzi si o sa va certati numai pe mesajele voastre private!

sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 10 ian 2005 10:51 de Vampyrela

Sau mai bine nu poate asa o sa faca tottzi si o sa va certati numai pe mesajele voastre private!

Pacat ca nu e ExoticDream online ca te lamurea ea de tot

Vampy
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 10 ian 2005 10:55 de nemesis

Pacat ca nu e ExoticDream online ca te lamurea ea de tot

Poate te voi lamuri eu...
Incearca sa-ti porti discutiile personale pe MP... Cred ca ar fi mai bine pentru noi toti!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 10 ian 2005 10:58 de Vampyrela

Poate te voi lamuri eu...
Incearca sa-ti porti discutiile personale pe MP... Cred ca ar fi mai bine pentru noi toti!

bine...bine....da tu cu ExoticDream......ce faceti?
Nu cam acelasi lucru?

Vampy
sus

nemesis

Guest

scris pe 10 ian 2005 11:00 de nemesis

bine...bine....da tu cu ExoticDream......ce faceti?
Nu cam acelasi lucru?

Eu te-am mai facut o data "proasta ca tufisu"... Sa repet?
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 10 ian 2005 11:02 de Vampyrela

Eu te-am mai facut o data "proasta ca tufisu"... Sa repet?

Mda .......merci pt. compliment....da nu-i frumos din partea ta si daca nu-ti convin parerile mele.....nu le mai citi...

Vampy
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

23 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online