Help

Pagina 1 din 1
1

Executor2

Newbie
4 mesaje

Help

scris pe 2 ian 2005 19:45 de Executor2

Vreau sa va cer ajutor intr-o problema ,pe care cred ca multe fete o au.Deci sunt cu prietena mea de mai bine de 8 luni.Viatza sexuala este ok , inafara de un singur lucru.La inceput totu este oke , ea vrea eu vreau ,dar cand trecem la actul propiu zis excitatia dispare.Cel putin asha mi sa confesat...Vreau un sfat , ca sa o fak fericita si pe ea.

"Darkness is light turned inside out"by Beelzebub
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Help

scris pe 3 ian 2005 00:50 de valentine

Vreau sa va cer ajutor intr-o problema ,pe care cred ca multe fete o au.Deci sunt cu prietena mea de mai bine de 8 luni.Viatza sexuala este ok , inafara de un singur lucru.La inceput totu este oke , ea vrea eu vreau ,dar cand trecem la actul propiu zis excitatia dispare.Cel putin asha mi sa confesat...Vreau un sfat , ca sa o fak fericita si pe ea.

Incercati ceva nou cred....
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Help

scris pe 3 ian 2005 08:26 de Vampyrela

Jocuri erotice.......atmosfera romantica.....si umbla mai des pe jos(stii tu unde)si ai sa vezi ca o sa dea rezultate. Si mai ales neaparat vb intre voi: ce va place , ce nu va place....si o sa-i oferi placere cu siguranta.Succes

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Help

scris pe 3 ian 2005 08:27 de Vampyrela

Incercati ceva nou cred....

Nu crede......fii sigur pe tine.....de cate ori sa-ti mai zic?

Vampy
sus

Executor2

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Help

scris pe 3 ian 2005 12:12 de Executor2

Nu crede......fii sigur pe tine.....de cate ori sa-ti mai zic?

Guyz guys , stiu sa fak o fata fericita , kiar daca nu am decat 19 ani.La noi preludiu ocupa un loc foarte important , inceputul nu e problema ,continuarea este .Adika , o aduc in starea aia in care nu doreste decat sa fiu in ea , si cand se intampla asta ... Vreau sa zic ca foarte foarte greu o conving sa mai incercam a 2 oara , dupa ce se termina prima partida ....Oricum , am discutat si cred ca o sa ajungem la un psiholog pt orice eventualitate.

sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: Help

scris pe 3 ian 2005 12:21 de FireSoul

Guyz guys , stiu sa fak o fata fericita , kiar daca nu am decat 19 ani.La noi preludiu ocupa un loc foarte important , inceputul nu e problema ,continuarea este .Adika , o aduc in starea aia in care nu doreste decat sa fiu in ea , si cand se intampla asta ... Vreau sa zic ca foarte foarte greu o conving sa mai incercam a 2 oara , dupa ce se termina prima partida ....Oricum , am discutat si cred ca o sa ajungem la un psiholog pt orice eventualitate.

Multe fete/ femei au nevoie de o pauza dupa ce au avut orgasm. Dupa primul orgasm mie imi trebuie cam 5-10 min sa-mi revin.
La altele dispare excitatia pt. ca simt durere, usturime etc.

Save water! drink beer!!!
sus

Executor2

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Help

scris pe 3 ian 2005 12:28 de Executor2

Multe fete/ femei au nevoie de o pauza dupa ce au avut orgasm. Dupa primul orgasm mie imi trebuie cam 5-10 min sa-mi revin.
La altele dispare excitatia pt. ca simt durere, usturime etc.

Nu am reusit niciodata sa ii ofer un orgasm ,dar nici nu am avut timp/spatiu destul pt amandoi k sa lucram la asha ceva.Cel mai aproape a ajuns atuncea cand a fost singura acasa si vreau sa zic ca o fost o noapte foarte romantica ...Am impresia ca din problema asta nu cred ca o sa ii pot oferi vrodata unul.

sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help

scris pe 3 ian 2005 12:34 de FireSoul

Nu am reusit niciodata sa ii ofer un orgasm ,dar nici nu am avut timp/spatiu destul pt amandoi k sa lucram la asha ceva.Cel mai aproape a ajuns atuncea cand a fost singura acasa si vreau sa zic ca o fost o noapte foarte romantica ...Am impresia ca din problema asta nu cred ca o sa ii pot oferi vrodata unul.

Timpul shi spatiul...2 chestii care conteaza foarte mult atunci cand vrei sa-ti aduci prietena la orgasm. Pentru a ajunge la orgasm trebuie sa fie excitata(pe asta zici ca ai rezolvat-o!) shi RELAXATA. Cautati un loc unde sa aveti "toate conditiile" shi fa in asa fel incat actul sexual sa tina mai mult.
In conditiile prezentate de tine e normal sa-i dispara excitarea.
avand in vedere ca nu are orgasm, apare frustrarea shi in subconstient probabil gandeste ca nu e capabila sa ajunga la orgasm, iar statea de excitatie este mult diminuata

Save water! drink beer!!!
sus

Executor

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help

scris pe 3 ian 2005 17:47 de Executor

Ms , o sa urmez sfaturile , sper sa reusesc.Urati-mi succes!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help

scris pe 3 ian 2005 19:29 de valentine

Timpul shi spatiul...2 chestii care conteaza foarte mult atunci cand vrei sa-ti aduci prietena la orgasm. Pentru a ajunge la orgasm trebuie sa fie excitata(pe asta zici ca ai rezolvat-o!) shi RELAXATA. Cautati un loc unde sa aveti "toate conditiile" shi fa in asa fel incat actul sexual sa tina mai mult.
In conditiile prezentate de tine e normal sa-i dispara excitarea.
avand in vedere ca nu are orgasm, apare frustrarea shi in subconstient probabil gandeste ca nu e capabila sa ajunga la orgasm, iar statea de excitatie este mult diminuata

Pt unele persoane e foarte excitanta o partida in care stai cu frica in san ca poate va prinde mama tata.....sau oricine altcineva...nu daleata da parca simti si ceva senzatie de adrenalina
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help

scris pe 4 ian 2005 12:29 de ExoticDream

Pt unele persoane e foarte excitanta o partida in care stai cu frica in san ca poate va prinde mama tata.....sau oricine altcineva...nu daleata da parca simti si ceva senzatie de adrenalina

Figura asta cu "frica in san ca poate va prinde mama sau tata" (ca si altele gen sex in locuri quasi-publice) "merge" EVENTUAL la persoane care au experienta sexuala, nu iti imagina ca prietena ta care are "la activ" cateva "partide" amarate va fi super excitata la gandul ca maica-sa poate intra pe usa in orice clipa!!! Dimpotriva, se poate bloca!!!

Ai vazut prea multe filme!!! Chestia aia cu "I'm comiiiiiiiing!" tipat de fata in culmea fericirii in timp ce tatal tocmai se pregatea sa o cheme la masa se petrece in "American Pie", nu in real life!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help

scris pe 5 ian 2005 08:59 de Vampyrela

Da tu nu te-ai gandit mai ca ei sunt abia la inceput si ca lor nu li se pare deloc incitant......?

Vampy
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online