Basica alba pe penis dupa sex!

Pagina 1 din 1
1

Drumz

Newbie
4 mesaje

Basica alba pe penis dupa sex!

scris pe 6 ian 2005 22:40 de Drumz

salut.azi dupa ce m-am jucat cu prietena mea...si am condus-o acasa,dupa vreo 1 ora am ajuns acasa si am observat pe varful adica acolo pe ... ciuperca penisului pe partea dreapta ... ( pe cap ) pielea xterioara era alba ... adica ... arata ca si cum as fi facut beshica pe varf. Am dat o parte din acea piele alba si zic eu ca arata ca si cum as fi facut oriunde altundeva basica si pielea s-ar fi facut alba si as rupe acea piele. ( NU am folosit prez. )

As putea sa am ceva gravitate de boala ? NU ma doare.Am dat cu spirt doar(si ustura).Nu am INCA nici o secretie sau ceva de genul. Azi este 6 ianuarie ora 22.38.La ora 22.00 am descoperit problema. VA ROG AJUTOR.
MULTUMESC FOARTE TARE.

sal.ce mishca ? _
sus

Cineva

Guest

Re: Problema.Help!!!

scris pe 6 ian 2005 22:57 de Cineva

salut.azi dupa ce m-am jucat cu prietena mea...si am condus-o acasa,dupa vreo 1 ora am ajuns acasa si am observat pe varful adica acolo pe ... ciuperca penisului pe partea dreapta ... ( pe cap ) pielea xterioara era alba ... adica ... arata ca si cum as fi facut beshica pe varf. Am dat o parte din acea piele alba si zic eu ca arata ca si cum as fi facut oriunde altundeva basica si pielea s-ar fi facut alba si as rupe acea piele. ( NU am folosit prez. )

As putea sa am ceva gravitate de boala ? NU ma doare.Am dat cu spirt doar(si ustura).Nu am INCA nici o secretie sau ceva de genul. Azi este 6 ianuarie ora 22.38.La ora 22.00 am descoperit problema. VA ROG AJUTOR.
MULTUMESC FOARTE TARE.

N-am inteles, de-a ce v-ati jucat: de-a hotii si vardistii, popa prostu...?
Daca ati facut sex, asta nu e joaca, e un luycru serios. Iar daca in urma sexului ai facut basica, inseamna ca vaginul prietenei tale nu era lubrifiat, era iasca. Dar si atunci se rosea nu se facea basica. Cine stie ce ai facut!? Daca pui spirt pe capul penisului si la gatul acestuia te ustura chiar daca n-ai basici. Un unguient este mai bun. Daca vezi ca nu-ti trece nu te rusina: mergi urgent la medic.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 7 ian 2005 00:12 de valentine

MULTUMESC FOARTE TARE.

Eu unul nam prea inteles ce ti sa intamplat tie...dar oricum daca ti se pare asha ciudat....medicul e cel mai potrivit sa itzi dea un sfar si sa itzi spuna despre ce e vorba...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Problema.Help!!!

scris pe 7 ian 2005 00:13 de valentine

Eu unul nam prea inteles ce ti sa intamplat tie...dar oricum daca ti se pare asha ciudat....medicul e cel mai potrivit sa itzi dea un sfar si sa itzi spuna despre ce e vorba...

Sa itzi dea un SFAT ... ptiu tastatura asta...
sus

Drumz

Newbie
4 mesaje

Problema.Help!!!

scris pe 7 ian 2005 09:57 de Drumz

Sigur arata ca o basica.
Jucat=( DA.AM FACUT SEX ). A fost un sex mai rapid.Ea mi-a spus inainte ca crede ca a racit la rinichi(cred) si deci nu prea a avut chef cand de la un moment dat nu mai era unda deloc,(dupa 18 minute) dar am continuat inca un scurt timp.
Acum dimineatza 9:53 problema e la fel.Dupa ce m-am trezit m-am spalat si vad ca nu s-a xtins nimic,urina e normala,nu ma doare nimic. SPer sa fie doar o simpla basica pt ca din cate imi amintesc am avut niste momente in care pozitia ( in timpul actului ) mea in ea era cam stramba(intenitionat). (asta cand ea nu mai era uda).

sal.ce mishca ? _
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 7 ian 2005 10:53 de trinchi

Sincer problema ta e cam mare daca zici e ca prietena ta ar trebui si tu sa stii in primul rand cat de "curata" e acolo jos....si daca a fost prima oara cand vatzi "jucat" atunci un medic e cea mai buna solutie si daca e ceva ar fi cazul sa ii zici si ei sa faca acelasi lucru! Oricum un sfat prietenesc FOLOSESSTE PREZERVATIVUL!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

Drumz

Newbie
4 mesaje

scris pe 7 ian 2005 11:50 de Drumz

Sincer problema ta e cam mare daca zici e ca prietena ta ar trebui si tu sa stii in primul rand cat de "curata" e acolo jos....si daca a fost prima oara cand vatzi "jucat" atunci un medic e cea mai buna solutie si daca e ceva ar fi cazul sa ii zici si ei sa faca acelasi lucru! Oricum un sfat prietenesc FOLOSESSTE PREZERVATIVUL!

ERA CURATA.E curata.dar dupa cum am zis,de la o vreme nu mai era uda.
Nu am inca timp si tupeu pt doctor.
Nu a fost prima data.A fost a peste MULTA oara.Din mai(2003) am inceput si pana acum.Si in general am fost cu cap si NU am lasat niciodata in ea ( adica o faceam fara prezervativ ).
Multumesc tare de atentie.
O sa vad cum evolueaza problema. ( pe moment sunt majoritar sigur ca e doar o rana. )

Mult bine si SANATATE !

sal.ce mishca ? _
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Problema.Help!!!

scris pe 8 ian 2005 01:27 de Vampyrela

Nu a fost prima data.A fost a peste MULTA oara.Din mai(2003) am inceput si pana acum.Si in general am fost cu cap si NU am lasat niciodata in ea ( adica o faceam fara prezervativ ).
O sa vad cum evolueaza problema. ( pe moment sunt majoritar sigur ca e doar o rana. )

Mult bine si SANATATE !

MAi joaca-te tu mult fara sa folosesti prezervativul.....ca mai dai si de alte belele de care nu cred ca ai avea nevoie (sarcina).FOLOSESTE PREZERVATIVUL.
Sfatul meu e sa-ti faci timp si curaj ....fara sa mai stai pe ganduri....si du-te la doctor.....cu ea de mana....si faceti-va un control.E bine sa va faceti odata la 6 luni amnadoi.SUCCES.

Vampy
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 8 ian 2005 03:41 de valentine

Mult bine si SANATATE !

Daca stii ca e curata si a fost a nu stiu cata oare...e o simpla iritatie sau ceva de genul asta...desi daca era iritatie trebuia sa fie rosie basica....
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Problema.Help!!!

scris pe 8 ian 2005 03:42 de valentine

MAi joaca-te tu mult fara sa folosesti prezervativul.....ca mai dai si de alte belele de care nu cred ca ai avea nevoie (sarcina).FOLOSESTE PREZERVATIVUL.
Sfatul meu e sa-ti faci timp si curaj ....fara sa mai stai pe ganduri....si du-te la doctor.....cu ea de mana....si faceti-va un control.E bine sa va faceti odata la 6 luni amnadoi.SUCCES.

uite raspunsul cel mai bun...daca te duci la medic nai nimik de pierdut si nici medicului nu o sa ii pari un ciudat daca la asta te gandesti...vin altii cu prb mult mai ciudata la medic....
sus

BauBau

Newbie
9 mesaje

scris pe 8 ian 2005 07:59 de BauBau

MULTUMESC FOARTE TARE.

Eu unu sunt de parere ca e doar ceva trecator si ceva de care nu trebuie sa te sperii. Din cauza ca nu prea era uda(umeda) te-ai iritat sau in fine ti-a iesit o basica. Ceva de genu asta am patit si eu cu mult timp in urma.
sus

BauBau

Newbie
9 mesaje

scris pe 8 ian 2005 08:12 de BauBau

Mai vreau sa adaug inca ceva. Dupa cum ziceam fix asa am patit si eu de cateva ori si prima data dadusem si eu cu spirt. De aceea cand am citit prima data mesajul tau m-a bufnit rasul.
Parere: nu mai da cu nimic pe penisul tau pt ca iti agravezi situatia. Lasal asa cum e el. La mine in aprox. 3-4 zile mi-a trecut complet fara sal dau cu nimic. Daca nu iti trece... dupa cum zic si ceilalti... ar trebui sa te duci la un medic. Nu ai nimic de pierdut daca te duci. Mai bine stai cu rusinea decat cu o eventuala boala.
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 8 ian 2005 09:37 de trinchi

Mult bine si SANATATE !

Auzi daca esti asa de sigur ca era curata atuci de ce ti-ai mai facut prblema ca e o ciuperca sau ceva cat daca zici ca la un moment sa uscat rau de tot si tu ai patit ce ai patit nu vreau sa ma gadesc ce a patit ea saraca ca vaginul ei e mult mai sensibil decat penisul tau! Asa ca de bine de rau ia-o de mana si merge-ti la un medic ca nu e chear asa rau sau rusinos! Bafta, curaj si sanatate!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

Drumz

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Problema.Help!!!

scris pe 11 ian 2005 14:19 de Drumz

Oke.

Situatia e buna. Mi-am cumparat BANEOCIN praf si acum problema incepe sa dispara. Nu am mai avut alte simptome dupa cum am citit pe net de inceput de boli and stuff.

Tratamentul care l-am facut: M-am spalat de 8 ori pe zii si apoi am udat locul cu spirt 1 data la spalare ( optional daca stati la etaje superioare ) si am aplicat praful. Faza cu penisul e mai dificila pt ca pielea aia de pune la loc pe varf si nu prea permite mult aer sa ajute problema.

Bau Bau mersi de incurajare

si mersi si eXpert de incurajare si tuturor.

Zici ca-s la Oscar Awards.

Oke. Azi, situatia este inca un pic rosie si restul problemei de 80 % a trecut si culoarea e din nou frumoasa.

Pielea normal la besica e rosie cand besica e nesparta.

Mie mi s-a spart in pantaloni si e aceea pielea era alba.

Multumesc de sfat !!! cius.

sal.ce mishca ? _
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Problema.Help!!!

scris pe 11 ian 2005 18:43 de Vampyrela

Oke.

Situatia e buna. Mi-am cumparat BANEOCIN praf si acum problema incepe sa dispara. Nu am mai avut alte simptome dupa cum am citit pe net de inceput de boli and stuff.

Tratamentul care l-am facut: M-am spalat de 8 ori pe zii si apoi am udat locul cu spirt 1 data la spalare ( optional daca stati la etaje superioare ) si am aplicat praful. Faza cu penisul e mai dificila pt ca pielea aia de pune la loc pe varf si nu prea permite mult aer sa ajute problema.

Bau Bau mersi de incurajare

si mersi si eXpert de incurajare si tuturor.

Zici ca-s la Oscar Awards.

Oke. Azi, situatia este inca un pic rosie si restul problemei de 80 % a trecut si culoarea e din nou frumoasa.

Pielea normal la besica e rosie cand besica e nesparta.

Mie mi s-a spart in pantaloni si e aceea pielea era alba.

Multumesc de sfat !!! cius.

ne bucuram ca s-a rezolvatsi ai mai mare grija de acum innainte.FOLOSESTE PREZERVATIVUL!

Vampy
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema.Help!!!

scris pe 12 ian 2005 09:40 de ExoticDream

ne bucuram ca s-a rezolvatsi ai mai mare grija de acum innainte.FOLOSESTE PREZERVATIVUL!

Daca face dragoste doar cu prietena lui si au o relatie stabila, prezervativul nu este obligatoriu, sunt liberi sa aleaga orice metoda contraceptiva doresc!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema.Help!!!

scris pe 12 ian 2005 16:13 de Vampyrela

Daca face dragoste doar cu prietena lui si au o relatie stabila, prezervativul nu este obligatoriu, sunt liberi sa aleaga orice metoda contraceptiva doresc!

Sunt total deacord cu tine........dar mai intai sa faca,amandoi,un control general innainte de a renunta la prezervativ...nu crezi?

Vampy
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema.Help!!!

scris pe 12 ian 2005 16:38 de ExoticDream

Sunt total deacord cu tine........dar mai intai sa faca,amandoi,un control general innainte de a renunta la prezervativ...nu crezi?

Din cate am inteles eu, cei doi fac dragoste de aproape doi ani (fara prezervativ) si totul a fost perfect, in principiu totul pare OK. Un consult periodic nu strica, dar cand e vorba de aparatul genital ai auzit tu de multi care sa alerge la nenea doctoru' inainte ca nevoia sa-i impinga de la spate? Chiar si atunci multi se rusineaza!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema.Help!

scris pe 12 ian 2005 16:46 de Vampyrela

cand e vorba de aparatul genital ai auzit tu de multi care sa alerge la nenea doctoru' inainte ca nevoia sa-i impinga de la spate? Chiar si atunci multi se rusineaza!!!

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema.Help!

scris pe 12 ian 2005 16:55 de Vampyrela

Din cate am inteles eu, cei doi fac dragoste de aproape doi ani (fara prezervativ) si totul a fost perfect, in principiu totul pare OK. Un consult periodic nu strica, dar cand e vorba de aparatul genital ai auzit tu de multi care sa alerge la nenea doctoru' inainte ca nevoia sa-i impinga de la spate? Chiar si atunci multi se rusineaza!!!

Dar cu rusinea mor de foame(cum se zice)....si pana nu se loveste rau de vreo problema...nu o sa se duca...si mie mi-a fost rusine la inceput...mi-am cautat doctor(femeie)...asa ca se poate rezolva treaba cu rusinea...prima oara e mai greu.

Vampy
sus

Anonimm

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema.H

scris pe 3 nov 2009 18:47 de Anonimm

ce ratati =))
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proble

scris pe 3 nov 2009 18:57 de McLove

ce ratati =))

Bine ca te-a facut mamica ta atat de destept... Amin!

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online