Sunt dezamagita de sexul cu partenerul meu!
Pagina 1 din 1
Selena
Guest
|
Sunt dezamagita de sexul cu partenerul meu!
scris pe 8 ian 2005 02:05 de Selena
Sunt cu prietenul meu de vreo 4 ani.Relatia merge destul de bine cu exceptia unui capitol:sexul,unde au fost mereu probleme.Prima data dureaza f putin(cateva minute),iar eu ma simt intotdeauna foarte dezamagita,chiar daca reusesc s-o ascund de multe ori.A doua oara tine mai mult(pana la 1/2h),dar de cele mai multe ori nu mai apucam s-o facem si a 2-a oara.
Dupa atata vremede cand ma tot lasa balta tocmai cand incepe sa-mi placa,cred ca ma schimb si eu.Un act sexual e acum pt mine mai mult o chestie de vointa decat de orice altceva,nu-mi prea place ,mi-e si foarte greu sa ma excit si am inceput sa-l evit.Nu stiu ce mai pot face sau daca mai vreau sa fac ceva.Stiu doar ca m-am saturat si nu mai vreau sa am relatii sexuale(cel putin nu cu el).Nu stiu ce se-ntampla cu mine,dar nu-mi place si nu m-am gandit niciodata ca voi asocia sexul cu cea mai mare dezamagire pe care as putea-o avea.
|
sus |
|
valentine
Expert member 6465 mesaje
|
Re: Ajutor!(daca se mai poate )
Sunt cu prietenul meu de vreo 4 ani.Relatia merge destul de bine cu exceptia unui capitol:sexul,unde au fost mereu probleme.Prima data dureaza f putin(cateva minute),iar eu ma simt intotdeauna foarte dezamagita,chiar daca reusesc s-o ascund de multe ori.A doua oara tine mai mult(pana la 1/2h),dar de cele mai multe ori nu mai apucam s-o facem si a 2-a oara.
Dupa atata vremede cand ma tot lasa balta tocmai cand incepe sa-mi placa,cred ca ma schimb si eu.Un act sexual e acum pt mine mai mult o chestie de vointa decat de orice altceva,nu-mi prea place ,mi-e si foarte greu sa ma excit si am inceput sa-l evit.Nu stiu ce mai pot face sau daca mai vreau sa fac ceva.Stiu doar ca m-am saturat si nu mai vreau sa am relatii sexuale(cel putin nu cu el).Nu stiu ce se-ntampla cu mine,dar nu-mi place si nu m-am gandit niciodata ca voi asocia sexul cu cea mai mare dezamagire pe care as putea-o avea.
Pai daca neai da mai multe detalii despre relatia ta ai putea primi si un sfat mai bun...de ex: el este primul baiat din viata ta sexuala?...cati ani aveti?....
|
sus |
|
Vampyrela
Expert member 568 mesaje
|
Avand in vedere ca sunteti de atata timp impreuna......a intervenit rutina......ce-i de facut? schimbati fratilor ceva anume......conversati.....incercati si alt ceva.....eu stiu .....mai iesit din comun.Ca altfel o sa auca o despartire in curand.
Am fost in aceeasi situatie ca tine si in final......dupa multe explicatii de ce nu face asa......cum imi place.....si cum imi place......nu s-a putut rezolva...si a pirdut mult.....m-a priedut pe mine.Iar acum cand si-a dart si el seama in sfarsit...vrea sa se intoarca din nou la mine.
Asa ca instruieste-l bine.....ce-ti place....cum iti place....daca nu vrei sa-l pierzi.....si mai iesiti si voi.....facti lucruri iesite din comun....vedeti voi.BAFTA.
Vampy
|
sus |
|
trinchi
Veteran member 448 mesaje
|
scris pe 8 ian 2005 08:30 de trinchi
Aici sa stii ca ai o mare problema si daca deja ai inceput sa eviti sex-ul o sa il eviti si pe el in curand si toata relatia o sa se duca de rapa(daca nu sa dus deja) asa ca vb cu el si explica-i ca nu se poate sa se simta numai el bine sau daca nici asta nu merge pur si simplu iti gasesti un amant si gata suntetzi fericiti amandoi si mai ales tu!
Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
|
sus |
|
selena
Guest
|
Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate )
scris pe 8 ian 2005 10:15 de selena
Pai daca neai da mai multe detalii despre relatia ta ai putea primi si un sfat mai bun...de ex: el este primul baiat din viata ta sexuala?...cati ani aveti?....
eu am 21 si el 23.el este primul pt mine si eu am fost prima pt el.problema a aparut inca de la inceput.n-a fost niciodata mai bine decat acum(si nici acum nu e bine).incercam des lucruri noi(locuri,pozitii,decor),dar tot nu merge si nu se rezolvat nimic.nici el nu se simte bine,ii pare si isi cere scuze,dar la ce-mi folosesc scuzele cand eu pt a n-spea oara ma simt groaznic dupa.incerc sa-l consolez si sa nu arat ca sunt suparata,dar am inceput sa a cam satur.pe mine cine ma consoleaza?nu vreau scuze.vreau sa fie bine.
|
sus |
|
trinchi
|
Re: Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate )
scris pe 8 ian 2005 11:20 de trinchi
eu am 21 si el 23.el este primul pt mine si eu am fost prima pt el.problema a aparut inca de la inceput.n-a fost niciodata mai bine decat acum(si nici acum nu e bine).incercam des lucruri noi(locuri,pozitii,decor),dar tot nu merge si nu se rezolvat nimic.nici el nu se simte bine,ii pare si isi cere scuze,dar la ce-mi folosesc scuzele cand eu pt a n-spea oara ma simt groaznic dupa.incerc sa-l consolez si sa nu arat ca sunt suparata,dar am inceput sa a cam satur.pe mine cine ma consoleaza?nu vreau scuze.vreau sa fie bine.
Eu zic sa iti gasesti pe altcineva care sa te consoleze! Stiu ca e dureros dar asta e daca el nu vrea sa faca nimik! !
|
sus |
|
Vampyrela
Expert member 568 mesaje
|
Pai exact asta tre sa si faci...vb cu el.nu mai tine in tine numai ca sa-l faci pe el sa se simta bine.nu-i mai ascunde faptul ca te deranjeaza ceva.........spune-i ca o sa fie din ce in ce mai rau.Si daca nu vrea sa discute..inseamna ca nu tine la tine sau se gandeste numai la el.....ai grija....SPUNE-I.
Vampy
|
sus |
|
trinchi
|
scris pe 9 ian 2005 21:48 de trinchi
Pai exact asta tre sa si faci...vb cu el.nu mai tine in tine numai ca sa-l faci pe el sa se simta bine.nu-i mai ascunde faptul ca te deranjeaza ceva.........spune-i ca o sa fie din ce in ce mai rau.Si daca nu vrea sa discute..inseamna ca nu tine la tine sau se gandeste numai la el.....ai grija....SPUNE-I.
Aici ai dreptate cam asta e de facut in mare! dar dca nu merge atunci vezi cum faci si scapa de el nu ai nevoie de un sot egoist crede-ma!
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Fie ca ne place (mult, putin), fie ca nu, sexul face parte din viata de cuplu si ar trebui sa reprezinte clipele de maxima intimitate intre parteneri....Mi se pare extrem de ciudat sa fiti impreuna de 4 ani si totusi sa nu aveti o viata sexuala cel putin normala! Solutii? Comunicarea! Spune-i deschis ceea ce te framanta (trebuia sa o faci de la inceput!) si daca nu isi schimba atitudinea (in sensul prelungirii preludiului pana cand reusesti sa te exciti si tu, al unui act sexual facut cu tandrete, cu grija ca si tu sa simti acea placere pe care o simte el, al existentei postludiului) renunta la acest om care este prea egoist pt a intelege ca un cuplu este format din doua persoane care au, fiecare in parte, sentimente, ganduri, dorinte! Daca vei continua sa practici acest pseudosex, risti sa devii frigida si ar fi pacat pt ca vina nu iti apartine decat in masura in care el nu cunoaste problema cu care te confrunti.
Nu amana! Discuta cu el!!!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
ianulover
Guest
|
scris pe 10 ian 2005 23:25 de ianulover
daca ati fi fost casatoriti si ati avea mai mult decat 21, respectiv 23 de ani, te-as sfatui si eu sa incercati sa comunicati, sa rezolvati treaba etc.
dar avand in vedere ca nu a mers de la inceput sexul, ca sunteti f tineri si aveti multe lucruri de descoperit si de invatat pe lumea asta, eu zic sa treci mai departe si sa incerci si cu altcineva. viata asta e lunga si 21 de ani este o varsta la care trebuie sa te bucuri de sex. si el de asemenea.
|
sus |
|
trinchi
|
scris pe 11 ian 2005 08:53 de trinchi
daca ati fi fost casatoriti si ati avea mai mult decat 21, respectiv 23 de ani, te-as sfatui si eu sa incercati sa comunicati, sa rezolvati treaba etc.
dar avand in vedere ca nu a mers de la inceput sexul, ca sunteti f tineri si aveti multe lucruri de descoperit si de invatat pe lumea asta, eu zic sa treci mai departe si sa incerci si cu altcineva. viata asta e lunga si 21 de ani este o varsta la care trebuie sa te bucuri de sex. si el de asemenea.
Nu e chear asa sa stii ca o discutie e intotdeauna bine venita, dar daca nu merge treci mai departe!
|
sus |
|
ExoticDream
|
Stai sa inteleg: adica daca nu sunt casatoriti nu merita sa incerce sa comunice??? Dupa parerea ta, viata la 21 de ani este obligatoriu ("trebuie sa" ) o insiruire de partide de sex cu 1, 2, ....n parteneri??? Hai sa nu generalizam, nu toata lumea (la 21 de ani) gandeste la fel, unii mai au in vedere chestii perimate gen sentimente....iubire....
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
trinchi
|
scris pe 11 ian 2005 12:39 de trinchi
Stai sa inteleg: adica daca nu sunt casatoriti nu merita sa incerce sa comunice??? Dupa parerea ta, viata la 21 de ani este obligatoriu ("trebuie sa" ) o insiruire de partide de sex cu 1, 2, ....n parteneri??? Hai sa nu generalizam, nu toata lumea (la 21 de ani) gandeste la fel, unii mai au in vedere chestii perimate gen sentimente....iubire....
Auzi daca te uitai la un post al meu anterior vedeai ca si eu am zis ca e bine sa vorbeasca dar daca nu merge si tot nu se intampla nimik sa treaca mai departe! Asta ca sa nu mai zic vorba aia "toate problemele se rezolva in pat" dar cand si sex-ul e o problema ce mai faci?
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate )
Auzi daca te uitai la un post al meu anterior vedeai ca si eu am zis ca e bine sa vorbeasca dar daca nu merge si tot nu se intampla nimik sa treaca mai departe! Asta ca sa nu mai zic vorba aia "toate problemele se rezolva in pat" dar cand si sex-ul e o problema ce mai faci?
Nu pe tine te-am contrazis! Afirmatia "toate problemele se rezolva in pat" nu prea tine....stiu ca se practica mai ales in randul populatiei cu o cultura sub medie, dar nu cred ca sexul dizolva neintelegerile, le amana doar. Tot comunicarea directa (nu cea "la pat" insa) poate conduce la solutii, a face dragoste/sex poate fi premiul, cadoul dulce pe care partenerii si-l ofera dupa gasirea solutiei!
Daca sexul nu merge, daca nu exista solutii nici dupa ce lucrurile sunt discutate deschis, cu toate cartile pe masa, atunci....ramane despartirea... Nu stiu de ce, in mintea unora (multora), a te desparti de cineva implica automat trecerea la altcineva, oare oamenii astia chiar nu au nevoie de un pic de timp pt a-si clarifica propriile ganduri, sentimente, idei, sunt ei atat de grozavi incat inchid azi un capitol pt a incepe maine altul? Graba asta nebuna dupa relatii ma uluieste.....!
|
sus |
|
trinchi
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate )
scris pe 11 ian 2005 13:02 de trinchi
Nu pe tine te-am contrazis! Afirmatia "toate problemele se rezolva in pat" nu prea tine....stiu ca se practica mai ales in randul populatiei cu o cultura sub medie, dar nu cred ca sexul dizolva neintelegerile, le amana doar. Tot comunicarea directa (nu cea "la pat" insa) poate conduce la solutii, a face dragoste/sex poate fi premiul, cadoul dulce pe care partenerii si-l ofera dupa gasirea solutiei!
Daca sexul nu merge, daca nu exista solutii nici dupa ce lucrurile sunt discutate deschis, cu toate cartile pe masa, atunci....ramane despartirea... Nu stiu de ce, in mintea unora (multora), a te desparti de cineva implica automat trecerea la altcineva, oare oamenii astia chiar nu au nevoie de un pic de timp pt a-si clarifica propriile ganduri, sentimente, idei, sunt ei atat de grozavi incat inchid azi un capitol pt a incepe maine altul? Graba asta nebuna dupa relatii ma uluieste.....!
Ai drepate! Sper ca esi multumit/a!
|
sus |
|
ianulover
Guest
|
scris pe 11 ian 2005 23:15 de ianulover
dar ea deja a spus ca sunt de patru ani impreuna si inca de la inceput e asa, ca au incercat idei, pozitii noi si tot nu a mers. ca el e foarte constient de situatie si isi cere scuze etc. iar situatia asta este intr-o relatie care a inceput cand ea avea 17 ani. eu am trecut de mult timp de 21 de ani, si momentan pt mine sentimentele inseamna mai mult decat sexul intr-o relatie, asa ca n-am vrut sa insinuez cum ca sexul ar fi totul la varsta de 21 si nu ar trebui sa se tina seama de sentimente.
insa in situatia de fata chiar nu inteleg ce ar mai putea discuta. decat sa accepte ca sexul nu e o prioritate in relatia lor. iar daca ar accepta asta, in conditiile in care hormonii sunt in floare la varsta asta, atunci o sa apara probleme si mai grave, cand te trezesti ca ai si copii, responsabilitati adevarate. viata asta e luuuuunga........
|
sus |
|
ccocolino
Newbie 3 mesaje
|
io cred ca ai 2 variante: 1-sa te mai duci si la altii care te satisfac, 2-viata merge inainte si nu uita ca baieti mai sunt Sunt cu prietenul meu de vreo 4 ani.Relatia merge destul de bine cu exceptia unui capitol:sexul,unde au fost mereu probleme.Prima data dureaza f putin(cateva minute),iar eu ma simt intotdeauna foarte dezamagita,chiar daca reusesc s-o ascund de multe ori.A doua oara tine mai mult(pana la 1/2h),dar de cele mai multe ori nu mai apucam s-o facem si a 2-a oara.
iLOVEsex
|
sus |
|
nemesis
Expert member 2038 mesaje
|
scris pe 12 ian 2005 02:10 de nemesis
Daca inteleg bine, problema ta este ca prima oara actul sexual este de scurta durata? De ce nu o exista o "a doua oara"?
Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...
Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
|
sus |
|
ExoticDream
|
io cred ca ai 2 variante: 1-sa te mai duci si la altii care te satisfac, 2-viata merge inainte si nu uita ca baieti mai sunt
"Io" cred ca n-ai decat o varianta: 1=2!
Halal sfat....tipic!
|
sus |
|
Cynthia
Guest
|
scris pe 13 ian 2005 19:58 de Cynthia
Pai poate el are o problema cu ejacularea precoce asa ca ar trebui sa consult un medic...sau sa mergeti amandoi la un cabinet de planning...si daca tot nu se rezolva si simti ca sexul are o mare importanta in cat de confortabil te simti tu in aceasta relati..atunci,poate ca nu mai merita sa mergi mai departe...dar totusi nu renunta chiar asa de usor la 4 ani..
|
sus |
|
valy2jan
Veteran member 298 mesaje
|
n-a fost niciodata mai bine decat acum(si nici acum nu e bine).incercam des lucruri noi(locuri,pozitii,decor),dar tot nu merge si nu se rezolvat nimic.nici el nu se simte bine,ii pare si isi cere scuze,dar la ce-mi folosesc scuzele cand eu pt a n-spea oara ma simt groaznic dupa.incerc sa-l consolez si sa nu arat ca sunt suparata,dar am inceput sa a cam satur.pe mine cine ma consoleaza?nu vreau scuze.vreau sa fie bine.
S-ar putea sa fac valuri, dar am sa-mi spun parerea: ai o mare vina. De la inceput trebuia sa-i spui ca nu te simti satisfacuta si ca trebuie sa contribuie sl mai mult la asta, indicandu-i ce sa faca. Cred ca preludiul este o cauza.
Inteleg un barbat incepator in ale sexului ca nu poate sa prelungeasca actul sexual, dar pe unul care are o oarecare experienta, nu. Ii pare rau, dar pentru ce? Pentru ca e egoist? Ce a facut ca si tu sa te simti bine. Poate sa renunte de multe ori la placerile lui (oricum, un barbat daca ejaculeaza, indiferent cand, se simte bine) pentru ca si tu sa te simti bine. Un al doilea act sexual la putin timp dupa primul, care este cel mai placut pentru multe femei, este la indemana oricarui barbat de varsta lui. Daca ar tine la tine, chiar daca nu-i face mare placere, ar face acest lucru. Ai auzit cate cupluri se desfac datorita nepotrivirii de caracter?
fara sex nu am exista
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|