Sa zic asa... NU INTRA!

Pagina 1 din 1
1

BauBau

Newbie
9 mesaje

Sa zic asa... NU INTRA!

scris pe 8 ian 2005 08:24 de BauBau

Sa zic mai pe scurt.. am o relatie cu prietena mea de multa multa vreme.. si m-am chinuit nespus de mult sa o conving sa faca dragoste cu mine. In fine. Acum ea vrea.. dar a aparut alta problema. Nu intra penisul meu in gaurica. Da. Ea e virgina. Am incercat toate variantele.. pozitii peste pozitii.. alea alea.. lubrifiant.. etc. De umezit e umeda destul, scot apa cu galeata de pe ea.. excitata e destul de tare.. dar tot nu intra. O singura data era cat pe ce.. dar m-am oprit pt ca o durea super rau. Toti din cartier imi zic ca am capu penisului prea mare (unii zic ca e anormal) si ca am sa o omor . Acum nu mai stiu ce sa fac. Problema se agraveaza. Cateodata cand e ea OK (excitata destul) degeaba.. ca eu sunt descurajat si nici macar penisul nu mi se mai intareste calumea pt a o putea penetra. Ziceti si voi ceva. Cer seriozitate.
sus

BauBau

Newbie
9 mesaje

Scuze.

scris pe 8 ian 2005 08:34 de BauBau

Nu stiu daca acest subiect a mai fost vorbit si de aceea imi cer scuze administratorilor dar mie nu-mi merge partea cu 'Cauta'. Imi da un fel de eroare (Warning: fopen(admin/forums_search_sess.php): failed to open stream) si se blocheaza site-ul acolo. Multumesc.
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Sa zic asa... NU INTRA!

scris pe 8 ian 2005 09:41 de trinchi

Sa zic mai pe scurt.. am o relatie cu prietena mea de multa multa vreme.. si m-am chinuit nespus de mult sa o conving sa faca dragoste cu mine. In fine. Acum ea vrea.. dar a aparut alta problema. Nu intra penisul meu in gaurica. Da. Ea e virgina. Am incercat toate variantele.. pozitii peste pozitii.. alea alea.. lubrifiant.. etc. De umezit e umeda destul, scot apa cu galeata de pe ea.. excitata e destul de tare.. dar tot nu intra. O singura data era cat pe ce.. dar m-am oprit pt ca o durea super rau. Toti din cartier imi zic ca am capu penisului prea mare (unii zic ca e anormal) si ca am sa o omor . Acum nu mai stiu ce sa fac. Problema se agraveaza. Cateodata cand e ea OK (excitata destul) degeaba.. ca eu sunt descurajat si nici macar penisul nu mi se mai intareste calumea pt a o putea penetra. Ziceti si voi ceva. Cer seriozitate.

Sincer singurul lucru pe care pot sa il spun e ca nu cred ca ai capul penisului anormal de mare asa ca nu te mai lauda! :P
Oricum eu cred ca daca o sa incerci in continuare ai sa iti rezolvi problema! In general experienta e ceea ce conteaza in momentele astea si sincer la virgine nu ma pricep atat de mult incat sa iti dau vre-un sfat bun!(din pacate nu am avut si eu bucuria asta)
bafta

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 8 ian 2005 14:34 de FireSoul

Unele fete au himenul normal(se rupe la primul contact sexual), altele au himenul elastic(nu se rupe, dar nici nu impiedica penetrarea). Exista shi fete care au himenul "rezistent" - nu se rupe usor shi nu permite penetrarea. In acest caz e nevoie ca dezvirginarea sa se faca chirurgical. Anestezie locala => nu doare, dureaza 5 min.
Consultati un ginecolog shi veti vedea care e problema.

Save water! drink beer!!!
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 9 ian 2005 03:30 de Vampyrela

Nu te descuraja.....gasiti voi o solutie...daca va iubiti.Si intradevar daca vrea si ea acest lucru.....incercati chirurgical cum zicea si Fire Soul.Bafta.

Vampy
sus

BauBau

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA!

scris pe 10 ian 2005 05:16 de BauBau

Multumesc pentru raspunsuri.
trinchi: cred ca da... experienta aici e valoroasa..
FireSoul: pai.. nici macar nu am ajuns la himen... nu intra deloc, sau cel putin daca e sa fie o tentativa ceva incepe sa zica ca o doare (ea sigur vrea.. ca tot imi zice, e satula si ea). Nu-mi vine sa cred ca zic asta dar.. hai ca o zic: am introdus pana la doua degete.. no problem, intra mai bine decat usurel.
Vampyrela: sa nu ma descurajez... hmm.. ma intreb oare daca nu e prea tarziu pt asta: sunt deja descurajat.
Cred ca intrebarea din mintea mea este: cum e bine ca sa fie mai usor pt ea (ca pt mine nu ma intereseaza. stau si in unghii daca e nevoie)ca sa nu o doara.
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA!

scris pe 10 ian 2005 07:59 de Vampyrela

Vampyrela: sa nu ma descurajez... hmm.. ma intreb oare daca nu e prea tarziu pt asta: sunt deja descurajat.
Cred ca intrebarea din mintea mea este: cum e bine ca sa fie mai usor pt ea (ca pt mine nu ma intereseaza. stau si in unghii daca e nevoie)ca sa nu o doara.

Mai..odata si odata tot o sa se intample.......la mine a durat vreo 3 luni si ceva....cel mai important lucru este...sa vreti amandoi asta si sa o faceti cu orice cost.EA este foarte stresata de durerea asta si nu e relaxata.sta incordata si astfel nu o sa reusiti voi nici la anu'.....Ar trebui sa vb cu ea serios si incearca sa-i spui mereu "relaxeaza-te" tine-o de vb in timpul preludiului..si cand vezi ca e mai relaxata......intra hotarat si rapid in ea....si o sa vezi ca nici nu o sa-si dea seama de ce s-a intamplat ( de precizat..folositi un prezervativ si lubrifiant pe baza de apa).bafta

Vampy
sus

uniq

Guest

scris pe 11 ian 2005 07:56 de uniq

Unele fete au himenul normal(se rupe la primul contact sexual), altele au himenul elastic(nu se rupe, dar nici nu impiedica penetrarea). Exista shi fete care au himenul "rezistent" - nu se rupe usor shi nu permite penetrarea. In acest caz e nevoie ca dezvirginarea sa se faca chirurgical. Anestezie locala => nu doare, dureaza 5 min.
Consultati un ginecolog shi veti vedea care e problema.

Hehehe si eu am o prietena din aia!!! de 30 de zile tot ma chinbui sa o dezvirginez si deja am ajuns la jumate ... am facut o pauza de 5 zile, intradevar ca mi-a aparut o zgarietura pe penis...dar totul ii ok
sus

uniq

Guest

scris pe 11 ian 2005 08:04 de uniq

Multumesc pentru raspunsuri.
trinchi: cred ca da... experienta aici e valoroasa..
FireSoul: pai.. nici macar nu am ajuns la himen... nu intra deloc, sau cel putin daca e sa fie o tentativa ceva incepe sa zica ca o doare (ea sigur vrea.. ca tot imi zice, e satula si ea). Nu-mi vine sa cred ca zic asta dar.. hai ca o zic: am introdus pana la doua degete.. no problem, intra mai bine decat usurel.

fii atent nane! pune-o sa ia 2 calmanete mai intai! apoi tu bea un pahar de vin (nu mai mult de unul cate imbeti si nu stii ce faci) da la laba pana la jumate sa fie tare rau de tot... si Use the Force Luke!!! use the Force!!!
ok ?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 11 ian 2005 09:06 de valentine

din pacate nu am avut si eu bucuria asta)
bafta

Chiar ti se pare o bucurie sa dezvirginezi o fata??? Mai ales daca o si lasi??? Mie sincer mi sar face scarba de mine sa stiu ca dezvirginez pe o fata si nu e ceva super serios in relatia noastra..

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA!

scris pe 11 ian 2005 09:08 de valentine

fii atent nane! pune-o sa ia 2 calmanete mai intai! apoi tu bea un pahar de vin (nu mai mult de unul cate imbeti si nu stii ce faci) da la laba pana la jumate sa fie tare rau de tot... si Use the Force Luke!!! use the Force!!!
ok ?

Mdea...ce idee inteligenta...pacat ca doar un BOU ar aplicao....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 ian 2005 13:16 de ExoticDream

Chiar ti se pare o bucurie sa dezvirginezi o fata??? Mai ales daca o si lasi??? Mie sincer mi sar face scarba de mine sa stiu ca dezvirginez pe o fata si nu e ceva super serios in relatia noastra..

Uite un post serios scris de valentine!!! Bravos!

Nu stiu daca poate fi "o bucurie", dar daca la mijloc este vorba de iubire momentul poate fi destul de sweet....cu toate inerentele impedimente datorate lipsei de experienta. Baiatul, virgin sau nu, trebuie sa fie destul de stapan pe situatie....sa nu se lase dus de valul propriei excitatii, uitand tandretea.....de care fata are extrem de multa nevoie prima data...

Intrebare retorica: oare cati baieti s-ar gandi la o relatie serioasa cu fata pe care tocmai o dezvirgineaza, cati si-ar pierde timpul imaginandu-si ce este in sufletul ei???

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 11 ian 2005 19:42 de Vampyrela

Uite un post serios scris de valentine!!! Bravos!

Nu stiu daca poate fi "o bucurie", dar daca la mijloc este vorba de iubire momentul poate fi destul de sweet....cu toate inerentele impedimente datorate lipsei de experienta. Baiatul, virgin sau nu, trebuie sa fie destul de stapan pe situatie....sa nu se lase dus de valul propriei excitatii, uitand tandretea.....de care fata are extrem de multa nevoie prima data...

Intrebare retorica: oare cati baieti s-ar gandi la o relatie serioasa cu fata pe care tocmai o dezvirgineaza, cati si-ar pierde timpul imaginandu-si ce este in sufletul ei???

Iti zic eu...mult prea putini

Vampy
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 11 ian 2005 22:00 de Taqua

FireSoul: pai.. nici macar nu am ajuns la himen... nu intra deloc, sau cel putin daca e sa fie o tentativa ceva incepe sa zica ca o doare

Pardon? Esti sigur ca ai incercat orificiul corespunzator?

Cum adica nu ai ajuns la himen???

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

BauBau

Newbie
9 mesaje

scris pe 12 ian 2005 01:43 de BauBau

Pardon? Esti sigur ca ai incercat orificiul corespunzator?

Cum adica nu ai ajuns la himen???

vroiam sa spun ca nu intra nici un milimetru de parca nu ar fi gaura acolo .. cel putin nu intra... acuma am mai progresat olecutica.
sus

BauBau

Newbie
9 mesaje

scris pe 12 ian 2005 01:50 de BauBau

Relatia pe care o am cu ea e de ceva timp aprox 2 ani si in momentul de fatza tin ca un nebun la ea. In nici un caz nu am de gand sa o fac sa sufere sau sa o parasesc dupa aia. Este doar dorinta de a face dragoste cu ea. Ceva de genu ca inebunesc daca nu fac dragoste cu ea din cauza ca o iubesc. De aceea m-am inscris pe acest forum.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA!

scris pe 12 ian 2005 09:54 de ExoticDream

Relatia pe care o am cu ea e de ceva timp aprox 2 ani si in momentul de fatza tin ca un nebun la ea. In nici un caz nu am de gand sa o fac sa sufere sau sa o parasesc dupa aia. Este doar dorinta de a face dragoste cu ea. Ceva de genu ca inebunesc daca nu fac dragoste cu ea din cauza ca o iubesc. De aceea m-am inscris pe acest forum.

In cazul acesta,....continua! Cu tandrete, grija la reactiile ei, rabdare...., eventual pauze de cateva zile si......DRAGOSTE!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 12 ian 2005 21:22 de nemesis

vroiam sa spun ca nu intra nici un milimetru de parca nu ar fi gaura acolo .. cel putin nu intra... acuma am mai progresat olecutica.

In patru zile, ai "mai progresat olecutica"? Cat poate sa fie acel "olecutica."??? Presupunand ca dezvirginarea nu s-a produs inca, probabil vreo 2 cm... Asta inseamna 0.5 cm/zi. (Cam cu atat se deplaseaza si placile tectonice... ) Presupunem ca ai un penis de 18 cm - sunt generos, asa-i?
Abracadabra, aplicam matematica elementara... si:

Ne vedem pe 17 Februarie!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA!

scris pe 12 ian 2005 22:22 de Taqua

In patru zile, ai "mai progresat olecutica"? Cat poate sa fie acel "olecutica."??? Presupunand ca dezvirginarea nu s-a produs inca, probabil vreo 2 cm... Asta inseamna 0.5 cm/zi. (Cam cu atat se deplaseaza si placile tectonice... ) Presupunem ca ai un penis de 18 cm - sunt generos, asa-i?

Pot sa rad?
Exista lucruri mult mai interesante la care te-ai putea gandi pe timpul intregii zile, cred eu...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA

scris pe 12 ian 2005 22:36 de nemesis

Pot sa rad?
Exista lucruri mult mai interesante la care te-ai putea gandi pe timpul intregii zile, cred eu...

Am fost cam deprimat in ultimele zile... Am si eu chef de gluma!
sus

BauBau

Newbie
9 mesaje

Sa zic asa... NU INTRA!

scris pe 13 ian 2005 01:19 de BauBau

eh.. dupa tine... cand am zis ca am mai progresat e ceva de genu ca in fiecare zi hai fetito sa tio pun. nu cred ca ar fi corect ca deacuma numai chestia asta sa existe in relatie: obsesia de a io baga. Poate va incepe sa creada ca numai si numai asta vreau. Faza e ca am zis ca am mai progresat adika de cand am postat prima data pana acuma am mai incercat O SINGURA DATA si a iesit cel mai bine de data asta in comparatie cu pana acum. In momentul de fatza cam stiu cum sa procedez si cred ca e mai bine cu incetul. Daca ma grabesc (again) nu ajung nicaieri si trece timpul de aiurea. Mai bine calm, ca se termina totul cu bine si mai repede decat cu graba.
sus

nemesis

Guest

scris pe 13 ian 2005 02:03 de nemesis

eh.. dupa tine... cand am zis ca am mai progresat e ceva de genu ca in fiecare zi hai fetito sa tio pun. nu cred ca ar fi corect ca deacuma numai chestia asta sa existe in relatie: obsesia de a io baga. Poate va incepe sa creada ca numai si numai asta vreau. Faza e ca am zis ca am mai progresat adika de cand am postat prima data pana acuma am mai incercat O SINGURA DATA si a iesit cel mai bine de data asta in comparatie cu pana acum. In momentul de fatza cam stiu cum sa procedez si cred ca e mai bine cu incetul. Daca ma grabesc (again) nu ajung nicaieri si trece timpul de aiurea. Mai bine calm, ca se termina totul cu bine si mai repede decat cu graba.

Senti, BauBau!
Mai glumesc ei, mai fac mishto, dar asta nu inseamna ca sunt chiar Diabolic.
Rabdarea ta este de admirat, demonstrand ca o chiar iubesti, pe fata respectiva. Ceea ce faci tu, este ok! Iti urez, multa fericire!
sus

BauBau

Newbie
9 mesaje

scris pe 13 ian 2005 13:24 de BauBau

Senti, BauBau!
Mai glumesc ei, mai fac mishto, dar asta nu inseamna ca sunt chiar Diabolic.
Rabdarea ta este de admirat, demonstrand ca o chiar iubesti, pe fata respectiva. Ceea ce faci tu, este ok! Iti urez, multa fericire!

No Problem
Deocamdata stau calm.. am sa mai am eu intrebari mai incolo. Capitolul nu se incheie aici
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 ian 2005 16:50 de ExoticDream

No Problem
Deocamdata stau calm.. am sa mai am eu intrebari mai incolo. Capitolul nu se incheie aici

Cele mai bune ganduri si din partea mea!!! Sper sa depasiti cu bine momentul si sa va bucurati unul de celalalt o eternitate!

sus

Me...

Guest

scris pe 15 feb 2008 13:54 de Me...

ok ?

Voi sunteti normali...cum sa foloseasca fortza mai??? Folosind forta nu faci decat sa o sperii si mai mult...si nu o sa reusesti tu sa o faci in veci..rabdare si ai grija de ea...acordai atentie si nu o brusca...!!! Bafta multa...!!
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

scris pe 15 feb 2008 15:21 de angela

Voi sunteti normali...cum sa foloseasca fortza mai??? Folosind forta nu faci decat sa o sperii si mai mult...si nu o sa reusesti tu sa o faci in veci..rabdare si ai grija de ea...acordai atentie si nu o brusca...!!! Bafta multa...!!

Alooo, subiect din 2005..Cred ca in 3 ani a reusit baiatul sa o dezvirgineze...

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

mbancos

Senior member
77 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA!

scris pe 15 feb 2008 23:16 de mbancos

daca este umeda capul tot nu intra daca are nas, ochi, urechi si gura. Baga si tu p**a

mbancos
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online