probleme/erectie

Pagina 1 din 1
1

lorri

Junior member
33 mesaje

probleme/erectie

scris pe 11 ian 2005 00:02 de lorri

Poate un baiat la 20 de ani sa aiba probleme cu erectia?...ma refer la probleme medicale.
S-a intamplat ca dupa un act sexual sa nu mai apara o erectie decat dupa cateva ore bune.Si de atunci prietenul meu e foarte preocupat de asta...in ultimele doua randuri (nu aveam de gand sa mergem pana la capat,ci ne "jucam" doar) nu a avut decat o erectie slaba sau chiar deloc...poate fi de ordin medical sau e doar ceva psihic?....a,si nu a fost vorba de alcool in nici una din situatii.

Lorri
sus

nemesis

Guest

Re: probleme/erectie

scris pe 11 ian 2005 00:08 de nemesis

Poate un baiat la 20 de ani sa aiba probleme cu erectia?...ma refer la probleme medicale.
S-a intamplat ca dupa un act sexual sa nu mai apara o erectie decat dupa cateva ore bune.Si de atunci prietenul meu e foarte preocupat de asta...in ultimele doua randuri (nu aveam de gand sa mergem pana la capat,ci ne "jucam" doar) nu a avut decat o erectie slaba sau chiar deloc...poate fi de ordin medical sau e doar ceva psihic?....a,si nu a fost vorba de alcool in nici una din situatii.

Se numeste "timp de platou"... In general erectia poate aparea dupa cateva minute, dar sunt cazuri in care nu apare pentru cateva ore. Cel mai mic timp il au pedofilii (0-3 min). Este absolut normala si nu ar trebui sa se preocupe de asta. Asa e el si punct!
Erectia slaba, se poate datora stresului si fricii din el vis a vis de aceasta problema...Trebuie sa nu se mai gandeasca la asta. Cum il poti ajuta? Surprinde-l cu a face dragoste. Incearca sa incepi atunci cand el nu se asteapta. El va reactiona cu erectie, iar dupa cateva episoade din astea, va capata incredere in el... Dubleaza asta cu explicatia de mai sus (fara sa-i spui de chestia cu surprinderea) si o sa vezi ca este ok!
Succes!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: probleme/erectie

scris pe 11 ian 2005 09:10 de valentine

Se numeste "timp de platou"... In general erectia poate aparea dupa cateva minute, dar sunt cazuri in care nu apare pentru cateva ore. Cel mai mic timp il au pedofilii (0-3 min). Este absolut normala si nu ar trebui sa se preocupe de asta. Asa e el si punct!
Erectia slaba, se poate datora stresului si fricii din el vis a vis de aceasta problema...Trebuie sa nu se mai gandeasca la asta. Cum il poti ajuta? Surprinde-l cu a face dragoste. Incearca sa incepi atunci cand el nu se asteapta. El va reactiona cu erectie, iar dupa cateva episoade din astea, va capata incredere in el... Dubleaza asta cu explicatia de mai sus (fara sa-i spui de chestia cu surprinderea) si o sa vezi ca este ok!
Succes!

In caz ca nu ai inteles...ei au mai facuto inainte, deci nu ii e frica la baiat sau ceva de genu asta....
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: probleme/erectie

scris pe 11 ian 2005 09:14 de trinchi

Sugerez sa va duceti amandoi la un medic e cel mai indicat pentru problema voastra!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: probleme/erectie

scris pe 11 ian 2005 09:47 de nemesis

In caz ca nu ai inteles...ei au mai facuto inainte, deci nu ii e frica la baiat sau ceva de genu asta....

Stii tu faza aia cu "tufisu' "?

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

lorri

Junior member
33 mesaje

Re: Re: Re: Re: probleme/erectie

scris pe 17 ian 2005 00:25 de lorri

Stii tu faza aia cu "tufisu' "?

Faza cu "tufisu" n-am inteles-o...ce sa fac,strmosii or fi de vina...cat despre problema mea totul pare sa se fi rezolvat.Probabil era doar frica sau stresul,acum totul a revenit la normal.

Lorri
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: probleme/erectie

scris pe 17 ian 2005 00:33 de nemesis

Faza cu "tufisu" n-am inteles-o...ce sa fac,strmosii or fi de vina...cat despre problema mea totul pare sa se fi rezolvat.Probabil era doar frica sau stresul,acum totul a revenit la normal.

Stresul? Nu cred! La stres, baietii reactioneaza altfel...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

lorri

Junior member
33 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme/erectie

scris pe 18 ian 2005 23:05 de lorri

Stresul? Nu cred! La stres, baietii reactioneaza altfel...

hai,ma....ma lasi asa?de ce nu crezi?si cum reactioneaza baietii la stres?

Lorri
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: probleme/erectie

scris pe 19 ian 2005 09:54 de ExoticDream

Aia cu nemesis=tufa de venetia?

N-am auzit un oximoron mai amuzant ca asta in viata mea!!! Ai rade pana si tu 7 zile si 7 nopti daca ai realiza ce spui!!!

P.S. Colega, ti-am zis eu ca trebuie sa studiem etimologia acestei expresii! Unii cauta de zor tufisul (tufa)!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme/erectie

scris pe 24 ian 2005 02:36 de valentine

N-am auzit un oximoron mai amuzant ca asta in viata mea!!! Ai rade pana si tu 7 zile si 7 nopti daca ai realiza ce spui!!!

P.S. Colega, ti-am zis eu ca trebuie sa studiem etimologia acestei expresii! Unii cauta de zor tufisul (tufa)!!!
'

:/ si ce spun ma rog draga?
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme/erectie

scris pe 24 ian 2005 02:44 de nemesis

'

:/ si ce spun ma rog draga?

Incearca sa citesti Shakespeare... te vei lumina in cativa ani, poate!

P.S. God, xOxxxx!!! You are funny!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

20 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online