Ce admirati la o fata/un baiat?

Pagina 1 din 1
1

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Ce admirati la o fata/un baiat?

scris pe 24 ian 2005 13:53 de trinchi

Deci ce as vrea eu sa aflu aici, ce itzi place, ce amiri la un baiat sau la o fata! Atat fizic cat si intelectual si emotional! Astept parerile voastre!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

bodisan

Guest

Re: ce place?

scris pe 24 ian 2005 16:35 de bodisan

Deci ce as vrea eu sa aflu aici, ce itzi place, ce amiri la un baiat sau la o fata! Atat fizic cat si intelectual si emotional! Astept parerile voastre!

Ce admir eu la o fata? Pentru mine e chiar greu de spus... cred ca sunt o persoana mai instinctiva. Dar de exemplu admir naturaletea, sinceritatea, inteligenta, simtul umorului...

Acuma fizic... tinuta sa fie cat mai naturala, sa fie proportionata , gesticulatia, ochii, parul, umerii si gatul, vocea...

E greu de spus. Eu admir in general o fata cu totul. Cand imi place de ea, nu ii mai vad defectele.
sus

danilovici

Junior member
17 mesaje

Re: Re: ce place?

scris pe 5 feb 2005 12:46 de danilovici

Daca femeia respectiva te iubeste,tine la tine si face totul ca sa fii fericit, nu mai conteaza cit de desteapta si frumoasa e.De regula cu cit e mai frumoasa si desteapta cu atit ai mai multe probleme, pentru ca te va santaja tot timpul cu
asta,ca sa obina ce asi doreste.
Recomandabil e sa fie o femeie normala.

Nu te grabi,ceas rau al vietii mele/
Intirzie un secol sau un an/
sa scutur iar mestecenii de stele/
sa mai adulmec macii unui lan/ iar vietati cu botul diafan
sa-mi culce-n palma perlele lor grele/
mu ma lovi,ceas rau al vietii mele/
mai da-mi pe mana flautul lui Pan/
sa fac sa plinga piatra pentru ele.
sus

vali2jan

Senior member
78 mesaje

scris pe 5 feb 2005 14:00 de vali2jan

Cand iti place cineva, de multe ori nu stii de ce. Am citit undeva ca de exemplu mirosul este un lucru aproape hotarator in a te apropia sau departa de cineva (ma refer la relatii de partener).

Nu lasa clipa sa zboare; nu se va mai intoarce.
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

scris pe 5 feb 2005 21:37 de rul3r

Cand iti place cineva, de multe ori nu stii de ce. Am citit undeva ca de exemplu mirosul este un lucru aproape hotarator in a te apropia sau departa de cineva (ma refer la relatii de partener).

Ai "citit" pe SexSense(Discovery). Cate pagini avea?
sus

honey7

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: ce place?

scris pe 5 feb 2005 22:22 de honey7

Ai "citit" pe SexSense(Discovery). Cate pagini avea?

De ce esti egoist? :/ crezi ca daca tu te-ai uitat la discovery, el n-a avut de unde sa citeasca chestia asta? N-o lua personal, incerc sa-ti arat ca daca tu faci ceva intr-un fel, nu trebuie ca toata lumea sa se inspire din aceeasi sursa. Ar fi plictisitor
In alta ordine de idei, trinchi, am sa-ti spun de exemplu ce remarc eu la un tip prima oara - mainile. Daca nu imi plac mainile, s-a incheiat Nu stiu daca asta se poate numi fetis, insa mie daca nu-mi plac degetele unui tip (implicit mana), poate sa fie si aurit si Einstein, degeaba..

I hate to sound cold, or cruel, or vicious - but I am, so that's the way it comes out.
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Re: Re: Re: ce place?

scris pe 5 feb 2005 22:58 de rul3r

Nu stiu daca asta se poate numi fetis, insa mie daca nu-mi plac degetele unui tip (implicit mana), poate sa fie si aurit si Einstein, degeaba..

Si cum ar trebui sa fie aceste degete. Care e standartul ?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 feb 2005 04:57 de valentine

De ce esti egoist? :/ crezi ca daca tu te-ai uitat la discovery, el n-a avut de unde sa citeasca chestia asta? N-o lua personal, incerc sa-ti arat ca daca tu faci ceva intr-un fel, nu trebuie ca toata lumea sa se inspire din aceeasi sursa. Ar fi plictisitor
In alta ordine de idei, trinchi, am sa-ti spun de exemplu ce remarc eu la un tip prima oara - mainile. Daca nu imi plac mainile, s-a incheiat Nu stiu daca asta se poate numi fetis, insa mie daca nu-mi plac degetele unui tip (implicit mana), poate sa fie si aurit si Einstein, degeaba..

dap....ce fel de maini trec proba si care fel o pica?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 feb 2005 04:59 de valentine

Cemi place la o fata??? greu de zis pt ca nu cred ca exista ceva anume....de ex la o fata poate sa imi placa parul....pe cand alta care are parul cam najpa poate sa imi placa mai mult....da singurul lucru care imi place sigur e cred ca abilitatea de a putea vb de orice, de la desene animate pana la pozitii de sex si sa nu fie daia babaloaica, adica sa fie numa serioasa si sami ceara sa fiu numa serios....cate o copilareala eu zic ca nu strica....
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 6 feb 2005 15:42 de valy2jan

Ai \"citit\" pe SexSense(Discovery). Cate pagini avea?

Imi pare bine ca te vad din nou pe forum si te salut. Sa stii ca intru rar pe forum asa ca nu raspund la ce mi se scrie. Intru pentru a-mi mentine active nickname-urile (vreo 4). acum am intrat intamplator.
Cu parere de rau trebuie sa-ti spun ca te dezamagesc: nu am intrat niciodata pe site-ul indicat de tine. Am scris ce am citit sau auzit in mass-media - nu stiu exact. O fi bine, nu o fii, nu stiu. dar asa am gandit atunci.
Daca vrei sa-mi raspunzi si sa-ti citesc raspunsul, pune-l pe mesaj.
Te salut, cu stima.

fara sex nu am exista
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 6 feb 2005 15:59 de FireSoul

Nu am tipare despre ce ar trebui sa-mi placa...Daca imi place ceva, pur shi simplu imi place...
Stiu insa sgiur ce nu-mi palce:
-prostia;
-cei care sufera cronic de "plangere de mila"
-Cei care pot vedea, dar refuza sa vada
-Cei care sunt prea lasi sa lupte...cu ei insisi

Save water! drink beer!!!
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 6 feb 2005 18:24 de Vampyrela

In primul rand ma uit in ochii lui ( ochii pot spune multe)...daca imi plac e ok daca nu...asta e.
Si bineinteles sa aiba ceva in capusorula ala al lui (vocabular decent, simtul umorului, petrecaret din cand in cand....etc.)

Vampy
sus

kci

Junior member
13 mesaje

scris pe 7 feb 2005 18:32 de kci

ce-mi place?
in primul rand ochii cred ca ochii sunt oglinda sufletului nu stiu cine o zis-o,dupa ochi urmeaza restul

iulyan
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 7 feb 2005 22:47 de Vampyrela

ce-mi place?
in primul rand ochii cred ca ochii sunt oglinda sufletului nu stiu cine o zis-o,dupa ochi urmeaza restul

Total deacord cu tine....

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 7 feb 2005 22:48 de Vampyrela

ce-mi place?

Da la ce te referi cand spui "restul"?

Vampy
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 8 feb 2005 09:32 de trinchi

Ciudat e ca si la mine conteaza, asta ca sa nu mai zic ca dupa acesta prima proba pe care trebuie sa o treaca urmeaza mirosul!

Asta e stiu ca suna aiurea, eu unu am invatat sa caracterizez un om dupa maini, degete, forma unghiilor, asa ca banuiesc ca si tu faci la fel! Ma bucur ca nu sunt singurul ciudat!

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 8 feb 2005 10:36 de trinchi

Daca femeia respectiva te iubeste,tine la tine si face totul ca sa fii fericit, nu mai conteaza cit de desteapta si frumoasa e.De regula cu cit e mai frumoasa si desteapta cu atit ai mai multe probleme, pentru ca te va santaja tot timpul cu
asta,ca sa obina ce asi doreste.
Recomandabil e sa fie o femeie normala.

Stau si ma gandesc acum, oare tu poti sa definesti normalitatea?

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

18 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online