Baieti si fete !

Pagina 1 din 1
1

Suparatu

Guest

Baieti si fete !

scris pe 25 ian 2005 23:08 de Suparatu

Vreau sa va intreb ceva ?
De ce o fata dupa ce am petrecut aproape 2 ani de zile fara sa facem sex(asta pentru ca am incercat eu sa o inteleg) acuma am ajuns la 4 ani sa aflu ca m-a inselat cu altu (recent)?!
Exista pentru orice fata tendinta asta de a fi si cu altu !?
Eu nu am gresit cu nimika fata de ea dar nici "catelus" nu am fost !
P.s Am aflat pentru ca sunt baiat destept si ma felicit ; mie imi place sa savurez orice clipa din viata sa citesc intentiile si dorintele fiecarei persoane in parte !
Am citit-o fara nici o dovada fara nimica doar cu cateva scapari ale ei dar pe langa subiect!
Sincer ma doare enorm !

Mai am sa va zic dar in alt mesaj ; nu mai am chef sa bat campii toti odata !

De ce barbatul este cel care gandeste !?!?
Pentru ca cineva trebuie sa gandeasca !
sus

tati

Guest

Re: Baieti si fete !

scris pe 26 ian 2005 01:45 de tati

Hai sa-ti rspund eu ca vad ca nu s-a deranjat nimeni s-o faca ...daca cu celalalt s-a culcat atunci tu esti de vina ca ai asteptat atat dupa ea ..desii te ruga s-o intelegi ea abia astepta s-o servesti!
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 26 ian 2005 09:00 de trinchi

De ce o fata dupa ce am petrecut aproape 2 ani de zile fara sa facem sex(asta pentru ca am incercat eu sa o inteleg) acuma am ajuns la 4 ani sa aflu ca m-a inselat cu altu (recent)?!
P.s Am aflat pentru ca sunt baiat destept si ma felicit ; mie imi place sa savurez orice clipa din viata sa citesc intentiile si dorintele fiecarei persoane in parte !
Am citit-o fara nici o dovada fara nimica doar cu cateva scapari ale ei dar pe langa subiect!
Sincer ma doare enorm !

Cunosc si eu o situatie de genul asta, ideea ca eu am fost tipul cu care il insela! Am intrebat-o de ce o face si stii ce mi-a raspuns? Fii atent:
simt ca asta trebuie sa fac, el a fost cu multe fete inaintea mea si a fost primul pentru mine asa ca simt nevoia sa ma razbun! Cred ca asta e chestia daca te regasesti in situatia asta ai mare grija continuarea nu vreau sa o mai spun! Sfatul e e ca daca te-a inselat o data o sa o mai faca si nu stiu daca ea e ce vrei sa ai langa tine o viata intreaga!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

Suparatu

Guest

Re: Re: Baieti si fete !

scris pe 26 ian 2005 09:20 de Suparatu

"si nu stiu daca ea e ce vrei sa ai langa tine o viata intreaga!"
Aici ai perfecta dreptate si vad ca o mai spui si din suflet si experienta !
Oricum ea nu putea sa afirme chestii de genu asta despre mine ca am fost cu alta sau ca m-am purtat ca un tigan cu ea !
Daca ar fi sa va dau detalii in plus mai bine m-ati intreba voi ca sunt multe si nu stiu de unde as incepe !
De lipsist i-a lipsit ceva ; poate dorinta de a cunoaste si pe altcineva la pat !?
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Baieti si fete !

scris pe 26 ian 2005 10:06 de trinchi

De lipsist i-a lipsit ceva ; poate dorinta de a cunoaste si pe altcineva la pat !?

Crede-ma dorinta asta a ei o sa se extinda si cu cat mai multa experienta o sa capete cu atat mai mult o sa se raceasca fata de tine! Eu itzi zic ca stiu ce si cum se intampla eu cuosc reletia foarte bine si situatia imi e mai mult decat familiara asa ca iti zic nush daca e chear bine dar eu unu as renunta la ea ca stiu unde o sa se ajunga!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 26 ian 2005 13:24 de valentine

Sincer ma doare enorm !

asa sunt o mare parte din fete......adica cine le intelege cine vrea sa se poarte frumos cu ele s.a.m.d nu le satisfac la maximum....trebuie intepate din candin cand...bine o intepatura fina....daia tea inselat ca ai prea inteleso....cred...nu dati cu paru alea care nu intrati in catergoria asta
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 26 ian 2005 15:38 de ExoticDream

Pentru ca nu te iubeste, nu are caracter si ii place sa faca sex sportiv.

Nici vorba!!! O fata serioasa nici nu s-ar gandi la alti baieti atunci cand este implicata intr-o relatie! Chiar crezi ca toate fetele *gandesc* ca aproape toti baietii care ar face sex cu oricine se nimereste?

Sincer ma doare enorm!

Nu ne-ai spus ce s-a intamplat dupa ce a aflat ca ai aflat! Sper ca i-ai dat papucii!

Sa fim seriosi! De fapt...n-ai precizat cu ce parte a anatomiei *gandeste* el......asa mai merge!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 26 ian 2005 15:42 de ExoticDream

Cunosc si eu o situatie de genul asta, ideea ca eu am fost tipul cu care il insela! Am intrebat-o de ce o face...

In loc sa-ti pui intrebarea de ce o faci TU cand stii ca astfel ea isi inseala prietenul, pe tine te preocupa de ce o face ea!!! Ma intreb...oare chiar nu conteaza ce se afla in spatele unei partide de sex? Este impulsul sexual atat de puternic incat umbreste complet ratiunea? Ar fi trist.....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Suparatu

Guest

scris pe 26 ian 2005 16:25 de Suparatu

"sex cu oricine se nimereste?"
Asta este ca nu a facut sex cu oricine ci cu cineva cu care i-a placut sa il aibe alaturi
Am trecut prin multe faze si stiu in care ea le-o taia din prima !
Si imi si zicea ce s-a intamplat
Insa acuma era total schimbata !
Si culmea ea nu vrea sa ne desparatim !

Sant cam obosit mai scriu si alta data sry ca mai am pe bune
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 26 ian 2005 17:07 de ExoticDream

"sex cu oricine se nimereste?"
Asta este ca nu a facut sex cu oricine ci cu cineva cu care i-a placut sa il aibe alaturi
Am trecut prin multe faze si stiu in care ea le-o taia din prima !
Si imi si zicea ce s-a intamplat
Insa acuma era total schimbata !
Si culmea ea nu vrea sa ne desparatim !

Sant cam obosit mai scriu si alta data sry ca mai am pe bune

Eu chiar nu inteleg ce mai cauti impreuna cu ea, esti sado-masochist sau cum??? Te incanta ca nu vrea sa va despartiti, desi a schimbat-o total sexul cu altcineva in afara ta!!! Sunteti.....prea ciudati pentru felul meu de a gandi.....!

sus

Any0ne

Newbie
6 mesaje

scris pe 27 ian 2005 02:03 de Any0ne

Sincer ma doare enorm !

Adevarul asta este ca si femeile inseala barbatii, sincer dar sincer... spun mai bine sa nu se afle niciodata nimic(asta in cazul ca a fost o singura scapare). Vorba celor de la Parazitii "minte ma frumos"

Any0ne cj
sus

lory_20

Guest

despre sex

scris pe 27 ian 2005 07:30 de lory_20

Sincer ma doare enorm !

si noi gandim. nu uita ca voi faceti marea greseala
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: despre sex

scris pe 27 ian 2005 10:53 de valentine

ce greseala a facut ma?...ca a fost finut si nu a grabito ca o mare parte a barbatilor?...adica aratami tu barbat daca sta 2 ani cu cineva si o intelege ca e virgina si ca nu vrea sa isi inceapa viata sexuala......itzi zic eu ca barbati daia sunt rari....a si el daca a fost printre aia rari cu ce sa ales??? cu o mare tzeapa......
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 28 ian 2005 09:38 de trinchi

In loc sa-ti pui intrebarea de ce o faci TU cand stii ca astfel ea isi inseala prietenul, pe tine te preocupa de ce o face ea!!! Ma intreb...oare chiar nu conteaza ce se afla in spatele unei partide de sex? Este impulsul sexual atat de puternic incat umbreste complet ratiunea? Ar fi trist.....

Vreu sa zic ca era o fosta care mi-a dat "papucii" si pe care inca o mai iubeam! Asa ca sper sa intelegi de ce o intrebam pe ea de ce o face! Eu stiam ca a aface dragoste e ceva special si singurele momente in care simteam ca mai e numai langa mine! Oricum nu faceam altceva decat sa ma pacalesc singur si acum stiu bine! Daca mi-s-ar mai oferi ocazia acum nu as mai face-o!

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: despre sex

scris pe 28 ian 2005 09:47 de trinchi

Ok si voi ganditi dar sa stii ca nu e neaparat sa greseasca intotdeauna barbatul! In unele cazuri gresesc si femeile! Suntem oameni si e normal!

Totusi daca el a fost atat de bun cu ea si a inteles-o pentru mult timp ea de ce nu a avut macar bunul simt sa astepte sa se desparta de el si apoi sa sa faca ce vrea?

Sincer stiu ca in general baietii buni isi iau cele mai mari tzepe, daca te porti cu o femeie prea frumos ea va face ce ii tuna capul, deci probabil singura greseala pe care a facut-o el!

Si uite de ce baietii se transforma brusc in niste porci printre care ma numar si eu!

PS: intr-o relatie vina e a cuplului nu a unuia singur!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: despre sex

scris pe 28 ian 2005 10:49 de ExoticDream

ce greseala a facut ma?...ca a fost finut si nu a grabito ca o mare parte a barbatilor?...adica aratami tu barbat daca sta 2 ani cu cineva si o intelege ca e virgina si ca nu vrea sa isi inceapa viata sexuala......itzi zic eu ca barbati daia sunt rari....a si el daca a fost printre aia rari cu ce sa ales??? cu o mare tzeapa......

Ai dreptate, sunt rari acei barbati care au respect pentru dorinta partenerei de a-si pastra un timp (rezonabil) virginitatea....sunt acei barbati care iubesc cu adevarat si pun fericirea partenerei inaintea propriei fericiri. Din pacate, cel de care vorbim a asteptat nu 2, ci 4 ani, si intr-un tarziu a aflat ca *virgina* pe care o proteja de sex si pentru care isi sacrifica propriile dorinte il mintea cu nerusinare! Ma intreb ce naiba o fi fost in capul ei??? Daca il iubea, de ce l-a inselat, daca voia sex de ce n-a facut cu el, daca nu-l iubea de ce nu a renuntat la relatia lor? Sa fi fost unele avantaje de a fi iubita lui??? Nu inteleg si pace!!! Oricum...astfel de *killeri* de sentimente, acesti mincinosi notorii ar trebui exterminati!

sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 28 ian 2005 12:08 de FireSoul

Sincer ma doare enorm !

Omul e o fiinta complicata. Omul nu e o fiinta perfecta, ci o fiinta supusa viciilor. Recunoastem sau nu, toti facem greseli.
O dovada adevarata de iubire e reprezentata de IERTARE. Daca a gresit o data, nu inseamna ca o va mai face(asta depinde de fiecare in parte, nu e regula generala).
Shi eu am trecut printr-o situatie asemanatoare(cu a ei!) numai ca eu nu am trecut la fapte. De ce aveam asemenea dorinte? De curiozitate, din cauza ca am trecut printr-o perioada nasoala, din cauza ca sunt momente in viata unui om cand nu mai judeca asa cum ar trebui....
Ideea e ca trebuie sa-i mai acorzi o sansa, sa o ierti daca o iubesti. Asta e, nu suntem perfecti

P.S. respectivele momente de "nebunie" nu au revenit shi nu mi-au afectat sentimentele fata de prietenul meu. Din contra. Stii, uneori sexul nu implica nici un sentiment...uneori devine doar un act de primitivism...de care unii au parte doar o data in viata shi apoi regreta ca au lasat animalul din ei sa-i domine

Save water! drink beer!!!
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 28 ian 2005 12:16 de trinchi

Omul e o fiinta complicata. Omul nu e o fiinta perfecta, ci o fiinta supusa viciilor. Recunoastem sau nu, toti facem greseli.
O dovada adevarata de iubire e reprezentata de IERTARE. Daca a gresit o data, nu inseamna ca o va mai face(asta depinde de fiecare in parte, nu e regula generala).
Shi eu am trecut printr-o situatie asemanatoare(cu a ei!) numai ca eu nu am trecut la fapte. De ce aveam asemenea dorinte? De curiozitate, din cauza ca am trecut printr-o perioada nasoala, din cauza ca sunt momente in viata unui om cand nu mai judeca asa cum ar trebui....
Ideea e ca trebuie sa-i mai acorzi o sansa, sa o ierti daca o iubesti. Asta e, nu suntem perfecti

Pai sa stii ca poti sa ieri, si chear daca ma repet si eu am zis ca omul mai greseste dar dupa parerea mea asta nu e o greseala capitala ce n trebuie iertata e o mare diferenta, daca nu ma insel tocmai actul sexual in sine (dragoste sau sex) leaga o relatie, ii apropie pe cei doi indivizi, le contureaza comportamentul in relatia lor!
Deci sunt de acord, iert la randul meu dar nu infidelitatea care da dovada de orice mai putin de iubire!

sus

Suparatu

Guest

scris pe 28 ian 2005 16:35 de Suparatu

Timp de 2 ani am facut sex cu ea !
Primii doi ani , aproape doi nu s-a intamplat nimica , dar nici o relatie plicticoasa nu a fost , din contra a fost ceva super dupa spusele ei !
Si cand aproape nimic nu ne lipsea , vorba vine, s-a consolat in bratele altuia !

Vedeti voi noi barbatii inselam fetele cu o c**** o fata care este "cu unu si cu nici unu" dar la voi fetele (majoritatea care inseala) exista sentimente intre ea si persoana respectiva!

Un banc cu dracu :
dracu ii spune fiului ca este cazu sa se insoare !
Fiule te duci si iti cauti o pamanteana care sa nu fie c**** .
Atentie zice dracu : daca flueri dupa ea si se intoarce este c**** .
Zis si facut !
Se duce asta si cand vede o blonda super o fluera si asta se intoarce........
Vede o bruneta roscata super , o fluera de 2 ori si se intoarce ........
Vede o grasa urata si bruneta pe care o fluera de multe ori dar nu se intoarce . In final se insoara cu ea !
Morala : Fetelor fiti c**** ca altfel va ia dracu !

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 ian 2005 16:49 de ExoticDream

Pai sa stii ca poti sa ieri, si chear daca ma repet si eu am zis ca omul mai greseste dar dupa parerea mea asta nu e o greseala capitala ce n trebuie iertata e o mare diferenta, daca nu ma insel tocmai actul sexual in sine (dragoste sau sex) leaga o relatie, ii apropie pe cei doi indivizi, le contureaza comportamentul in relatia lor!
Deci sunt de acord, iert la randul meu dar nu infidelitatea care da dovada de orice mai putin de iubire!

Pana la urma ce ierti si ce nu ca nu este prea clar? Infidelitatea pusa in aplicare este impardonabila dupa parerea mea. Act primitiv sau nu (majoritatea suntem totusi oameni, ne putem stapani instinctele), daca ai inselat, normal este sa nu astepti iertare, ma intreb cum te-ai putea ierta tu pe tine insuti daca stii ca in cadrul relatiei tale iubesti si esti iubit si totusi ai luat-o razna (fie si numai o data)! Eu una nu m-as ierta si n-as avea tupeu sa-i cer partenerului sa-mi inteleaga *ratacirea* in bratele altuia! Nu l-as ierta nici pe el daca ar gresi astfel, nu cred ca poate fi o simpla *scapare*!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 ian 2005 16:55 de ExoticDream

Timp de 2 ani am facut sex cu ea !
Primii doi ani , aproape doi nu s-a intamplat nimica , dar nici o relatie plicticoasa nu a fost , din contra a fost ceva super dupa spusele ei !
Si cand aproape nimic nu ne lipsea , vorba vine, s-a consolat in bratele altuia !

Vedeti voi noi barbatii inselam fetele cu o c**** o fata care este "cu unu si cu nici unu" dar la voi fetele (majoritatea care inseala) exista sentimente intre ea si persoana respectiva!

Acum m-am lamurit. In cazul asta, fie nu te mai iubeste, fie v-ati certat voi cine stie cat de rau si a vrut *sa ti-o plateasca* (hmmm...interesant mod de a te razbuna). Daca asa stau lucrurile, si intr-un caz si in celalalt, daca tu nu ai calcat stramb si nu ai ce sa-ti reprosezi, parerea mea este sa te desparti de ea. Daca ai facut-o si tu cu *o fata care este cu unu si cu nici unu", atunci...va cam meritati!

Sa fim seriosi, nu conteaza cu cine iti inseli partenerul, cu sentimente sau nu, greseala este aceeasi! Sa nu mai laudam barbatii pentru *calitatea* formidabila de a-si insela partenera cu o fufa, si nu cu una fata de care sa simta ceva, e mai comod pentru el sa nu existe obligatii!!!!!

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Baieti si fete !

scris pe 29 ian 2005 08:37 de trinchi

Pana la urma ce ierti si ce nu ca nu este prea clar? Infidelitatea pusa in aplicare este impardonabila dupa parerea mea. Act primitiv sau nu (majoritatea suntem totusi oameni, ne putem stapani instinctele), daca ai inselat, normal este sa nu astepti iertare, ma intreb cum te-ai putea ierta tu pe tine insuti daca stii ca in cadrul relatiei tale iubesti si esti iubit si totusi ai luat-o razna (fie si numai o data)! Eu una nu m-as ierta si n-as avea tupeu sa-i cer partenerului sa-mi inteleaga *ratacirea* in bratele altuia! Nu l-as ierta nici pe el daca ar gresi astfel, nu cred ca poate fi o simpla *scapare*!

Scuze pt postul ala eram mai agitat,deci nu as ierta infidelitatea pt nimik in lume, dar sunt altele care se pot ierta!

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

23 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online