"Picatura placerii" contine spermatozoizi?

Pagina 1 din 1
1

Carla

Newbie
1 mesaje

"Picatura placerii" contine spermatozoizi?

scris pe 30 ian 2005 20:04 de Carla

as avea si eu o intrebare, lichidul ce se elibereaza in timpul actului sexual la baieti poate contine spermatozoizi?

si daca da, poate acesta sa lase o fata virgina insarcinata fara ca penisul sa patrunda in vagin ci doar sa atinga zona intima ?

}{
sus

penetru

Senior member
90 mesaje

Re:

scris pe 30 ian 2005 21:29 de penetru

lichidul acela poate contine putini spermatozoizi,tocmai de aceea se recomanda prezervativul de la inceput si nu numai la final.
despre cum poate o virgina sa ramana insarcinata,asta-i alta poveste....poate ea crede ca mai e virgina pentru ca asa i-a spus el....
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re:

scris pe 31 ian 2005 15:32 de trinchi

as avea si eu o intrebare, lichidul ce se elibereaza in timpul actului sexual la baieti poate contine spermatozoizi?

si daca da, poate acesta sa lase o fata virgina insarcinata fara ca penisul sa patrunda in vagin ci doar sa atinga zona intima ?

Intradevar lichidul ala asa care se elibereaza in timpul actului sexual poate sa contina si o cantitate mica de spermatozoizi! Cat despre problema cealalta eu zic ca poate!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

love4love

Newbie
6 mesaje

Re:

scris pe 1 feb 2005 14:21 de love4love

da,contine chiar o cantitate foarte mare de spermatozoizi....si poti ramane insarcinata dc ia contact cu zonele tale intime
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re:

scris pe 2 feb 2005 02:41 de Vampyrela

da contine spermatozoizi...si in legatura cu sarcina...da ai putea ramnane insarcinata chiar daca esti virgina si fara sa patrunda in vaginul tau...doar printr-o simpla atingere....mare grija...foloseste PREZRVATIVUL!!!

Vampy
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re:

scris pe 3 feb 2005 23:59 de Necunoscut

da contine spermatozoizi...si in legatura cu sarcina...da ai putea ramnane insarcinata chiar daca esti virgina si fara sa patrunda in vaginul tau...doar printr-o simpla atingere....mare grija...foloseste PREZRVATIVUL!!!

tre` sa am grija cu prietena mea... credeam ca himenul nu lasa sperma sa intre... :|
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re:

scris pe 6 feb 2005 04:24 de valentine

ba sunteti nu stiu cum.....lichidu ala nu conteaza ca contine putini ca contine multi....conteaza ca contine.....si normal ca poti sa ramai insarcinata....chit ca ejaculeaza baiatu pe cearsaf si tu atingi cu zona intima locul in care a ejaculat.....ca esti virgina....bravo tie....crezi ca poti sa te dai mare?
sus

honey7

Junior member
10 mesaje

Re:

scris pe 8 feb 2005 19:56 de honey7

Problema nu se pune de sarcina in primul rand, ci de BTS (boli cu transmitere sexuala). Lichidul seminal poate sa contina HIV, ca sa nu mai spunem de herpes, etc. Deci nu e nevoie sa ramai insarcinata ca sa patesti (doamne fereste) ceva ireparabil.
Parerea mea este insa ca ar fi destul de greu (insa probabil ca exista sansa) sa ramai insarcinata, fiind si virgina, si el sa nici nu ejaculeze in tine. Stii de ce? Pentru ca sa ramai insarcinata trebuie 1. ca barbatul sa ejaculeze IN tine, si nici atunci nu e 100% ca vei ramane, (unele femei se chinuie de n-are rost), 2. gandeste-te ca din toti mutzunache aia mici pe care barbatul ii ejaculeaza in tine, jumatate se scurg afara imediat dupa aceea, alti cativa mor pe drumul pana la acel ou pe care trebuie sa-l fecundeze, si dintre miile de spermatozoizi unul singur ajunge pana unde trebuie. Daca ajunge si ala. Eu zic sa stai de vorba cu un medic, sau sa mergi la o clinica de Planificare Familiala, unde ti se poate explica si anatomia aparatului tau reproducator, poti ramane anonima, si ti se poate explica de catre un personal calificat exact ce se poate si ce nu se poate intampla.

I hate to sound cold, or cruel, or vicious - but I am, so that's the way it comes out.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

22 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online