Plictiseala in doi

Pagina 1 din 1
1

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Plictiseala in doi

scris pe 30 ian 2005 23:27 de Taqua

Cum credeti voi ca ar trebui "tratate" efectele rutinei in cadrul cuplului?
Nu ma refer la ceea ce se intampla in pat, excludem asta...Pur si simplu ma intrebam daca voi v-ati confruntat cu o astfel de situatie...Putem preveni sau trece peste plictiseala in doi???

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Plictiseala in doi

scris pe 31 ian 2005 15:44 de trinchi

Nu ma refer la ceea ce se intampla in pat, excludem asta...Pur si simplu ma intrebam daca voi v-ati confruntat cu o astfel de situatie...Putem preveni sau trece peste plictiseala in doi???

Dap, mi sa intamplat si mie o data, din cate imi amintesc a tinut ca 1 luna, nu am avut ce sa fac nici eu nici ea, i-am explicat ca e trecatoare si a inteles deci nu ne-am despartit! Dupa perioada asta de plictiseala vreau sa zic ca a inceput adevarata relatie, si nu vreau sa zic ce a fost dupa, dar ceva de genul rai-ul pe pamant!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 31 ian 2005 16:24 de ExoticDream

Eu nu m-am plictisit niciodata in doi (e adevarat ca o data nici nu am apucat!). Aceasta situatie apare fie cand partenerii se cunosc mult prea bine unul pe celalalt si nu isi mai pot oferi surprize de nici un fel (inceteaza de a se mai fascina unul pe celalalt), fie relatia nu sta tocmai pe roze la capitolul *Comunicare* (poate cei doi sunt interesanti in felul lor, dar incapabili sa se comunice), fie cuplul s-a constituit avand la baza nu cunoasterea reciproca si asemanarea, ci poate atractia sexuala sau alt interes care nu are nimic de a face cu comunicarea. Exact din cauza riscului instalarii monotoniei, este nevoie ca o relatie sa se construiasca folosind atat inima, cat si ratiunea. Mai pe la inceputul relatiei, incercati un mic test.....Alegeti o zi libera in care sa nu faceti altceva impreuna cu partenerul decat sa vorbiti! Poate sa fie face-to-face, la telefon, pe net, nu conteaza! Vedeti daca se intaleaza plictiseala.....Daca da, este un semn ca nu stati chiar pe roze....Ori interesul pentru celalalt nu e suficient de mare, ori IQ-ul sau cultura nu va ajuta, ori personalitatile nu vi se potrivesc....De multe ori am auzit adolescenti exclamand: *M-am plictisit de prietenul meu! Doua luni sunt prea mult deja! Nu mai avem ce vorbi!*

Am amintit si cultura pentru ca, atunci cand doi oameni petrec mult timp impreuna, la un moment dat subiectele *comune* se incheie si, daca nu ai citit nimic in viata ta, daca habar n-ai de nimic in afara de 2-3 chestii prapadite, exista sanse mari sa te plictisesti rapid! Am intalnit pe cineva care se ducea la intalnire pregatit cu lista de subiecte *de abordat*, lista se epuiza si ea, apoi se instalau faimoasele goluri in conversatie, atat de sarmante! E un apel de a mai lasa televizorul, chat-ul, CounterStrike-ul si a mai incerca si alte variante de petrecere a timpului liber.....se gasesc atatea, uitati-va in jur!!! Nu fiti comozi! O fata se va plictisi daca partenerul ii va vorbi ore in sir despre nivelul la care a ajuns in nu stiu ce joc nou sau ultimele tipuri de motoare in 15 timpi de la masina lui taticu*, baiatul se va da cu capul de pereti ascultand povesti lacrimogene sau tipuri noi de machiaj din *CoolGirl*.....

Depinde mult de noi daca vrem sa fim persoane interesante cu care sa nu se plictiseasca nimeni, fie acela un coleg, un prieten, un iubit....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Plictiseala in doi

scris pe 31 ian 2005 16:41 de trinchi

Depinde mult de noi daca vrem sa fim persoane interesante cu care sa nu se plictiseasca nimeni, fie acela un coleg, un prieten, un iubit....

Depinde de cuplu in sine imi aduc aminte cea mai lunga discutie pe care am avut-o a durat undeva in jur de 23 de ore dupa care am dormit ne-am trezit si mai continuat cateva ore bune!

Dar ca asta sa fie posibil trebuie sa ai un pic de vointa si sa tii cat de cat la persoana cu care discuti! Drept urmare nu ma mai intreb de ce adolescentii se plictisesc, pur si simplu ei au relatii doar de de a avea pe cineva!

sus

KNight

Guest

Re: Re: Re: Plictiseala in doi

scris pe 31 ian 2005 23:46 de KNight

pur si simplu ei au relatii doar de de a avea pe cineva!

Cam toata lumea are relatii de genul asta, fiindca nu poti avea alt gen de relatie decat cu jumatatea ta, care e pe undeva, dar cam greu de gasit; am incercat de toate dar inca nu am gasit-o;inclusiv google
sus

me2expert

Newbie
2 mesaje

scris pe 1 feb 2005 01:06 de me2expert

mie mi se intampla destul d des sa ma plictisesc.niciodata nu am inteles dc e vina mea sau vina celui d langa mine.sunt multe lucruri p care am putea sa le facem pt a opri plictiseala sa intervina intr-o relatie....dar cati dintre noi sunt dispusi sa treaca la atak?
oricum...dc plictiseala persista,mai bine se termina relatia.
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Plictiseala in doi

scris pe 1 feb 2005 08:51 de trinchi

Cam toata lumea are relatii de genul asta, fiindca nu poti avea alt gen de relatie decat cu jumatatea ta, care e pe undeva, dar cam greu de gasit; am incercat de toate dar inca nu am gasit-o;inclusiv google

Mda, eu stiu una si buna, intr-o zi o sa o gasesc, dar sunt sigur ca nu pe google!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Plictiseala in doi

scris pe 1 feb 2005 09:08 de Infector

ExoticScram ... lasa-ne frate .. mai minte omu da nici chiar asa!

nu stiam eu de ce e asa ger afara :/ ... te apucasesi tu sa bagi greuceanu aici din petre ispirescu & Co.

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 feb 2005 15:29 de ExoticDream

Depinde de cuplu in sine imi aduc aminte cea mai lunga discutie pe care am avut-o a durat undeva in jur de 23 de ore dupa care am dormit ne-am trezit si mai continuat cateva ore bune!

M-ai depasit! Recordul meu este pe undeva pe la jumatate, dar e drept ca din cauza conditiilor obiective!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

KNight

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in doi

scris pe 1 feb 2005 21:42 de KNight

Mda, eu stiu una si buna, intr-o zi o sa o gasesc, dar sunt sigur ca nu pe google!

glumeam la faza cu google

Si eu stiu ca o sa o gasesc, dar nu stiu daca in viata asta. Dar si cand o voi gasi hmm nimic nu va mai conta decat EA.
sus

adieu

Junior member
49 mesaje

scris pe 2 feb 2005 09:38 de adieu

ExoticScram ... lasa-ne frate .. mai minte omu da nici chiar asa!

nu stiam eu de ce e asa ger afara :/ ... te apucasesi tu sa bagi greuceanu aici din petre ispirescu & Co.

Ne-am dat seama ca n-ai pierdut prea mult timp sechestrat intre peretii bibliotecii, dar nici macar basmele nu-ti sunt familiare, nu de acolo isi trage seva atat de iubita vraja/vrajeala? Faza cu Gerila e putin din alta poveste, una de-i zice "Harap-Alb", insa nu are legatura cu Petre Ispirescu, ci cu Ion Creanga (ala cu "Amintirile....", dar nu 3 SE!)...

Povestile sunt fascinante....dezvolta imaginatia copilului....e pacat ca ai fost privat de ele!

ADI-EU
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Plictiseala in doi

scris pe 2 feb 2005 16:16 de trinchi

M-ai depasit! Recordul meu este pe undeva pe la jumatate, dar e drept ca din cauza conditiilor obiective!

Nu aveam de gand sa depasesc un record dar era necesara o discutie asa de lunga in momentul acela, nu stiam mai nimic despre ea si ea la fel despre mine! Asa ca ne-am bucurat cat de mult am putut de timpul in care era singura acasa, petru a ne cunoaste si a aborda orice subiect posibil!

Comunicarea e esentiala in relatii, parerea mea, asa ca de ce sa nu vorbim atat cat putem!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 feb 2005 16:29 de ExoticDream

Nu aveam de gand sa depasesc un record dar era necesara o discutie asa de lunga in momentul acela, nu stiam mai nimic despre ea si ea la fel despre mine! Asa ca ne-am bucurat cat de mult am putut de timpul in care era singura acasa, petru a ne cunoaste si a aborda orice subiect posibil!

Comunicarea e esentiala in relatii, parerea mea, asa ca de ce sa nu vorbim atat cat putem!

De acord 100% cu tine! Exact la perioada de *cunoastere* ma gandeam si eu, insa nu toata lumea gaseste ce sa-si spuna in atatea ore non stop, este un maraton care, in cazul in care exista comunicare pe aceeasi lungime de unda, este perceput ca placere, pierzi complet notiunea timpului!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 feb 2005 16:30 de ExoticDream

Unii, de plictiseala, fac sex!!!

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in doi

scris pe 2 feb 2005 16:36 de trinchi

Unii, de plictiseala, fac sex!!!

Da, stiu! Pacat ca nu asteapta sa se cunoasca, sa inceapa sa se iubeasca si sa faca dragoste!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in doi

scris pe 2 feb 2005 16:43 de ExoticDream

Da, stiu! Pacat ca nu asteapta sa se cunoasca, sa inceapa sa se iubeasca si sa faca dragoste!

Pai intai fac sex pentru ca se plictisesc de vorbarie, apoi mai vorbesc un pic (intre doua partide), apoi mai fac putin sex, apoi se plictisesc de sex si ar mai vorbi cand si cand, dar....descopera ca nu au ce intrucat nu se cunosc!!! Ce urmeaza? Despartirea si o noua *relatie* la fel de fructuoasa ca si precedenta! Traim in secolul vitezei, nu?

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in doi

scris pe 2 feb 2005 16:47 de trinchi

Pai intai fac sex pentru ca se plictisesc de vorbarie, apoi mai vorbesc un pic (intre doua partide), apoi mai fac putin sex, apoi se plictisesc de sex si ar mai vorbi cand si cand, dar....descopera ca nu au ce intrucat nu se cunosc!!! Ce urmeaza? Despartirea si o noua *relatie* la fel de fructuoasa ca si precedenta! Traim in secolul vitezei, nu?

sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in doi

scris pe 2 feb 2005 22:53 de Taqua

Da, da..boala lunga, moarte sigura...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 3 feb 2005 09:00 de trinchi

Oare? Pai... poate ne zici si noua parerea ta, dar ceva mai dezvoltat!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 feb 2005 10:52 de ExoticDream

Te gandesti ca, daca s-ar cunoaste, ar lua-o la fuga in directii opuse si nu s-ar mai alege nici cu sexul ala amarat?

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in

scris pe 3 feb 2005 11:37 de trinchi

Te gandesti ca, daca s-ar cunoaste, ar lua-o la fuga in directii opuse si nu s-ar mai alege nici cu sexul ala amarat?

Nu mai fi asa rau, totusi pentru unii e un sport practicabil!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseal

scris pe 3 feb 2005 12:02 de ExoticDream

Nu mai fi asa rau, totusi pentru unii e un sport practicabil!

REA, nu rau!

Te inscrii la sportul asta?

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plicti

scris pe 3 feb 2005 12:11 de trinchi

Te inscrii la sportul asta?

Nu m-am considerat nici o data un sportiv bun! Dar poate ma numar printre practicati!.. sau daca stau mai bine sa ma gandesc poate nu! Cine stie, oricum nu conteaza!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pl

scris pe 6 feb 2005 05:15 de valentine

Nu m-am considerat nici o data un sportiv bun! Dar poate ma numar printre practicati!.. sau daca stau mai bine sa ma gandesc poate nu! Cine stie, oricum nu conteaza!

Auzi ba tu nu te mai baga in sama cu zana mea....cumparati alta zana ca aceasta costa mult!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 7 feb 2005 09:53 de ExoticDream

Auzi ba tu nu te mai baga in sama cu zana mea....cumparati alta zana ca aceasta costa mult!

Zana......bani.....??? Mai, copilas, de ce nu faci tu nani la 5 dimineata, nu stii ca atunci e somnul mai dulce si poti visa povesti dintre cele mai incitante?

sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 8 feb 2005 00:05 de Vampyrela

Vampy
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 8 feb 2005 09:17 de trinchi

Bine "ba" e numai a ta,eu sunt cam sarac asa ca o sa imi caut una mai ieftina!

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

18 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online