iertere

Pagina 1 din 2
1   2   »

finutu16

Guest

iertere

scris pe 30 ian 2005 23:49 de finutu16

ce ar trebui sa fac ca fosta mea iubita sa se intoarca la mine? recunosc ca aam inselat-o si am mintit-o in aceasta privinta.astept raspunsurile voastre.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: iertere

scris pe 31 ian 2005 13:19 de ExoticDream

ce ar trebui sa fac ca fosta mea iubita sa se intoarca la mine? recunosc ca aam inselat-o si am mintit-o in aceasta privinta.astept raspunsurile voastre.

Daca este o fata dintr-o bucata, sfatul meu este sa nu faci nimic! Renunta, las-o in pace, greselile pe care le-ai facut mi se par de neiertat, sorry!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 31 ian 2005 16:03 de trinchi

Daca ai inselat-o nici nu are rost sa mai incerci sa te inpaci cu ea! Cum putetzi sa mai cere-ti iertare dupa o chestie din asta nu va inteleg! Daca ai inselat-o inseamna ca nu o iubesti si daca nu o iubesti laso impace! Asa ca dute si cauta alta!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re: iertere

scris pe 31 ian 2005 22:43 de Taqua

Daca ai inselat-o nici nu are rost sa mai incerci sa te inpaci cu ea! Cum putetzi sa mai cere-ti iertare dupa o chestie din asta nu va inteleg! Daca ai inselat-o inseamna ca nu o iubesti si daca nu o iubesti laso impace! Asa ca dute si cauta alta!

Uite ca eu nu sunt de parere ca un barbat isi va insela partenera doar daca nu o iubeste...
P.S. Mi-e atat de mila cand observ chinurile prin care trece biata limba romana....

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

empty

Guest

Re: Re: Re: iertere

scris pe 31 ian 2005 23:18 de empty

Uite ca eu nu sunt de parere ca un barbat isi va insela partenera doar daca nu o iubeste...

I agree.
Paote sa o iubeasca si sa o faca cu alta fiindca unui barbat ii plac fmult femeile.Dar daca ii spune ca a inselat-o,sau ea isi da seama, toate scuzele sunt fara rost.
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: iertere

scris pe 1 feb 2005 08:35 de trinchi

I agree.
Paote sa o iubeasca si sa o faca cu alta fiindca unui barbat ii plac fmult femeile.Dar daca ii spune ca a inselat-o,sau ea isi da seama, toate scuzele sunt fara rost.

Adica voi vreti sa zice-ti ca e ok sa inseli atata timp cat partenerul nu afla? Pai si atunci ce facem, trecem la poligamie? Doar, doar o sa fie mai bine nu?

sus

love4love

Newbie
6 mesaje

scris pe 1 feb 2005 14:17 de love4love

nu mai incerca sa te intorci la ea.daca ai inselat-o o data,ai s-o mai faci si ea e singura care are d suferit.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: iertere

scris pe 1 feb 2005 15:17 de ExoticDream

P.S. Mi-e atat de mila cand observ chinurile prin care trece biata limba romana....

Cu chinurile limbii romane sunt perfect de acord, dar cu ideea ca un barbat isi poate insela partenera chiar daca o iubeste ma tem ca NU! Cam ce motive ar gasi un asemenea individ? Gelozia? Nevoia imperioasa de sex? Betia? Drogurile? Explica-ne....! Eu ma simt conservatoare la faza asta, cuplurile cu o filosofie libertina ca cea promovata in unele filme erotice gen *Emanuelle* nu ma tenteaza...(genul de cuplu in care fiecare este atat de liber incat poate sa faca sex cu cine vrea si cand vrea!)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: iertere

scris pe 1 feb 2005 15:23 de ExoticDream

I agree.

Fereasca Dumnezeu sa fii femeie serioasa si sa nimeresti langa una astfel de *armasar*! Barbatii de acest gen sufera de un egoism fantastic: le trebuie numeroase femei pentru satisfacerea instinctelor debordante (pe care, ca sa vezi, doar ei le au!) si a necesitatii de variatie, dar in acelasi timp simt nevoia si de iubirea sincera a unei femei cumsecade care, spre deosebire de aventurierele care o fac cu ei pentru amuzament, vad in ei niste adevarati Dumnezei pe care ii venereaza si pentru care fac orice!

Ce frumoasa este lumea in care traim, nu?

sus

KNight

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: iertere

scris pe 1 feb 2005 20:53 de KNight

Fereasca Dumnezeu sa fii femeie serioasa si sa nimeresti langa una astfel de *armasar*! Barbatii de acest gen sufera de un egoism fantastic: le trebuie numeroase femei pentru satisfacerea instinctelor debordante (pe care, ca sa vezi, doar ei le au!) si a necesitatii de variatie, dar in acelasi timp simt nevoia si de iubirea sincera a unei femei cumsecade care, spre deosebire de aventurierele care o fac cu ei pentru amuzament, vad in ei niste adevarati Dumnezei pe care ii venereaza si pentru care fac orice!

Ce frumoasa este lumea in care traim, nu?

Wow, stai asa ca ai inteles gresit. Eu nu ma caracterizam mai sus, doar ii sfatuiam pe cei care nu se pot abtine sa nu le spuna iubitelor lor, fiindca asta ar insemna o mare dezamagire pentru ele si pentru ei.( in cazul in care exista iubire). Si da sa stii ca poti sa iubesti pe cineva foarte mult si sa o/il inseli cu altcineva tocmai fiindca ai o fire slaba si nu te poti abtine(forta de atractie>forta de abtinere).
p.s: ziceam ca daca tot o inseli nu mai fi idiot ca ea sa te prinda la tine acasa si tu sa-i spui NU E CEEA CE CREZI
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: iertere

scris pe 1 feb 2005 20:59 de ExoticDream

Wow, stai asa ca ai inteles gresit. Eu nu ma caracterizam mai sus, doar ii sfatuiam pe cei care nu se pot abtine sa nu le spuna iubitelor lor, fiindca asta ar insemna o mare dezamagire pentru ele si pentru ei.( in cazul in care exista iubire). Si da sa stii ca poti sa iubesti pe cineva foarte mult si sa o/il inseli cu altcineva tocmai fiindca ai o fire slaba si nu te poti abtine(forta de atractie>forta de abtinere).
p.s: ziceam ca daca tot o inseli nu mai fi idiot ca ea sa te prinda la tine acasa si tu sa-i spui NU E CEEA CE CREZI

Am ramas fara cuvinte!!! Ai dreptate, nu e ceea ce cred!

sus

KNight

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iertere

scris pe 1 feb 2005 21:22 de KNight

Am ramas fara cuvinte!!! Ai dreptate, nu e ceea ce cred!

Sa ramai tu fara cuvinte? hmm cam ciudat
Mai, esti sigura ca ai ramas fara cuvinte? E imposibil tu sa ramai fara cuvinte.
NU, dar chiar nu e ceea ce crezi daca crezi ca ceea ce crezi e ceea ce crezi.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iertere

scris pe 1 feb 2005 21:44 de ExoticDream

Sa ramai tu fara cuvinte? hmm cam ciudat
Mai, esti sigura ca ai ramas fara cuvinte? E imposibil tu sa ramai fara cuvinte.
NU, dar chiar nu e ceea ce crezi daca crezi ca ceea ce crezi e ceea ce crezi.

Nu am ramas fara cuvinte, ci....m-am gandit sa le folosesc mai util decat sa ma mir iar si iar cand aud de barbati care...nu-si pot stapani, sarmanii, instinctele si unica lor problema este aceea de a insela fara ca *iubita* sa se prinda! Vorba aia *Ce nu stii nu-ti poate face rau.* nu se aplica oricand si oriunde.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: iertere

scris pe 1 feb 2005 21:47 de ExoticDream

Barbatului ii este permis orice intrucat are o fire slaba, singura lui problema este sa nu fie atat de idiot incat sa se lase prins!

sus

KNight

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iertere

scris pe 1 feb 2005 22:05 de KNight

Barbatului ii este permis orice intrucat are o fire slaba, singura lui problema este sa nu fie atat de idiot incat sa se lase prins!

Vezi ca incepi sa ai o problema: generalizezi)
.
Si da daca mai e slab si se lasa prins atunci e si idiot
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 2 feb 2005 16:28 de trinchi

.

Ma-i lasat rece, deci dupa tine e ok sa iti inseli partenera atat timp cat ea nu afla! Totusi gandestete ca daca un barbat poate face asta atunci de ce sa nu o faca si o femeie? Doar exista egalitate intre sexe nu?

Si acum sa vedem iti mai convine sa stii ca iubita ta o pune cu altii?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 feb 2005 16:36 de ExoticDream

.

Nu generalizez, stai linistit, cred ca mai exista si barbati cumsecade in lumea asta, din fericire m-am convins personal!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iertere

scris pe 2 feb 2005 16:39 de ExoticDream

Ma-i lasat rece, deci dupa tine e ok sa iti inseli partenera atat timp cat ea nu afla! Totusi gandestete ca daca un barbat poate face asta atunci de ce sa nu o faca si o femeie? Doar exista egalitate intre sexe nu?

Asa, mai, o destrabalare generala!!! O sa ajungem ca pocaitii aia...., vai de capul nostru de obsedati sexuali!!!

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iertere

scris pe 2 feb 2005 16:44 de trinchi

Asa, mai, o destrabalare generala!!! O sa ajungem ca pocaitii aia...., vai de capul nostru de obsedati sexuali!!!

Cine zice ala e!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ierter

scris pe 2 feb 2005 16:50 de ExoticDream

Cine zice ala e!

No way! Sorry pentru generalizare, era in gluma!!! Nu ma regasesc in melanjul ala libertin! YUK!!!

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ie

scris pe 2 feb 2005 16:54 de trinchi

No way! Sorry pentru generalizare, era in gluma!!! Nu ma regasesc in melanjul ala libertin! YUK!!!

Da? dar tu cam unde te vezi pe tine?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 2 feb 2005 17:03 de ExoticDream

Da? dar tu cam unde te vezi pe tine?

Departe de lumea asta dezlantuita! Mi se pare ca am scris mai devreme ca nu as ierta o infidelitate, indiferent in ce conditii s-ar petrece aceasta. Nu sunt singura persoana din lume care mai crede inca in ierarhia valorilor si sper ca exista pe acolo, pe undeva, cineva care sa se afle pe aceeasi lumgime de unda cu mine.... Daca iti gasesti jumatatea si te inconjori de cativa prieteni buni (la care se adauga familia), poti sa traiesti bine merci chiar daca aproape toata lume iti este impotriva! Conteaza sa il intelegi si sa fii inteles de acel cineva langa care ai ales sa traiesti si nu are nici o importanta daca altii gandesc total diferit!!!

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 2 feb 2005 17:11 de trinchi

Departe de lumea asta dezlantuita! Mi se pare ca am scris mai devreme ca nu as ierta o infidelitate, indiferent in ce conditii s-ar petrece aceasta. Nu sunt singura persoana din lume care mai crede inca in ierarhia valorilor si sper ca exista pe acolo, pe undeva, cineva care sa se afle pe aceeasi lumgime de unda cu mine.... Daca iti gasesti jumatatea si te inconjori de cativa prieteni buni (la care se adauga familia), poti sa traiesti bine merci chiar daca aproape toata lume iti este impotriva! Conteaza sa il intelegi si sa fii inteles de acel cineva langa care ai ales sa traiesti si nu are nici o importanta daca altii gandesc total diferit!!!

Frumos, sper sa am parte cam de acelasi lucru!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 feb 2005 17:18 de ExoticDream

Frumos, sper sa am parte cam de acelasi lucru!

Daca asta iti doresti, asta vei avea. In viata conteaza alegerile pe care le facem.....Dupa o anumita varsta, ar trebui sa fim ceva mai maturi.....sa nu mai gresim ca in adolescenta...pretul risca sa fie prea mare!

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 2 feb 2005 17:25 de trinchi

Daca asta iti doresti, asta vei avea. In viata conteaza alegerile pe care le facem.....Dupa o anumita varsta, ar trebui sa fim ceva mai maturi.....sa nu mai gresim ca in adolescenta...pretul risca sa fie prea mare!

stiu, multumesc pentru sfat oricum!

sus

KNight

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iertere

scris pe 2 feb 2005 20:32 de KNight

""Ma-i"" lasat rece, deci dupa tine e ok sa iti inseli partenera atat timp cat ea nu afla! Totusi gandestete ca daca un barbat poate face asta atunci de ce sa nu o faca si o femeie? Doar exista egalitate intre sexe nu?

Daca ai inteles ca sunt de acord sa iti inseli partenera atata timp cat ea nu stie ai inteles gresit. Acum nu o sa stau sa iti explic ca poate ma exprim eu gresit (ptr. mine cuvintele imi vin mai greu uneori, prefer sa ma exprim prin altceva).
Gata te-ai mai incalzit?
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iertere

scris pe 2 feb 2005 20:37 de trinchi

Daca ai inteles ca sunt de acord sa iti inseli partenera atata timp cat ea nu stie ai inteles gresit. Acum nu o sa stau sa iti explic ca poate ma exprim eu gresit (ptr. mine cuvintele imi vin mai greu uneori, prefer sa ma exprim prin altceva).
Gata te-ai mai incalzit?

Dap!

sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ierter

scris pe 2 feb 2005 22:03 de Taqua

Prea vedeti totul in alb si negru...Unii spun ca nu ar ierta sub nici o forma o infidelitate. Chiar asa sa fie?
Cand prietenul isi clateste ochii la frumusica ce tocmai a trecut pe langa voi, imaginandu-si cum ar fi sa i-o puna, nu e tot o forma de a insela? Te iubeste mai putin gandind astfel? Daca nu te inseala realmente, macar cu gandul tot o face...dar asta e alta mancare de peste...
Instinctul sexual nu tine intotdeauna seama de morala, de bun-simt sau de dragoste. E un impuls puternic caruia unii ii pot face fata, altii nu.
Sunt oameni care iubesc, dar din diverse motive nu isi pot satisface dorintele sexuale cu partenerul. S-a discutat pe forum si s-a rasdiscutat. Vorba aia, "Sotia mea cu gura aia imi saruta copiii...cum sa o las sa imi faca sex oral?! Pt asta am amanta". Exemplele pot continua... Amintiti-va numai de doamna care acum putin timp povestea cum ca si-ar dori un amant pt ca sotul nu o satisfacea...
Cred eu ca ar trebui trasa o linie destul de groasa intre dragoste si sex. Chiar daca unora li se pare infidelitatea o greseala cumplita, motivele pot fi diverse - daca esti cel inselat, ai toate sansele chiar ca tu sa porti o parte din vina pt greseala partenerului.

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 3 feb 2005 09:23 de trinchi

Prea vedeti totul in alb si negru...Unii spun ca nu ar ierta sub nici o forma o infidelitate. Chiar asa sa fie?
Cand prietenul isi clateste ochii la frumusica ce tocmai a trecut pe langa voi, imaginandu-si cum ar fi sa i-o puna, nu e tot o forma de a insela? Te iubeste mai putin gandind astfel? Daca nu te inseala realmente, macar cu gandul tot o face...dar asta e alta mancare de peste...
Instinctul sexual nu tine intotdeauna seama de morala, de bun-simt sau de dragoste. E un impuls puternic caruia unii ii pot face fata, altii nu.
Sunt oameni care iubesc, dar din diverse motive nu isi pot satisface dorintele sexuale cu partenerul. S-a discutat pe forum si s-a rasdiscutat. Vorba aia, "Sotia mea cu gura aia imi saruta copiii...cum sa o las sa imi faca sex oral?! Pt asta am amanta". Exemplele pot continua... Amintiti-va numai de doamna care acum putin timp povestea cum ca si-ar dori un amant pt ca sotul nu o satisfacea...
Cred eu ca ar trebui trasa o linie destul de groasa intre dragoste si sex. Chiar daca unora li se pare infidelitatea o greseala cumplita, motivele pot fi diverse - daca esti cel inselat, ai toate sansele chiar ca tu sa porti o parte din vina pt greseala partenerului.

Sa nu uitam ca totusi o mare diferenta intre: "Cand prietenul isi clateste ochii la frumusica ce tocmai a trecut pe langa voi, imaginandu-si cum ar fi sa i-o puna" si realitate!

Apoi:"Sotia mea cu gura aia imi saruta copiii...cum sa o las sa imi faca sex oral?! Pt asta am amanta"... oare nu e cea mai buna scuza pentru a avea o amanta? Asta ca sa nu mai zicem ca relatia lui cu amanta nu se rezuma numai la sex oral din cate cred eu, existau mici iesiri de care probabil sotia sau mama copiilor lui sar fi bucurat... deci el se plictisise de sotie si vroia ceva nou!

Si "daca esti cel inselat, ai toate sansele chiar ca tu sa porti o parte din vina pt greseala partenerului" aici ai dreptate numai pe juatate, vina nu e oare a cuplului?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 feb 2005 12:39 de ExoticDream

Doar alb si negru? Hmmm....maniheism! Daca prietenul isi *clateste ochii la frumusica ce tocmai a trecut pe langa voi, imaginandu-si cum ar fi sa i-o puna*, tot o forma de a insela se numeste. Da, te iubeste mai putin gandind astfel. Te inseala cu gandul, este mai putin decat ar insemna live, dar tot a insela este! Daca flirteaza cu cineva pe net, tot a insela se numeste (chiar daca e doar o discutie semi-nevinovata sau cyber-sex in toata regula!)

De ce se intampla astfel de lucruri? Spui ca instinctul sexual nu tine de partea noastra rationala, ci de *animalul* din noi....Din fericire nu suntem toti o apa si-un pamant, unii se lasa dusi de valul instinctelor, altii sunt capabili sa-si stapaneasca astfel de porniri prin autocontrol, cativa (fff putini, ce-i drept) nu le au!!! Ideal ar fi sa fii alaturi de cineva care iti seamana si in aceasta privinta, eu n-as fi incantata sa simt cum prietenul meu se chinuie sa nu fantazeze in legatura cu *bucata marfa* care tocmai a trecut pe langa noi, as prefera sa fie ca mine, adica sa-i fie suficient ceea ce are in cuplu si persoanele de sex opus care se intampla sa-i taie drumul sa reprezinte doar niste fiinte umane si atat. Te asigur ca exista si barbati care gandesc si simt altfel decat marea masa!

Daca iubesti si esti iubit, oare ce motive ciudate te pot determina sa nu-ti poti satisface dorintele sexuale cu partenerul? Sa fie prejudecatile? Nepotrivirea sexuala? Chestia aia cu sexul oral si sarutatul copiilor e hilara de-a dreptul! Iti iubesti partenerul ca pe un tot, ii iubesti trupul, ce poate fi *murdar* in a-i oferi dragoste sub toate formele? (Acum igiena depinde de fiecare!) Amantul? Amanta? Un punct nevralgic al unei casnicii...la care se ajunge in primul rand datorita lipsei de comunicare, oamenii sunt inca inhibati cand vine vorba de a discuta deschis despre sex. Daca lucrurile au fost discutate si nu s-a ajuns la nici un rezultat, relatia isi pierde sensul....nu amantul/amanta reprezinta solutia, ci despartirea. A avea viata dubla inseamna a trai in minciuna cu cei din jur si chiar cu tine. Daca nu suntem capabili sa avem relatii solide, macar haideti sa avem relatii in serie, nu in paralel, macar asa nu facem rau nimanui (decat noua insine, eventual)!

Linie destul de groasa intre dragoste si sex? Da, dar nu pentru ca infidelitatea nu ar fi o greseala cumplita, ci pentru ca e bine sa stim unde ne aflam. Intr-o relatie pot aparea nenumarate motive de disputa, de neintelegere....de obicei fiecare poarta o parte din vina...Problemele trebuie lamurite imediat ce sunt sesizate, nu trebuie sa se ajunga la infidelitate pe motiv ca partenera/partenerul e vinovat de nu stiu ce! E inaltator sa te prinzi ca esti inselat/a si sa te consolezi cu gandul: si eu sunt de vina pentru ce a facut saraca/saracul!!!

Eu zic ca multi oameni trateaza cu superficialitate problemele cu care se confrunta si aleg calea cea mai comoda care sa nu le dea bataie de cap excesiva! SI daca tot exista un animal in fiecare dintre noi, de ce nu l-am lasa sa se manifeste in clipele HOT pe care le impartasim cu partenerul???

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

16 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online