De ce barbatul crede ca poate cunoaste bine femeia

Pagina 1 din 1
1

love4love

Newbie
6 mesaje

De ce barbatul crede ca poate cunoaste bine femeia

scris pe 1 feb 2005 01:49 de love4love

salut la toata lumea!
eu sunt noua pe-aici,si prima mea intrebare ar fi...de ce au unii barbati impresia ca ne cunosc asa de bine?suntem chiar asa de transparente sau ei se cred 'cititori in stele'?
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: de ce?

scris pe 1 feb 2005 08:56 de trinchi

salut la toata lumea!
eu sunt noua pe-aici,si prima mea intrebare ar fi...de ce au unii barbati impresia ca ne cunosc asa de bine?suntem chiar asa de transparente sau ei se cred 'cititori in stele'?

Nimeni nu poate sa te cunoasca decat atat cat ii dai voie, daca au numai impresia atunci e klar ca nu te cunosc! Concluzia este nimeni nu te cunoaste mai bine ca tine! Oricum nu vad ce barbat ar putea dezlega misterul feminin vreodata!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

love4love

Newbie
6 mesaje

Re: Re: de ce?

scris pe 1 feb 2005 13:42 de love4love

atunci...daca nu ma cunosc de ce ma judeca?tu ai judecat gresit vreodata o femeie?e foarte naspa aatunci cnd stii parerea unui barbat despre tine si mai stii si ca e total gresita.
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: de ce?

scris pe 1 feb 2005 14:02 de trinchi

atunci...daca nu ma cunosc de ce ma judeca?tu ai judecat gresit vreodata o femeie?e foarte naspa aatunci cnd stii parerea unui barbat despre tine si mai stii si ca e total gresita.

Si eu ca si altii am inteles gresit unle gesturi, unele vorbe asa ca nu pot sa zic ca nu am judecat gresit o femeie! Daca te judeca e greseala ta ca ii dai voie, ai si tu personalitatea ta!

PS: Nu te lasa calcata in picioare, nimeni nu are dreptul sa o faca!

sus

love4love

Newbie
6 mesaje

Re: Re: Re: Re: de ce?

scris pe 1 feb 2005 14:12 de love4love

multam pentru sfat.chiar as vrea sa-l fac sa-si dea seama ca ma intelege total gresit.

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

scris pe 1 feb 2005 14:15 de trinchi

multam pentru sfat.chiar as vrea sa-l fac sa-si dea seama ca ma intelege total gresit.

E foarte usor, sa stii trebuie numai sa ii zici unde greseste, adica unde te intelege gresit! Numai atat sunt sigur ca ai sa poti sa te descurci!
Succes!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 feb 2005 15:08 de ExoticDream

salut la toata lumea!

Nici noi nu suntem transparente, nici ei experti in eternul feminin! Cateodata noi ne prefacem mai complicate/misterioase decat suntem (pentru a-i impresiona si a-i cuceri), de multe ori ei au impresia ca ne-au descoperit toate secretele (pentru a-si demonstra lor insisi ce tare e...sexul tare si a ne cuceri), adevarul este ca nimeni nu poate cunoaste pe nimeni fara a i se permite accesul, fara numeroase momente de apropiere in care iti dezvalui si ti se dezvaluie petale de suflet.....Chiar si atunci, in absenta sinceritatii depline de ambele parti, cunoasterea este o ne-cunoastere....Implicatiile acestor *minciuni albe* se vad mai tarziu, cand se nasc primele conflicte....

Daca nu doresti sa te dezvalui cuiva asa cum esti in realitate, mai bine taie puntile de la inceput si nu-l lasa sa vada nimic, e mai onest! Daca vezi ca tu i te dezvalui, iar el se ascunde in spatele unor bariere ciudate, opreste-te, risti sa te lasi descoperita si lucrurile pe care le afla despre tine pot fi folosite mai tarziu impotriva ta daca se ivesc probleme! Sinceritatea trebuie sa fie in ambele sensuri!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Swann

Guest

Re: Re: de ce?

scris pe 2 feb 2005 17:50 de Swann

ti se dezvaluie petale de suflet.....

Ce naiba e asta?

Si revenind la subiect: cele mai multe femei sunt plate, total neinteresante...si sunt foarte usor de inteles...si la barbati la fel, desi procentul cred ca e putin mai mic....
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 2 feb 2005 22:40 de Taqua

Ce naiba e asta?

Si revenind la subiect: cele mai multe femei sunt plate, total neinteresante...si sunt foarte usor de inteles...si la barbati la fel, desi procentul cred ca e putin mai mic....

No, zau? Cum era chestia aia cu marmota???

A, si revenind bineinteles la subiect, banuiesc ca locuiesti undeva in padure si ai avut rare ocazii sa socializezi.
Mi-a placut insa subtila diferentiere..."cele mai multe femei sunt plate, total neinteresante,[...] la barbati la fel, desi procentul e putin mai mic."
Minunat, mirific de-a dreptul...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 feb 2005 10:24 de ExoticDream

Ce naiba e asta?

O metafora, atat....!

Nu ti s-a intamplat niciodata sa-ti imaginezi sufletul ca pe o floare? Delicatetea, puritatea, fragilitatea lui nu te duc cu gandul la un trandafir ale carui petale se pot deschide usor, lasandu-te sa-i percepi parfumul discret, frumusetea diafana? La fel si sufletul....cand te apropii de el, ti se dezvaluie incet, incepi sa-i descifrezi misterul....La fel ca si trandafirul, daca deodata ii rupi nemilos petalele, el lacrimeaza si se stinge....

Un suflet este o floare....depinde doar de noi daca vrem sa-l vedem inflorit sau nu....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Swann

Guest

scris pe 3 feb 2005 10:28 de Swann

No, zau? Cum era chestia aia cu marmota???

A, si revenind bineinteles la subiect, banuiesc ca locuiesti undeva in padure si ai avut rare ocazii sa socializezi.
Mi-a placut insa subtila diferentiere..."cele mai multe femei sunt plate, total neinteresante,[...] la barbati la fel, desi procentul e putin mai mic."
Minunat, mirific de-a dreptul...

Mai...asta e parerea mea,
si eu as vrea ca oamenii sa nu mai fie asa de previzibili...daca tu mai crezi in ei, ma bucur pentru tine....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 feb 2005 10:43 de ExoticDream

Nenumarati oameni (indiferent de sex) sunt plati, previzibili si neinteresanti, asta tine de IQ, cultura, personalitate. Zicala *Cine se aseamna se aduna.* contine un mare sambure de adevar, daca oameni neinteresanti *se aduna* cu semeni de-ai lor de aceeasi categorie, platitudinea si previzibilitatea nu vor fi probabil nici macar remarcate, nici unii, nici ceilalti nu pot mai mult si se vor simti OK asa cum sunt! Daca insa un om interesant intra in contact cu unul plat....acest lucru va fi sesizat imediat de catre primul si tendinta va fi de rejectare a *mezaliantei*! Un om interesant va cauta pe cineva asemeni lui pentru ca mintea lui in vesnica miscare are nevoie permanent de hrana spirituala, de stimulente, de fascinatie, un om plat nu ar face decat sa-l plictiseasca, iar pe termen lung chiar sa-l traga in jos, foarte rar se intampla ca intr-un cuplu in care cei doi se afla pe trepte intelectuale diferite (nu ca diplome universitare, ci ca IQ, personalitate etc.) cel *de jos* sa isi doreasca si sa reuseasca sa se ridice cat mai aproape de *cel de sus*! Relatiile de tipul asta se termina prost: dupa o boala lunga, in care se incearca stergerea diferentelor, *cel de sus* se simte frustrat si dezamagit ca nu a facut alegerea potrivita, iar *cel de jos* se simte si el aiurea pentru ca a incercat sa se ridice undeva unde oricum nu ii este locul si a esuat (orgoliul lui este *atins*!).

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 feb 2005 10:48 de ExoticDream

si eu as vrea ca oamenii sa nu mai fie asa de previzibili...daca tu mai crezi in ei, ma bucur pentru tine....

Daca n-ar mai exista oameni interesanti, ne-am impusca, de ce sa ne chinuim o viata intreaga inotand in platitudine si plictiseala? Ar mai fi ceva: ne bazam prea mult pe ceea ce ne-au dat destinul, Dumnezeu, ursitoarele si prea rar ne straduim sa muncim un pic ca sa devenim mai putin plictisitori, ne e prea lene sa facem ceva ca sa fim mai buni, mai culti, mai interesanti!

sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 3 feb 2005 12:55 de Taqua

Oamenii sunt oricum altfel decat previzibili...
Daca ar fi atat de previzibili, poate nu ar mai exista relatii distruse datorita infidelitatii sau casatorii destramate din cauza violentei sotului, poate chiar extrapoland, nu ar mai exista razboaie si alte alea...
Bineinteles, parerea mea...

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

scris pe 4 feb 2005 10:31 de trinchi

Daca ar fi atat de previzibili, poate nu ar mai exista relatii distruse din cauza violentei sotului,
Bineinteles, parerea mea...

De ce trebuie sa fie numai sotul violent??? Eu cunos situatii in care el saracu ia bataie de nu mai stie de el! Probabil ca ai vrut sa zici violenta in familie nu?

sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

scris pe 4 feb 2005 21:50 de Taqua

De ce trebuie sa fie numai sotul violent??? Eu cunos situatii in care el saracu ia bataie de nu mai stie de el! Probabil ca ai vrut sa zici violenta in familie nu?

Dadusem un simplu exemplu...iar in fond si la urma urmei, cazurile in care el si-o ia de la ea sunt cu mult mai rare decat cazurile in care se intampla invers, nu crezi?

sus

danilovici

Junior member
17 mesaje

scris pe 5 feb 2005 11:44 de danilovici

PS: Nu te lasa calcata in picioare, nimeni nu are dreptul sa o faca!

Dar femeile au dreptul sa calce in picioare barbatii?

Nu te grabi,ceas rau al vietii mele/
Intirzie un secol sau un an/
sa scutur iar mestecenii de stele/
sa mai adulmec macii unui lan/ iar vietati cu botul diafan
sa-mi culce-n palma perlele lor grele/
mu ma lovi,ceas rau al vietii mele/
mai da-mi pe mana flautul lui Pan/
sa fac sa plinga piatra pentru ele.
sus

danilovici

Junior member
17 mesaje

scris pe 5 feb 2005 11:47 de danilovici

Da ai dreptate.
Trebuia sa mai spui ca nu le intereseaza decit bani

Nu te grabi,ceas rau al vietii mele/
Intirzie un secol sau un an/
sa scutur iar mestecenii de stele/
sa mai adulmec macii unui lan/ iar vietati cu botul diafan
sa-mi culce-n palma perlele lor grele/
mu ma lovi,ceas rau al vietii mele/
mai da-mi pe mana flautul lui Pan/
sa fac sa plinga piatra pentru ele.
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

scris pe 5 feb 2005 21:52 de rul3r

Daca n-ar mai exista oameni interesanti, ne-am impusca, de ce sa ne chinuim o viata intreaga inotand in platitudine si plictiseala?

Daca nu ar mai exista oameni interesanti, tu catalogandu-te pe tine ca neinteresanta,nu ti-ai da seama de acel lucru. Si asa ca nu te-ai impusca. logic,nu?
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 5 feb 2005 23:55 de Taqua

Da ai dreptate.
Trebuia sa mai spui ca nu le intereseaza decit bani

Asa, si? Pe voi ce crezi ca va intereseaza?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

scris pe 6 feb 2005 00:39 de ExoticDream

Daca nu ar mai exista oameni interesanti, tu catalogandu-te pe tine ca neinteresanta,nu ti-ai da seama de acel lucru. Si asa ca nu te-ai impusca. logic,nu?

E logic: oamenii interesanti nu se impusca atata timp cat mai exista inca alti oameni ca si ei, iar cei plati sunt prea plati sa-si dea seama de platitudinea lor si vegeteaza linistiti!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 feb 2005 04:55 de valentine

salut la toata lumea!

Stii care e cel mai mare mit din istorie si din ziua de azi si care nu va fi dezlegat niciodata?? FEMEIA
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online