Ultimele lacrimi

Pagina 1 din 3
1   2   3   »

alive4her

Newbie
4 mesaje

Ultimele lacrimi

scris pe 1 feb 2005 13:05 de alive4her

salut

am avut o relatie cu o fata care a durat 2 ani jumate.. era totul ok pana cand acum 3 saptamani cand mia spus ca ma iubeste mai putin.. am ajuns la o intelegere impreuna adica sa luam pauza 3-4 saptamani. credeam ca asta va rezolva problema dar na fost asa. acum cateva zile neam intalnit intamplator intrun club eu cu prietenii mei ea cu prietenele ei.. doar ca atunci bausem umpic si nu am vrut sa ma vada asa.. si am fost f rece.. adica am salutato si atat. apoi ea a plecat.. si neam intalnit peste cateva ore in alt club.. aici am vorbit putin cu ea.. si ea mia zis ca e mai bine sa terminam relatia.. dece? din cauza alcoolului si drogurilor. asta mia pus capat relatiei mele cu ea apoi am mers la o farmacie am luat 80 pastile de tusin forte si am ales sami pun capat zilelor.. pt ca eu o iubeam prea mult. am mers acasa.. am luat ursuletul ce mi la dat ea mai demult si am inghitit toate pastilele.. tocmai atunci ea mai dat telefon.. am raspuns si iam zis ca am luat pastilele si ca voi muri.. ea a inceput sa planga mia spus sa le vomez.. atunci am inceput sa regret ca am recurs la un asemenea final.. apoi ia luat telefonul sorasa mai mare si a incercat sa vorbeasca cu mine ..ma intrebat ce am luat cate am luat si prostii dinastea.. apoi a sunat la ambulanta.. am scapat telefonul am inceput sa ma simt f rau si am picat pe canapea.. mam trezit la urgente dimineata plin de perfuzii in mine ametit.. ma rog dupaia am ajuns cumva acasa si am vorbit cu ea.. ea a zis ca niciodata sa no mai salut pe strada.. ca nimeni care iubeste o persoana nui poate face asa cva.. adica sa se sinucida. am plans cateva seri in continuu.. nuju cum eu adormeam cand plangeam.. si ma trezeam dimineata tremurand de frca si de frig gandinduma la ea.. ca am pierduto.. acum miam mai revenit putin.. si as vrea sa va intreb cum as putea uita de ea.. ceva sfaturi orice sunt bine venite. eu am 18 ani ea are 15.. si e urat ca eu ma gandesc cum va fi ea cu altu si deastea.. inclusiv in pat.. mai ales ca eu in acesti 2 ani nam putut sa fac dragoste cu ea din cauza ca ea era prea mica si nu vroia. vreau sa scap de toate gandurile. nuj oare e mai bine sami fac acum o alta relatie cu o alta fata poate asta ma va ajuta sa trec peste astea? sper ca nu vam plictisit cu povestea mea si sper sa imi rapsundeti cat mai repede

bye
sus

love4love

Newbie
6 mesaje

Re: ultimele lacrimi

scris pe 1 feb 2005 13:47 de love4love

parerea mea e ca nimeni nu merita sa faci un asemenea gest pentru el/ea.tu inka esti mic,iar de ea sa nu mai vorbim.tu te asteptai la o relatie serioasa cu o fata de 15 ani?
cred ca acum ai nevoie sa stai o perioada singur,sa te gandesti mai bine la viata ta si apoi sa-ti faci o alta iubita.
hai curaj!!!stiu ca poti sa treci peste.
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 1 feb 2005 14:06 de trinchi

salut

am avut o relatie cu o fata care a durat 2 ani jumate.. era totul ok pana cand acum 3 saptamani cand mia spus ca ma iubeste mai putin.. am ajuns la o intelegere impreuna adica sa luam pauza 3-4 saptamani. credeam ca asta va rezolva problema dar na fost asa. acum cateva zile neam intalnit intamplator intrun club eu cu prietenii mei ea cu prietenele ei.. doar ca atunci bausem umpic si nu am vrut sa ma vada asa.. si am fost f rece.. adica am salutato si atat. apoi ea a plecat.. si neam intalnit peste cateva ore in alt club.. aici am vorbit putin cu ea.. si ea mia zis ca e mai bine sa terminam relatia.. dece? din cauza alcoolului si drogurilor. asta mia pus capat relatiei mele cu ea apoi am mers la o farmacie am luat 80 pastile de tusin forte si am ales sami pun capat zilelor.. pt ca eu o iubeam prea mult. am mers acasa.. am luat ursuletul ce mi la dat ea mai demult si am inghitit toate pastilele.. tocmai atunci ea mai dat telefon.. am raspuns si iam zis ca am luat pastilele si ca voi muri.. ea a inceput sa planga mia spus sa le vomez.. atunci am inceput sa regret ca am recurs la un asemenea final.. apoi ia luat telefonul sorasa mai mare si a incercat sa vorbeasca cu mine ..ma intrebat ce am luat cate am luat si prostii dinastea.. apoi a sunat la ambulanta.. am scapat telefonul am inceput sa ma simt f rau si am picat pe canapea.. mam trezit la urgente dimineata plin de perfuzii in mine ametit.. ma rog dupaia am ajuns cumva acasa si am vorbit cu ea.. ea a zis ca niciodata sa no mai salut pe strada.. ca nimeni care iubeste o persoana nui poate face asa cva.. adica sa se sinucida. am plans cateva seri in continuu.. nuju cum eu adormeam cand plangeam.. si ma trezeam dimineata tremurand de frca si de frig gandinduma la ea.. ca am pierduto.. acum miam mai revenit putin.. si as vrea sa va intreb cum as putea uita de ea.. ceva sfaturi orice sunt bine venite. eu am 18 ani ea are 15.. si e urat ca eu ma gandesc cum va fi ea cu altu si deastea.. inclusiv in pat.. mai ales ca eu in acesti 2 ani nam putut sa fac dragoste cu ea din cauza ca ea era prea mica si nu vroia. vreau sa scap de toate gandurile. nuj oare e mai bine sami fac acum o alta relatie cu o alta fata poate asta ma va ajuta sa trec peste astea? sper ca nu vam plictisit cu povestea mea si sper sa imi rapsundeti cat mai repede

bye

Imi pare rau pt ce ti-sa intamplat, totusi chear crezi ca merita sa te sinucizi pt ea, oricum aici a avut dreptate, nu te inteleg ai vrut sa ii demonstrezi, ca o iubesti?... ok, te credea dar era prea tarziu ca ea sa mai fie cu tine, avand in vedere ca tu nu mai erai! Asa ca ai grija nu mai recurge la metode de genul asta, fii si tu un pic mai rational!

Bafta si iti zic eu ca o sa treaca!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 feb 2005 21:36 de ExoticDream

salut

bye

Povestea ta este neinchipuit de trista! Prietena ta era foarte tanara cand ati inceput relatia (13 ani), cred ca nici tu nu aveai prea multa experienta....Remarcabil este faptul ca nu ai fortat-o sa faceti dragoste....Ai iubit-o probabil mult...Ca orice relatie, ati avut si voi problemele voastre, de aceea ati ajuns la acel time-out....Intalnirea in bar? O mare bila neagra pentru tine daca bausesi prea mult si de neiertat daca ai cochetat si cu drogurile! Ce te asteptai sa faca o fata de 15 ani cand isi vede iubitul in aceasta situatie? Daca ar fi fost ceva mai matura, poate ar fi trebuit sa incerce sa te ajute sa iesi din cercul vicios in care se pare ca intrasesi (nu ne dai detalii in legatura cu asta). Ea s-a temut insa si a ales calea mai simpla: despartirea. Urmarea? Tu ai clacat. Te-ai trezit parasit, zbatandu-te (poate) si in problemele legate de droguri, si, fara cineva care sa te ajute, ai ales si tu o cale infioratoare de *a incheia socotelile*! Nu are rost sa dezbatem aici ideea sinuciderii in sine, totusi....realizezi si tu ca acest gest extrem nu rezolva absolut nimic: ar fi insemnat o recunoastere a infrangerii tale in fata ta, a vietii insesi si ar fi marcat pe viata oameni care te iubesc (familia, prietena ta etc.). Norocul tau chior a fost ca ai dat acel telefon! Prietena ta a fost probabil coplesita de gravitatea momentului, asa ca salvarea ta a fost sora ei, altfel astazi nu ai mai fi existat si multe inimi ar plange. Reactia prietenei tale dupa revenirea ta din spital...este copilareasca, ar fi trebuit sa-ti fie alaturi, chiar daca relatia voastra de iubire s-ar fi incheiat, in fond ceea ce ai facut a avut legatura si cu ea, acuzatia pe care ti-o aduce este aiurea, se mai intampla ca oamenii sa se sinucida din dragoste.....Ai plans cateva nopti? E firesc....psihicul tau e la pamant....probabil vei mai plange, dar cu timpul iti vei reveni. Ma intreb daca o mai iubesti....Daca nu, lucrurile se simplifica, lasa sa treaca un timp sa te refaci, revino la viata pe care o aveai inainte de actul necugetat (FARA sa te mai atingi de droguri!) si apoi incearca sa te imprietenesti cu altcineva. O relatie in aceasta clipa, menita sa te faca sa uiti de cea pe care poate o mai iubesti, nu-ti va rezolva problema, te vei amagi doar.....Ai rabdare, ai gresit mult, e nevoie de timp pana cand lucrurile vor reveni la normal...Vei mai iubi, dar incearca sa fii data viitoare mai rational....!

P.S. Am fost si eu o data in postura de *sora mai mare cu mana pe telefon gata sa cheme ambulanta*, cunosc perfect efectul pe care ideea unui gest necugetat cum este sinuciderea il poate avea asupra cuiva care tine la tine (doar ca la mine a fost o gluma sinistra!), acorda-i circumstante atenuante fostei tale prietene pentru faptul ca s-a pierdut in acele clipe tensionate....nu e usor sa te gandesti la moarte atat de aproape.....de sufletul tau!

Acest post va ramane un timp cu statutul *lipicios* pentru ca situatia cu care te-ai confruntat mi se pare grava.....Sper ca useri sufletisti sa incerce sa te ajute cu un sfat sa-ti revii si sa poti merge mai departe....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 2 feb 2005 01:39 de Vampyrela

salut

bye

Si eu am fost intr-o situatie asemanatoare...dar nu am avut curajul sa merg pana la capat...adica nu am putut sa o fac (indiferent de metoda).
Mi-am dat seama intr-un final ca nu asta este o solutie si ceea ce as fi facut i-ar fi terminat pe viata pe cei care tin la mine, in special parintii...ai mare grija cu drogurile si bautura...nu sunt de tine (nu sunt de nimeni) pune-te bine pe picioare si nu te mai gandi la asemenea situatii radicale...ai sa vezi ca, cu timpul o sa treaca( cam greu dar o sa treaca)...si incearca sa realizezi ceva in viata...fa o facultate... gaseste-ti un serviciu bun...astea o sa-ti ocupe un mare loc in viitorul tau apropiat...si nu cred ca vrei sa ajungi prin spitale la dezintoxicari...sau mai stiu eu la ce...

Sfatul meu cat mai prietenesc si sincer posibil este sa renunti la astfel de idei si fa-ti viata cat mai frumoasa: fa-ti prieteni adevarati care tin intr-adevar la tine( nu la cei din anturajul tau),fa o facultate care sa-ti placa sau gaseste-ti un loc de munca care sa-ti ocupe foarte mult timp....sau cel mai indicat ar fi ( daca ai posibilitatea si daca ai cu cine [ma refer la prieteni])...calatoreste prin tara.

Si nu uita...VIATA MERGE INNAINTE!!!

SUCCES!

Vampy
sus

Rose

Guest

scris pe 2 feb 2005 09:51 de Rose

Inteleg momentele prin care treci si imi pare rau ca lectiile pe care ni le da viata sint atit de dure uneori. Dar asta este, trebuie sa invatavm si sa mergem mai departe. Sint sigura ca in urma acestei experiente din viata ta ai capatat un caracter mai puternic, ai invatat ca in viata trebuie sa stii sa invingi dar si sa pierzi, pentru ca numai cei puternici stiu sa piarda. Iti vorbesc din experienta insa eu am fost de cealalta parte. Eu am fost in postura de a pune capat unei relatii bazata pe multa dragoste, pentru ca el nu a avut puterea sa renunte la ceea ce ii facea rau si implicit ma facea sa sufar, ma facea sa imi fie frica de el. Ma iubea, stiu, mi-a fost teama sa nu se sinucida, chiar m-a amenintat cu asta si intr-adevar pentru asta nu l-am iertat. Asa este, nu poti face asa ceva celui sau celei pe care o iubesti. Si cu atat mai mult nu e bine pentru tine. Ai fi vrut sa iti ramina alaturi din mila? Nu aceasta a fost dragostea vietii tale. Pina cind va veni cu adevarat iubirea in viata ta, pregateste-ti sufletul si inima astfel incat sa o primesti cu maturitate si vei fi fericit. Si vreau sa-ti mai spun ceva: tot ce incepe se poate sfirsi asa cum tot ce se naste, moare. Important este sa stii sa traiesti ficare zi, fiecare clipa de fericire, pentru ca niciodata nu poti sti daca nu e ultima.
Curaj! VIATA E FRUMOASA, CHIAR E FRUMOASA!
sus

alive4her

Newbie
4 mesaje

Re: Re: ultimele lacrimi

scris pe 3 feb 2005 20:55 de alive4her

nu te inteleg ai vrut sa ii demonstrezi, ca o iubesti?... mai rational!

nu am vrut sa ii demonstrez nimic.. am vrut doar sa pun capat suferintei mele. o problema mai grava este alta ieri am aflat ca ea sia facut deja un prieten.. nu in viata reala deocamdata ci doar pe mirc. mi sa facut rau cand am auzit asta ce pot face sa scap de suferinta?? sa incerc sa ma sinucid din nou??? sufar enorm va rog ajutatima
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: ultimele lacrimi

scris pe 3 feb 2005 21:10 de ExoticDream

nu am vrut sa ii demonstrez nimic.. am vrut doar sa pun capat suferintei mele. o problema mai grava este alta ieri am aflat ca ea sia facut deja un prieten.. nu in viata reala deocamdata ci doar pe mirc. mi sa facut rau cand am auzit asta ce pot face sa scap de suferinta?? sa incerc sa ma sinucid din nou??? sufar enorm va rog ajutatima

NU CUMVA SA TE MAI GANDESTI LA ABERATIA AIA CU SINUCIDEAREA!!!

Tu singur ti-ai pus problema sa iti cauti pe altcineva, iar ea sa faca la fel, acum ti se pare ciudat ca se intampla? Daca fata asta nu a fost langa tine la spital, daca nu te-a tinut de mana cand organismul tau se lupta sa traiasca, daca n-a fost langa tine cand ai revenit acasa....nu cred ca te iubeste. Lasa acest gand sa plece, ea a fost o parte din viata ta, dar din pacate nu va mai fi, nu isi doreste asta. STIU ca e cumplit de greu sa o vezi facandu-si alt prieten....doare pt ca tu inca o mai iubesti, asa se intampla in majoritatea despartirilor....unul mai iubeste, calalalt (cel care pleaca) nu. Incearca sa nu mai vorbesti cu ea un timp, STIU ca e apropae imposibil, ea iti este cel mai apropiat suflet, ea te cunoaste aproape ca si tu insuti, ei i-ai daruit prima ta dragoste! Iti faci rau daca ii urmaresti pasii acum....Probabil se simte singura, marcata de gestul tau....nu inseamna neaparat ca vrea un iubit nou. Pune distanta intre voi....sau macar lungeste perioadele in care nu o suni, nu o vezi, nu ii scrii.... Cu timpul ranile se vor cicatriza.....Nimeni nu te poate ajuta cu adevarat...trebuie sa lupti impotriva vechilor sentimente pana cand ele vor muri in sufletul tau..... Faptul ca ea nu iti este alaturi este un fel de atu....In mod normal ar fi trebuit sa se comporte altfel, chiar daca nu te-ar mai fi iubit, ceea ce ai trait tu a fost un caz de viata si de moarte, nu un joc....ar fi trebuit sa inteleaga....oamenii sunt prea egoisti, prea limitati intre peretii fiintei lor pentru a mai privi in jur....

Mai scrie-ne si renunta la prostia aia imensa! Ai 18 ani si o viata intreaga in fata, nu o irosi pentru o iubire de adolescenta.....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

alive4her

Newbie
4 mesaje

scris pe 3 feb 2005 21:11 de alive4her

ma gandesc ca daca incerc sa ma sinucid din nou voi nu veti avea nici un habar despre asta. totusi daca doriti sa ma vedeti pe mine si pe fosta prietena intrati pe www.hoya.go.ro/useri.htm eu sunt dark` iar ea este no``nick. toti au spus ca ne potrivim f bine
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

scris pe 3 feb 2005 21:17 de ExoticDream

ma gandesc ca daca incerc sa ma sinucid din nou voi nu veti avea nici un habar despre asta. totusi daca doriti sa ma vedeti pe mine si pe fosta prietena intrati pe www.hoya.go.ro/useri.htm eu sunt dark` iar ea este no``nick. toti au spus ca ne potrivim f bine

TERMINA CU PROSTIILE!!! Esti baiat dragut, cum poti sa te gandesti la asa ceva? Peste un an de zile fac pariu pe ce vrei ca vei fi indragostit de o fata buna!!! Cheer up, OK???

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 4 feb 2005 10:24 de trinchi

Auzi, nu ma fa sa imi fie mila de tine, nu cred ca esti asa de urat incat sa nu gasesti si tu o fata care sa iti placa si ea sa te placa pe tine!

Apoi termina cu aberatia aia "MA OMOR, MA SINUCID", stiu ca simti nevoia sa fii in centrul atentiei dar nu e frumos asa, mai bine ne arati ce interesant esti, ce bine gandesti, adica partea aia frumoasa din tine nu cea care uraste sa nu o mai vada pe fosta!

Daca esti din buc si vrei ne vedem sa vb un pic ca sa te calmez!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

EU

Guest

scris pe 4 feb 2005 17:16 de EU

Te-ar ajuta fffff mult daca te-ai duce la biserica, la slujbe.
Bafta!
sus

danilovici

Junior member
17 mesaje

scris pe 5 feb 2005 12:05 de danilovici

Nu te grabi,ceas rau al vietii mele/
Intirzie un secol sau un an/
sa scutur iar mestecenii de stele/
sa mai adulmec macii unui lan/ iar vietati cu botul diafan
sa-mi culce-n palma perlele lor grele/
mu ma lovi,ceas rau al vietii mele/
mai da-mi pe mana flautul lui Pan/
sa fac sa plinga piatra pentru ele.
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 5 feb 2005 15:57 de Vampyrela

Bai baiatule...termina cu prostia asta cu sinucisul....nu merita....gandeste-te la viata care o vei avea de acum innainte, la lucrurile bune nu la cele rele...iar faza cu suferinta....trece trust me ca si eu am trecut prin asta si stiu foarte bine ce simti...asa ca lasa prostiile.
Gandeste-te in primul rand la parintii tai si la prietenii tai adevarati...ca nu cred ca le-ai face un bine daca ti-ai lua viata....cu timpul o sa o uiti...incearca sa nu te mai gandesti..ocupa-ti timpul cu cat mai multe...Bafta!

Vampy
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 feb 2005 04:53 de valentine

In primul rand fata are 15 ani....si ma rog ce ai putea sa ii ceri unei fete de 15 ani? gandestete ca e inca necoapta la minte si nu stie ce vrea de la viata, pt ca daca ar stii ce vrea de la viata credema nar fi renuntat la tine...

Tu esti oarecum dragut si credema ca poti sa agati fete mai frumoase ca ea, bine daca ai ajuns la faza cu sinuciderea cred ca intre voi se legase o relatie care nu mai avea deloc legatura cu frumusetea....tu ai avut rabdare cu ea 2 ani si nu ati intretinut relatii sexuale...lucru care cat de batuta ar fi fost in cap tot siar fi dat seama, reprezinta iubirea adevarata care io porti....cat despre seriozitatea ei intro relatie...cam lasa de dorit atat timp cat ai auzit ca are prieten doar pe irc....sa fim serios ce fel de preten e ala?...asa ca cel mai bine e sa o lasi balta, dute in lume, in cuburi, lasa dorgurile ca nu te ajuta, filtreaza cu cat cat mai multe fete, imprietenestete cu cat mai multe fete...si la un moment dat o sa gasesti o fata care pe moment nu o sa iti dai seama dar o sa te faca sa uiti de fosta....parerea mea (si e doar a mea) pt a o uita pe fosta incearca un maraton de multe ore de sex cateva nopti la rand....cu o fata din alt oras....si nu stiu cat de logic e da sa stii ca e un tratament bun pt a uita pe cineva.....

Stiu ca e cam aiurea rasp meu da nu prea pot sa imi pun ordine in idei la ora asta...da intelegi u daca citesti
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 6 feb 2005 15:18 de FireSoul

salut

bye

Uneori credem ca ne-am intalnit perechea, dar nu e asa...alteori chiar e cum credem , dar apar tot felul de impedimente....
Ziceai ca v-ati despartit din cauza drogurilor...tu ai problema asta sau ea? Daca problema e la tine, e mai bine sa stati despartiti pana cand te vindeci(asta vei reusi daca incerci, daca vrei!). Daca problema e la ea, ar fi mai bine sa incerci sa o ajuti chiar daca ea nu te va lasa, incearca sa o faci sa renunte la astfel de vicii.
Nu-ti pierde speranta. Viata merita traita...macar din curiozitate

Te-ai gandit ca primesti doar ce ai nevoie, nu ceea ce vrei?

Save water! drink beer!!!
sus

alive4her

Newbie
4 mesaje

scris pe 7 feb 2005 17:59 de alive4her

Maine ma voi sinucide.. asta e.. sufar prea mult! in fiecare seara plang si adorm cu lacrimile reci pe obraz.. si apoi dimineata mie frig si simt ca totul a cazut in jurul meu.. nu mai rezist. imi pare rau.. dar stiu ca nimeni si nimic nu imi va readuce prietena inapoi.. este doar o alta poveste de iubire cu final urat.. poate voi mai intra pe net inainte sa ma sinucid.. nu stiu. atat sper sa nu treceti prin ce am trecut eu..
sus

kci

Junior member
13 mesaje

scris pe 7 feb 2005 18:54 de kci

Maine ma voi sinucide.. asta e.. sufar prea mult! in fiecare seara plang si adorm cu lacrimile reci pe obraz.. si apoi dimineata mie frig si simt ca totul a cazut in jurul meu.. nu mai rezist. imi pare rau.. dar stiu ca nimeni si nimic nu imi va readuce prietena inapoi.. este doar o alta poveste de iubire cu final urat.. poate voi mai intra pe net inainte sa ma sinucid.. nu stiu. atat sper sa nu treceti prin ce am trecut eu..

sa nu crezi ca rezolvi ceva cu sinuciderea,la ce iti foloseste?oare dupa ce mori crezi ca te asteapta ceva mai bun?oare dupa un astfel de gest ajungi in rai sau in alte locuri la fel de primitoare?vezi de viata ea trebuie traita asa cum e ea.daca am avea parte numai de bucurii,nu le-am intelege sensul,intotdeauna dupa ploaie iese soarele asa si in viata

iulyan
sus

EU

Guest

scris pe 7 feb 2005 20:34 de EU

Poza ta arata multe...
cred ca ai fost atras de satanism, ceva de genul asta. De aceea ti-am spus ca ar fi bine sa te duci la biserica, sau macar roaga-te sincer.
"Nu aduce anu' ce aduce ceasul!" Viata iti rezerva surprize fff placute, ai sa vezi.
In plus, suferinta nu inceteaza dupa moarte... se adanceste!
Rezolva-ti problemele mai intai. Prietena ta e un om deosebit. N-as zice c-o meriti. Te-ai gandit?
Fa eforturi sa devii si tu un om deosebit si atunci o sa apara si sensul vietii, poate chiar si prietena.
Nimeni nu fuge de oameni deosebiti!
Bafta!
sus

misterb

Newbie
1 mesaje

scris pe 8 feb 2005 00:38 de misterb

Salutare la toti!

In seara asta am dat si eu de site-ul asta (recunosc ca e cam tarziu pt mine, am si eu probleme, mai grave decat cea dezbatuta aici)
Ceea ce m-a facut sa ma inregistrez si sa scriu acum a fost "hotararea" pe care a luat-o tanarul ranit in dragoste, caruia am sa-i spun cateva lucruri:

Daca tu care ai 18 ani si o viata intreaga in fata, vrei sa-ti iei viata pentru o fata de 15 ani, eu -care am aproape 30, un copil de un an si ceva si o nevasta care m-a inselat (si nu o data, ci "de cateva ori bune", ca s-o citez) cand copilul nici macar nu implinise 1 an (adica nu ma mai inseala - cel putin asa spune ea) ce ar trebui sa fac?

Sinuciderea nu poate fi o solutie, indiferent de cauza care te impinge la acest gest!

Cat despre plans, plangi cati poti de mult (eu inca asta fac) te ajuta sa te descarci...

Iar daca chiar vrei atentia ei dinnou, arata-i ca poti trai si fara ea (stiu ca suna pervers, dar e adevarat)

Sunt convins ca fata pe care inca o iubesti(chiar daca are 15 ani - fratilor, fetele de 15 ani din ziua de azi nu mai sunt cum eram noi la varsta aia) vrea langa ea un barbat echilibrat, langa care sa se simta in siguranta, nu unul care bea si se drogheaza.
Arata-i ca poti trece peste bautura si droguri si poate, cine stie, nu-i totul pierdut ... oricum, sunteti tineri si aveti viata inainte.

Capul sus in incearca sa inveti din ce-ti ofera viata ...
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 8 feb 2005 01:38 de Necunoscut

bha dark` (ca sa vorbim in termeni de mIRC-omani ... ca si eu is ca tine).. si eu am avut o prietena .. de la mine din zona, care am cunoscut-o pe mIRC... era ceva mai mare decat mine, am stat o luna cu ea, si crede-ma ca o iubesc si acum, dupa 1 an de zile dupa ce ne-am despartzit.

Daca vrei sa te sinucizi, go AHEAD boy, da` gandeste-te, ce rezolvi ? Viata ti`o dat`o Dumnezeu ca sa o traiesti, nu ca sa ti`o iei singur ca un las.. cum vrei, oricum nu esti singurul caruia i s-a intamplat asa ceva.. fii si tu puternic si treci peste momentul asta.

Oricum, sincer de la o fata de 15 ani, crede-ma.. trebuia sa te astepti odata si odata la o despartire... Totusi.. din ce oras esti ? Daca esti din Timisoara, iti fac eu cunostiinta cu niste fete faine... chiar daca nu te bagi in seama cu ele, te asigur ca o sa te faca sa uiti de probleme..

Dragostea doare.
Oricum, degeaba debitam noi prostii aici, faci ce vrei, te sinucizi si nu rezolvi nimic.
Ah, daca o faci, trimite-mi si mie un SMS, si zi`mi ce este in "viata de apoi"

(Parerea mea... hâc)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

scris pe 8 feb 2005 15:20 de ExoticDream

bha dark` (ca sa vorbim in termeni de mIRC-omani ... ca si eu is ca tine).. si eu am avut o prietena .. de la mine din zona, care am cunoscut-o pe mIRC... era ceva mai mare decat mine, am stat o luna cu ea, si crede-ma ca o iubesc si acum, dupa 1 an de zile dupa ce ne-am despartzit.

Daca vrei sa te sinucizi, go AHEAD boy, da` gandeste-te, ce rezolvi ? Viata ti`o dat`o Dumnezeu ca sa o traiesti, nu ca sa ti`o iei singur ca un las.. cum vrei, oricum nu esti singurul caruia i s-a intamplat asa ceva.. fii si tu puternic si treci peste momentul asta.

Oricum, sincer de la o fata de 15 ani, crede-ma.. trebuia sa te astepti odata si odata la o despartire... Totusi.. din ce oras esti ? Daca esti din Timisoara, iti fac eu cunostiinta cu niste fete faine... chiar daca nu te bagi in seama cu ele, te asigur ca o sa te faca sa uiti de probleme..

Dragostea doare.
Oricum, degeaba debitam noi prostii aici, faci ce vrei, te sinucizi si nu rezolvi nimic.
Ah, daca o faci, trimite-mi si mie un SMS, si zi`mi ce este in "viata de apoi"

(Parerea mea... hâc)

Wow!!! Ma uimesti! Le zici asa de bine! Mai rar un baiat care sa mai iubeasca pe cineva dupa un an de la despartire....Sfaturile tale mi se par OK (poate mai putin faza cu fetele faine, nu stiu daca baiatul are nevoie de asta acum), tonul pe masura!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 feb 2005 15:28 de ExoticDream

Daca toti cei care sufera din dragoste s-ar sinucide, planeta asta ar fi aproape goala! Intreaba si tu pe prieteni mai mari decat tine....nu cred sa gasesti multi care sa nu fi trecut macar o data prin asa ceva. Asta este viata, ne da crampeie de fericire, dar in schimb ne aduce note de plate teribil de piperate! Plansul te ajuta sa te descarci, dar nu lasa clipele de deznadejde sa nasca demoni in tine! Imi pare rau sa te vad chinuindu-te in acest cosmar....., dar asculta-ma...este doar o faza, va trece, nu spun ca maine vei gasi o fata mai buna decat cea pe care ai pierdut-o, ci doar ca in fiecare zi te va durea mai putin, nu ai cum sa retezi iubirea dintr-o lovitura, ar fi bine, dar nu se poate! Ai rabdare....! Nu te lasa doborat de greseli pe care le poti repara in timp...

P.S. Ramane cum am stabilit, OK?

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 8 feb 2005 15:40 de Infector

DUPA FEMEI SI TRAMVAI SA N-ALERGI NICIODATA ... ELE VIN CONSTANT!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 feb 2005 15:45 de ExoticDream

DUPA FEMEI SI TRAMVAI SA N-ALERGI NICIODATA ... ELE VIN CONSTANT!

BARBATII SUNT DE DOUA FELURI : PESIMISTI SI OPTIMISTI.
BARBATII PESIMISTI CRED CA TOATE FEMEILE SUNT USURATICE,
IAR CEI OPTIMISTI SPERA.

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 8 feb 2005 15:47 de Infector

BARBATII SUNT DE DOUA FELURI : PESIMISTI SI OPTIMISTI.
BARBATII PESIMISTI CRED CA TOATE FEMEILE SUNT USURATICE,
IAR CEI OPTIMISTI SPERA.

Iar femeile sunt de doua feluri : Frumoase+destept si ExoticDream ...

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 feb 2005 16:22 de ExoticDream

Iar femeile sunt de doua feluri : Frumoase+destept si ExoticDream ...

Dumnezeu a creat multe femei frumoase si fara minte: frumoase ca sa le indrageasca barbatii si fara minte ca sa ii indrageasca si ele pe ei.

Dumnezeu a creat alte femei urate si destepte, urate si fara minte, dar in cel mai bun moment al sau a creat femei frumoase si destepte, problema este ca foarte putini barbati sunt in stare sa *citeasca* frumusetea si inteligenta unei femei, cei mai multi se multumesc cu celelalte categorii, e mai comod! In plus, trebuie sa fii un barbat cat de cat dragut, dar in special inteligent, ca sa atragi o femeie frumoasa si desteapta!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 feb 2005 16:25 de ExoticDream

Inca ceva: pentru o femeie, frumusetea este mai de preferat decat inteligenta datorita faptului ca barbatii pot vedea mult mai bine decat pot sa gandeasca!!!

P.S. Exista si barbati-exceptie, n-am uitat!

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

scris pe 8 feb 2005 16:43 de Necunoscut

Wow!!! Ma uimesti! Le zici asa de bine! Mai rar un baiat care sa mai iubeasca pe cineva dupa un an de la despartire....Sfaturile tale mi se par OK (poate mai putin faza cu fetele faine, nu stiu daca baiatul are nevoie de asta acum), tonul pe masura!

Nu exista fata pe care sa n-o uimesc... problema e ca nu intotdeauna pozititv... pe tine ... !?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

scris pe 8 feb 2005 16:50 de ExoticDream

Nu exista fata pe care sa n-o uimesc... problema e ca nu intotdeauna pozititv... pe tine ... !?

Pe mine au incetat sa ma mai uimeasca lucrurile simple, preponderent negative, banale prin meschinaria lor....am obosit sa citesc in suflete inconstante altceva decat ceea ce mi-am imaginat ca ascund ele. Acum am trecut in stadiul in care apreciez fascinatia venita din interior, necautata, avand la baza o inteligenta superioara si o sensibilitate deosebita, dublate de un caracter de nota 10! Te declari...fascinant?

sus
Pagina 1 din 3
1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

16 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online