Ultimele lacrimi

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

scris pe 8 feb 2005 16:52 de Necunoscut

Wow!!! Ma uimesti! Le zici asa de bine! Mai rar un baiat care sa mai iubeasca pe cineva dupa un an de la despartire....

Deci sa-ti spun pe scurt.. fata asta si-a batut joc de mine asa cum nimieni, dar nimeni, nu si-a mai batut joc... m-a facut de ras in fata tuturor.. mi-a ras si in fata.. de multe ori, cand o vedeam pe strada ma intreba daca o mai iubesc.... si totusi ... daca azi ar veni la mine si mi-ar zice "Imi cer scuze, vreau sa fim din nou impreuna" ... as sari in sus de bucurie si as uita totul... oricum.. stiu ca nu are cum sa se intample, si stiu ca nu e bine ce ma gandesc ca as face, in sensul ca nu procedez corect... dar ... inimii nu`i poti porunci...

La fel si tie frate dark` ... o sa vezi ca o sa-ti treaca, poate nu o vei uita niciodata, dar.. va trece... stii cum e.. timpul le vindeca pe toate.
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

scris pe 8 feb 2005 16:53 de Necunoscut

Pe mine au incetat sa ma mai uimeasca lucrurile simple, preponderent negative, banale prin meschinaria lor....am obosit sa citesc in suflete inconstante altceva decat ceea ce mi-am imaginat ca ascund ele. Acum am trecut in stadiul in care apreciez fascinatia venita din interior, necautata, avand la baza o inteligenta superioara si o sensibilitate deosebita, dublate de un caracter de nota 10! Te declari...fascinant?

FascinaNt, nu... aia nu eu o hotarasc, pot fi pentru o persoana fascinant, si pentru alta un gunoi. :| ... in schimb.. ma declar fascinat.... de tine
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

scris pe 8 feb 2005 17:03 de ExoticDream

Deci sa-ti spun pe scurt.. fata asta si-a batut joc de mine asa cum nimieni, dar nimeni, nu si-a mai batut joc... m-a facut de ras in fata tuturor.. mi-a ras si in fata.. de multe ori, cand o vedeam pe strada ma intreba daca o mai iubesc.... si totusi ... daca azi ar veni la mine si mi-ar zice "Imi cer scuze, vreau sa fim din nou impreuna" ... as sari in sus de bucurie si as uita totul... oricum.. stiu ca nu are cum sa se intample, si stiu ca nu e bine ce ma gandesc ca as face, in sensul ca nu procedez corect... dar ... inimii nu`i poti porunci...

La fel si tie frate dark` ... o sa vezi ca o sa-ti treaca, poate nu o vei uita niciodata, dar.. va trece... stii cum e.. timpul le vindeca pe toate.

Inteleg prea bine ceea ce ai simtit....sunt poteci pe care au mai pasit si altii....Aceeasi afirmatie in privinta unei impacari acceptate fara resentimente s-a facut si in alte cazuri....Totusi....chiar crezi ca, dupa euforia primelor zile de impacare, ai putea sa traiesti fericit langa persoana care te-a umilit intr-un hal fara de hal, atat in fata cunoscutilor, dar mai ales in fata ta? Crezi ca poti uita ca acelasi om care acum te mangaie ieri te-a insultat? Oricat te-ai stradui sa gasesti circumstante atenuante, oare chiar poate cineva care iubeste sa se comporte intr-un mod abject tocmai fata de sufletul care i s-a daruit total? Daca s-a purtat infect cu tine, inseamna ca nu te iubea cu adevarat si atunci ai mai avea incredere ca s-a schimbat ceva? Nu confunda iubirea cu atractia, a iubi inseamna o multime de lucruri care incep cu cunoasterea celuilalt, comunicarea etc. si nu se incheie niciodata!

Ce ciudat cum revenim la iubire iar si iar zilele astea.....

Da, inimii nu-i poti porunci, dar te poti ajuta de ratiune ca sa linistesti apele sufletului tau....Ai grija, tu spui ca inca o mai iubesti, inseamna ca vei face doar sex cu prietena cea noua si probabil gandul tau va fi la fosta in acele clipe fierbinti.....chiar si inconstient, tu vei face de fapt dragoste cu fata pe care o iubesti, cea din fata ta fiind doar o imagine!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacri

scris pe 8 feb 2005 17:09 de ExoticDream

FascinaNt, nu... aia nu eu o hotarasc, pot fi pentru o persoana fascinant, si pentru alta un gunoi. :| ... in schimb.. ma declar fascinat.... de tine

Ei, nici chiar asa! Nu poti fi chiar atat de *ermetic* incat sa fii perceput in sensuri opuse de catre persoane diferite! Se poate intampla doar daca....una dintre persoanele care te *evalueaza* este mai saracuta cu duhul si nu te *citeste* deloc sau daca tu esti un vrajitor prestigios si te poti preface intr-una din ipostaze! Vai de capul persoanei care a avut de a face cu partea *pacalitoare* din tine!!!

P.S. Fascinat de mine? This is so funny!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

scris pe 8 feb 2005 17:12 de Necunoscut

Inteleg prea bine ceea ce ai simtit....sunt poteci pe care au mai pasit si altii....Aceeasi afirmatie in privinta unei impacari acceptate fara resentimente s-a facut si in alte cazuri....Totusi....chiar crezi ca, dupa euforia primelor zile de impacare, ai putea sa traiesti fericit langa persoana care te-a umilit intr-un hal fara de hal, atat in fata cunoscutilor, dar mai ales in fata ta? Crezi ca poti uita ca acelasi om care acum te mangaie ieri te-a insultat? Oricat te-ai stradui sa gasesti circumstante atenuante, oare chiar poate cineva care iubeste sa se comporte intr-un mod abject tocmai fata de sufletul care i s-a daruit total? Daca s-a purtat infect cu tine, inseamna ca nu te iubea cu adevarat si atunci ai mai avea incredere ca s-a schimbat ceva? Nu confunda iubirea cu atractia, a iubi inseamna o multime de lucruri care incep cu cunoasterea celuilalt, comunicarea etc. si nu se incheie niciodata!

Ce ciudat cum revenim la iubire iar si iar zilele astea.....

Da, inimii nu-i poti porunci, dar te poti ajuta de ratiune ca sa linistesti apele sufletului tau....Ai grija, tu spui ca inca o mai iubesti, inseamna ca vei face doar sex cu prietena cea noua si probabil gandul tau va fi la fosta in acele clipe fierbinti.....chiar si inconstient, tu vei face de fapt dragoste cu fata pe care o iubesti, cea din fata ta fiind doar o imagine!

Crede-ma, nici nu m-am gandit la chestia asta ... ce mi-ai spus`o (referitor la faptul ca daca as putea sa o mai iubesc dupa ce mi-a facut) ... nu cred ca as mai gandi, pe loc... si ai dreptate... poate dupa euforia primelor zile, as incepe sa dau inapoi sau sa ma instrainez de acea fata. Oricum, la a doua chestiune.. esti pe aproape, nu imi este indiferenta fata, tin la ea, dar nu o iubesc, si stiu ca poate gresesc ca voi face sex (pentru eea dragoste) cu ea fara sa o iubesc... dar nu ma voi gandi la fata pe care o iubesc (cel putin constientul meu nu se va gandi) ... pentru ca nu era vorba doar de o atractie fizica... oricum, si eu sunt mai naiv... privind dragostea..

Cu prietena mea "cea noua" vreau sa am o relatie mai stabila, caci nu pot sa astept pana o voi uita pe fata cealalta, cu care am fost in Martie anul trecut, ca daca astept pana o voi uita, voi muri virgin, la 70 de ani... trebuie sa-mi reconsider viata ...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacri

scris pe 8 feb 2005 17:26 de ExoticDream

Crede-ma, nici nu m-am gandit la chestia asta ... ce mi-ai spus`o (referitor la faptul ca daca as putea sa o mai iubesc dupa ce mi-a facut) ... nu cred ca as mai gandi, pe loc... si ai dreptate... poate dupa euforia primelor zile, as incepe sa dau inapoi sau sa ma instrainez de acea fata. Oricum, la a doua chestiune.. esti pe aproape, nu imi este indiferenta fata, tin la ea, dar nu o iubesc, si stiu ca poate gresesc ca voi face sex (pentru eea dragoste) cu ea fara sa o iubesc... dar nu ma voi gandi la fata pe care o iubesc (cel putin constientul meu nu se va gandi) ... pentru ca nu era vorba doar de o atractie fizica... oricum, si eu sunt mai naiv... privind dragostea..

Cu prietena mea "cea noua" vreau sa am o relatie mai stabila, caci nu pot sa astept pana o voi uita pe fata cealalta, cu care am fost in Martie anul trecut, ca daca astept pana o voi uita, voi muri virgin, la 70 de ani... trebuie sa-mi reconsider viata ...

Pentru binele prietenei noi (care se pare ca te iubeste) sper sa o poti uita la un moment dat pe cea veche, altfel nu vei reusi decat sa amagesti, iar fata asta noua va suferi....Vezi bine ca iti ofera virginitatea ei, nu se poate sa-i fii indiferent, dar oare ea stie ce demoni iti macina sufletul? Daca vrei o relatie stabila acum (*a vrea* in sens rational, nu sufletesc, deocamdata), poate ar trebui sa mai astepti un pic cu momentul *a face sex*, lamureste-ti sentimentele, nu e nici o graba, ai doar 17 ani, va mai puteti *juca* erotic un timp, abia va cunoasteti mai bine unul pe celalalt, lasa lucrurile sa vina de la sine, nu poti *programa* chiar totul! Daca vezi ca nu o poti iubi, sincer ar fi sa-i spui.....Te asigur ca ii va fi infinit mai greu sa constate asta dupa ce ati facut sex/dragoste!

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele l

scris pe 8 feb 2005 17:30 de Necunoscut

Pentru binele prietenei noi (care se pare ca te iubeste) sper sa o poti uita la un moment dat pe cea veche, altfel nu vei reusi decat sa amagesti, iar fata asta noua va suferi....Vezi bine ca iti ofera virginitatea ei, nu se poate sa-i fii indiferent, dar oare ea stie ce demoni iti macina sufletul? Daca vrei o relatie stabila acum (*a vrea* in sens rational, nu sufletesc, deocamdata), poate ar trebui sa mai astepti un pic cu momentul *a face sex*, lamureste-ti sentimentele, nu e nici o graba, ai doar 17 ani, va mai puteti *juca* erotic un timp, abia va cunoasteti mai bine unul pe celalalt, lasa lucrurile sa vina de la sine, nu poti *programa* chiar totul! Daca vezi ca nu o poti iubi, sincer ar fi sa-i spui.....Te asigur ca ii va fi infinit mai greu sa constate asta dupa ce ati facut sex/dragoste!

Sunt un monstru!
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultime

scris pe 9 feb 2005 04:54 de Vampyrela

Sunt un monstru!

De ce? Nu ar trebui sa fi "un monstru".....si ascult-o pe ExoticDream ca zice bine ce zice. Ca nu stii cat de rau poate fi pentru ea daca dupa ce ti s-a daruit trup si suflet tu sa-i dai cu piciorul....poate nu imediat, mai tarziu,ca nu poti sa o iubesti. Ai mare grija ce faci si gandeste-te de doua ori innainte de a face un lucru.

Vampy
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

de ce?

scris pe 9 feb 2005 09:52 de trinchi

De jumatate de ora citesc posturile de pe topic-ul asta, oare chear nu mai exista si persoane care vad despartirea ca pe un lucru bun?

Daca nu te-a iubit, e mai bine ca sa terminat pana nu a fost prea tarziu, ganditi-va cum era daca va casatorea-ti si mai avea-ti si un copil!
PS: Necunoscut sa stii ca mie, mi se pare normal ca prima persoana la care ai tinut mai mult sa iti ramana in cap pentru tot restul vietii!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: de ce?

scris pe 9 feb 2005 11:48 de Necunoscut

De jumatate de ora citesc posturile de pe topic-ul asta, oare chear nu mai exista si persoane care vad despartirea ca pe un lucru bun?

Daca nu te-a iubit, e mai bine ca sa terminat pana nu a fost prea tarziu, ganditi-va cum era daca va casatorea-ti si mai avea-ti si un copil!
PS: Necunoscut sa stii ca mie, mi se pare normal ca prima persoana la care ai tinut mai mult sa iti ramana in cap pentru tot restul vietii!

Da trinchi, cred ca ai dreptate... dar ... sincer in cazul meu, daca ma gandesc mai bine, la cum si-a batut joc de mine... e pacat sa am o "first love" de genul asta... cat despre casatorie.. NU are cum..
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: de ce?

scris pe 9 feb 2005 11:54 de trinchi

Da trinchi, cred ca ai dreptate... dar ... sincer in cazul meu, daca ma gandesc mai bine, la cum si-a batut joc de mine... e pacat sa am o "first love" de genul asta... cat despre casatorie.. NU are cum..

Ma sunt unele lucruri mai frumoase si atunci daca si-a batut joc de tine aratai ca tot ea a pierdut, fii mai bun si incearca sa iti aduci ainte de momentele frumoase si uitale pe cele urate, oricum banuiesc ca deja dupa un an e destul de clar ce ai de facut! Fitzi fratilor fericiti ca ati fost norocosi ca ati simtit ce e iubirea chear daca sa terminat!

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: de ce?

scris pe 9 feb 2005 12:00 de Necunoscut

Ma sunt unele lucruri mai frumoase si atunci daca si-a batut joc de tine aratai ca tot ea a pierdut, fii mai bun si incearca sa iti aduci ainte de momentele frumoase si uitale pe cele urate, oricum banuiesc ca deja dupa un an e destul de clar ce ai de facut! Fitzi fratilor fericiti ca ati fost norocosi ca ati simtit ce e iubirea chear daca sa terminat!

Mda.. intr-un fel ma consider castigat dupa toata chestia asta.. si... ma gandesc.. ca de acum nu mai am cum sa o patesc..
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: de ce?

scris pe 9 feb 2005 12:05 de trinchi

Mda.. intr-un fel ma consider castigat dupa toata chestia asta.. si... ma gandesc.. ca de acum nu mai am cum sa o patesc..

Eu unu ma astept sa mai iau multe tzepe in dragoste pana o sa fie bine asa ca "never say never"!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: de ce?

scris pe 9 feb 2005 12:06 de ExoticDream

Despartirea este singurul lucru bun in cazul in care partenerii nu se potrivesc! Doare pentru ca iubirea este uneori perversa si se naste fara sa-ti intrebe ratiunea....

Casatoria, copilul....acestea sunt chestii la care nu te gandesti la 17-18 ani cand iubesti prima oara, esti prea imbatat de vise in roz pentru a te gandi atat de departe! Sigur ca prima iubire iti ramane in suflet pentru totdeauna....., dar as zice ca nu numai ea...., ci si alte iubiri care merita...evident in cazul in care nu *ai adunat* vreo 7-8-10 si nu te mai descurci intre ele!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: de ce?

scris pe 9 feb 2005 12:13 de ExoticDream

Daca asa iti este firea (buna), nu e nevoie sa te prefaci ca esti mai bun decat ea, pur si simplu te comporti normal. Oricat te-ar rani, oricat venin ar picura in sufletul tau (stiind ca ai fost sincer si i-ai spus ca ai iubit-o si o mai iubesti inca), nu-i plati cu aceeasi moneda, te vei simti degradat in fata ta, fii tu insuti, las-o sa-si dea seama singura ce om dintr-o bucata a pierdut.... Stiu ca pare ca si cum ai intoarce obrazul sa mai primesti o palma, dar nu este asa.....Daca ea nu este chiar ultimul om, va intelege intr-o buna zi ce fel de om esti si va regreta ca te-a pierdut.

Daca inca mai simti ceva pentru ea, nu poti decat sa lasi timpul sa stearga asta....Esti un romantic si dragostea inseamna ceva frumos si trainic in sufletul tau....pacat ca nu ai intalnit o fiinta care sa iti semene...., dar nu fi trist, esti atat de tanar, vei iubi din nou! Fii mai atent cui ii daruiesti inima ta data viitoare!!!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 feb 2005 12:16 de ExoticDream

Ai castigat experienta, dar nu te gandi ca de acum inainte esti protejat de *tepe*! Nu ai devenit chiar expert! Deschide bine ochii, incearca sa cunosti intai omul care se ascunde in spatele unui chip frumos care poate fi doar amagitor, nu te grabi sa-ti deschizi propriul suflet inainte sa ai incredere ca cea de langa tine te-ar intelege, numai asa poti sa speri ca nu vei mai fi ranit!

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

scris pe 9 feb 2005 12:21 de Necunoscut

Nu ai devenit chiar expert!

Mda... sunt senior )

Back 2 reality... pot sa zic.. ca orice as incerca.. sa ma "protejez" de tepe, tot le voi lua... daca asa imi este scris..
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

scris pe 9 feb 2005 12:29 de trinchi

Mda... sunt senior )

Back 2 reality... pot sa zic.. ca orice as incerca.. sa ma "protejez" de tepe, tot le voi lua... daca asa imi este scris..

Nimic nu iti e scris, e vorba numai de alegerile pe care le faci!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 feb 2005 12:29 de ExoticDream

Mda... sunt senior )

Nu mai da vina pe soarta, un mare rol il avem noi insine in felul in care ne traim viata. *Tepele* le luam daca plutim cu capul in nori si dam prea mult credit oamenilor care nu il merita, daca ne e prea lene sa cunoastem intai omul si abia apoi sa ne aruncam intr-o relatie, daca facem compromisuri prea mari.

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 9 feb 2005 12:30 de Necunoscut

Esti un romantic si dragostea inseamna ceva frumos si trainic in sufletul tau....

Deci, cred ca tu esti oracol.... :|

Uite ce este ciudat... la mine.. daca ai fi baiat... si ai sta cateva zile cu mine, ai vedea ce fac, cum na comport, ce muzica ascult, cred ca ai zice ca sunt ANTI Romantici... si totusi, nu pot sa zic ca sunt romantic, dar... simt ca prin ceea ce fac.. (cand sunt cu o fata)... sunt... cel putin, asa cred, insa s-ar putea sa nu cunosc eu prea bine termenul (desi nu cred, romana este singura materie din viata mea ce mi-a placut constant, unde mergeam la olimpiade si eram primul intotdeauna)

In fine.. is genul de om mai "clasic"..
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

scris pe 9 feb 2005 12:50 de ExoticDream

Deci, cred ca tu esti oracol.... :|

Uite ce este ciudat... la mine.. daca ai fi baiat... si ai sta cateva zile cu mine, ai vedea ce fac, cum na comport, ce muzica ascult, cred ca ai zice ca sunt ANTI Romantici... si totusi, nu pot sa zic ca sunt romantic, dar... simt ca prin ceea ce fac.. (cand sunt cu o fata)... sunt... cel putin, asa cred, insa s-ar putea sa nu cunosc eu prea bine termenul (desi nu cred, romana este singura materie din viata mea ce mi-a placut constant, unde mergeam la olimpiade si eram primul intotdeauna)

In fine.. is genul de om mai "clasic"..

Mi-a placut ideea de om *clasic*!!!

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 9 feb 2005 13:49 de Necunoscut

De ce?

Si... ce ai mai scris dupa

???? ca vad ca e editat... deci ai sters ceva ;o)))
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: ultimele lacrimi

scris pe 9 feb 2005 13:52 de valentine

BARBATII SUNT DE DOUA FELURI : PESIMISTI SI OPTIMISTI.
BARBATII PESIMISTI CRED CA TOATE FEMEILE SUNT USURATICE,
IAR CEI OPTIMISTI SPERA.

VOi sunteti cu capu??? ala zice ca se sinucide pe subiectu asta si voi tot in conversatii personale o dati???
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

scris pe 9 feb 2005 22:22 de Necunoscut

VOi sunteti cu capu??? ala zice ca se sinucide pe subiectu asta si voi tot in conversatii personale o dati???

Este grava problema, dar ce vrei sa-i faci? Este decizia lui pana la urma, daca o face sau nu.. noi am incercat sa-i explicam ca nu e bine, si sa-l convingem sa nu o faca. Eu chiar am vorbit cu prietena lui pe mIRC... si ma tot interesez de el... insa.. in final.. tot el decide...
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

naspa

scris pe 10 feb 2005 01:22 de inuendo

naspa maestre...strange din dinti si rabda...ca o sa treaca...da strange tare...si cand crezi ca nu mai poti...strange si mai tare..ca o sa treaca... nu esti primul nici ultimul...o sa treaca

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

scris pe 10 feb 2005 10:55 de ExoticDream

Nu e vorba de conversatii personale, un user si-a dat cu parerea (on-topic!) ca nici o femeie nu merita sa suferi dupa ea intrucat oferta este extrem de generoasa, femeile alearga dupa barbati cu aceeasi periodicitate (frecventa) cu care vin tramvaiele in statii (desi pe frigul asta nici 14 nu mai topaie ca pe vremuri...., o fi fost vorba de tramvaiele din alte tari!), eu n-am facut decat sa-l contrazic (tot on-topic). Stai linistit ca ne preocupa soarta baiatului care a deschis subiectul mai mult decat pare la prima vedere, exista printre useri cativa oameni de suflet care vor intr-adevar sa-si ajute semenii aflati in deriva, nu toti iau in gluma viata....

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

scris pe 10 feb 2005 10:56 de valentine

Este grava problema, dar ce vrei sa-i faci? Este decizia lui pana la urma, daca o face sau nu.. noi am incercat sa-i explicam ca nu e bine, si sa-l convingem sa nu o faca. Eu chiar am vorbit cu prietena lui pe mIRC... si ma tot interesez de el... insa.. in final.. tot el decide...

ce nick are pretena lui?....si ce ai aflat sa sinucis sau nu?

P.S monica nu ma asteptam sa mor, singuru topic mai klumea unde chiar era nevoie de sfaturi nu de conversatii personale, tocmai tu ai inceput cu discutii intre 2 persoane....
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

scris pe 10 feb 2005 11:12 de Necunoscut

ce nick are pretena lui?....si ce ai aflat sa sinucis sau nu?

P.S monica nu ma asteptam sa mor, singuru topic mai klumea unde chiar era nevoie de sfaturi nu de conversatii personale, tocmai tu ai inceput cu discutii intre 2 persoane....

Pai se pare ca au discutat, si au decis sa ramana amici... deci nu a facut-o.. eu ma voi mai interesa !
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

scris pe 10 feb 2005 11:32 de ExoticDream

Pai se pare ca au discutat, si au decis sa ramana amici... deci nu a facut-o.. eu ma voi mai interesa !

Lucrurile nu sunt atat de simple precum par....

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

ultimele lacrimi

scris pe 10 feb 2005 17:29 de ExoticDream

Uite niste versuri scrise de un poet olandez....le-am gasit intamplator....

*Love hurts
this is said many times
but time will heal
it will heal the wounds of love
I hope I will come to that time

In time I fall many times
time is what you make of it
and when you've made it
time is to short

candlelight
wine
the one you love
with all of the things above
you feel hungry
you missed dinner

words can be like honey
it can be sweet
but from the same lips
the bitter will wipe away that sweetn_ess
when that time is come
your bitter goodbye will be a sweet revenge

By all means
I didn't mean to
it was mean to say it
but it meant nothing

Pain is hard
hard as rock
and when a rock hits you hard
you feel a hard pain

everlasting pain
pain that never ends
it is like hell
heaven thanks when I don't end up in hell

hidding won't help
the eye of the beholder
can see what you are hidding
be frank, you mide still have to hide
but it is hidding for a lie
not hidding for your lie

feelings can be wrong
but don't feel ashamed
becouse what you think can be wrong
and you don't feel ashamed about it either

when you drink, you forget

of course,
it is scientificly proved
that braincells are wiped out
with every sip you take

a simple word
can change the world
love is a word
but that changest little
war changest a lot
the smaller the word
the more harm it can do

love can conquer all
but can it conquer bitterness?
can it conquer hatered?
when that happens
nothing is to conquer anymore
and you will live with no feelings, what so ever
love is all but when all is love
nothing will happen anymore
then, love is death
death so bittersweet
that you feel hatred towards love
then, only then, you will live again

forgive and forget
what did I have to forgive?
oh, I forgot!*

sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

22 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online