Eternitatea intr-o zi?

Pagina 1 din 1
1

DiamondCrown

Guest

Eternitatea intr-o zi?

scris pe 1 feb 2005 17:20 de DiamondCrown

Stiti filmele acelea in care ea si el, fiecare avand acasa o viata a sa, se intalnesc intamplator intr-o gara, isi impartasesc ganduri, ajung sa se cunoasca, se indragostesc unul de altul, pasiunea lor nebuneasca se consuma in cateva intalniri furate celor de acasa, pentru ca in final fiecare sa revina la viata de dinainte?

Ati avea curaj sa traiti o astfel de iubire? Scurta, dar extrem de intensa? O eternitate intr-un ceas? Atentie: nu ma refer la atractia sexuala! Ce ati simti dupa?
sus

adieu

Junior member
49 mesaje

Re: Eternitatea intr-o zi?

scris pe 2 feb 2005 10:04 de adieu

Stiti filmele acelea in care ea si el, fiecare avand acasa o viata a sa, se intalnesc intamplator intr-o gara, isi impartasesc ganduri, ajung sa se cunoasca, se indragostesc unul de altul, pasiunea lor nebuneasca se consuma in cateva intalniri furate celor de acasa, pentru ca in final fiecare sa revina la viata de dinainte?

Ati avea curaj sa traiti o astfel de iubire? Scurta, dar extrem de intensa? O eternitate intr-un ceas? Atentie: nu ma refer la atractia sexuala! Ce ati simti dupa?

Astfel de iubiri imposibile apar atunci cand sufletul iti este dornic de altceva decat ai acasa, atunci cand idealul pe care ti l-ai creat in minte si il porti cu tine de o viata intreaga nu se regaseste decat vag in ceea ce realitatea ti-a oferit pana in clipa in care, pe neasteptate, te vezi fata in fata cu ceva extrem de aproape de acel ideal! Esti fascinat....traiesti la granita dintre vis si realitate....Daca doar tu simti astfel, totul ramane la stadiul de vis derulat in mintea ta....Daca insa si celalalt simte la fel, lucrurile se complica! Te poti rupe de tot ce ai in acea clipa ca sa te dedici iubirii noi, fascinante, pe care ai cautat-o intotdeauna sau poti doar evada intr-o fanta de timp pentru cateva clipe sa traiesti un vis real, pentru ca apoi sa-l ingropi adanc in fiinta ta si sa te intorci la viata de dinainte dintr-un spirit altruist care nu te lasa sa-ti cladesti fericirea ranind alte suflete....

Problema este:

Poti trai o viata cu gandul la acea eternitate concentrata intr-o clipa? Oare poti uita? E bine sa uiti? Unde ascunzi de tine gandul ca i-ai inselat totusi pe cei care te iubesc (cei de acasa)? Si daca doare prea mult sa renunti la idealul pe care tocmai l-ai gasit? Si daca....

ADI-EU
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 2 feb 2005 16:32 de trinchi

E frumos ce zici tu aici dar eu vreau un final fericit! Asa sunt eu mai visator!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Eternitatea intr-o zi?

scris pe 2 feb 2005 16:46 de ExoticDream

E frumos ce zici tu aici dar eu vreau un final fericit! Asa sunt eu mai visator!

Ce final fericit vezi tu? Nu sunt decat doua solutii, ambele dureroase: fie cei doi raman inpreuna, sfidand o lume intreaga, fie se gandesc la cei de *acasa* si isi sacrifica propria fericire pentru a nu ruina viata celor dragi! Sacrificiu versus sacrificiu! Pe care l-ai alege?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Eternitatea intr-o zi?

scris pe 2 feb 2005 16:51 de trinchi

Ce final fericit vezi tu? Nu sunt decat doua solutii, ambele dureroase: fie cei doi raman inpreuna, sfidand o lume intreaga, fie se gandesc la cei de *acasa* si isi sacrifica propria fericire pentru a nu ruina viata celor dragi! Sacrificiu versus sacrificiu! Pe care l-ai alege?

Prima varianta, e mult mai frumos, as pleca in lume cu ea, intr-un loc unde sa nu ne cunoasca nimeni!

Recunosc ca e bine sa faci sacrificii pentru ceilalti dar asta nu iinseamna ca trebuie sa renunti la fericirea vietii pentru ai face pe ceilalti fericiti!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Eternitatea intr-o zi?

scris pe 2 feb 2005 16:56 de ExoticDream

Prima varianta, e mult mai frumos, as pleca in lume cu ea, intr-un loc unde sa nu ne cunoasca nimeni!

Recunosc ca e bine sa faci sacrificii pentru ceilalti dar asta nu iinseamna ca trebuie sa renunti la fericirea vietii pentru ai face pe ceilalti fericiti!

Ca fire romantica, si eu as fi tentata sa las toata lumea mea si sa plec impreuna cu el oriunde...., dar daca ai avea acasa sotie/sot si vreo doi copii? Daca si fascinantul calator de care te-ai indragostit ar avea si el o familie acasa? Ar conta?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Eternitatea intr-o zi?

scris pe 2 feb 2005 17:08 de trinchi

Ca fire romantica, si eu as fi tentata sa las toata lumea mea si sa plec impreuna cu el oriunde...., dar daca ai avea acasa sotie/sot si vreo doi copii? Daca si fascinantul calator de care te-ai indragostit ar avea si el o familie acasa? Ar conta?

Daca as avea acasa sotie, copii nu as mai incepe o astfel de realtie patimasa, mi-as stapani simtirile, e mai greu dar se poate!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eternitatea intr-o zi?

scris pe 2 feb 2005 17:14 de ExoticDream

Daca as avea acasa sotie, copii nu as mai incepe o astfel de realtie patimasa, mi-as stapani simtirile, e mai greu dar se poate!

Ai putea sa-ti stapanesti simtirile daca ar fi vorba de o relatie pur sexuala, dar ce te faci daca ceea ce te fascineaza la calatorul ratacit in calea ta este tocmai mintea lui??????? Sufletul???? Ce te faci daca observi ca te potrivesti mental si sufleteste cu el mai bine decat ai fi visat vreodata????

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eternitatea intr-o zi?

scris pe 2 feb 2005 17:20 de trinchi

Ai putea sa-ti stapanesti simtirile daca ar fi vorba de o relatie pur sexuala, dar ce te faci daca ceea ce te fascineaza la calatorul ratacit in calea ta este tocmai mintea lui??????? Sufletul???? Ce te faci daca observi ca te potrivesti mental si sufleteste cu el mai bine decat ai fi visat vreodata????

Mi-as plange de mila ca nu am avut rabdare, ca nu am cautat mai mult inainte de a ma casatori, dar nu mi-as parasi familia! Ca sa nu mai zic de copii, ei o sa fie cel mai importat lucru din viata mea asa ca m-as sacrifica pentru ei, nu as mai fi eu la fel de fericit pe planul asta dar sa iti vezi copilul fericit e mult mai frumos!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 2 feb 2005 19:56 de sabba

Nu e vorba numai de curaj! O astfel de poveste chiar daca are partile ei minunate, are si partile ei de frustrari. In al doilea rand e cumplit sa traiesti o viata intreaga cu acele amintiri.
Traind o asemenea poveste standardul a ceea ce pot simti si trai doi oameni se va ridica aproape de imposibil. Ulterior vei constata ca nimic nu te mai poate fericit, la fel de fericit pe cat ai fost atunci.Si atunci.....fericirea aceea coplesitoare iti va aduce multa nefericire!
Intrebarea mea ar fi: merita sa traiesti cateva ore de fericire absoluta stiind ca niciodata n-o vei mai atinge, stiind ca nimic in lume nu te-ar mai multumi din acest punct de vedere?

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

adieu

Junior member
49 mesaje

Chiar ai inteles? Demonstreaza!

scris pe 3 feb 2005 09:42 de adieu

Pai...[...] nu conteaza

"Am inteles zilele trecute ca fiecare om traieste in propriul univers, atat de diferit de al altora. Si ca universul altuia e treaba lui, iar treaba mea e universul meu. Si ca nu trebuie neaparat sa arunc cu coada ochiului in alte universuri, mai ales universuri care nu-mi plac."

ADI-EU
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Chiar ai inteles? Demonstreaza!

scris pe 3 feb 2005 09:52 de trinchi

"Am inteles zilele trecute ca fiecare om traieste in propriul univers, atat de diferit de al altora. Si ca universul altuia e treaba lui, iar treaba mea e universul meu. Si ca nu trebuie neaparat sa arunc cu coada ochiului in alte universuri, mai ales universuri care nu-mi plac."

Adica un fel de fiecare cu viata lui si pe pielea lui nu? Atunci daca vrei poti sa te casatoresti cu tine, sa iti faci copii singur si... vezi tu ca doar te descurci acolo in "universul" tau!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Chiar ai inteles? Demonstreaza!

scris pe 3 feb 2005 10:04 de ExoticDream

Adica un fel de fiecare cu viata lui si pe pielea lui nu? Atunci daca vrei poti sa te casatoresti cu tine, sa iti faci copii singur si... vezi tu ca doar te descurci acolo in "universul" tau!

Nu ai prins ideea, era vorba de amestecul unora in universul altora, de respectarea intimitatii, de incercarea de estompare a tendintei de barfa care exista in unii dintre noi mai accentuat decat in altii in functie de nivelul intelectual, educatie, caracter, anturaj etc.

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Chiar ai inteles? Demonstreaza!

scris pe 3 feb 2005 10:09 de trinchi

Nu ai prins ideea, era vorba de amestecul unora in universul altora, de respectarea intimitatii, de incercarea de estompare a tendintei de barfa care exista in unii dintre noi mai accentuat decat in altii in functie de nivelul intelectual, educatie, caracter, anturaj etc.

Aha! Deja sunt confuz!

sus

xxxxx

Guest

Re: Chiar ai inteles? Demonstreaza!

scris pe 3 feb 2005 17:04 de xxxxx

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Eternitatea intr-o zi?

scris pe 3 feb 2005 17:35 de ExoticDream

Nu e vorba numai de curaj! O astfel de poveste chiar daca are partile ei minunate, are si partile ei de frustrari. In al doilea rand e cumplit sa traiesti o viata intreaga cu acele amintiri.
Traind o asemenea poveste standardul a ceea ce pot simti si trai doi oameni se va ridica aproape de imposibil. Ulterior vei constata ca nimic nu te mai poate fericit, la fel de fericit pe cat ai fost atunci.Si atunci.....fericirea aceea coplesitoare iti va aduce multa nefericire!
Intrebarea mea ar fi: merita sa traiesti cateva ore de fericire absoluta stiind ca niciodata n-o vei mai atinge, stiind ca nimic in lume nu te-ar mai multumi din acest punct de vedere?

EXACT!!!

Daca ai avut tot ceea ce ai visat, daca te-ai inaltat acolo nici nu indrazneai sa ajungi altfel decat in imaginatia ta, daca clipa ta de fericire a fost doar atunci, in acea ora de traire la maximum, oare mai poti reveni in lumea asta banala, printre oameni banali, chiar daca ei sunt poate chiar cei de *acasa*, te poti readapta la viata ta banala de *dinainte de*? Un timp poti trai din amintirea clipei de fericire absoluta, intensa si aproape ireala......, dar cum te poti lupta cu durerea ca ea s-a sfarsit pentru totdeauna, ca niciodata nu vei mai simti pentru cineva ceva atat de pur, de *altfel*, ca niciodata nimeni nu va mai simti pentru tine la fel....? Nu suntem atat de iubiti de destin incat sa ni se ofere sansa fericirii in fiecare zi, in fiecare viata! Poate exista suflete-pereche, poate nu ne este dat sa le intalnim la timp....ce facem daca soarta ni le scoate in cale prea tarziu??? Traim la cote maxime acel moment furat destinului si apoi il inchidem adanc in noi, imbogatiti fiind cu o imensa caldura sufleteasca, dar constienti ca barierele sociale, morale nu permit mai mult sau fugim de sansa unei astfel de fericiri periculos de dureroase, dintr-un fel de lasitate combinata cu teama de nu rani oameni care nu au nici o vina, de a nu darama echilibre cladite in ani si ani? Ai dreptul sa te gandesti intai la tine? Daca o faci, gandurile de dupa te macina tot restul vietii, daca nu o faci traiesti cu regretul ca ai fi putut cel putin cunoaste fericirea o singura data...Durerea este imensa in ambele cazuri.....Straniu....! Dragoste sublima care naste o durere pe masura.....

Inca nu am gasit un raspuns....Se spune ca dragostea invinge totul....., dar daca ea vine prea tarziu?....

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Chiar ai inteles? Demonstreaza!

scris pe 3 feb 2005 17:54 de ExoticDream

Aha! Deja sunt confuz!

Sa-ti explic, sa nu-ti explic?!? Now you owe me two!

Uite, tu esti relativ nou aici si nu stii ca exista o tendinta ciudata din partea unor useri de a sari (calul) din cadrul generalului in particular, cu insinuari, remarci tendentioase, apropos-uri vizand viata personala a unora dintre useri, tendinta pe cat de neplacuta prin lezarea intimitatii celor in cauza, pe atat de plictisitoare pentru userii care nu sunt in tema cu simpatiile si antipatiile de pe forum. Exista desigur metode ortodoxe si mai putin ortodoxe de a stopa acest avant lipsit de fair-play, noi dorim sa fie liniste si pace si speram ca, in timp, userii sa dezvolte metode mai rafinate de a se exprima, subiecte exista din fericire cu gramada si fara sa transformam acest loc in Cenaclul Barfei! (Ai sa razi daca-ti voi spune ca pe acest forum este o concentratie mare de neuroni, n-ai sa crezi, dar, desi te astepti poate sa gasesti lume de calitate modesta pe un site despre sex, totusi multi dintre userii nostri sunt studenti, absolventi de 1-2 facultati, doctori in diverse etc.! Tocmai de aceea ar fi normal ca nivelul discutiilor sa fie unul cel putin civilizat!)

sus

xxxxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Chiar ai inteles? Demonstreaza

scris pe 3 feb 2005 19:48 de xxxxx

Uite, tu esti relativ nou aici si nu stii ca exista o tendinta ciudata din partea unor useri de a sari (calul) din cadrul generalului in particular, cu insinuari, remarci tendentioase, apropos-uri vizand viata personala a unora dintre useri, tendinta pe cat de neplacuta prin lezarea intimitatii celor in cauza, pe atat de plictisitoare pentru userii care nu sunt in tema cu simpatiile si antipatiile de pe forum. Exista desigur metode ortodoxe si mai putin ortodoxe de a stopa acest avant lipsit de fair-play, noi dorim sa fie liniste si pace si speram ca, in timp, userii sa dezvolte metode mai rafinate de a se exprima, subiecte exista din fericire cu gramada si fara sa transformam acest loc in Cenaclul Barfei!

"orice nedreptate adusa unui semen de-al meu, in mine loveste!"

PS: Ai uitat sa precizezi cine a inceput razboiul si barfa?
sus

adieu

Junior member
49 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chiar ai inteles? Demonstr

scris pe 3 feb 2005 20:11 de adieu

"orice nedreptate adusa unui semen de-al meu, in mine loveste!"

PS: Ai uitat sa precizezi cine a inceput razboiul si barfa?

"Razbunarea este arma....."

P.S.Te inseli. N-a fost nedreptate in sensul imaginat de tine si rautatile tarzii nu mai lovesc in nimeni. C-a fost barfa sau ceva prea adevarat pentru a fi credibil ("adevarul poate parea cea mai buna minciuna", nu?), ca unora li s-a parut nedreptate sau nu, chiar nu mai conteaza acum, acel conflict a incetat si orice incercare de a-l redeschide va fi sortita esecului. Exista alte locuri unde doritorii de barfa isi pot exprima opinia, aici ne vom ocupa de dragoste si educatie sexuala, OK? Inceteaza cu provocarile, ele vor fi ignorate(sterse)! Acest post este ULTIMUL pe aceasta tema.

Subject closed!

ADI-EU
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Extras din Regulamentul forumului

scris pe 3 feb 2005 20:37 de ExoticDream

Scuze, DiamondCrown, pentru imixtiune in thread-ul tau, reamintesc celor care n-au mai citit de mult timp primul topic al forumului cateva subpuncte:

1. NU SCRIETI DOAR CA SA VA AFLATI IN TREABA.

2. Mesajele care contin trivialitati (injuraturi dure), mesajele care sunt off topic si mesajele de "bagare in seama" sau "de aberare", vor fi sterse.

3. Nu incercati sa transformati forumul in canal de discutii (nu sunt bine primite monoloagele sau discutiile in doi), pentru aceasta puteti folosi MESAGERIA PERSONALA - click pe "Mesaje".

5. Administratorii si moderatorii au dreptul de a sterge si edita mesajele care incalca acest regulament.

9. Aceasta comunitate este deschisa tuturor celor care contribuie la mentinerea unei atmosfere bune, au pareri pertinente si ceva bun simt.

Va multumesc pentru intelegere!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 3 feb 2005 20:53 de sabba

EXACT!!!

Daca ai avut tot ceea ce ai visat, daca te-ai inaltat acolo nici nu indrazneai sa ajungi altfel decat in imaginatia ta, daca clipa ta de fericire a fost doar atunci, in acea ora de traire la maximum, oare mai poti reveni in lumea asta banala, printre oameni banali, chiar daca ei sunt poate chiar cei de *acasa*, te poti readapta la viata ta banala de *dinainte de*? Un timp poti trai din amintirea clipei de fericire absoluta, intensa si aproape ireala......, dar cum te poti lupta cu durerea ca ea s-a sfarsit pentru totdeauna, ca niciodata nu vei mai simti pentru cineva ceva atat de pur, de *altfel*, ca niciodata nimeni nu va mai simti pentru tine la fel....? Nu suntem atat de iubiti de destin incat sa ni se ofere sansa fericirii in fiecare zi, in fiecare viata! Poate exista suflete-pereche, poate nu ne este dat sa le intalnim la timp....ce facem daca soarta ni le scoate in cale prea tarziu??? Traim la cote maxime acel moment furat destinului si apoi il inchidem adanc in noi, imbogatiti fiind cu o imensa caldura sufleteasca, dar constienti ca barierele sociale, morale nu permit mai mult sau fugim de sansa unei astfel de fericiri periculos de dureroase, dintr-un fel de lasitate combinata cu teama de nu rani oameni care nu au nici o vina, de a nu darama echilibre cladite in ani si ani? Ai dreptul sa te gandesti intai la tine? Daca o faci, gandurile de dupa te macina tot restul vietii, daca nu o faci traiesti cu regretul ca ai fi putut cel putin cunoaste fericirea o singura data...Durerea este imensa in ambele cazuri.....Straniu....! Dragoste sublima care naste o durere pe masura.....

Inca nu am gasit un raspuns....Se spune ca dragostea invinge totul....., dar daca ea vine prea tarziu?....

Mda, si eu persist in cautarea acestui raspuns!
Gresit...dragostea nu invinge chiar orice!Dragostea nu invinge egoismul, pe care-l acopera pentru o perioada, si altele!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 feb 2005 20:59 de ExoticDream

Mda, si eu persist in cautarea acestui raspuns!
Gresit...dragostea nu invinge chiar orice!Dragostea nu invinge egoismul, pe care-l acopera pentru o perioada, si altele!

Uneori cred ca dragostea poate invinge si egoismul..., dar cazurile sunt ceva de genul 0,0000000000001%!!! Daca erai egoist, iubesti, te faci *mai bun*, iar dupa ceva timp revii in pielea ta, inseamna fie ca egoismul ala e puternic inradacinat in tine, fie nu ai iubit suficient de mult incat sa merite efortul de a te schimba! Stiu insa si cativa oameni care s-au schimbat in bine si au ramas asa!!!

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Chiar ai inteles? Demonstreaza

scris pe 4 feb 2005 09:25 de trinchi

Uite, tu esti relativ nou aici si nu stii ca exista o tendinta ciudata din partea unor useri de a sari (calul) din cadrul generalului in particular, cu insinuari, remarci tendentioase, apropos-uri vizand viata personala a unora dintre useri, tendinta pe cat de neplacuta prin lezarea intimitatii celor in cauza, pe atat de plictisitoare pentru userii care nu sunt in tema cu simpatiile si antipatiile de pe forum. Exista desigur metode ortodoxe si mai putin ortodoxe de a stopa acest avant lipsit de fair-play, noi dorim sa fie liniste si pace si speram ca, in timp, userii sa dezvolte metode mai rafinate de a se exprima, subiecte exista din fericire cu gramada si fara sa transformam acest loc in Cenaclul Barfei! (Ai sa razi daca-ti voi spune ca pe acest forum este o concentratie mare de neuroni, n-ai sa crezi, dar, desi te astepti poate sa gasesti lume de calitate modesta pe un site despre sex, totusi multi dintre userii nostri sunt studenti, absolventi de 1-2 facultati, doctori in diverse etc.! Tocmai de aceea ar fi normal ca nivelul discutiilor sa fie unul cel putin civilizat!)

Daca am ales forumul asta a fost pentru ca am observat ca unii useri sunt cu foarte mult mai inteligenti, mai cultivati si stiu ca am de invatat de la ei!
Asa ca va multumesc ca existati!

Now I owe you one!

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 4 feb 2005 09:52 de trinchi

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 4 feb 2005 09:52 de trinchi

Nu stiu poate sunt eu prea optimist, dar sunt sigur ca pentru fiecare din lumea asta exista un suflet pereche(sper ca nu sunt singurul care mai crede asta inca) si momentul in care o voi gasi sunt sigur ca voi sti ca ea este aleasa inimii mele,langa care vreau vreau sa imi petrec tot restul vietii,sa impart cu ea tot atat bucurii cat si dureri!

Apoi nu vad cum ar putea fi prea tarziu, daca nu te grabesti si ai destula rabdare sa iti astepti jumatatea cred ca nu e nici o data prea tarziu! "Tarziu" se poate numi momentul in care hotarasti sa te casatoresti desi nu simti ca el/ea e aleasa/alesul!

Asa ca nu va pierdeti speranta!

Dragostea e eterna si nu tine cont de varsta, trece de bariera mortii!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 feb 2005 14:06 de ExoticDream

Nu stiu poate sunt eu prea optimist, dar sunt sigur ca pentru fiecare din lumea asta exista un suflet pereche(sper ca nu sunt singurul care mai crede asta inca) si momentul in care o voi gasi sunt sigur ca voi sti ca ea este aleasa inimii mele,langa care vreau vreau sa imi petrec tot restul vietii,sa impart cu ea tot atat bucurii cat si dureri!

Apoi nu vad cum ar putea fi prea tarziu, daca nu te grabesti si ai destula rabdare sa iti astepti jumatatea cred ca nu e nici o data prea tarziu! "Tarziu" se poate numi momentul in care hotarasti sa te casatoresti desi nu simti ca el/ea e aleasa/alesul!

Asa ca nu va pierdeti speranta!

Dragostea e eterna si nu tine cont de varsta, trece de bariera mortii!

Viata nu este intotdeauna pe aceeasi lungime de unda cu dorintele, cu asteptarile noastre. Se intampla sa-ti cauti jumatatea ani si ani, iar la un moment dat gasesti pe cineva care nu este tocmai perfect, dar care, cu un efort de vointa, poate fi un *substitut* destul de bun pentru idealul din mintea ta. Te impaci cu gandul ca restul iluziilor tale vor ramane doar acolo, in tine, si mergi mai departe. Intr-o zi, soarta iti scoate in cale idealul dupa care tanjeai candva! Brusc, tot ceea ce se afla ingropat in mintea si sufletul tau, toate visele, sperantele tale ca te vei simti implinit in sfarsit se trezesc!!! E o revelatie minunata...pana la urma ai gasit ceea ce cautai...., dar poti oare sa-l ai? Cum sa-i spui *substitutului* ca abia acum te simti tu insuti, ca doar alaturi de idealul tau (re)gasit mintea ta functioneaza la capacitate maxima (uf, ce face sesiunea asta din om?!?)....., cum ar putea intelege ca inima ta si-a aflat implinirea in acea alta inima.....straina....Presupunand ca ar intelege si te-ar iubi enorm, oare ti-ar reda libertatea? Oare ai accepta sa devii liber pentru a-ti urma visul?

De acord cu tine ca trebuie sa te gandesti de un milion de ori inainte de a-ti lega viata de alta fiinta.... Uneori, mai mult in filme, e drept, o situatie de genul acesta se incheie tragic....Imi amintesc filmul cu Jack Nicholson si Jessica Lange...."Postasul suna intotdeauna de doua ori"...si un alt film in care relatia cu *substitutul* a putut continua doar dupa ce *idealul* a disparut fizic din aceasta lume... Trist, nu?

sus

danilovici

Junior member
17 mesaje

scris pe 5 feb 2005 12:15 de danilovici

Fericirea absoluta?
Nu a existat decit la inceputuri,in gradina Edenului,dar dupa ce Adam si Eva l-au tradat pe Dumnezeu oamenilor nu le mai este dat sa cunoasca fericirea absoluta.

Nu te grabi,ceas rau al vietii mele/
Intirzie un secol sau un an/
sa scutur iar mestecenii de stele/
sa mai adulmec macii unui lan/ iar vietati cu botul diafan
sa-mi culce-n palma perlele lor grele/
mu ma lovi,ceas rau al vietii mele/
mai da-mi pe mana flautul lui Pan/
sa fac sa plinga piatra pentru ele.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online