Oameni inteligenti vs lovelife

Pagina 1 din 1
1

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Oameni inteligenti vs lovelife

scris pe 4 feb 2005 14:17 de ExoticDream

Fel de fel de statistici demonstreaza ca barbatii inteligenti isi gasesc perechea mult mai usor decat reusesc femeile inteligente sa faca acelasi lucru. Se intampla asa pentru ca barbatii nu isi doresc in general ca perechea lor sa fie la fel de desteapta sau chiar mai desteapta decat ei sau pentru ca in conceptia lor balanta IQ - aspect fizic tinde sa se incline in detrimentul inteligentei? Sunt femeile inteligente mai pretentioase cand vine vorba de barbatul in mainile caruia vor sa-si puna sufletul? Conteaza varsta? Ce parere aveti?

P.S. Se exclud bancurile rasuflate cu *conectarea la o sursa de inteligenta* etc.! Sa tratam intai serios problema si apoi ne si amuzam....!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Oameni inteligenti vs lovelife

scris pe 4 feb 2005 22:40 de Taqua

Fel de fel de statistici demonstreaza ca barbatii inteligenti isi gasesc perechea mult mai usor decat reusesc femeile inteligente sa faca acelasi lucru. Se intampla asa pentru ca barbatii nu isi doresc in general ca perechea lor sa fie la fel de desteapta sau chiar mai desteapta decat ei sau pentru ca in conceptia lor balanta IQ - aspect fizic tinde sa se incline in detrimentul inteligentei? Sunt femeile inteligente mai pretentioase cand vine vorba de barbatul in mainile caruia vor sa-si puna sufletul? Conteaza varsta? Ce parere aveti?

P.S. Se exclud bancurile rasuflate cu *conectarea la o sursa de inteligenta* etc.! Sa tratam intai serios problema si apoi ne si amuzam....!

Un barbat cu adevarat inteligent ar trebui sa stie ca degeaba esti frumoasa, daca in momentul in care deschizi gura, se face curent...si invers.
Dar bineinteles totul se raporteaza la fiecare in parte. Unii isi pot dori o papusa langa ei cu care sa se mandreasca in fata amicilor, pe altii ii doare poate in cot de ceea ce cred ceilalti atata vreme cat, singuri ramasi cu fata, pot purta o conversatie pe placul lor cu ea...si tot asa.
Nu stiu daca femeile sunt mai pretentioase decat barbatii. Poate difera putin modul de perceptie-barbatii sunt mai practici, femeile mai sentimentale.
Dar zau daca stiu de unde ai auzit tu ca o femeie intelingenta isi gaseste mai greu partener.

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

KNight

Guest

Re: Re: Oameni inteligenti vs lovelife

scris pe 4 feb 2005 23:22 de KNight

Dar zau daca stiu de unde ai auzit tu ca o femeie intelingenta isi gaseste mai greu partener.

Din propria experienta
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Oameni inteligenti vs lovelife

scris pe 5 feb 2005 02:24 de Necunoscut

Am la scoala o fata, e frumusica, atunci cand am vazut-o prima oara mi-am dorit pur si simplu sa o cunosc, dar de cum a deschis gura, mi s-a facut pur si simplu scarba...

Deci, nush daca m`am abatut de la subiect, da` nu e suficient sa fii frumos, trebuie sa ai si ceva in cap.
sus

danilovici

Junior member
17 mesaje

Re: Re: Re: Re: Oameni inteligenti vs lovelife

scris pe 5 feb 2005 11:20 de danilovici

Am la scoala o fata, e frumusica, atunci cand am vazut-o prima oara mi-am dorit pur si simplu sa o cunosc, dar de cum a deschis gura, mi s-a facut pur si simplu scarba...

Deci, nush daca m`am abatut de la subiect, da` nu e suficient sa fii frumos, trebuie sa ai si ceva in cap.

si daca cele care au ceva in cap nu te baga in seama,ce faci?

Nu te grabi,ceas rau al vietii mele/
Intirzie un secol sau un an/
sa scutur iar mestecenii de stele/
sa mai adulmec macii unui lan/ iar vietati cu botul diafan
sa-mi culce-n palma perlele lor grele/
mu ma lovi,ceas rau al vietii mele/
mai da-mi pe mana flautul lui Pan/
sa fac sa plinga piatra pentru ele.
sus

angst

Junior member
21 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Oameni inteligenti vs lovelife

scris pe 5 feb 2005 17:47 de angst

le bagi tu pe ele. daca ai si tu ceva in cap, succesul e garantat. mai ales daca nu arati chiar rau si stii sa te porti.

ne nastem, traim si murim singuri.
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

scris pe 5 feb 2005 21:35 de rul3r

Prietenul ala de care te-ai despartit era frumos sau inteligent
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 5 feb 2005 23:06 de Taqua

Din propria experienta

Nu imi place sa presupun in cazul ei...
Mai bine o intreb.

sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 5 feb 2005 23:09 de Taqua

Hai ca mai facut curioasa..de ce ti s-a facut scarba?
Ii mirosea gura a diverse sau ce?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 feb 2005 00:14 de ExoticDream

Din propria experienta

Cavalere......, sa stii ca ai dreptate!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 feb 2005 00:30 de ExoticDream

Prietenul ala de care te-ai despartit era frumos sau inteligent

No comment!

P.S. Cuvantul *despartire* nu te duce cu gandul la nimic?

sus

White

Guest

scris pe 6 feb 2005 01:10 de White

http://www.futurepundit.com/archives/002560.html
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 feb 2005 01:20 de ExoticDream

Imi place, esti foarte documentat(a)! Interesant, am studiat....! Ar fi util sa o faca si altii!

sus

White

Guest

scris pe 6 feb 2005 02:02 de White

Imi place, esti foarte documentat(a)! Interesant, am studiat....! Ar fi util sa o faca si altii!

http://breaking-news.news.designerz.com/lovelorn-aussie-woman-posts-her-desires-on-a-billboard.html

"There are lies, damn lies and statistics"
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 6 feb 2005 04:44 de Necunoscut

Crede-ma.. ca nu au de ce sa nu ma bage, nu ma consider prea urat.. si nici prost nu is
si am succes la fete
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 6 feb 2005 04:45 de Necunoscut

Hai ca mai facut curioasa..de ce ti s-a facut scarba?
Ii mirosea gura a diverse sau ce?

Felul in care vorbea.. bleahhhhhh.. scarba.. deci iti fac cunostiinta cu ea ;o)
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 6 feb 2005 16:37 de FireSoul

Nu cred ca o femeie inteligenta isi gaseste mai greu un partener decat ar face-o un barbat inteligent.
Stii, barbatul nu e creatura de neinteles a carui imagine o promoveaza stupidele reviste pentru femei. Barbatul e la fel de...om ca shi femeia.

Save water! drink beer!!!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

19 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online