toate fetele romantice?

Pagina 1 din 2
1   2   »

iulyan

Guest

toate fetele romantice?

scris pe 9 feb 2005 11:26 de iulyan

taoate fetele sunt romantice? asa am crezut pana nu demult pana am dat peste o fata care nu e.astept parerile voastre
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: toate fetele romantice?

scris pe 9 feb 2005 11:48 de trinchi

taoate fetele sunt romantice? asa am crezut pana nu demult pana am dat peste o fata care nu e.astept parerile voastre

Eu zic ca toata lumea are o parte romantica, acum depinde de fiecare persoana cat de mult vrea sa o dezvolte, cat de mult invata, sa se exteriorizeze, sa isi arete sentimentele!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

kci

Junior member
13 mesaje

Re: Re: toate fetele romantice?

scris pe 9 feb 2005 11:58 de kci

Eu zic ca toata lumea are o parte romantica, acum depinde de fiecare persoana cat de mult vrea sa o dezvolte, cat de mult invata, sa se exteriorizeze, sa isi arete sentimentele!

asa am crezut si eu dar sa recunoasca si fata ca nu e romantica!!!vina nu e la mine ,prietenii imi spun ca sunt un romantic incurabil

iulyan
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: toate fetele romantice?

scris pe 9 feb 2005 12:03 de trinchi

asa am crezut si eu dar sa recunoasca si fata ca nu e romantica!!!vina nu e la mine ,prietenii imi spun ca sunt un romantic incurabil

Poti fi putin mai explicit? Nu inteleg nimik!

sus

kci

Junior member
13 mesaje

scris pe 9 feb 2005 12:04 de kci

iulyan
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 9 feb 2005 12:06 de Necunoscut

Deci, parerea mea sa o zic... daca va intereseaza.. bineinteles.

Fetele sunt romantice sau nu in functie de mediul in care traiesc. De exemplu o fata de familie buna, care are educatie este romantica.. dar una care traieste intr-un mediu precar, care are grija zilei de maine... nu prea. (Stiu ca nu prea are sens ce zic, dar ata ete.)

Oricum sunt multe fete pe lumea asta, gandeste-te ce ar fi daca toate ar semana. Deci ... NU, parerea mea este ca NU toate fetele sunt romantice, asa cum nici baietii nu sunt toti romantici....
(parerea mea... hâc)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 feb 2005 12:38 de ExoticDream

toate fetele sunt romantice?

Cu siguranta ca NU!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 9 feb 2005 12:45 de Necunoscut

Cu siguranta ca NU!

Asta am zis si eu... daca ai raspuns sincer, inseamna ca gandim la fel... restul.. iti dai tu seama ce vreau sa zic... daca nu msg me )
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 9 feb 2005 12:52 de trinchi

Ma mira cum puti sa aruncati cu NU asa, oare nu toata lumea se naste la fel, oare u toti gandim, oare nu toti avem sentimente, va spun sincer ca si o prostituata iubeste si stie sa fie romantica chear daca nevoia o impinge sa faca ceea ce face, oare nu toate fetele ca si baietii iubesc, intr-adevar e foarte greu sa exteriorizezi aceste sentimente si sa le tranformi in gesturi cand o faci prima oara si chear si dupa-aceea!

Dar (pentru ca exista si asta intotdeauna) daca nu a fost romantica cu tine asta nu inseamna ca nu stie ce inseamna asta si ca nu stie sa fie romantica!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 feb 2005 12:57 de ExoticDream

Ma mira cum puti sa aruncati cu NU asa, oare nu toata lumea se naste la fel, oare u toti gandim, oare nu toti avem sentimente, va spun sincer ca si o prostituata iubeste si stie sa fie romantica chear daca nevoia o impinge sa faca ceea ce face, oare nu toate fetele ca si baietii iubesc, intr-adevar e foarte greu sa exteriorizezi aceste sentimente si sa le tranformi in gesturi cand o faci prima oara si chear si dupa-aceea!

Dar (pentru ca exista si asta intotdeauna) daca nu a fost romantica cu tine asta nu inseamna ca nu stie ce inseamna asta si ca nu stie sa fie romantica!

Raman la parerea mea: NU toate fetele sunt romantice si NU toti baietii sunt romantici. Depinde de educatie,personalitate, mediu etc., dar.....asa cum nu (mai) cred ca in orice om exista un sambure de bunatate, tot la fel nu cred ca toti ne nastem cu predispozitie catre romantism. A iubi nu presupune automat romantism! Dezvoltam maine, OK?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: toate fetele romantice?

scris pe 9 feb 2005 13:13 de trinchi

Raman la parerea mea: NU toate fetele sunt romantice si NU toti baietii sunt romantici. Depinde de educatie,personalitate, mediu etc., dar.....asa cum nu (mai) cred ca in orice om exista un sambure de bunatate, tot la fel nu cred ca toti ne nastem cu predispozitie catre romantism. A iubi nu presupune automat romantism!

Deci educatia, personalitata, mediu si celelalte asa cum zici tu influenteaza dezvoltarea si nu aparitia si disparitia acestui romantism de care vorbim! Plus difera de la persoana la persoana, se maifesta prin alte gesturi, vorbe, cadouri etc.! Asa ca daca el/ea crede ca face ceva aparte si romantic e posibil ca tie sa ti se para un gest lipsit de intelesuri!

sus

iury

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: toate fetele romantice?

scris pe 9 feb 2005 13:22 de iury

romantismul unei persoane tine de sufletul acestuia...deci daca nu are sentimente pt tine,e putin probabil ca va incerca sa fie romantic...numai dragostea naste romantism...cei care vor sa iubeasca cu adevarat...sau cei ce stiu ce e dragoste
sus

Swann

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: toate fetele romantice?

scris pe 9 feb 2005 16:35 de Swann

Dar ce inseamna sa fii romantic? Daca o fata nu este impresionata de faptul ca prietenul ei ii daruieste flori (poate nu-i plac), daca nu admira rasaritul de soare si nu agreeaza plimbarile prin parc...asta inseamna ca nu e romantica?

Problema e ca multi baieti au o imagine falsa despre fete....se asteapta ca ele sa fie impresionate de gesturi ieftine, sa nu vorbeasca vulgar, sa roseasca cand aud o aluzie sexuala...in fine, sa aiba o comportare romantioasa, artificiala...stiu din proprie experienta, la o anumita varsta am idealizat si eu femeia...

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toate fetele romantice

scris pe 9 feb 2005 21:20 de Necunoscut

Dar ce inseamna sa fii romantic? Daca o fata nu este impresionata de faptul ca prietenul ei ii daruieste flori (poate nu-i plac), daca nu admira rasaritul de soare si nu agreeaza plimbarile prin parc...asta inseamna ca nu e romantica?

Problema e ca multi baieti au o imagine falsa despre fete....se asteapta ca ele sa fie impresionate de gesturi ieftine, sa nu vorbeasca vulgar, sa roseasca cand aud o aluzie sexuala...in fine, sa aiba o comportare romantioasa, artificiala...stiu din proprie experienta, la o anumita varsta am idealizat si eu femeia...

Bine pusa intrebarea de la inceput.. chiar asta ma gandeam sa postez (cu alte cuvinte bineineles...
Putem spune ca romantismul (in dragoste ma refer, nu la curentul literar) este relativ... adica? (poate va intrebati)
Pai... ganditi-va.. poate pentru o fata este romantic un gest in care baiatul ii ofera o floare, sub clar de luna.... bla bla bla...
Poate pentru alta acest lucru este ... "naspa".. si considera foarte romantic un gest in care iubitul ei il bate pe strada pe un baiat care tocmai i-a facut cu ochiul.
Poate alta fata considera un gest romantic o tentativa de sinucidere....

(parerea mea... hâc)
sus

xxxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toate fetele roman

scris pe 9 feb 2005 21:27 de xxxx

Bine pusa intrebarea de la inceput.. chiar asta ma gandeam sa postez (cu alte cuvinte bineineles...
Putem spune ca romantismul (in dragoste ma refer, nu la curentul literar) este relativ... adica? (poate va intrebati)
Pai... ganditi-va.. poate pentru o fata este romantic un gest in care baiatul ii ofera o floare, sub clar de luna.... bla bla bla...
Poate pentru alta acest lucru este ... "naspa".. si considera foarte romantic un gest in care iubitul ei il bate pe strada pe un baiat care tocmai i-a facut cu ochiul.

(parerea mea... hâc)

Abordezi problema mult prea filozofic.
Noi, vulgul, credem ca pentru a descifra aceste enigme sufletesti (de mare profunzime) e neaparat necesara interventia lu' ExoticDream
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toate fetele r

scris pe 9 feb 2005 22:24 de Necunoscut

Abordezi problema mult prea filozofic.
Noi, vulgul, credem ca pentru a descifra aceste enigme sufletesti (de mare profunzime) e neaparat necesara interventia lu' ExoticDream

Sunt de aceeasi parere !
sus

trinchi

Guest

Oare?

scris pe 10 feb 2005 11:44 de trinchi

De mai baieti e asa de greu sa gandim si noi? Nu inteleg de ce e nevoie intotteauna de o femeie sau de erotic sa rezolve problema!

OARE CHEAR TOTI BAIETII GANDESC CU CAPIL DE JOS?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Oare?

scris pe 10 feb 2005 11:56 de ExoticDream

De mai baieti e asa de greu sa gandim si noi? Nu inteleg de ce e nevoie intotteauna de o femeie sau de erotic sa rezolve problema!

OARE CHEAR TOTI BAIETII GANDESC CU CAPIL DE JOS?

Nickul este eXotic, la eRotic te gandesti doar tu (cu care cap oare???)

Nu toti baietii gandesc asa cum atat de poetic te exprimi tu! Mai sunt si tipi cu adevarat interesanti......langa care o femeie se poate simti apreciata si spiritual, nu numai ca obiect de amuzament sexual!

*Tout est pour le mieux dans le meilleur des mondes possibles.*

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Oare?

scris pe 10 feb 2005 12:07 de trinchi

Nickul este eXotic, la eRotic te gandesti doar tu (cu care cap oare???)

Nu toti baietii gandesc asa cum atat de poetic te exprimi tu! Mai sunt si tipi cu adevarat interesanti......langa care o femeie se poate simti apreciata si spiritual, nu numai ca obiect de amuzament sexual!

*Tous est pour le mieux dans le meilleur des mondes possibles.*

Scuze pt botez, o sa iti dau un miel de pasti!

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toate fetele roman

scris pe 10 feb 2005 12:25 de trinchi

(parerea mea... hâc)

Deci exact asta vroiam sa spun si eu, ca exista indiferent de persoana dar modul in care se manifesta si e inteles difera!

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toate fetele r

scris pe 10 feb 2005 20:39 de Necunoscut

Deci exact asta vroiam sa spun si eu, ca exista indiferent de persoana dar modul in care se manifesta si e inteles difera!

Mi se pare corect.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 feb 2005 12:55 de ExoticDream

Conform DEX al limbii romane, cuvantul *romantic* desemneaza o persoana care prezinta aspecte caracteristice curentului romantic, adica este visatoare, da frau liber imaginatiei, manifesta sensibilitate si exaltare, pasiunea fiind adesea mai puternica decat ratiunea (*heart over mind*).

Nu cred ca toti ne nastem cu aceste caracteristici implantate in fiinta noastra, exista de exemplu persoane de tip realist care au un puternic simt al realitatii si spirit practic, total deosebite de melancolicii si visatorii romantici. Purtam o mostenire genetica, dar felul nostru de a simti se modeleaza si in functie de propria noastra personalitate, de educatia pe care o primim, de mediul in care traim. Fie ca suntem romantici, fie ca nu, fiecare percepem diferit lucrurile si ne exprimam diferit. Poti fi neromantic sau poti fi romantic dar sa nu vrei sa o arati si din exterior aceste ipostaze se vad la fel. O fata care nu simte nici o emotie cand primeste un trandafir de la baiatul care o iubeste nu este o fiinta romantica, un baiat care isi retine lacrimile cand iubita il paraseste (doar pentru ca nu e barbatesc sa plangi) nu poate fi considerat o persoana neromantica. Un lucru e cert: o persoana romantica nu va face niciodata cuplu grozav cu o persoana neromantica. Un baiat neromantic ar rade de emotiile, lacrimile de fericire sau tristete ale unei fete romantice, in timp ce o fata neromantica n-ar aprecia niciodata un trandafir furat dintr-o gradina si oferit cu privirea plecata si tremur in glas, un sarut la asfintit intr-un decor....exotic, un *TE IUBESC* sugerat prin mii de gesturi tandre sau ideea de a face dragoste pe o plaja pustie sau intr-o camera in care exista petale de trandafiri si lumanari....

Traim intr-un secol al vitezei in care romantismul pare depasit....facem sex, nu dragoste.....nu mai alergam sa cautam un dar potrivit pentru fiinta iubita, ci aranjam totul online....nu ne mai duelam pentru ca cineva a indraznit sa spuna un cuvant jignitor impotriva celei iubite.....nu ne mai trebuie perioade de liniste/respiro intre doua iubiri/relatii, ne aruncam imediat in ce apare la orizint...si totusi....ce artificiu realist ar putea inlocui tot ceea ce inseamna romantism intr-o poveste de dragoste? Nimic nu se poate compara cu ceea ce simte un indragostit romantic.....!

sus

Swann

Guest

scris pe 11 feb 2005 13:27 de Swann

ideea de a face dragoste pe o plaja pustie sau intr-o camera in care exista petale de trandafiri si lumanari....

Asta nu e romantism, ci infantilism.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 feb 2005 13:58 de ExoticDream

Asta nu e romantism, ci infantilism.

Asta e parerea ta! Tu poti sa faci dragoste si in luna, de ce ii consideri handicapati pe cei care isi doresc altceva decat tine? Poate ne explici ce legatura se ascunde intre petalele de trandafir, lumanari si infantilism!!!

sus

Swann

Guest

Re: Re: Re: Re: toate fetele romantice?

scris pe 11 feb 2005 15:53 de Swann

Asta e parerea ta! Tu poti sa faci dragoste si in luna, de ce ii consideri handicapati pe cei care isi doresc altceva decat tine?

Am spus eu ca ii consider handicapati?

Poate ne explici ce legatura se ascunde intre petalele de trandafir, lumanari si infantilism!!!

Pai ideile astea cu trandafirii, lumanarile si seara pe plaja sunt induse de filme....Vai Doamne, asa e romantic, sa te plimbi de mana pe plaja, sa faci dragoste in lagune albastre sau la lumina lumanarilor...clisee obosite, infantile....(se mai gasesc si in versurile 3 Sud-Est s.a )
sus

Hannibal

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toate fetele romantice

scris pe 11 feb 2005 17:46 de Hannibal

Raspunsul perfect la intrebarea in cauza. Majoritatea celor care se leaga de romantism apeleaza la argumente de-astea si sunt ofensati cand vad ca o fata nu e data pe spate de un trandafir, o cina nu stiu cum... bla bla. Parerea mea e ca orice fata normala din ziua de azi mai devreme sau mai tarziu ajunge la capitolul "pat" indiferent de cat romantism e in stare. Si dk capitolul asta scartaie, n-o sa repare romantismul nimic... as putea sa bag mana in foc... trist pt unii
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

scris pe 11 feb 2005 21:12 de LatinSexyGuy

Deci educatia, personalitata, mediu si celelalte asa cum zici tu influenteaza dezvoltarea si nu aparitia si disparitia acestui romantism de care vorbim! Plus difera de la persoana la persoana, se maifesta prin alte gesturi, vorbe, cadouri etc.! Asa ca daca el/ea crede ca face ceva aparte si romantic e posibil ca tie sa ti se para un gest lipsit de intelesuri!
Gandeste-te la o fata care traieste intr-o familie saraca si care fortata de imprejurimi si de tentatii ajunge sa se prostitueze ... cat romantism crezi ca o sa mai arate fata respectiva?

Nu conditia noastra ci calitatea sufletului nostru ne face fericiti
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 12 feb 2005 10:59 de Necunoscut

Gandeste-te la o fata care traieste intr-o familie saraca si care fortata de imprejurimi si de tentatii ajunge sa se prostitueze ... cat romantism crezi ca o sa mai arate fata respectiva?

Citeste pe prima pagina si vezi ce am scris si eu
Asta am zis si eu...
sus

Alukca

Junior member
23 mesaje

scris pe 12 feb 2005 13:10 de Alukca

fortata de imprejurimi si de tentatii ..

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 feb 2005 01:59 de ExoticDream

Pai ideile astea cu trandafirii, lumanarile si seara pe plaja sunt induse de filme....Vai Doamne, asa e romantic, sa te plimbi de mana pe plaja, sa faci dragoste in lagune albastre sau la lumina lumanarilor...clisee obosite, infantile....(se mai gasesc si in versurile 3 Sud-Est s.a )

Filmele n-au nici o legatura cu ceea ce ti-ar placea sa faci atunci cand esti cu persoana iubita, fiecare are visele sale in privinta asta. Lumanarile, trandafirii si plaja sunt lucruri absolut normale pe care le poti avea si aici, cat despre lagune albastre....acelea tin de exotism (trasatura specifica romantismului), din pacate nu le putem pune in aplicare pe meleagurile mioritice. Poate tie ti se par clisee obosite pentru ca percepi altfel (sau deloc) romantismul, exista milioane de moduri in care te poti simti romantic, dar asta nu inseamna sa-i califici drept infantili pe cei care gandesc altfel decat tine, OK?

P.S. Nu-mi plac 3SE! Prefer ATB....induc un romantism mai elevat....!

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online