Varsta conteaza?

Pagina 1 din 2
1   2   »

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Varsta conteaza?

scris pe 13 feb 2005 10:43 de Vampyrela

Cat de mult conteaza pentru voi diferenta de varste?
Exista doua cazuri:
1- cand baiatul e mai mare decat fata(caz in care totul e OK)
2- cand fata este mai mare decat baiatul

P.S. - Nu ma refer la diferente minore de varsta, de la 5 ani in sus.

Vampy
sus

Alukca

Guest

Re: Varsta conteaza?

scris pe 13 feb 2005 11:51 de Alukca

Exista doua cazuri:

Dar pentru tine cat conteaza?
sus

1

Newbie
9 mesaje

scris pe 13 feb 2005 12:21 de 1

Ti se pare diferenta minora intre baiat de 15 si fata de 20 ? totusi depinde de varste, mai mult de raportul dintre varste decat de diferenta... ca la barbat de 45 si femeie de 50 nu conteaza...

Acum pt subiect. Nu conteaza decat in perceptia cuplului. Cei din jur vor fi putin mirati pentru ca nu sunt obisnuiti sa vada astfel de cupluri, dar se obisnuiesc repede. Exista si iubire in cupluri de genul asta, si conteaza foarte mult maturitatea in gandire a barbatului...

!
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Varsta conteaza?

scris pe 13 feb 2005 12:34 de Vampyrela

Dar pentru tine cat conteaza?

Mult!!!

Vampy
sus

Alukca

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Re: Varsta conteaza?

scris pe 13 feb 2005 12:46 de Alukca

Mult!!!

care este marja ideala pentru tine intr-o prietenie,relatie,dragoste?argumenteaza si o sa vorbesc si eu dupa..
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza?

scris pe 13 feb 2005 12:50 de Vampyrela

care este marja ideala pentru tine intr-o prietenie,relatie,dragoste?argumenteaza si o sa vorbesc si eu dupa..

De exemplu nu as putea sa am o relatie cu un baiat mai mic decat mine cu 5-6 ani, si nici cu 2 ani.
Am avut o relatie recenta cu unul de aceeasi varsta cu mine si se pare ca nu a mers.Cauza? Lipsa de maturitatesa nu vorbim de cei si mai mici)....dar poate mai sunt si exceptii mai stii?

Vampy
sus

1

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza?

scris pe 13 feb 2005 12:53 de 1

Nu cred sa existe vreo marja... Daca barbatul are 18 ani +, cred ca e posibila o relatie cu femeie de orice varsta.
Mai jos de varsta asta nu cred ca vreo fata de 20+ normala ar putea fi atrasa de un baiat de 15 ani decat daca e pedofila (el este atras de ea...)

!
sus

1

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza?

scris pe 13 feb 2005 12:55 de 1

De exemplu nu as putea sa am o relatie cu un baiat mai mic decat mine cu 5-6 ani, si nici cu 2 ani.
Am avut o relatie recenta cu unul de aceeasi varsta cu mine si se pare ca nu a mers.Cauza? Lipsa de maturitatesa nu vorbim de cei si mai mici)....dar poate mai sunt si exceptii mai stii?

Nu sunt de acord. Daca ai intalnit unul care nu era destul de matur pentru tine nu inseamna ca trebuie sa generalizezi ! Eu de exemplu sunt cu o fata cu 4 ani mai mare decat mine de ceva vreme si merge bine relatia. BTW am 19...

!
sus

Alukca

Junior member
23 mesaje

scris pe 13 feb 2005 13:10 de Alukca

dupa mine diferentza de varsta nu este chiar deloc relevanta si desigur nu ma refer la cazurile disperate : el 60 si ea-22 !
cred ca trebuie sa stii foarte bine pe ce te centrezi in cautarile tale:vrei un corp tanar si o fatza frumoasa desigur vei alege ceva potrivit pentru asta ,lucru care nu este deloc dificil!vrei o femeie desteapta care sa stie diferentza dintre a face si a zice ....va trebui sa sa iti activezi cele mai fine filtre ale gandirii si logicii!vrei ambele variante intr-una singura?
Oh nuuuuu....,nu exoticdream... nu vorbeam despre tine...,stai cuminte...! deci sa reluam...vrei un exemplar full options?ei bine ..,asta e cel mai greu!
dar repet...,diferentza(decenta) plus sau minus catziva ani intre cei doi chiar nu mi se pare un impediment atata vreme cat cei doi sunt pe aceeasi frecventza!

sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza?

scris pe 13 feb 2005 13:57 de Vampyrela

Nu sunt de acord. Daca ai intalnit unul care nu era destul de matur pentru tine nu inseamna ca trebuie sa generalizezi ! Eu de exemplu sunt cu o fata cu 4 ani mai mare decat mine de ceva vreme si merge bine relatia. BTW am 19...

Dupa cum spuneam...mai sunt si exceptii sunt constienta de lucrul asta....

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 13 feb 2005 14:01 de Vampyrela

dupa mine diferentza de varsta nu este chiar deloc relevanta si desigur nu ma refer la cazurile disperate : el 60 si ea-22 !
cred ca trebuie sa stii foarte bine pe ce te centrezi in cautarile tale:vrei un corp tanar si o fatza frumoasa desigur vei alege ceva potrivit pentru asta ,lucru care nu este deloc dificil!vrei o femeie desteapta care sa stie diferentza dintre a face si a zice ....va trebui sa sa iti activezi cele mai fine filtre ale gandirii si logicii!vrei ambele variante intr-una singura?
Oh nuuuuu....,nu exoticdream... nu vorbeam despre tine...,stai cuminte...! deci sa reluam...vrei un exemplar full options?ei bine ..,asta e cel mai greu!
dar repet...,diferentza(decenta) plus sau minus catziva ani intre cei doi chiar nu mi se pare un impediment atata vreme cat cei doi sunt pe aceeasi frecventza!

Da uite stiu un caz in care ea are 21 si el 16 si sunt pe aceeasi lungime de unda; nu am ce sa zic decat sa-i admir nu?

P.S. Si lasa-ne cu pedofilia ca nu se pune vorba de asta aici...

Vampy
sus

Alukca

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza?

scris pe 13 feb 2005 14:41 de Alukca

Da uite stiu un caz in care ea are 21 si el 16 si sunt pe aceeasi lungime de unda; nu am ce sa zic decat sa-i admir nu?

P.S. Si lasa-ne cu pedofilia ca nu se pune vorba de asta aici...

din cate mi-ai povestit mai sus despre tine ...cred ca ar trebui sa ii admiri si chiar sa iti pui unele intrebari!
pedofilie?Hmmm...!daca vrei tu... deshi "nu se pune vorba" aici...
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza?

scris pe 13 feb 2005 14:48 de Vampyrela

din cate mi-ai povestit mai sus despre tine ...cred ca ar trebui sa ii admiri si chiar sa iti pui unele intrebari!
pedofilie?Hmmm...!daca vrei tu... deshi "nu se pune vorba" aici...

Intrebari de genul "se poate?" sau "chiar nu conteaza varsta asa de mult indiferent cat de mare ar fi ea(diferenta de varsta)?"

Si da nu se pune vorba de pedofilie.Pentru ca e de comun acord implicit si parintii celor doi.

Vampy
sus

Alukca

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaz

scris pe 13 feb 2005 14:50 de Alukca

Intrebari de genul "se poate?" sau "chiar nu conteaza varsta asa de mult indiferent cat de mare ar fi ea(diferenta de varsta)?"

Si da nu se pune vorba de pedofilie.Pentru ca e de comun acord implicit si parintii celor doi.

sus

Alukca

Junior member
23 mesaje

scris pe 13 feb 2005 14:56 de Alukca

daca nu te-ai prins inca sa iti explic:vorbim din puncte de vedere diferite!eu dupa pozitia individului propriu stapan al actiunilor sale,neingradit de mamici ,tatici si alte prostii din astea specifice....(sa nu spun cui sunt specifice...) !cred ca este suficient cat ti-am explicat,oricum o sa iei foc..!
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta con

scris pe 13 feb 2005 16:33 de Vampyrela

daca nu te-ai prins inca sa iti explic:vorbim din puncte de vedere diferite!eu dupa pozitia individului propriu stapan al actiunilor sale,neingradit de mamici ,tatici si alte prostii din astea specifice....(sa nu spun cui sunt specifice...) !cred ca este suficient cat ti-am explicat,oricum o sa iei foc..!

Da de unde stii tu ca "o sa iau foc"? Crezi ca ai ajuns sa ma cunosti asa de repede?

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 13 feb 2005 16:34 de Vampyrela

Bun...sa zicem ca el este asa cum zici tu la o varsta asa de frageda...mai mere sau nu?

Vampy
sus

taune

Guest

scris pe 13 feb 2005 17:20 de taune

Exista doua cazuri:

Daca el nu are peste 18...
Oricum varsta nu conteaza cand iubesti.
daca e mai mic el,atunci ilk poti invatza ceva,iar daca e invers te invatza el pe tine.In orice se gaseste ceva bun.
Daca e,de acum incolo intreaba tu prima varsta si apoi il pacalesti umpik.
Eventual in mom adevarului te va place prea mult sa-i mai pese(asta in cazul in care crezi ca ar fi deranjat devarsta)
sus

taune

Guest

scris pe 13 feb 2005 17:26 de taune

Io nu vreau sa fiu matur.
Daca esti PREA matur te lovesti mereu de probleme si tot felul de necazuri.Si atunci unde e zambetul ala? unde e gluma?
unde mai e frumusetea relatiei daca unul nu e mai "nebun" umpik ?
De la 30 de ani in sus ai timp sa fii POSAC si sa-ti urmaresti METEO si STIRILE la TV in voie.
Acum,tipa la meci,stropestete cu apa vara , pune piedici pe gheatza si freaca cu zapada.Mai incolo , dupa cativa ani no sa mai poti face asta atat de bine
sus

penetru

Senior member
90 mesaje

scris pe 14 feb 2005 20:48 de penetru

Io nu vreau sa fiu matur.
Daca esti PREA matur te lovesti mereu de probleme si tot felul de necazuri.Si atunci unde e zambetul ala? unde e gluma?
unde mai e frumusetea relatiei daca unul nu e mai "nebun" umpik ?
De la 30 de ani in sus ai timp sa fii POSAC si sa-ti urmaresti METEO si STIRILE la TV in voie.
Acum,tipa la meci,stropestete cu apa vara , pune piedici pe gheatza si freaca cu zapada.Mai incolo , dupa cativa ani no sa mai poti face asta atat de bine

Imi pare rau ca te dezamagesc,eu am 45 de ani,abia acum incep sa ma maturizez in comportament (dar cam incet ),fac tot felul de tampenii cu masina sau fara,iubita mea are 25 de ani si o iubesc tocmai pentru ca este la fel de tampita si spontana.
sus

taune120

Junior member
29 mesaje

scris pe 14 feb 2005 21:39 de taune120

Imi pare rau ca te dezamagesc,eu am 45 de ani,abia acum incep sa ma maturizez in comportament (dar cam incet ),fac tot felul de tampenii cu masina sau fara,iubita mea are 25 de ani si o iubesc tocmai pentru ca este la fel de tampita si spontana.

Pai exact asa priveam si eu lucrurile,sa nu mai luat totul chiar asa in serios si sa facem vere sa ne fie si zilele mai vesele umpik(si daca nu-s ele asa de la tata Dumnezeu , sa-l ajutam si noi umpik)
Fa o gluma oricat de necajit ai fi !!!

(Y)
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 15 feb 2005 00:55 de Vampyrela

Foarte bine...tine-o tot asa

Vampy
sus

Ymir

Junior member
11 mesaje

scris pe 19 feb 2005 18:05 de Ymir

Diferentele de varsta sunt cel mai adesea cand esti adult (2-3 ani nu conteaza) si la adolescenta. Spre ex, fetele de 14-15 ani se orienteaza spre baieti de 18,19 ani. Asta pentru ca baietii la pubertate se maturizeaza mai greu, in plus fetele mai obraznice au nevoie de o ..scula mare. :laugh: :laugh: :laugh:
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 20 feb 2005 08:44 de Vampyrela

Diferentele de varsta sunt cel mai adesea cand esti adult (2-3 ani nu conteaza) si la adolescenta. Spre ex, fetele de 14-15 ani se orienteaza spre baieti de 18,19 ani. Asta pentru ca baietii la pubertate se maturizeaza mai greu, in plus fetele mai obraznice au nevoie de o ..scula mare. :laugh: :laugh: :laugh:

Bun.... si daca ar fi invers? Fetele de 17-18 ani dupa baieti de 14-15 ani?De asta ce mai zici?

Vampy
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 21 feb 2005 17:29 de ExoticDream

Bun.... si daca ar fi invers? Fetele de 17-18 ani dupa baieti de 14-15 ani?De asta ce mai zici?

Mai rar asa ceva, desi baietasilor le-ar cam surade sa fie initiati de o fata mai mare! Asta ca fun sexual, daca insa ne referim la o relatie cat de cat serioasa (adica fun plus ceva sentimente), atunci este bine ca baiatul sa fie cu 2-3 ani mai mare in adolescenta (din motive de maturizare, nu altceva), dupa 23-24 de ani diferentele de varsta se estompeaza.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 21 feb 2005 17:56 de trinchi

Eu am avut prietene cu 4-5 ani mai mari ca mine, si vreu sa zic ca era ok dar eram cam mic la varsta aia si ma plictiseam repede... acum insa regret.
Diferenta de varsta nu conteaza, atata timp amandoi sunt fericiti!
(oricum scoatem din categoria cu diferenta de varsta pedofili)!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

MuLLatru

Newbie
8 mesaje

scris pe 23 feb 2005 10:26 de MuLLatru

Bre Vampyrela... S-ar putea sa ai odata surpriza sa intalnesti pe cineva cu 2 ani mai mic decat tine, care sa te domine din toate punctele de vedere. Domine, in sesul ca o sa iti fie superior. Faptul ca ai iesit cu cineva de varsta ta si te-a dezamagit, nu trebuie generalizat.
Cu respect, un prieten!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 feb 2005 10:35 de ExoticDream

Bre Vampyrela... S-ar putea sa ai odata surpriza sa intalnesti pe cineva cu 2 ani mai mic decat tine, care sa te domine din toate punctele de vedere. Domine, in sesul ca o sa iti fie superior. Faptul ca ai iesit cu cineva de varsta ta si te-a dezamagit, nu trebuie generalizat.
Cu respect, un prieten!

Depinde de IQ si experienta. Daca esti slab dotat(a) la capitolul IQ, te poate domina si un pusti de 10 ani, chiar daca tu ai 30! Daca *ala micu'* (dominatorul) a invartit 20 de relatii si tu numai 1-2, e posibil sa aiba ascendent de Cassanova si sa te *domine*. Totusi, in general, in relatiile in care fata este mai mare cu 0-3 ani decat baiatul, nu se intampla minuni!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

MuLLatru

Newbie
8 mesaje

scris pe 23 feb 2005 10:46 de MuLLatru

Depinde de IQ si experienta. Daca esti slab dotat(a) la capitolul IQ, te poate domina si un pusti de 10 ani, chiar daca tu ai 30! Daca *ala micu'* (dominatorul) a invartit 20 de relatii si tu numai 1-2, e posibil sa aiba ascendent de Cassanova si sa te *domine*. Totusi, in general, in relatiile in care fata este mai mare cu 0-3 ani decat baiatul, nu se intampla minuni!

Ai dreptate! Depinde foarte mult de experienta. Parerea mea este ca te contrazici singura cu ultimele 3 randuri. Crezi e un fenomen atat de ras ca un baiat si o fata de aceeasi varsta, sau chiar barbatul sa fie mai mic cu 0...3 ni, sa fie la fel de experimentati???
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 feb 2005 11:06 de ExoticDream

Ai dreptate! Depinde foarte mult de experienta. Parerea mea este ca te contrazici singura cu ultimele 3 randuri. Crezi e un fenomen atat de ras ca un baiat si o fata de aceeasi varsta, sau chiar barbatul sa fie mai mic cu 0...3 ni, sa fie la fel de experimentati???

Eu ma refeream la relatiile dintre parteneri-adolescenti (la partea nesexuala in special), este adevarat ca mai tarziu diferenta de varsta se estompeaza. Nu experienta similara sau nu a celor doi este esentiala, ci gradul de maturizare, de el depinde totul.

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online