O propunere ciudata

Pagina 1 din 1
1

Executor

Guest

O propunere ciudata

scris pe 15 feb 2005 09:09 de Executor

De 14 f , prietena mi-a impus ceva foarte weard, NO MORE SEX , daca vrem sa continuam relatia.Sunt confuz , in primul rand nu stiu daca reusesc , in al 2 rand nu stiu daca merita.Problema noastra vine de la faptul ca e frigida ,insa de kestia asta nu mi-am dat seama , pt ca pana acuma ,de fiecare data cand faceam sex , ea zicea ca e oke.Mai nou mi-a marturisit , ca nu se simte excitata , ea imi zice ca mintea ei e prea puternica .Faza nu a fost numai cu mine.Am mai avut o parte de relatie din noiembrie 2003 pana in iulie 2004 , dupa am fo despartiti , si in timpu asta a facut-o doar de 2 ori , cu 2 oameni diferiti , si mi-a zis ca tot la fel a fost.
Eu vreau sa incerc sa o ajut , dar ea e foarte incapatzanata cu ideea asta.Cum ash putea sa ajung la ea , sa o ajut ?!Dati-mi sfaturi pls.
sus

CIRIPEL

Newbie
8 mesaje

Re: O propunere ciudata

scris pe 15 feb 2005 11:28 de CIRIPEL

mai asteapta si o sa vezi ca ea singura iti zice sa faceti sex mai asteapto si fa cum zice ea intelegi si o sa vezi rezultatele
sus

Executor

Guest

Re: Re: O propunere ciudata

scris pe 15 feb 2005 12:22 de Executor

mai asteapta si o sa vezi ca ea singura iti zice sa faceti sex mai asteapto si fa cum zice ea intelegi si o sa vezi rezultatele

Thx , acuma am nevoie de incurajari , vezi eu am facut o prostie , caci am fortzat-o oleaca de la revelion , au aparut niste atacuri la persoana din partea mea , am fo prost ce sa zic .Cel mai mult ma enerveaza ca nu vrea sa skimbe ideea , tot o tzine pe a ei si momentan nu am ce sa fak , tre sa am rabdare.Insa imi bate gandul despartirii si nush ce sa fak , viatza fara ea e naspa , viatza cu ea e naspa ... ce cale sa iau ?!
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: O propunere ciudata

scris pe 15 feb 2005 18:16 de Vampyrela

Thx , acuma am nevoie de incurajari , vezi eu am facut o prostie , caci am fortzat-o oleaca de la revelion , au aparut niste atacuri la persoana din partea mea , am fo prost ce sa zic .Cel mai mult ma enerveaza ca nu vrea sa skimbe ideea , tot o tzine pe a ei si momentan nu am ce sa fak , tre sa am rabdare.Insa imi bate gandul despartirii si nush ce sa fak , viatza fara ea e naspa , viatza cu ea e naspa ... ce cale sa iau ?!

Calea de mijloc

Vampy
sus

Executor

Guest

Re: Re: Re: Re: O propunere ciudata

scris pe 15 feb 2005 18:39 de Executor

Calea de mijloc

Si daca se incapatzaneaza , si nu o sa mai vreie never ?!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: O propunere ciudata

scris pe 15 feb 2005 18:47 de valentine

Asta inseamna ca nu va intelegeti, ganditi atlfel si nu sunteti pe aceeasi lungime de unde...so cred ca va despartiti nu?...daca tu nu poti sa stai fara...
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: O propunere ciudata

scris pe 15 feb 2005 18:52 de Vampyrela

Acum depinde si de tine cat de mult ti tu la ea si cata rabdare poti avea.....daca exista iubire, atunci sigur se vor rezolva problemele voastre(bineinteles cu toata bunavointa voastra);
daca simti ca nu mai merge...incearca sa vorbesti si tu cu ea ca sa poti sa-ti dai si tu seama daca mai simte ceva pentru tine si atunci veti lua impreuna o decizie...

Vampy
sus

Suparatu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O propunere ciudata

scris pe 16 feb 2005 01:07 de Suparatu

Pe scurt :desparta-te de ea daca zici ca-i naspa in ambele moduri(cu ea si fara ea)!
Vei vedea ca nu o sa mai fie daca gasesti o fata pe placul tau !!!
La ce ai scris tu acolo numai sa te desparti este solutia , zic eu ca-i bine !!!
Gandeste-te ce avantaje ai avea daca ai ramane cu ea ..........
ca pana la urma poti face si o alta fata sa te iubeasca sa te cunoasca si sa te inteleaga !!!
sus

Executor

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O propunere ciudata

scris pe 16 feb 2005 07:23 de Executor

Pe scurt :desparta-te de ea daca zici ca-i naspa in ambele moduri(cu ea si fara ea)!
La ce ai scris tu acolo numai sa te desparti este solutia , zic eu ca-i bine !!!
ca pana la urma poti face si o alta fata sa te iubeasca sa te cunoasca si sa te inteleaga !!!

Well pan la urma am luat o decizie , mai raman cu ea si am rabdare.Nu era faza ca eu nu pot sa ma abtin , ultima oara m-am abtinut 6 luni s-o ... Dar ma gandeam daca merita,ma iubeste , si eu o iubesc , daca va indoiti de asta .Well o vad in oki ei , o vad cum pot sa o influentez , vad cum se enerveaza imediat ce ii sunt in cale cu vro kestie , si credeti-ma ea se enerveaza foarte foarte greu.Kiar ea mi-a marturisit ca eu si maica`sa suntem singuri care o influenteaza.De asemenea ( eu nu pun prea mult accent pe faze cu plansul ) dar kiar o plans pe 14 .Well , sper sa reusesc sa 1 o fac sa isi deie seama ca are o problema , 2 sa o ajut sa o rezolve.
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O propunere ciudat

scris pe 16 feb 2005 09:04 de Vampyrela

Well pan la urma am luat o decizie , mai raman cu ea si am rabdare.Nu era faza ca eu nu pot sa ma abtin , ultima oara m-am abtinut 6 luni s-o ... Dar ma gandeam daca merita,ma iubeste , si eu o iubesc , daca va indoiti de asta .Well o vad in oki ei , o vad cum pot sa o influentez , vad cum se enerveaza imediat ce ii sunt in cale cu vro kestie , si credeti-ma ea se enerveaza foarte foarte greu.Kiar ea mi-a marturisit ca eu si maica`sa suntem singuri care o influenteaza.De asemenea ( eu nu pun prea mult accent pe faze cu plansul ) dar kiar o plans pe 14 .Well , sper sa reusesc sa 1 o fac sa isi deie seama ca are o problema , 2 sa o ajut sa o rezolve.

"well" iti uram multa bafta

Vampy
sus

ladyinblack

Junior member
15 mesaje

scris pe 16 feb 2005 14:09 de ladyinblack

parerea mea e sa astepti pana va vrea din nou sa nu o fortezi pt ca noi fetele suntem cam ciudate si nu ne place sa fim fortate defapt nu stiu cine isi doreste asta si spre exemplu poti incerca niste lucruri pt a o excita incearca un ambient mai romanti cu lumanari muzica in surdina trandafiri si inca un pont culoarea rosie este o buna prietena cand vrei ca o fata sa es excite(ti-o zic din proprie experienta)eu cred ca rabdarea rezolva multe asa ca nu dispera ai rabdare bafta in continuare!

Ca sa întelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
sus

Executor

Guest

Re: Re: O propunere ciudata

scris pe 17 feb 2005 18:14 de Executor

Dea ... well , ea o ajuns la concluzia ca nu mai merita sa stam impreuna , cik nu m-am comportat cum trebuie ,insa na recunosc am facut presiuni , si inainte sa ajungem la o intelegere(despartirea) ,mi-am cerut scuze .In fine momentan nu am ce sa ii fak ... decat sa ii fiu un bun prieten si sa ii dovedesc ca defapt eu sunt cel potrivit.Anyway suntem de parere ca o sa ramanem buni prieteni pe viitor , voi vedea eu cum e si cu kestia asta.Daca nu da rezultate pana la un momendat , sau face ea prima miscare si se complica cu unu , voi inceta orice incercare de recuperare a relatiei .Nu merita sa lupt pt ceva ce nu pot sa am nu ?!
sus

florinel2004

Guest

scris pe 18 feb 2005 01:15 de florinel2004

De 14 f , prietena mi-a impus ceva foarte weard, NO MORE SEX , daca vrem sa continuam relatia.Sunt confuz , in primul rand nu stiu daca reusesc , in al 2 rand nu stiu daca merita.Problema noastra vine de la faptul ca e frigida ,insa de kestia asta nu mi-am dat seama , pt ca pana acuma ,de fiecare data cand faceam sex , ea zicea ca e oke.Mai nou mi-a marturisit , ca nu se simte excitata , ea imi zice ca mintea ei e prea puternica .Faza nu a fost numai cu mine.Am mai avut o parte de relatie din noiembrie 2003 pana in iulie 2004 , dupa am fo despartiti , si in timpu asta a facut-o doar de 2 ori , cu 2 oameni diferiti , si mi-a zis ca tot la fel a fost.
Eu vreau sa incerc sa o ajut , dar ea e foarte incapatzanata cu ideea asta.Cum ash putea sa ajung la ea , sa o ajut ?!Dati-mi sfaturi pls.
.nu ai cum. renunta!stiu ce vorbesc.
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 18 feb 2005 10:37 de Vampyrela

Dea ... well , ea o ajuns la concluzia ca nu mai merita sa stam impreuna , cik nu m-am comportat cum trebuie ,insa na recunosc am facut presiuni , si inainte sa ajungem la o intelegere(despartirea) ,mi-am cerut scuze .In fine momentan nu am ce sa ii fak ... decat sa ii fiu un bun prieten si sa ii dovedesc ca defapt eu sunt cel potrivit.Anyway suntem de parere ca o sa ramanem buni prieteni pe viitor , voi vedea eu cum e si cu kestia asta.Daca nu da rezultate pana la un momendat , sau face ea prima miscare si se complica cu unu , voi inceta orice incercare de recuperare a relatiei .Nu merita sa lupt pt ceva ce nu pot sa am nu ?!

Vad ca deja ai ajuns la o decizie finala....pana la urma tu stii cum e mai bine pentru tine, asa ca iti urez multa bafta in continuare.

Vampy
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O propunere ciudata

scris pe 18 feb 2005 15:19 de ExoticDream

Eu am inteles ca o iubeste, dar parca ar conta asta cand e vorba de o relatie? De ce sa mai piarda timpul cu o fata care are probleme de frigiditate, de ce ar incerca sa o ajute cand exista pretutindeni fete cu gramada cu care n-ar trebui sa se chinuie deloc? Pui avantajele pe un taler, dezavantajele pe celalalt, cantaresti si iei decizia, simplu, nu? Ce buna-i matematica asta.....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 18 feb 2005 15:26 de ExoticDream

Fetelor nu le place sa se faca presiuni (sexuale) asupra lor (in fine, sunt unele care abia asteapta, dar nu despre ele vorbim acum), mie mi se pare ca ai fost destul de intelegator cu problema ai, ai avut rabdare si imi imaginez ca nu ti-a fost deloc usor, ai incercat si incerci sa o ajuti. Din pacate ea a decis sa va despartiti....Daca ii poti ramane prieten, e OK (desi....tare mi-e teama ca vei suferi la prima iesire a ei in oras impreuna cu alt baiat...., asta ca sa nu mai spun daca va incepe o relatie cu altul, daca va face dragoste/sex), poate nu va exista un altul, poate dupa un timp, fara presiuni din partea ta, va fi ea cea care isi va dori sa fiti iarasi impreuna (uneori ajuta sa te prefaci indiferent dpdv sexual), tu stii mai bine ce fel de om este ea si ce sentimente are pentru tine. Daca isi va gasi totusi pe altcineva, este posibil ca dragostea ei pentru tine sa se fi topit in ceata......

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online