Partenerul ideal

Pagina 1 din 6
1   2   3   4   5   6   »

valentine

Expert member
6465 mesaje

Partenerul ideal

scris pe 4 apr 2005 11:48 de valentine

Sunt si eu curios sa aflu parerea voastra...cum ar arata fizic partenerul/partenera vostru/voastra ideal/ideala. Nu incepeti cu faze ca daca stie sa imi intre la suflet poate sa fie si uratel ca il iubesc si faze de astea ca stiu si eu cazuri de baieti convinsi ca le plac decat blondele si le-au pus capac cate o bruneta sau o roscata (si nu, nu e vb de mine, mie inca nu mi-a pus capac nici o fata...bine cu mici exceptii mai recente )
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Partenerul ideal

scris pe 4 apr 2005 16:31 de Nekunoskuta

Sunt si eu curios sa aflu parerea voastra...cum ar arata fizic partenerul/partenera vostru/voastra ideal/ideala. Nu incepeti cu faze ca daca stie sa imi intre la suflet poate sa fie si uratel ca il iubesc si faze de astea ca stiu si eu cazuri de baieti convinsi ca le plac decat blondele si le-au pus capac cate o bruneta sau o roscata (si nu, nu e vb de mine, mie inca nu mi-a pus capac nici o fata...bine cu mici exceptii mai recente )

Si de ce nu incepi tu prin a ne povesti preferintele tale?

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 4 apr 2005 16:40 de ExoticDream

Nu le stim deja? Inalta, bine facuta, blonda, par lung, ochi albastri/verzi, simpatica.......si cam atat?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 apr 2005 17:57 de ExoticDream

Partenerul ideal:

- 1,80 - 1,85m (undeva intre pitic si prajina, dar sa pot purta si eu tocuri)
- brunet (exclus chelie)
- ochi negri/verzi/albastri (expresivi sa fie, culoarea conteaza mai putin)
- dragut, dulce, expresiv (ceva intre Quasimodo si un actor de cinema, adica sa aiba acel "vino-incoace" pentru mine)
- alura (oarecum) sportiva (adica exclus cocoasa, burta, preferabil slab, dotare musculara normala, nu excesiva a la Arnold Schwartzenegger, dar o constitutie sanatoasa de persoana capabila si dornica sa urce pe munte, sa faca schi, inot, sa mearga cu bicicleta/role etc.)
- accesorii "implantate" (cercei, piercing, bilute etc.): nu
- ureche muzicala
- pilozitate redusa
- piele fina.

Cam multe pretentii, nu?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 4 apr 2005 18:03 de Nekunoskuta

Inaltime peste 1,85, constitutie atletica, par negru, ten alb, ochi albastrii, privire patrunzatoare, buze carnoase, eleganta in gesturi...si cand m-am trezit era dimineata.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 apr 2005 18:17 de ExoticDream

Inaltime peste 1,85, constitutie atletica, par negru, ten alb, ochi albastrii, privire patrunzatoare, buze carnoase, eleganta in gesturi...si cand m-am trezit era dimineata.

Si marmota??? Nu s-a mai trezit sa inveleasca ciocolata......, visa un vis exotic!!!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 apr 2005 18:23 de ExoticDream

Perfectiunea nu exista, asa ca incep sa fac compromisuri! Sa zicem ca renunt la.... urechea muzicala (ascult doar eu muzica daca el e afon si nici nu trebuie sa-i ascult trilurile sub dus! ), accesoriile "implantate" i le pot scoate personal, iar pilozitatea i-o reduc eu cu Brown SilkEpil.

P.S. Ghiciti ce-am uitat noi, fetele, in descriere!!! Ei n-ar uita niciodata!!!

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 4 apr 2005 18:25 de SORIN28

Partenerul ideal:

- 1,80 - 1,85m (undeva intre pitic si prajina, dar sa pot purta si eu tocuri)
- brunet (exclus chelie)
- ochi negri/verzi/albastri (expresivi sa fie, culoarea conteaza mai putin)
- dragut, dulce, expresiv (ceva intre Quasimodo si un actor de cinema, adica sa aiba acel "vino-incoace" pentru mine)
- alura (oarecum) sportiva (adica exclus cocoasa, burta, preferabil slab, dotare musculara normala, nu excesiva a la Arnold Schwartzenegger, dar o constitutie sanatoasa de persoana capabila si dornica sa urce pe munte, sa faca schi, inot, sa mearga cu bicicleta/role etc.)
- accesorii "implantate" (cercei, piercing, bilute etc.): nu
- ureche muzicala
- pilozitate redusa
- piele fina.

Cam multe pretentii, nu?

Mai cum m-ai descris tu ,pacat acum sunt deja intr-o relatie.In caz de ceva te caut

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 4 apr 2005 18:29 de Vampyrela

P.S. Ghiciti ce-am uitat noi, fetele, in descriere!!! Ei n-ar uita niciodata!!!

Da da da. Bineinteles ca n-ar uita. Poate aici vroia sa ajunga el defapt

Vampy
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 apr 2005 18:32 de ExoticDream

Mai cum m-ai descris tu ,pacat acum sunt deja intr-o relatie.In caz de ceva te caut

Cu sau fara compromisuri? (Sa stiu daca iau epilator cu amortizor pentru durere sau nu!)

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 4 apr 2005 22:18 de Nekunoskuta

Cu sau fara compromisuri? (Sa stiu daca iau epilator cu amortizor pentru durere sau nu!)

Fara atenuator de durere sa vada si ei prin ce chinuri trecem sa fim frumoase (si neparoase ) pentru ei.

Ma intreb cum putem sa-i facem sa treaca prin chinurile nasterii.

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 4 apr 2005 22:34 de SORIN28

Fara atenuator de durere sa vada si ei prin ce chinuri trecem sa fim frumoase (si neparoase ) pentru ei.

Ma intreb cum putem sa-i facem sa treaca prin chinurile nasterii.

ce sadica poti fi

Radio Greu de difuzat

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 4 apr 2005 22:43 de Nekunoskuta

ce sadica poti fi

Nu sunt sadica, sunt realista. Ce s-ar intampla daca ar trebui sa nasca barbatii???? S-ar duce naibii toata specia umana. Nu mai povestesc de epilat, ati incercat o epilare inghinala???? Tot ceea ce adoptati din "estetica feminina" e manichiura, pedichiura, cosmetica faciala...numai placeri. Sa va intind ceara fierbinte in zona inghinala, sa o las putin sa se raceasca, sa o smulg cu putere in sensul invers cresterii firului de par...asta e sadism...unii barbati nu stiu sa aprecieze eforturile facute de femei pentru a fi frumoase pentru ei.

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 4 apr 2005 22:49 de SORIN28

Nu sunt sadica, sunt realista. Ce s-ar intampla daca ar trebui sa nasca barbatii???? S-ar duce naibii toata specia umana. Nu mai povestesc de epilat, ati incercat o epilare inghinala???? Tot ceea ce adoptati din "estetica feminina" e manichiura, pedichiura, cosmetica faciala...numai placeri. Sa va intind ceara fierbinte zona inghinala, sa o las putin sa se raceasca, sa o smulg cu putere in sensul invers cresterii firului de par...asta e sadism...unii barbati nu stiu sa aprecieze eforturile facute de femei pentru a fi frumoase pentru ei.

Vad ca suntem din acelasi oras.Ce ar fi daca ne-am intalni sa experimentam ?!

Radio Greu de difuzat

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 4 apr 2005 22:51 de Nekunoskuta

Vad ca suntem din acelasi oras.Ce ar fi daca ne-am intalni sa experimentam ?!

O epilare inghinala oricand, cu placere...orice altceva nu se poate, sunt "luata", asa ca ramai cu durerea si cu buza umflata

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ide

scris pe 4 apr 2005 22:57 de SORIN28

O epilare inghinala oricand, cu placere...orice altceva nu se poate, sunt "luata", asa ca ramai cu durerea si cu buza umflata

Daca de la o epilare inghinala mi se umfla buza,mai bine nu .Daca esti luata,unde te-a dus ?! Ca poate vin sa te salvez ?!

Radio Greu de difuzat

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul

scris pe 4 apr 2005 23:02 de Nekunoskuta

Daca de la o epilare inghinala mi se umfla buza,mai bine nu .Daca esti luata,unde te-a dus ?! Ca poate vin sa te salvez ?!

Buza ti se umfla in momentul cand vrei sa ma epilezi tu pe mine inghinal De dus nu m-a dus nicaieri, sunt eu "dusa" mai demult

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parten

scris pe 4 apr 2005 23:18 de SORIN28

Buza ti se umfla in momentul cand vrei sa ma epilezi tu pe mine inghinal De dus nu m-a dus nicaieri, sunt eu "dusa" mai demult

De epilat ma epilezi tu pe mine,buza nu m-i s-a mai umflat de cand am luat prima si ultima tzeapa si daca tu imi arati in zilele de azi un om sanatos(mintal)eu ma duc la manastire.

Radio Greu de difuzat

sus

Guest

Guest

scris pe 5 apr 2005 05:23 de Guest

Inaltime: aproximativ 1,82m (cand ma ridic pe varfuri sa ne atingem nasurile)
Musculatura: definita, preferabil dezvoltata(acord atentie speciala antebratzului si gambei ... conteaza si umerii).
Par: castaniu, fin (exclus par aspru), preferabil lung
Ochi: calzi, inocenti si/sau patrunzatori
Buze: groase
Nas: drept-carn (daca intelegeti ce vreau sa spun)
Rasa: White (Caucasian) Se exclud arabii si chinezii
Sex: masculin

Sa fie genul copil, chiar putin efeminat si infantil.
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Partenera ideala

scris pe 5 apr 2005 10:06 de trinchi

Pentru mine ar arata ceva de genul: inalta(de preferat 1,70-1,75), ochi si par nu conteaza culare atata timp cat stie sa se aranjeze! Sa fie bine proportionata, sa aiba abdomenul plat si talie mica! Urasc tipele cu sanani mari, este valabil si pentru cele cu fundul mare!

In rest nu mai cer decat sa aiba gusturi cand vine vorba de haine si muzica!

Si cel mai important sa aiba comportament de pisicutza!(parsiva)

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

TalpaYute

Junior member
14 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pa

scris pe 5 apr 2005 11:27 de TalpaYute

Daca tu imi arati in zilele de azi un om sanatos(mintal)eu ma duc la manastire.

Eu sunt ala...Pot sa iti recomand eu manastirea?

Dragostea reprezinta un complex periferic amorfozat care in egocentrul pseudoindividualitatii provoaca sentimentul... "Ce bine ar fi sa ne f***m..."
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Partenera ideala

scris pe 5 apr 2005 11:31 de valentine

ahm si acum trag concluziile....la mai toate va plac aia inalti chit ca voi aveti 1.40, vreti ca baiatul sa aiba minim 2.10m....(si eu care credeam ca la 1.75 sunt bine se pare ca mai tre sa ma inalt...eh si asa sunt in perioada dezvoltarii )...se pare ca isi face iarasi simtita prezenta o fantoma....si mai departe nu mai zic....
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 5 apr 2005 11:32 de SORIN28

Partenera mea ideala:minim 1,70,ochii negrialbastri,sanii si funduletul obraznici,parul nu conteaza,intre 60 si 70kg,sa fie domna in societate,femeie in casa si ...in pat.Parerea meaUNDE ESTI ???.

Radio Greu de difuzat

sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Partenera ideala

scris pe 5 apr 2005 11:34 de MachoMan

ahm si acum trag concluziile....la mai toate va plac aia inalti chit ca voi aveti 1.40, vreti ca baiatul sa aiba minim 2.10m....(si eu care credeam ca la 1.75 sunt bine se pare ca mai tre sa ma inalt...eh si asa sunt in perioada dezvoltarii )...se pare ca isi face iarasi simtita prezenta o fantoma....si mai departe nu mai zic....

Trage de fiare daca esti la pubertate, mai, fa baschet, fetele astea vor baieti musculosi si inalti, nu pot sa cred ca nu stiai, doar te invarti numai intre fotomodele! La ce fantoma te referi ca eu, unul, sunt in ceata!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 5 apr 2005 11:35 de valentine

Partenera mea ideala:minim 1,70,ochii negrialbastri,sanii si funduletul obraznici,parul nu conteaza,intre 60 si 70kg,sa fie domna in societate,femeie in casa si ...in pat.Parerea meaUNDE ESTI ???.

Deci...faci prima la stanga, dupaia o sa vezi in fata un butic, acolo faci la dreapta mai mergi vreo 100 de metri si ai gasit-o.................................................pacat ca e calugarita
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Partenera ideala

scris pe 5 apr 2005 11:37 de valentine

Trage de fiare daca esti la pubertate, mai, fa baschet, fetele astea vor baieti musculosi si inalti, nu pot sa cred ca nu stiai, doar te invarti numai intre fotomodele! La ce fantoma te referi ca eu, unul, sunt in ceata!

1. nu sunt la pubertate
2. de inaltat ma mai inalt nu e prb si daca imi iau si nike-urile in picioare ajung pe la 1.79...cat despre sala chiar acum vb cu pretenii unde sa ne duce...ai vreo recomandare?
3. Vampyrela e fatoma...se mai trezeste si ea din visat alaturi de multii ei gajici de pe net si ne mai face cate o vizita sa ne mai bantuie uneori...
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 5 apr 2005 11:38 de MachoMan

Tu pe cine cauti, domnu'? Parca ziceai ca ti-ai gasit deja fericirea! Nu indeplineste toate conditiile? Hmmm....si acum ce-o sa faci? Fetele astea sunt dispuse la compromisuri in privinta noastra, oare si noi? Tu la ce ai renunta? Inaltime, sani, fund???
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 5 apr 2005 11:40 de SORIN28

Deci...faci prima la stanga, dupaia o sa vezi in fata un butic, acolo faci la dreapta mai mergi vreo 100 de metri si ai gasit-o.................................................pacat ca e calugarita

Ah,ghinion

Radio Greu de difuzat

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 5 apr 2005 11:41 de SORIN28

Eu sunt ala...Pot sa iti recomand eu manastirea?

Asta e parerea ta ca esti sanatos

Radio Greu de difuzat

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 5 apr 2005 11:41 de valentine

Pai nu sunt mofturos...sa aiba picioare, maini si cap...sper ca nu sunt prea mofturos
sus
Pagina 1 din 6
1   2   3   4   5   6   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online