Partenerul ideal

Pagina 4 din 6
«   1   2   3   4   5   6   »

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 6 apr 2005 10:55 de ExoticDream

Sa adore muntele, sa iasa in fiecare weekend pe munte. Hmm astea nu mai prea tin de fizic

Ba da, tin si de fizic: un tip care nu a facut nici un pic de miscare la viata lui (genul "fac sport uitandu-ma la meci la TV" ) te va uri daca vei incerca sa-l cari pe munte, mai ales saptamanal!

In cazul meu, apetitul pentru urcat pe munte vara si schi sau ceva inrudit iarna sunt obligatorii!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 6 apr 2005 12:32 de valentine

Valentine tu vrei o intalnire cu NEKUNOSKUTA sau o epilare ?! Oricum ar fi ,stai la rand,nu e frumos sa te bagi in fata

Un masaj se poate?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Partenera ideala

scris pe 6 apr 2005 12:34 de valentine

In cele mai multe cazuri m-ai nimerit....pacat ca nu ne cunoastem mai bine

Daca la faza cu cele mai multe cazuri te refereai la chestia cu "pisicutza (parsiva)" dap te-a nimerit...ca la restu... ...ai peste 1.70? nu stiam...te consideri bine proportionata? bine, eu nu te consider s.a.m.d
sus

DelaCluj

Guest

scris pe 6 apr 2005 12:52 de DelaCluj

Partenerul ideal:

- 1,80 - 1,85m (undeva intre pitic si prajina, dar sa pot purta si eu tocuri)
- brunet (exclus chelie)
- ochi negri/verzi/albastri (expresivi sa fie, culoarea conteaza mai putin)
- dragut, dulce, expresiv (ceva intre Quasimodo si un actor de cinema, adica sa aiba acel "vino-incoace" pentru mine)
- alura (oarecum) sportiva (adica exclus cocoasa, burta, preferabil slab, dotare musculara normala, nu excesiva a la Arnold Schwartzenegger, dar o constitutie sanatoasa de persoana capabila si dornica sa urce pe munte, sa faca schi, inot, sa mearga cu bicicleta/role etc.)
- accesorii "implantate" (cercei, piercing, bilute etc.): nu
- ureche muzicala
- pilozitate redusa
- piele fina.

Cam multe pretentii, nu?

Pai sa fiu sincer am urmarit site-ul asta de o vreme in coace...si am vazut ca lucrurile "garviteaza" doar intre niste "Planete principale". Dra ca sa fiu mai concis , sa stii domnisoara ca nu e prea mult ceea ce ceri de la un baiat, si pacat pentru mine ca ai prieten...In rest(daca voi n-ati aflat) sa stiti ca sunt persoane (din cunostinte proprii=cunosc persoane care..)carora le plac la nebunie NU cele "inalte" la care glumea zicand ca le trebuie "scaritza", ci pe cele "scunde" 1,60-1,65 si putin mai "plinute". In aceste conditii cele de 90-60-90 si 1,80 (cum imi plac mie si eventual brunete) ar fi bune "doar de una scurta" pentru respectivele persoane nu-i valabil si la mine). Au parerea despre cele "fotomodel" ,ca sunt "stiksuri ambulante" -deci nu prezinta interes ...deosebit. Asta asa ca sa vedeti o alta parere...Numai bine
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 6 apr 2005 12:56 de valentine

Pai sa fiu sincer am urmarit site-ul asta de o vreme in coace...si am vazut ca lucrurile "garviteaza" doar intre niste "Planete principale". Dra ca sa fiu mai concis , sa stii domnisoara ca nu e prea mult ceea ce ceri de la un baiat, si pacat pentru mine ca ai prieten...In rest(daca voi n-ati aflat) sa stiti ca sunt persoane (din cunostinte proprii=cunosc persoane care..)carora le plac la nebunie NU cele "inalte" la care glumea zicand ca le trebuie "scaritza", ci pe cele "scunde" 1,60-1,65 si putin mai "plinute". In aceste conditii cele de 90-60-90 si 1,80 (cum imi plac mie si eventual brunete) ar fi bune "doar de una scurta" pentru respectivele persoane nu-i valabil si la mine). Au parerea despre cele "fotomodel" ,ca sunt "stiksuri ambulante" -deci nu prezinta interes ...deosebit. Asta asa ca sa vedeti o alta parere...Numai bine

Unde scrie ca don'soara are prieten?
sus

De la Cluj

Guest

scris pe 6 apr 2005 13:12 de De la Cluj

Inaltime: aproximativ 1,82m (cand ma ridic pe varfuri sa ne atingem nasurile)
Musculatura: definita, preferabil dezvoltata(acord atentie speciala antebratzului si gambei ... conteaza si umerii).
Par: castaniu, fin (exclus par aspru), preferabil lung
Ochi: calzi, inocenti si/sau patrunzatori
Buze: groase
Nas: drept-carn (daca intelegeti ce vreau sa spun)
Rasa: White (Caucasian) Se exclud arabii si chinezii
Sex: masculin

Sa fie genul copil, chiar putin efeminat si infantil.
Sa fie efiminat si infantillll?????mai sa fie am auzit-o si pe asta...toate pe care le cunosc (si cunosteam) imi spuneau sa ma maturizez...si tu ..cu ce vii p'aici.
cat despre celelat care vrea "pisicuta" si una care sa fie "salbatica" sau ceva de genul ...il compatimesc daca se lasa la asa ceva...caci acelea te fac "sklav , servitor, catelus...", dar daca e numai in pat asa si nu oriunde si oricum , atunci sa tot fie.In rest toate cele bune..si numai bine.
sus

Cezara

Guest

Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 6 apr 2005 13:34 de Cezara

La partea aia cu psihicul faci aluzie?

Mi-ai luat intrebarea din gura
sus

Cezara

Guest

scris pe 6 apr 2005 13:37 de Cezara

Ba da, tin si de fizic: un tip care nu a facut nici un pic de miscare la viata lui (genul "fac sport uitandu-ma la meci la TV" ) te va uri daca vei incerca sa-l cari pe munte, mai ales saptamanal!

In cazul meu, apetitul pentru urcat pe munte vara si schi sau ceva inrudit iarna sunt obligatorii!!!

Chestiile cu muntele sunt obligatorii la restul mai fac compromisuri.Dar deoarece prietenul meu le are pe toate am scapat de compromisuri
Oricum conditiia fizica e obligatorie mai ales ca a mea e putin mai slaba . Trebuie sa fiu stimulata
sus

Cezara

Guest

scris pe 6 apr 2005 13:42 de Cezara

Sa fie efiminat si infantillll?????mai sa fie am auzit-o si pe asta...toate pe care le cunosc (si cunosteam) imi spuneau sa ma maturizez...si tu ..cu ce vii p'aici.
cat despre celelat care vrea "pisicuta" si una care sa fie "salbatica" sau ceva de genul ...il compatimesc daca se lasa la asa ceva...caci
acelea te fac "sklav , servitor, catelus...", dar daca e numai in pat asa si nu oriunde si oricum , atunci sa tot fie.In rest toate cele bune..si numai bine.

Eu sunt pisicuta blanda care zgarie rau dar nu reusesc sa-l fac pe prietenul meu catelus.Cum sa fac?
E adevarat ca la inceput a fost catelus dar acum e mai lup
Asa-mi trebuie. Intotdeauna am avut o slabiciune pentru lupi dar numai la propriu.Vad ca mi se intampla si la figurat.
sus

De la Cluj

Guest

scris pe 6 apr 2005 13:52 de De la Cluj

Trup armonios, alura sportiva dar nu cu muschi, picioare bine facute.Nu-mi plac cocostarcii Par saten inchis sau negru, ochi caprui care imi par cei mai senzuali, surazatori si cu gene bogatesi lungi.Si sa aiba in ei ceva visator si copilaresc dar in acelasi timp sa emane inteligenta. Sa aiba ureche muzicala si voce nu extraordinara dar placuta. Eventual sa cante la chitara dar folk sau muzica de munte. Sa adore muntele, sa iasa in fiecare weekend pe munte. Hmm astea nu mai prea tin de fizic
Sa aiba maini frumoase,asta nu inseamna sa mearga la manichiura, parul sa fie usor ondulat,ten deschs la culoare si piele fina.
Si neaparat sa aiba o dantura placuta la vederea unui zambet.

Hmmm, cam multe dar cred ca prietenul meu le are pe toate.Ca psihic iar mai trebui cate ceva
Dar sa nu uitam ca ce e perfect ne plictiseste.
mai fetelor imi jnu stiu pe unde va localizati(presupun ca la sute de km distanta away), dar ma gandesc cum de exista si alte fapturi care sa nu vrea oameni "Swartzenegger si Stalone" si cu minte...lipsa, ci tocmai din aceia normali mai tandri si mai omenosi ...oare numai mie mi s-a intaplat sa nu vad din astea ..asa mai ca voi? S-aveti bafta de alegerile ce le-ati facut...ca lle meritati. Numai bine.
sus

De la Cluj

Guest

scris pe 6 apr 2005 14:02 de De la Cluj

Unde scrie ca don'soara are prieten?
Pai..unde?pai numai acolo in care in multi-lateral-dezvoltatele subiecte despre sex si alte cele care garviteaza in juru-i
sus

De la Cluj

Guest

scris pe 6 apr 2005 14:16 de De la Cluj

Eu sunt pisicuta blanda care zgarie rau dar nu reusesc sa-l fac pe prietenul meu catelus.Cum sa fac?
E adevarat ca la inceput a fost catelus dar acum e mai lup
Asa-mi trebuie. Intotdeauna am avut o slabiciune pentru lupi dar numai la propriu.Vad ca mi se intampla si la figurat.
Pai mai Cezara, probabil stii arhicunoscutele animale ,care ar vrea sa le aiba o fata/femeie pe langa ea tot timpul!? Nu cred ca mai e cazul sa reamintesc la cineva.Dar sa fim siguri:un Jaguar, in parcare, un tigru (taur) in pat, si...un bou care sa le plateasca toate acelea .No, pai acelea sunt "pisicutele" care dau un miaaauuu, si "catelusii" fac ham si "pun botu"...hehe am cam patit de-astea..dar noroc , ca cine trece prin experiente..devine experimentat.Sper ca nu la asta te refereai ,caci acum imi schimb parerea despre tine...caci sincer si mie imi place muntele , zapada, schiurile, (si nu stiu daca esti tu aceea cu ciclismul sau rolele -dar si astea imi plac).Deci vezi ce raspuns dai-(cu toate ca esti "prea ocupata"Sau esti
sus

Cezara

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 6 apr 2005 14:23 de Cezara

Pai mai Cezara, probabil stii arhicunoscutele animale ,care ar vrea sa le aiba o fata/femeie pe langa ea tot timpul!? Nu cred ca mai e cazul sa reamintesc la cineva.Dar sa fim siguri:un Jaguar, in parcare, un tigru (taur) in pat, si...un bou care sa le plateasca toate acelea .No, pai acelea sunt "pisicutele" care dau un miaaauuu, si "catelusii" fac ham si "pun botu"...hehe am cam patit de-astea..dar noroc , ca cine trece prin experiente..devine experimentat.Sper ca nu la asta te refereai ,caci acum imi schimb parerea despre tine...caci sincer si mie imi place muntele , zapada, schiurile, (si nu stiu daca esti tu aceea cu ciclismul sau rolele -dar si astea imi plac).Deci vezi ce raspuns dai-(cu toate ca esti "prea ocupata"Sau esti

Nu, nu la asta ma refeream Chiar daca sunt blonda
Ma refer la faptul ca uneori as vrea ca prietenul meu sa faca mai des asa cum vreau eu decat cum vrea el.
Si sa accepte mai usor ca d cele mai multe ori eu am dreptate si el gresescte.
Spre ex. weekendu-l asta era sa ramanem cu masina undeva pe un drum forestier prin Fagaras spre Negoiu. Dupa ce s-a chinuit cu celalalt tip vreo jumate de ora sa scoata masina de pe zapada beton pe care ramasese suspendata si patina, am venit eu cu o idee care ne-a scos de acolo in 5 minute.
Buneinteles ca mi-a spus ca se gandise de fapt si el la asta
Orgoliul asta masculin!!

P.S. Mai mult decat orice iubesc muntele. Si daca ar fi sa aleg dintre un barbat si munte, as alege muntele
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Dedicatie

scris pe 6 apr 2005 14:46 de MachoMan

Tie,valentine,vad ca-ti plac manelele,esti de acord cu ceea ce cred favoritii tai despre partenerul ideal?Esti asa cum apare el descris in cantarea de mai jos?

"Barbatul ideal are mashinaaaa
Tanar, musculos, vorba putinaaa,
Hainele toate de firmaaa,
Nevasta, o amanta si o vila cu piscinaaa....!"

Te recunosti?
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 6 apr 2005 14:51 de MachoMan

Era un banc legat de blonde si barbatul ideal.... Cica fiecare blonda asteapta barbatul ideal, dar pana sa apara, se marita!
sus

Cezara

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 6 apr 2005 15:11 de Cezara

Era un banc legat de blonde si barbatul ideal.... Cica fiecare blonda asteapta barbatul ideal, dar pana sa apara, se marita!

Hmm, inseamna ca nu sunt chiar atat de proaste ca sa nu-si dea seama ca nu exista barbatul ideal
Doar daca nu se marita sa-si ocupe timpul... intre timp
sus

De la Cluj

Guest

Re: Partenerul ideal

scris pe 6 apr 2005 15:27 de De la Cluj

Ma refer la faptul ca uneori as vrea ca prietenul meu sa faca mai des asa cum vreau eu decat cum vrea el.
Si sa accepte mai usor ca d cele mai multe ori eu am dreptate si el gresescte.
Spre ex. weekendu-l asta era sa ramanem cu masina undeva pe un drum forestier prin Fagaras spre Negoiu. Dupa ce s-a chinuit cu celalalt tip vreo jumate de ora sa scoata masina de pe zapada beton pe care ramasese suspendata si patina, am venit eu cu o idee care ne-a scos de acolo in 5 minute.
Buneinteles ca mi-a spus ca se gandise de fapt si el la asta
Orgoliul asta masculin!!

P.S. Mai mult decat orice iubesc muntele. Si daca ar fi sa aleg dintre un barbat si munte, as alege muntele
da sa stii ca ai dreptate aici.desi sunt baiat ma cam fac ceva pe une;le metalitati ale acestora, care pe langa ca nu functioneaza si cand vrei (vorba ta )sa aduci o idee noua nu te crede nimeni pana nu se bate cu capul de zid, mai si int(s)triga fetele sa "generalizeze"traba cu barbatii ca toti ar fi la fel, si apoi "roata
"se intoarce tot impotriva fetelor de sunt categorisite si bancuite(ca tot vorbeai de blonde). Sa inteleg ca voi sunteti de prin sud?(astia care mai apareti mai des pe forum?)nu de alta dar cred ca pe acolo, baietii au tendinta de a practica"sportul privitului meciului la TV langa o berica" in loc sa faca pe plac consoartelor.Asta mai mult decat aici in Ardeal...(desi nici mie nu imi vine sa cred ce spun).
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 6 apr 2005 17:40 de SORIN28

Un masaj se poate?

Vrei tu neaparat sa te bagi in fata. STAI LA RAND

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 6 apr 2005 17:46 de ExoticDream

Se zice ca ai spus singurul banc cu blonde! De ce? Pai nu mai exista altele, restul sunt....realitate!!!

P.S. No offense, glumim si noi, OK......, blondelor?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 apr 2005 18:56 de ExoticDream

Pai..unde?pai numai acolo in care in multi-lateral-dezvoltatele subiecte despre sex si alte cele care garviteaza in juru-i

Sa-mi arati si mie unde scrie, domnu' profesor!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 apr 2005 19:06 de ExoticDream

...un Jaguar, in parcare, un tigru (taur) in pat, si...un bou care sa le plateasca toate acelea .No, pai acelea sunt "pisicutele" care dau un miaaauuu, si "catelusii" fac ham si "pun botu"...hehe am cam patit de-astea..dar noroc , ca cine trece prin experiente..devine experimentat.Sper ca nu la asta te refereai ,caci acum imi schimb parerea despre tine...caci sincer si mie imi place muntele , zapada, schiurile, (si nu stiu daca esti tu aceea cu ciclismul sau rolele

Mai, daca o fata zice ca-i place sa fie pisicuta, asta nu inseamna sa ajungem automat de la miau-miau la ham-ham, pus botu', Jaguar (Corvette, Mustang), cont in banca, vila si piscina! A fi felina se refera in general la clipele fierbinti cand este incitant sa faci dragoste cu cineva provocator, chiar daca se lasa si cu cateva gherute pe spate!

In rest, eu sunt aia cu muntele, schiurile, ciclismul si rolele (si inotul ca sa fiu mai cu mot, dar asta este un sport la care nu ma deranjeaza sa-i fiu profesoara partenerului ideal), nu pretind de la EL sa le stie pe toate, dar un pic de conditie fizica trebuie sa aiba ca sa putem impartasi pasiuni ceva mai sportive! Nu sunt adepta lenevitului in casa (decat uneori dimineata!), la TV sau prin baruri/cluburi, prefer ca zilele libere sa le petrecem activ, daca se poate cat mai departe de mizeria orasului!

sus

De la Cluj

Guest

scris pe 6 apr 2005 20:41 de De la Cluj

Mai, daca o fata zice ca-i place sa fie pisicuta, asta nu inseamna sa ajungem automat de la miau-miau la ham-ham, pus botu', Jaguar (Corvette, Mustang), cont in banca, vila si piscina! A fi felina se refera in general la clipele fierbinti cand este incitant sa faci dragoste cu cineva provocator, chiar daca se lasa si cu cateva gherute pe spate!

In rest, eu sunt aia cu muntele, schiurile, ciclismul si rolele (si inotul ca sa fiu mai cu mot, dar asta este un sport la care nu ma deranjeaza sa-i fiu profesoara partenerului ideal), nu pretind de la EL sa le stie pe toate, dar un pic de conditie fizica trebuie sa aiba ca sa putem impartasi pasiuni ceva mai sportive! Nu sunt adepta lenevitului in casa (decat uneori dimineata!), la TV sau prin baruri/cluburi, prefer ca zilele libere sa le petrecem activ, daca se poate cat mai departe de mizeria orasului!

Da inseamna ca nici tu ma dezamagesti, (caci mi-am facut o parere mai buna desper fetele ce intra in acest site, decat baetzii ) dar probabil -deduc din ce imi spui -ca esti un ingeras de fata. sincer felicitarile mele si tine-o tot asa. In ce privesc gherutele p[e spate nu m-ar deranja sa nu mai zic de inot, si nu ma supaar sa-mi de altii lectii, caci la acest capitol chiar iti trebuie condititie fizica, pentru cateva bazine...In rest ca tot esti ocupata...stii pe cineva cu "idealurile" tale asupra baietilor si mod de viata pe aici prin Ardeal? ca zau m-as inscrie, la lista ca deja cred ca sunt la pretendenti....In rest felicitari, mai vad si eu ca exista fete normale, caci eu numai de pisici gheroase si "cu ochii pe cont in banca" am avut parte si crede-ma..nu le-am cautat prea mult, si nici prin "locuri indezirabile".Numai bine.
sus

De la Cluj

Guest

Re: Partenerul ideal

scris pe 6 apr 2005 20:52 de De la Cluj

No fii atent unde zice Cezara (daca spune advarul eu nu bag mana-n foc, dar o cred totusi):
"Trup armonios, alura sportiva dar nu cu muschi, picioare bine facute.Nu-mi plac cocostarcii Par saten inchis sau negru, ochi caprui care imi par cei mai senzuali, surazatori si cu gene bogatesi lungi.Si sa aiba in ei ceva visator si copilaresc dar in acelasi timp sa emane inteligenta. Sa aiba ureche muzicala si voce nu extraordinara dar placuta. Eventual sa cante la chitara dar folk sau muzica de munte. Sa adore muntele, sa iasa in fiecare weekend pe munte. Hmm astea nu mai prea tin de fizic
Sa aiba maini frumoase,asta nu inseamna sa mearga la manichiura, parul sa fie usor ondulat,ten deschs la culoare si piele fina.

Hmmm, cam multe dar cred ca prietenul meu le are pe toate.Ca psihic iar mai trebui cate ceva
Dar sa nu uitam ca ce e perfect ne plictiseste."
No ti-am raspuns, dar asta-i numai unul din exeplele in care se "lauda" si ne face pe noi invidiosi...dom' studentMultumit sufleteste?????
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 6 apr 2005 22:30 de SORIN28

Cand ziceai ca ne intalnim ?! Nesimtitu de mine am uitat ?! De munte te ocupi tu,de inot eu.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 6 apr 2005 23:08 de Nekunoskuta

Un masaj se poate?

Nu stiu...stai sa intreb publicul!

Publicul a votat: 92% NU, 8% DA...asta e...se pare ca nu se poate.

Nimic...
sus

Cezara

Guest

scris pe 7 apr 2005 00:21 de Cezara

No fii atent unde zice Cezara (daca spune advarul eu nu bag mana-n foc, dar o cred totusi):
"Trup armonios, alura sportiva dar nu cu muschi, picioare bine facute.Nu-mi plac cocostarcii Par saten inchis sau negru, ochi caprui care imi par cei mai senzuali, surazatori si cu gene bogatesi lungi.Si sa aiba in ei ceva visator si copilaresc dar in acelasi timp sa emane inteligenta. Sa aiba ureche muzicala si voce nu extraordinara dar placuta. Eventual sa cante la chitara dar folk sau muzica de munte. Sa adore muntele, sa iasa in fiecare weekend pe munte. Hmm astea nu mai prea tin de fizic

Dar sa nu uitam ca ce e perfect ne plictiseste."
No ti-am raspuns, dar asta-i numai unul din exeplele in care se "lauda" si ne face pe noi invidiosi...dom' studentMultumit sufleteste?????

La ce adevar te referi? Daca am prieten?
Da descrierea pe care am facut-o e chiar a prietenului meu si n-am fabulat nimic.Suntem de 6 ani impreuna.Si nu suntem din sud ci din Brasov.
Asta ca sa-ti satisfac curiozitatea dintr-un alt mesaj postat aici.
sus

De la Cluj

Guest

scris pe 7 apr 2005 09:00 de De la Cluj

La ce adevar te referi? Daca am prieten?
Da descrierea pe care am facut-o e chiar a prietenului meu si n-am fabulat nimic.Suntem de 6 ani impreuna.Si nu suntem din sud ci din Brasov.
Asta ca sa-ti satisfac curiozitatea dintr-un alt mesaj postat aici.
Da scuze ca te-am facut "sudista" dar nu ma refeream in a nominaliza pe cineva ca e din sud sau ca v-as fi "plasat" eu in locatii de unde nu santeti. Am intrebat si eu de unde e fiecare...suna interesant sa stiu...
In ce priveste prietenul, sa-l ai fericita, oricum nu pe mine ma interesa ci pe unul din baetzii de pe forum (cred ca Sorin daca nu ma insel , si chiar daca -atunci imi cer scuze lui )
sus

Cezara

Guest

scris pe 7 apr 2005 13:46 de Cezara

Da scuze ca te-am facut "sudista" dar nu ma refeream in a nominaliza pe cineva ca e din sud sau ca v-as fi "plasat" eu in locatii de unde nu santeti. Am intrebat si eu de unde e fiecare...suna interesant sa stiu...
In ce priveste prietenul, sa-l ai fericita, oricum nu pe mine ma interesa ci pe unul din baetzii de pe forum (cred ca Sorin daca nu ma insel , si chiar daca -atunci imi cer scuze lui )

stai linistit nu m-ai jignit cu nimic. N-am nimic cu cei din sud.Am chiar o gramada de prieteni in toata tara. Si multi din Bucuresti. Am prieteni si prin Galati chiar vreo 20.
Ti-am zis de unde sunt, informativ. Am si prin Cluj prieteni cu care ma intalnesc pe munte.
Si cu ceilalti din tara tot pe munte ma intalnesc.
De fapt pe munte i-am cunoscut pe toti.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Dedicatie

scris pe 7 apr 2005 14:01 de valentine

Tie,valentine,vad ca-ti plac manelele,esti de acord cu ceea ce cred favoritii tai despre partenerul ideal?Esti asa cum apare el descris in cantarea de mai jos?

"Barbatul ideal are mashinaaaa
Tanar, musculos, vorba putinaaa,
Hainele toate de firmaaa,
Nevasta, o amanta si o vila cu piscinaaa....!"

Te recunosti?

Cine o fi facut melodia asta special pt Mugurel Italianu.....
sus

De la Cluj

Guest

Re: Re: Dedicatie

scris pe 7 apr 2005 21:14 de De la Cluj

TRE SA RECUNOSC , CA SUBIECTUL ASTA DESPRE PARTENERUL IDEAL A CAM PUS PUNCTUL PE ...MA ROG PE CARE O FI CACI SINCER N-AM MAI VAZUT IN TOT FORUMUL UN SUBIECT CARE SA SE LASE CU ATATEA REPLICI( SAU SI DACA NU, DAR AJUNGE LA PANA LA URMA LA RECORD ...) BRAVO MAI VALENTINE, SE PARE CA STII SA "AGITI" APELE PE AICI.
TINETI-O TOT ASA SI LA MAI MARE.
P.S.aca mai are de comentat cineva ceva, si crede ca nu-si iroseste "tastele" sunteti bine veniti. Salut si numai bine.
sus
Pagina 4 din 6
«   1   2   3   4   5   6   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online