Partenerul ideal

Pagina 5 din 6
«   1   2   3   4   5   6   »

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 8 apr 2005 08:57 de SORIN28

Nu stiu...stai sa intreb publicul!

Publicul a votat: 92% NU, 8% DA...asta e...se pare ca nu se poate.

Cu epilatul meu cum ramane ?!.Publicul,daca vreti sa votati tot asa mai bine va abtineti

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 8 apr 2005 09:32 de Nekunoskuta

Cu epilatul meu cum ramane ?!.Publicul,daca vreti sa votati tot asa mai bine va abtineti

Pentru tine sun un prieten.

Zice ca NU.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 8 apr 2005 12:03 de ExoticDream

Da inseamna ca nici tu ma dezamagesti, (caci mi-am facut o parere mai buna desper fetele ce intra in acest site, decat baetzii ) dar probabil -deduc din ce imi spui -ca esti un ingeras de fata. sincer felicitarile mele si tine-o tot asa. In ce privesc gherutele p[e spate nu m-ar deranja sa nu mai zic de inot, si nu ma supaar sa-mi de altii lectii, caci la acest capitol chiar iti trebuie condititie fizica, pentru cateva bazine...In rest ca tot esti ocupata...stii pe cineva cu "idealurile" tale asupra baietilor si mod de viata pe aici prin Ardeal? ca zau m-as inscrie, la lista ca deja cred ca sunt la pretendenti....In rest felicitari, mai vad si eu ca exista fete normale, caci eu numai de pisici gheroase si "cu ochii pe cont in banca" am avut parte si crede-ma..nu le-am cautat prea mult, si nici prin "locuri indezirabile".Numai bine.

Eu si Cezara suntem persoane diferite, ne cam confunzi tu pe ici, pe colo, dar nu-i nimic, impartasim unele pasiuni (muntele, de exemplu). Ai dreptate, contrar asteptarilor, pe site intra "fete bune", "normale", care inca mai cred in sentimente si au idealuri, dar te-ar uimi ce calitate extra au si unii baieti care vin aici (poate nu atat de des cat am dori), asa ca..... mai exista inca speranta in lumea asta!

Conditie fizica pentru cateva bazine? Eu ma gandeam la 40-50, 2-3 bazine faci in cateva minute si pe urma stai sa te prajesti la soare sau joci septic?!? Plictisitor! E mai dinamic in apa!

Poate n-ai sa crezi, dar fetele acelea "normale" si cu idealuri pe care le invidiezi nu-si gasesc prea usor fericirea! Poate pentru ca sunt anormale (n-am uitat ghilimelele) vis-a-vis de lumea in care traim!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 apr 2005 12:08 de ExoticDream

Cand ziceai ca ne intalnim ?! Nesimtitu de mine am uitat ?! De munte te ocupi tu,de inot eu.

Ne intalnim dupa ce implinesti 100 de ani, n-ai zis ca esti ocupat pana atunci? Daca nu-ti lezez orgoliul masculin, pot sa ma ocup si de munte, si de inot, te provoc la o ascensiune pe "Moldoveanu" sau la 1000 m inot pe Dunare, ce zici? Daca nu-ti convine nici una din variante, mai am cateva de rezerva!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

De la Cluj

Guest

Partenerul ideal

scris pe 8 apr 2005 13:41 de De la Cluj

Eu si Cezara suntem persoane diferite, ne cam confunzi tu pe ici, pe colo, dar nu-i nimic, impartasim unele pasiuni (muntele, de exemplu). Ai dreptate, contrar asteptarilor, pe site intra "fete bune", "normale", care inca mai cred in sentimente si au idealuri, dar te-ar uimi ce calitate extra au si unii baieti care vin aici (poate nu atat de des cat am dori), asa ca..... mai exista inca speranta in lumea asta!

Conditie fizica pentru cateva bazine? Eu ma gandeam la 40-50, 2-3 bazine faci in cateva minute si pe urma stai sa te prajesti la soare sau joci septic?!? Plictisitor! E mai dinamic in apa!

Poate n-ai sa crezi, dar fetele acelea "normale" si cu idealuri pe care le invidiezi nu-si gasesc prea usor fericirea! Poate pentru ca sunt anormale (n-am uitat ghilimelele) vis-a-vis de lumea in care traim!

Da sa stii Exotic ca nu va confund .Sunt perfect constient ca sunteti persoande diferite tu si Cezara.V-am apreciat pe amandoua caci aveti (din cate tin eu minte bine) cam aceleasi preocupari si pasiuni , ca si mine de altfel...In rest sa stii ca "prajitul" la soare nu ma preocupoa si septica n-amn mai jucat dintr-a VII. Oricum "Idealuri" ca ale voastre nu le invidiez ci ma simt un pic cam desumflat ca nu gasesc si eu pe cineva , asemeni voua.Dar mai caut ..ca cine stie...Din cate am cunoscut eu nimeni nu dorea sa iasa la "aer curat" cui numai bar , disco , bar....
Cat despre baietzii aia de care zici ca mai au si parti bune, da , e adevarat ca uneori mai au si "vorbe" nobile, dar sa stii ca de cele mai multe ori o dau in stamba si se fac de tot...ce vrei tu.
Oricum imi place ca voi fetele mai indreptati balanta, cand e vorba de replici. Mult succes si numai bine.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Partenerul ideal

scris pe 8 apr 2005 16:16 de ExoticDream

Da sa stii Exotic ca nu va confund .Sunt perfect constient ca sunteti persoande diferite tu si Cezara.V-am apreciat pe amandoua caci aveti (din cate tin eu minte bine) cam aceleasi preocupari si pasiuni , ca si mine de altfel...

Pasiuni asemanatoare, da, doar ca mie nu-mi plac barbatii cu burtica!

In rest sa stii ca "prajitul" la soare nu ma preocupoa si septica n-amn mai jucat dintr-a VII.

Sunt multi care merg la mare si zac pe plaja (probabil ca recuperare dupa noptile fierbinti!) si multi care merg la munte si beau, joaca septic/macao/razboi si asculta muzica sau danseaza prin discoteci, in ambele cazuri se practica un turism pasiv, mie imi place cel activ (dupa care merge si o runda de odihna)!

Oricum "Idealuri" ca ale voastre nu le invidiez ci ma simt un pic cam desumflat ca nu gasesc si eu pe cineva , asemeni voua.Dar mai caut ..ca cine stie...Din cate am cunoscut eu nimeni nu dorea sa iasa la "aer curat" cui numai bar , disco , bar....

Din pacate se cam poarta stilul indoor, vorba ta, bar-disco-sex, adica bautura-tigara-bataiala-sex-bautura-tigara etc., lumea nu mai are chef sa iasa la iarba verde (decat cu masina incarcata de mici, bere si manele), sa urce pe munte vara sau sa patineze/schieze iarna. Parca la TV nu putem vedea sport??? Nu ne costa nici benzina, nu facem efort, prieteni/parteneri avem la indemana...., de ce ne-am obosi?

Cat despre baietzii aia de care zici ca mai au si parti bune, da , e adevarat ca uneori mai au si "vorbe" nobile, dar sa stii ca de cele mai multe ori o dau in stamba si se fac de tot...ce vrei tu.
Oricum imi place ca voi fetele mai indreptati balanta, cand e vorba de replici. Mult succes si numai bine.

Nu ma refeream la baietii care uneori mai scapa si "vorbe nobile", ci la cei care au sange albastru in vine, adica cei bine crescuti, culti si evident.....inteligenti! Aceia nu au nevoie sa-si aleaga repertoriul in functie de auditoriu, ei nu se pot comporta altfel decat cu bun simt, nu se pot "da in stamba", nu le sta in fire! Cei care sunt opusul lor amuza teribil atunci cand incearca sa faca pe finutii!!!

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 8 apr 2005 17:34 de SORIN28

Ne intalnim dupa ce implinesti 100 de ani, n-ai zis ca esti ocupat pana atunci? Daca nu-ti lezez orgoliul masculin, pot sa ma ocup si de munte, si de inot, te provoc la o ascensiune pe "Moldoveanu" sau la 1000 m inot pe Dunare, ce zici? Daca nu-ti convine nici una din variante, mai am cateva de rezerva!!!

Dupa cum spuneam,100 de ani daca voi fi cu ea.Pe "Moldoveanu" nu am urcat,singurul munte care l-am urcat a fost "muntele lui Venus" iar la 1000m pe Dunare nu cred ca rezisti,ii facem in amonte

Radio Greu de difuzat

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 9 apr 2005 00:30 de sabba

Perfectiunea nu exista, asa ca incep sa fac compromisuri! Sa zicem ca renunt la.... urechea muzicala (ascult doar eu muzica daca el e afon si nici nu trebuie sa-i ascult trilurile sub dus! ), accesoriile "implantate" i le pot scoate personal, iar pilozitatea i-o reduc eu cu Brown SilkEpil.

P.S. Ghiciti ce-am uitat noi, fetele, in descriere!!! Ei n-ar uita niciodata!!!

Bai, acum ca sunt intr-o dispozitie beton...trebuie sa va spun ca.....perfectiunea exista!
Mai nasol este sa stii s-o pastrezi!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 9 apr 2005 01:16 de valentine

Bai, acum ca sunt intr-o dispozitie beton...trebuie sa va spun ca.....perfectiunea exista!
Mai nasol este sa stii s-o pastrezi!

Uite o persoana care ma cunoste bine
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 9 apr 2005 13:48 de sabba

Uite o persoana care ma cunoste bine

Nu stiu daca chiar despre tine vorbeam.....da' acum ce sa zic.....simte-te si tu bine!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 9 apr 2005 18:31 de SORIN28

Pentru tine sun un prieten.

Zice ca NU.

Nashpa,dar macar la o bere toti 4 ?!Eu,a mea fata,tu,al tau iubit

Radio Greu de difuzat

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Partenerul ideal

scris pe 10 apr 2005 01:52 de nemesis

Sunt si eu curios sa aflu parerea voastra...cum ar arata fizic partenerul/partenera vostru/voastra ideal/ideala. Nu incepeti cu faze ca daca stie sa imi intre la suflet poate sa fie si uratel ca il iubesc si faze de astea ca stiu si eu cazuri de baieti convinsi ca le plac decat blondele si le-au pus capac cate o bruneta sau o roscata (si nu, nu e vb de mine, mie inca nu mi-a pus capac nici o fata...bine cu mici exceptii mai recente )

Partenera ideala? A fost merau o imagine, o reflexie a iubirii mele... "Partenera ideala este dragostea ce-i port", este imaginea creata de sufletul meu in realitate... Nu arata nicicum! Este corpul ce-mi joaca in fata ochilor, creand in mine... dragoste si fiind proiectat de aceasta...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 10 apr 2005 03:34 de SORIN28

Partenera ideala? A fost merau o imagine, o reflexie a iubirii mele... "Partenera ideala este dragostea ce-i port", este imaginea creata de sufletul meu in realitate... Nu arata nicicum! Este corpul ce-mi joaca in fata ochilor, creand in mine... dragoste si fiind proiectat de aceasta...

In afara de greseli,cred ca esti prea "trecut" ca sa mai poti da vreun sfat celor care au o problema.Parerea mea este ca degeaba locuiesti in Olanda(daca chiar esti acolo,si nu cred)ca tot vechea gandire ceausista o ai.
P.S. - ESTI MANCAT DE MOLII

Radio Greu de difuzat

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 10 apr 2005 12:05 de Nekunoskuta

Tu chiar esti pe langa subiect!!!!! De ce mai postezi???????????????? Pentru ca esti moderator???? Mai bine abtine-te.
Cum sa nu ai in imaginatie portretul fizic al femeii ideale????

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 apr 2005 16:31 de ExoticDream

Te referi la tanarul scriitor Francois-Xavier MOLIA???

"L'homme n'est qu'un supplément négligeable dans cet Eden dont il aspire à sortir."

Sau poate te gandesti la cuvantul italienesc MOGLIE?

Sa fie totusi insecta aceea... molia, acel fluture mic de noapte, ale carui larve rod lucrurile de origine vegetala sau animala?

"Surprins de-un sot sosit neasteptat,
Intr-un dulap ca MOLIA a intrat...
Dar naftalina l-a tradat
C-a inspirat... si-a strãnutat!"

P.S. Orice varianta ai avea in minte, te asigur ca te inseli....amarnic!!!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 apr 2005 16:40 de ExoticDream

Nashpa,dar macar la o bere toti 4 ?!Eu,a mea fata,tu,al tau iubit

Esti convinsa ca ai numarat bine? Flerul imi spune ca 4 ala tinde catre 2!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 apr 2005 16:44 de ExoticDream

Poate te-ai gandit la o carte (tot discutam despre violenta in familie):

"Artele martiale moderne - MOLIA lunii si alte povestiri" - (Editura Celelalte Cuvinte)

Sau poate.... ai visat o molie??? Ai grija, sa visezi o molie indica pericolul pe care il vei simti mult prea tarziu. Este important sa acorzi atentie micilor detalii. Molia mai poate simboliza slabiciunile tale!!!

sus

videcormeum

Guest

scris pe 11 apr 2005 17:28 de videcormeum

"L'homme n'est qu'un supplément négligeable dans cet Eden dont il aspire à sortir."

Sa fie totusi insecta aceea... molia, acel fluture mic de noapte, ale carui larve rod lucrurile de origine vegetala sau animala?

Dar naftalina l-a tradat

Nice touch! But...

What did Lecter say about..."First principles"?

First principle, Clarice! "Simplicity"!

The significance of the moth is transformation. Caterpillar into chrysalis or pupa and from thence into beauty. Our "Billy" wants to change too.

Our user wants to evolve...

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 11 apr 2005 17:35 de SORIN28

Esti convinsa ca ai numarat bine? Flerul imi spune ca 4 ala tinde catre 2!

1 - Sunt convins si "convinsa"
2 - Nicodata nu ma incurc la numaratoare.Macar atat am invatat si eu la scoala

Radio Greu de difuzat

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 11 apr 2005 17:37 de SORIN28

Poate te-ai gandit la o carte (tot discutam despre violenta in familie):

"Artele martiale moderne - MOLIA lunii si alte povestiri" - (Editura Celelalte Cuvinte)

Sau poate.... ai visat o molie??? Ai grija, sa visezi o molie indica pericolul pe care il vei simti mult prea tarziu. Este important sa acorzi atentie micilor detalii. Molia mai poate simboliza slabiciunile tale!!!

Chiar dac simt pericolul prea tarziu intotdeauna am timp de reactie

Radio Greu de difuzat

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 11 apr 2005 17:44 de SORIN28

Dar naftalina l-a tradat

Ma refer la faptul ca are o gandire nashpa pentru unu care se vrea moderator si care ar trebui sa aibe grija ce,cum si cat vorbeste.Si nu ma insel amarnic.Vreau o demonstratie si eu imi cer scuze daca am gresit.Dar cred ca am sa-mi tin scuzele pentru Alida,macar ea stie ce vorbeste.Si de ce ii tii partea ?!Doar pentru ca este ca si tine moderator ?!

Radio Greu de difuzat

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 apr 2005 16:57 de ExoticDream

In afara de greseli,cred ca esti prea "trecut" ca sa mai poti da vreun sfat celor care au o problema.P.S. - ESTI MANCAT DE MOLII

Daca stam stramb si judecam drept (dupa datele din profil), ajungem la concluzia ca tu esti cu vreo 3 anisori mai "trecut" decat el, inseamna ca nu mai poti da sfaturi?

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 12 apr 2005 17:00 de SORIN28

Daca stam stramb si judecam drept (dupa datele din profil), ajungem la concluzia ca tu esti cu vreo 3 anisori mai "trecut" decat el, inseamna ca nu mai poti da sfaturi?
Da ,aici ai dreptate . IMI CER SCUZE,cred ca am sa ma retrag

Radio Greu de difuzat

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 apr 2005 17:16 de ExoticDream

Ma refer la faptul ca are o gandire nashpa pentru unu care se vrea moderator si care ar trebui sa aibe grija ce,cum si cat vorbeste.Si nu ma insel amarnic.Vreau o demonstratie si eu imi cer scuze daca am gresit.Dar cred ca am sa-mi tin scuzele pentru Alida,macar ea stie ce vorbeste.Si de ce ii tii partea ?!Doar pentru ca este ca si tine moderator ?!

A fi moderator nu inseamna a avea pareri STAS, fiecare este liber sa scrie ceea ce gandeste cu conditia sa nu jigneasca alti useri. Omul si-a expus parerea proprie si personala, nu trebuie sa fii de acord cu ea sau sa o cataloghezi ca fiind naspa. Nu-i iau apararea "pentru ca este moderator", ci pentru ca este in discutie un principiu: acela al exprimarii libere, dar civilizate. Fiecare isi spune parerea, apoi ne putem duela in idei, asta este un lucru constructiv. Am spus (si imi mentin opinia) ca te inseli amarnic in privinta lui pentru ca, intamplator, stiu ca gandirea ceausista de care vorbesti este la fel de departe de adevar in acest caz cum ar fi.....(alege tu doua elemente diametral opuse)! Te grabesti sa judeci o persoana pe baza a 4-5 randuri aruncate pe un forum...., stii oare ca uneori nu-ti ajunge o viata intreaga sa cunosti pe cineva? Fii mai ponderat in atacuri....., de data asta te-ai inselat.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 apr 2005 17:19 de ExoticDream

Da ,aici ai dreptate . IMI CER SCUZE,cred ca am sa ma retrag

Nu este nevoie sa te retragi, ti-am semnalat doar faptul ca, probabil neintentiont, ai jignit, dar cum ti-ai cerut scuze putem trece peste incident, OK?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 apr 2005 17:24 de ExoticDream

Ma refer la faptul ca are o gandire nashpa pentru unu care se vrea moderator si care ar trebui sa aibe grija ce,cum si cat vorbeste.Si nu ma insel amarnic.Vreau o demonstratie si eu imi cer scuze daca am gresit.

Pe post de demonstratie iti recomand oricare dintre cele peste 1000 de mesaje pe care le poti gasi in arhiva, citeste cateva si-ai sa intelegi..... Aparentele inseala! Mai discutam dupa!

sus

haniball13

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

scris pe 13 apr 2005 06:05 de haniball13

fratilor unde a-ti ajuns cu discutia?
aicea cred ca evb de orgoliu fiecaruia de va provocati la jigniri verbale si chiar o faceti asta e mai tragic.dar va intreb eu de ce?merita are cineva ceva de castigat?ce?
haideti sa va spun cum cred eu ca ar trebui sa arate femeia cu care as vrea sa adorm in fiecare seara sa fie bruneta buze moi umede si groase ochii mari si negri tenul masliniu tunsa de marime medie fundulet si tite rotunde si bombste putina burtica si frate sa fie elastica.
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 13 apr 2005 15:17 de MachoMan

fratilor unde a-ti ajuns cu discutia?
aicea cred ca evb de orgoliu fiecaruia de va provocati la jigniri verbale si chiar o faceti asta e mai tragic.dar va intreb eu de ce?merita are cineva ceva de castigat?ce?
haideti sa va spun cum cred eu ca ar trebui sa arate femeia cu care as vrea sa adorm in fiecare seara sa fie bruneta buze moi umede si groase ochii mari si negri tenul masliniu tunsa de marime medie fundulet si tite rotunde si bombste putina burtica si frate sa fie elastica.

Eh,se mai ciondanesc ei pe aici,dar pe urma se pupa si se impaca(sau nu?)!

Hei,burtica aia la ce iti trebuie,de ce nu-i mai bun un abdomen plat,esti adeptul femeilor cu forme rubensiene?Elastica de ce o vrei,cat te gandesti sa tragi de ea,saraca?!?
sus

adela

Guest

scris pe 14 dec 2006 14:22 de adela

Acum depinde de la cine sa iau bataie : de la fata mea sau de la NEKUNOSKUTA

adela

baieti cum va place la o fata epilata , normala , partial cu forme sau total
astept raspunsuri
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 14 dec 2006 20:14 de SORIN28

baieti cum va place la o fata epilata , normala , partial cu forme sau total
astept raspunsuri

Ca are model sau nu prea putin conteaza, important este sa fie epilata(parerea mea)

Radio Greu de difuzat

sus
Pagina 5 din 6
«   1   2   3   4   5   6   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online