cum naiba sa rezist?

Pagina 1 din 2
1   2   »

demonul

Guest

cum naiba sa rezist?

scris pe 15 feb 2005 21:02 de demonul

Acum 8 luni de zile m-am combinat cu prietena unui amic de al meu,o fata pe care o cunosc de 10 ani de zile,fusesem colegi la liceu.Ea suferise mult din cauza lui,era un tip extrem de avar si de gelos,numai ca nu-si gasea puterea de a-i spune ca s-a terminat.Intr-un exces de furie a batut-o de a umplut-o de vanatai.Atunci am facut greseala de ai fi aproape,de a o sustine,m-am certat si eu cu el....dar asa a avut puterea de a-i spune ca se despart.Imi spunea ca il uraste din toata fiinta ei si ca nu vrea sa-l mai vada in fata ochilor.Numai ca el a schimbat placa...a inceput sa o faca pe baiatul cuminte,ca isi da seama de ce a gresit,ca o iubeste,etc...nu i-a mers cu ea.Atunci a recurs la un gest pe care il consider inuman...a profitat de faptul ca mama ei care e cam nebuna(altfel cum va explicati ca o mama care stie ca fata ei a fost batuta de cineva ar accepta nunta lor)era fana lui...si s-a dus la ea acasa si a cerut-o de nevasta.Ea l-a refuzat categoric...dar el a tot continuat jocul asta cu mama ei...a facut-o pe aceasta sa-i faca scandal zilnic acasa sa se marite cu el,ca e o c**** ca si-a gasit pe altcineva,etc..Ea e constienta ca el nu se va schimba niciodata...stie ce o asteapta..dat totusi a preferat sa ma paraseasca pe mine(si stiu sigur ca ma iubeste)pentru a avea liniste acasa...a acceptat sa se marite cu el.Intr-o criza cand am aflat ce s-a intimplat am decis sa-i spun lui despre noi...despre tot ce a fost si cat de frumos,ba kiar mai mult i-am aratat si ceva filmat cu noi....reactia lui:nu imi pasa.Sunt constient ca nu va trece niciodata peste asta si face totul acum pentru ca e absolut obsedat de ea...si stiu sigur ca ea nu-l va iubi niciodata...si totusi peste vreo 3 luni au nunta...spuneti-mi va rog,este prea tarziu pentru a mai face ceva?ce as putea sa mai fac in situatia asta?
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: cum naiba sa rezist?

scris pe 16 feb 2005 00:01 de Necunoscut

Frate, naspa situatie, sincer.

Parerea mea este ca prietenul tau joaca foarte bine teatru... totusi incearca sa-i deschizi ochii mamei fetei, ca nu este ceva normal sa decida ea pentru fiica ei cu cin e sa se casatoareasca.. in fond si la urma urmei e o decizie care o va afecta toata viata, si ii va afecta si fericirea (daca nu il mai iubeste)...

Mai ai 3 luni.. e rau de tot.. incercati si tu si fata sa o convingeti pe mama.. altceva.. nu stiu ce sa zic :|

(parerea mea...hâc)
sus

Suparatu

Guest

Re: Re: cum naiba sa rezist?

scris pe 16 feb 2005 00:49 de Suparatu

Daca masa este nebuna , sa stii ca se cam ia .......
Oricum gandeste-te si tu daca merita sa ramai cu ea !!!
Fata l-a inselat pe bataus cu tine , este ceva.... dar oare merita ???
Din moment ce asculta de masa dati si tu seama ce poate cum poate fi ea(fara mama ei alaturi).
Masa i-a zis ca-i c**** .... poate stie ea ce zice !!!
sus

Suparatu

Guest

Re: Re: Re: cum naiba sa rezist?

scris pe 16 feb 2005 00:56 de Suparatu

Si de ce a batut-o ca ai fost tu cu ea , ca i-ai fost alaturi ...... ca pana la urma esti cam confuz !!!!!!!?????
S-a despartit de tine, i-ai fost alaturi nu-i tot una !!!!!!!
Halal prieten mai esti !!!!!!!
Daca pentru tine a batut-o sau pentru ca banuia si tu esti vinovat........
Daca ati fost impreuna inainte ca el sa o bata tu , trebuia sa ii fi spus ca santeit impreuna .

Cam las gagiule daca s-a intamplat asa cum am zis eu !!!

Oricum daca se casatoresc mai ai sanse la vechea ta prietena , nu ai de ce sa te temi .......Cat despre prietenia cu batausu laso balta

Scuze daca am inteles eu gresit dar ai fost cam confuz in mesaj !!!
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 16 feb 2005 09:15 de Vampyrela

Acum 8 luni de zile m-am combinat cu prietena unui amic de al meu,o fata pe care o cunosc de 10 ani de zile,fusesem colegi la liceu.Ea suferise mult din cauza lui,era un tip extrem de avar si de gelos,numai ca nu-si gasea puterea de a-i spune ca s-a terminat.Intr-un exces de furie a batut-o de a umplut-o de vanatai.Atunci am facut greseala de ai fi aproape,de a o sustine,m-am certat si eu cu el....dar asa a avut puterea de a-i spune ca se despart.Imi spunea ca il uraste din toata fiinta ei si ca nu vrea sa-l mai vada in fata ochilor.Numai ca el a schimbat placa...a inceput sa o faca pe baiatul cuminte,ca isi da seama de ce a gresit,ca o iubeste,etc...nu i-a mers cu ea.Atunci a recurs la un gest pe care il consider inuman...a profitat de faptul ca mama ei care e cam nebuna(altfel cum va explicati ca o mama care stie ca fata ei a fost batuta de cineva ar accepta nunta lor)era fana lui...si s-a dus la ea acasa si a cerut-o de nevasta.Ea l-a refuzat categoric...dar el a tot continuat jocul asta cu mama ei...a facut-o pe aceasta sa-i faca scandal zilnic acasa sa se marite cu el,ca e o c**** ca si-a gasit pe altcineva,etc..Ea e constienta ca el nu se va schimba niciodata...stie ce o asteapta..dat totusi a preferat sa ma paraseasca pe mine(si stiu sigur ca ma iubeste)pentru a avea liniste acasa...a acceptat sa se marite cu el.Intr-o criza cand am aflat ce s-a intimplat am decis sa-i spun lui despre noi...despre tot ce a fost si cat de frumos,ba kiar mai mult i-am aratat si ceva filmat cu noi....reactia lui:nu imi pasa.Sunt constient ca nu va trece niciodata peste asta si face totul acum pentru ca e absolut obsedat de ea...si stiu sigur ca ea nu-l va iubi niciodata...si totusi peste vreo 3 luni au nunta...spuneti-mi va rog,este prea tarziu pentru a mai face ceva?ce as putea sa mai fac in situatia asta?

Greu , foarte greu, dar daca tu stii ca ea simte ceva pt. tine si ca exista posibilitatea sa se intoarca la tine....nu mai sta pe ganduri.
Nu renunta asa usor la ea, lupta pentru marea ta iubire...nu se stie nicodata cand vei mai gasi o astfel de iubire, asa ca tine-te tare si nu te lasa batut.
Dar nu uita , trebuie sa fi sigur ca si ea vrea sa fie cu tine...

Multa bafta si asteptam vesti cat de curand!

Vampy
sus

Swann

Guest

Re: Re: cum naiba sa rezist?

scris pe 16 feb 2005 09:54 de Swann

Daca se casatoreste cu altul e clar ca nu te iubeste...Daca te-ar iubi cu adevarat, nimeni nu ar putea sa o convinga , nici chiar maica-sa....dar cati ani are?
sus

demonul

Guest

Re: Re: Re: cum naiba sa rezist?

scris pe 16 feb 2005 10:25 de demonul

Daca se casatoreste cu altul e clar ca nu te iubeste...Daca te-ar iubi cu adevarat, nimeni nu ar putea sa o convinga , nici chiar maica-sa....dar cati ani are?

Are 25 de ani
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: cum naiba sa rezist?

scris pe 16 feb 2005 11:05 de Vampyrela

Are 25 de ani

Scuza-ma ca-ti spun, dar e cam proasta daca la varsta asta asculta de ma-sa

Vampy
sus

demonul

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: cum naiba sa rezist?

scris pe 16 feb 2005 11:47 de demonul

Scuza-ma ca-ti spun, dar e cam proasta daca la varsta asta asculta de ma-sa

Sunt de aceeasi parere cu tine..nu am de ce sa ma supar,doar ca pur si simplu ca cazut intr-o stare de depresie extrem de tampita,incat crede ca degeaba mai continua lupta ca nu ajungea la nici un rezultat...stiu ca ii este greu...de 4 luni incoace lucreaza in acelasi loc cu mama ei...si asta efectiv o teroriza cu scandalul in fiecare zi,daca cobora pana jos dupa paine o interoga 1 ora ca unde a fost,etc...sincer,nu inteleg cum pot exista persoane atat de cretine,eu nu o pot numi nici macar om,si ea kipurile este mama.
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum naiba sa rezist?

scris pe 16 feb 2005 13:20 de FireSoul

Sunt de aceeasi parere cu tine..nu am de ce sa ma supar,doar ca pur si simplu ca cazut intr-o stare de depresie extrem de tampita,incat crede ca degeaba mai continua lupta ca nu ajungea la nici un rezultat...stiu ca ii este greu...de 4 luni incoace lucreaza in acelasi loc cu mama ei...si asta efectiv o teroriza cu scandalul in fiecare zi,daca cobora pana jos dupa paine o interoga 1 ora ca unde a fost,etc...sincer,nu inteleg cum pot exista persoane atat de cretine,eu nu o pot numi nici macar om,si ea kipurile este mama.

Ai putea sa o iei la tine, sa va mutati am2 undeva... Ai putea sa-i explici ca nu se poate sa mearga pe drumul ala...Sau ai putea sa mergi mai departe, lasand in urma adevarata(zici tu) iubire pt ca ai considerat ca nu ai suficienta putere sa lupti...Tu alegi
Daca vrei, poti face orice...

Save water! drink beer!!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: cum naiba sa rezist?

scris pe 16 feb 2005 16:52 de ExoticDream

Are 25 de ani

Daca ar fi avut 16-17 ani, as mai fi inteles, dar fata e ditamai omul matur, are serviciu, de ce nu se poate dezlipi de mamitica??? Hmmm.....propune-i sa va mutati impreuna sa vezi ce spune.... Daca n-are nici un gand, inseamna ca iubirea de care vorbesti n-a trecut si pe la ea prin suflet....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: cum naiba sa rezist?

scris pe 17 feb 2005 09:06 de trinchi

Solutia numai una dupa parerea mea, daca a decis ca vrea sa se marite las-o, acum o sa realizeze ce inseamna sa nu gandesti la 25 de ani, plus daca te iunbea nu ar fi acceptat acest mariaj, las-o sa ia bataie daca dragostea nu ia placut!

PS: Iubirea invinge tot mai putin prostia!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum naiba sa rezist?

scris pe 17 feb 2005 10:31 de ExoticDream

PS: Iubirea invinge tot mai putin prostia!

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca. Si nu sunt sigur in legatura cu primul."

"Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre."

(Albert Einstein)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

demonul

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum naiba sa rezist?

scris pe 18 feb 2005 00:06 de demonul

Am decis ca e mai bine sa renunt...am stat si m-am gandit,dak m-ar fi iubit cu adevarat,nu ar fi facut asta,totusi n-am sa intelg niciodata de ce a trebuit sa ma minta cu cuvintele ei dulci,nuera mai simplu sa ramana cu el de la inceput,fara a-mi provoca mie atata suferinta?Oricum,ii blestem sa aiba atata fericire cata le voi da eu...si voua va multumesc pentru sfaturi

sus

demonul

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum naiba sa rezis

scris pe 18 feb 2005 00:13 de demonul

si mai mult de atat am sa am grija ca toti cunoscutii lui si ai ei sa vada filmul ala....cum ea nu a avut nu s-a gandit cat sufar din cauza ei,asa n-am sa ma gandesc nici eu,in fond o fi razbunarea arma prostului,dar e dulce a draqului
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum naiba sa r

scris pe 18 feb 2005 08:55 de trinchi

si mai mult de atat am sa am grija ca toti cunoscutii lui si ai ei sa vada filmul ala....cum ea nu a avut nu s-a gandit cat sufar din cauza ei,asa n-am sa ma gandesc nici eu,in fond o fi razbunarea arma prostului,dar e dulce a draqului

Nu cred ca procedezi bine aici, las-o inpace, iti zic sincer idiferenta doare cel mai tare! Daca ai facut filmul ala pastreazal pe vremea aceea ea insemna ceva pentru tine, nu te serge la fund cu amintirile frumoase pastreazale si uitale pe cele urate!

Bafta!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum naiba sa r

scris pe 18 feb 2005 11:59 de FireSoul

Iubirea e complicata...stii, de multe ori oameni fac lucruri care ranesc, care nu pot fi intelese...desi ei iubesc din tot sufletul.
Renunti prea usor.

Save water! drink beer!!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum naiba sa rezis

scris pe 18 feb 2005 12:44 de ExoticDream

Am decis ca e mai bine sa renunt...am stat si m-am gandit,dak m-ar fi iubit cu adevarat,nu ar fi facut asta,totusi n-am sa intelg niciodata de ce a trebuit sa ma minta cu cuvintele ei dulci,nuera mai simplu sa ramana cu el de la inceput,fara a-mi provoca mie atata suferinta?Oricum,ii blestem sa aiba atata fericire cata le voi da eu...si voua va multumesc pentru sfaturi

Nu cred ca te-a iubit cu adevarat. Oricat te-ar durea, nu face greseala sa te razbuni, NU MERITA!!! Vei suferi si mai mult, mai bine lasa-i sa-si traiasca pseudo-fericirea aia intre doua batai si o barfa, vor avea exact ceea ce merita, de fapt...se merita unul pe celalalt, tu esti prea bun ca sa te cobori la nivelul lor. Incearca sa uiti......e cumplit de greu, dar TREBUIE! Altfel te vei simti degradat sufleteste si nu ai de ce, tu ai iubit cu sufletul curat si ti s-a raspuns cu minciuna!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum naiba

scris pe 18 feb 2005 12:47 de ExoticDream

Iubirea e complicata...stii, de multe ori oameni fac lucruri care ranesc, care nu pot fi intelese...desi ei iubesc din tot sufletul.
Renunti prea usor.

Indiferent cat de complicata este iubirea (si este, dar depinde de noi sa o "dezcomplicam", de cele mai multe ori noi suntem cei care o complicam), oamenii care se iubesc din tot sufletul nu se vor putea niciodata rani unul pe celalalt intentionat. In cazul lor, nu cred ca este vorba de iubire din partea fetei...., altfel n-ar pleca urechea la "sfatul" binevoitor al mamei si la accesele de "bunatate" aparute peste noaptea ale unui individ care a batut-o!

sus

demonul

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum naiba

scris pe 18 feb 2005 14:58 de demonul

Renunti prea usor.

Posibil sa ai dreptate ca renunt prea usor.Dar ce as putea face?Cum ziceau altii,a ales drumul care l-a vrut ,sunt constient ca o sa regrete asta in timp,dar acum poate kiar crede ca o sa mearga casnicia lor.Mai ales ca toti cei care o inconjoara nu sunt decat niste pseudo-prieteni,care pe fata o apreciaza de nu mai pot,iar pe la spate...si cel mai curios lucru e ca si prietenii lui in loc sa-i deschida ochii ca face o greseala tac si prefer sa vorbeasca pe la spate.Si mai mult sora lui,care stie toata povestea si care ea la randul ei are un cretin de prieten care numai in certuri si scandaluri o tine,si care acu cateva zile o face in toate felurile,acum este prietena mama-mama...macar ea ca sora ar trbui sa-i deschida ochii lu` fratesau ca face poate greseala vietii lui.Dar cum zicea cineva...iubirea invinge tot mai rar prostia.
sus

demonul

Guest

:: Re: Re: Re: Re: cum naiba

scris pe 18 feb 2005 15:24 de demonul

si ca sa fiu sincer cu mine insumi,desi o iubesc inca,nu cred ca as putea sa o iert vreodata,mai ales ca "lupul isi schimba parul,dar naravul ba".Asa ca zic slava Domnului ca s-a intimplat acum si nu mai tarziu,cand poate situatia era alta.Si la urma urmelor,daca kiar ma iubeste,mai are timp sa se tazgandeasca cu nunta lu` peste...daca nu...happy life...adica cum spuneam mai sus..sa ai ba fericire cata le voi da eu;si oricum vorba aia cu "dupa fapta si rasplata"se adevereste mai devreme sau mai tarziu
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: :: Re: Re: Re: Re: cum naiba

scris pe 18 feb 2005 15:35 de ExoticDream

si ca sa fiu sincer cu mine insumi,desi o iubesc inca,nu cred ca as putea sa o iert vreodata,mai ales ca "lupul isi schimba parul,dar naravul ba".Asa ca zic slava Domnului ca s-a intimplat acum si nu mai tarziu,cand poate situatia era alta.Si la urma urmelor,daca kiar ma iubeste,mai are timp sa se tazgandeasca cu nunta lu` peste...daca nu...happy life...adica cum spuneam mai sus..sa ai ba fericire cata le voi da eu;si oricum vorba aia cu "dupa fapta si rasplata"se adevereste mai devreme sau mai tarziu

Ai dreptate, oamenii nu se schimba cu adevarat niciodata oricat de mult ne-am dori asta. E greu sa ierti ceea ce ti-a facut ea, nu exista nici o logica de care sa te agati ca sa intelegi de ce prefera un om de nimic cand ar fi putut avea dragostea! Daca te iubeste, nu se duce la primarie cu batausul, dar tare mi-e teama ca multor fete le place asocierea cu indivizi de calitate proasta, duritatea si vulgaritatea reprezinta pentru ele o dovada a virilitatii, nu se gandesc cum va fi viata langa un asemenea specimen! Regretele apar in general atunci cand totul e pierdut....si nu mai folosesc nimanui....Daca va iesi prost cu durul, va suferi si ea, vei suferi si tu, toata povestea va fi un fiasco. Poate ca in timp vei reusi sa o uiti si clipa regretelor ei tardive te va gasi cu sufletul impacat si, de ce nu, poate langa un suflet care sa te merite.

sus

Demonul

Junior member
17 mesaje

Re: Re: :: Re: Re: Re: Re: cum naiba

scris pe 18 feb 2005 17:43 de Demonul

Ai dreptate...poate unele nu se gandesc cum e viata langa un specimen din asta..poate unele gresesc alegerea..dar cand deja ai fost batuta si viata ta a fost un kin(fara a fi casatoriti)si persisti in greseala...asta de acum se cheama prostie in cel mai pur mod posibil.Si sincer cel mai tare ma doare ca am crezut in ea cum n-am crezut in nimeni..in fine...sunt cu sufletul impacat stiind ca nu am facut nimik deplasat niciodata in relatia asta..poate doar cand iam trimis lui filmul...dar asta e alta poveste
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: :: Re: Re: Re: Re: cum naiba

scris pe 18 feb 2005 17:59 de ExoticDream

Ai dreptate...poate unele nu se gandesc cum e viata langa un specimen din asta..poate unele gresesc alegerea..dar cand deja ai fost batuta si viata ta a fost un kin(fara a fi casatoriti)si persisti in greseala...asta de acum se cheama prostie in cel mai pur mod posibil.Si sincer cel mai tare ma doare ca am crezut in ea cum n-am crezut in nimeni..in fine...sunt cu sufletul impacat stiind ca nu am facut nimik deplasat niciodata in relatia asta..poate doar cand iam trimis lui filmul...dar asta e alta poveste

Intr-adevar....prostie se numeste....si din pacate este incurabila....Nu esti nici prima, si din pacate nici ultima persoana care isi pune sufletul in palmele unui semen, crezand ca acesta il merita, pentru ca apoi sa constate ca s-a inselat. Nu exista remediu daca ai ajuns atat de departe incat sa iubesti...., suferi si in timp uiti....Tu in fata ta esti OK, dar tot tu esti cel care sufera cel mai mult! Asta e culmea in astfel de situatii! Lasa ca pana la urma prostia aia le va crea dificultati mai tarziu....

Nu-ti face griji in legatura cu filmul....cateodata simti nevoia sa explodezi....atat prostie te scoate din sarite!!! Move on, forget them!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: :: Re: Re: Re: Re: cum naiba

scris pe 19 feb 2005 11:49 de Ionel

Ai dreptate, oamenii nu se schimba cu adevarat niciodata oricat de mult ne-am dori asta. E greu sa ierti ceea ce ti-a facut ea, nu exista nici o logica de care sa te agati ca sa intelegi de ce prefera un om de nimic cand ar fi putut avea dragostea! Daca te iubeste, nu se duce la primarie cu batausul, dar tare mi-e teama ca multor fete le place asocierea cu indivizi de calitate proasta, duritatea si vulgaritatea reprezinta pentru ele o dovada a virilitatii, nu se gandesc cum va fi viata langa un asemenea specimen! Regretele apar in general atunci cand totul e pierdut....si nu mai folosesc nimanui....Daca va iesi prost cu durul, va suferi si ea, vei suferi si tu, toata povestea va fi un fiasco. Poate ca in timp vei reusi sa o uiti si clipa regretelor ei tardive te va gasi cu sufletul impacat si, de ce nu, poate langa un suflet care sa te merite.

Mi-ai placut foarte mult aici. Vroiam sa-i dau si eu un sfat, dar nu cred ca mai e cazul.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

scris pe 19 feb 2005 11:58 de bebe

Omule, esti nebun de dragoste si nu vezi realitatea! Nu te merita, nu-ti merita iubirea. Chiar daca vei reusi sa o intorci la tine, vei avea reprosuri la fiecare obstacol ce-l veti intalni: cu ...(cel care vrea sa se casatoreasca ) nu s-ar fi intamplat asa - iti va spune. Daca ei nu vor avea o casnicie buna, e treaba lor, dar din experienta mea si am una destul de mare, nu vei fi fericit nici tu cu ea. Uito si cautati un suflet care sa-ti fie pereche, asa cum ti-a spus Exotic.

Sexul e ca un leac.
sus

tavius57

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum na

scris pe 19 feb 2005 17:52 de tavius57

salut pe toti,sunt tavius57,m-am inregistrat azi in forum si voi incercaa contribui pe ici pe colo cu "parerea mea"
De data asta problema nu este f complicata:
-nimeni in secolul 21 nu poate avea ascendent 100%asupra altei persoane-fata a acceptat casatoria si nu cred ca o preseza cineva.Poate asta este doar in capul baiatului care este singurul perdant(oare?)din toata traba.
-sunt adeptul dialogului-invit-o la o discutie cu cartile pe masa si fa-ti datoria de cavaler=deschide-i achii referitor la situatie si referitor la tine.
-lasa filmul acolo in secret,mai tirziu o sa regreti gestul...orice scandal murdareste toate partile deci si pe tine

tavius57
sus

Demonul

Junior member
17 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu

scris pe 19 feb 2005 18:44 de Demonul

Cred ca totusi nu ai citit prea atent pana acum...acea discutie despre care vorbesti tu a avut loc,ea cu lacrimi in ochi si sarutandu-ma imi spunea ca ma iubeste dar ca nu mai rezista la presiunile astea care se fac...posibil sa fi fost teatru,posibil sa nu fi fost,dar ce e sigur e ca alta discutie nu ar avea alt rezultat..tot asa s-ar intimpla.Cat despre film cum spuneam mai sus,deja l-am folosit,adik l-am aratat lui crezand ca totusi obsesia lui se va opri cand va vedea acele imagini
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 19 feb 2005 23:42 de ExoticDream

Cred ca totusi nu ai citit prea atent pana acum...acea discutie despre care vorbesti tu a avut loc,ea cu lacrimi in ochi si sarutandu-ma imi spunea ca ma iubeste dar ca nu mai rezista la presiunile astea care se fac...posibil sa fi fost teatru,posibil sa nu fi fost,dar ce e sigur e ca alta discutie nu ar avea alt rezultat..tot asa s-ar intimpla.Cat despre film cum spuneam mai sus,deja l-am folosit,adik l-am aratat lui crezand ca totusi obsesia lui se va opri cand va vedea acele imagini

Nu ai decat o singura optiune: asteapta pana la eventuala nunta fara sa faci presiuni asupra ei. Daca maretul eveniment se produce, sentimentele ei sunt clare, daca nu....inseamna ca poate ii vine mintea la cap si m ai exista o sansa pentru voi doi, desi....oscilatiile ei mi se par cam ciudate pentru o fata de 25 de ani indragostita!

sus

Demonul

Junior member
17 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 20 feb 2005 11:46 de Demonul

Deja m-am trezit vesel pe ziua de azi..tocmai am aflat niste amanunte picante.El toata ziua o bate la cap ca dc l-a inselat cu mine,a pus-o sa stearga toate mailurile care le avea,a pus-o sa-si schimbe nr de mobil...au zile bune impreuna.Si cum va spuneam,ii trimisesem filmul ala....nu a zis la nimeni de kestia asta,el incearca kipurile sa tina in el....abia astept clipa in care va rabufni
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online