Cate ture este satisfacator

Pagina 1 din 1
1

cristi8

Guest

Cate ture este satisfacator

scris pe 24 feb 2005 04:32 de cristi8

Buna,
as vrea sa stiu si eu parerea fetelor cate partide (o partida =10-20 min.) le poate satisface pe deplin "intr-o seara"

As vrea sa stiu caci personal nu pot mai mult de 3 ori pe noapte si ma ingrijoreaza...
O alta problema este ca pauza intre ture este cam mare(30 min).
Cate partide si cate minute pauza ar fi normal ?
Merci!
sus

CristianH

Senior member
67 mesaje

Re: Cate ture este satisfacator

scris pe 24 feb 2005 11:54 de CristianH

Buna,
as vrea sa stiu si eu parerea fetelor cate partide (o partida =10-20 min.) le poate satisface pe deplin "intr-o seara"

As vrea sa stiu caci personal nu pot mai mult de 3 ori pe noapte si ma ingrijoreaza...
Merci!

Mai... daca o sa-ti zic ca tre sa faci 5 pozitii a cite 10 serii cu 175 de repetari pe serie (echivalent a 32min si 45sec) si pauze de 13min si 2 sec, crezi ca o sa rezolvi ceva? Ca doar nu o sa stai cu cronometrul in mina, si o sa tragi linii pe marginea patului pt fiecare repetare.
Dupa cum te-ai exprimat tu ... parca ai programa un exercitiu de culturism :/

Treaba sta in felul urmator: 10-20 min e bine... ca durata, iar faptul ca poti de trei ori pe noapte, e si mai bine (tine cont ca multi barbati nu pot decit odata). Si... sa nu uiti de preludiu si de postludiu, ca daca le faci ca lumea, ai putea s-o faci vre-o 2 ore incontinuu (daca adun eu bine minutele zise de tine: 20+30+20+30+20), ceea ce e de f bine. Vreau sa zic ca poti sa faci dragoste 2 ore fara sa te opresti.
Sii... mai exizta si degetzelele, limbutza... etc, cu care sa umpli alea 30 de minute de "pauza".

Bineiteles, daca esti tipul barbat care zboara din floare in floare si face sex ca sport, atunci ... .

PS. Daca esti sau vrei sa devii vreun star XXX, atunci "performantele" tale s-ar putea sa nu fie de ajuns

Hmmmm....
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 24 feb 2005 11:56 de valentine

Buna,

Merci!

vino la mine ca te invat eu sa poti face fata 8-9 ore....

P.S sa nu vii singur ca nu sunt gay...ia si o fata doh
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 24 feb 2005 11:58 de Taqua

Buna,

Merci!

Ehei, decat 3 partide a cate 10-20 de minute, mai bine una de o ora, doua.
Mai pe scurt, calitatea inaintea cantitatii.
Parerea mea...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 24 feb 2005 16:47 de Nekunoskuta

Buna,

Merci!

Cat ar fi normal? Normalitatea e relativa asa cum totul e relativ. Ce descrii tu acolo pentru mine e destul de satisfacator. Pauza nu mi se pare mare atat timp cat stii sa o folosesti. Nu ar trebui sa-ti impui un plan, sa cronometrezi si sa faci grafice...sexul se traieste nu se proiecteaza.

Nimic...
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 24 feb 2005 17:05 de valy2jan

Buna,

Merci!

da-mi email-ul tau ca ti-am pregatit un program strict, pe minute si secunde, de la care nu trebuie sa te abati.
Acum serios. Cred ca fetele te-ar putea lamurii mai bine.
E un banc cu Itik si Strul, dar e cam lung. Esenta: discuta periodic de cate ori pot. Itik: la 20 de ani de 6 ori pe noapte, la 30, odata pe noapte, la 40, odata pe saptamana, la 50 odata pe luna, la 60 niciodata.
Strul facea odata pe saptamana si la 20 de ani si la 30 si la 40 si la 50 si la 60.

fara sex nu am exista
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 24 feb 2005 17:16 de trinchi

Buna,

Merci!

Nu sunt fata dar da-mi voie sa iti zic si eu parerea mea! Cred ca si o data pe nopte e bine, problema nu e de cantitate ci de cailtate! De un preludiu lung si placut de un postludiu adecvat e tot ce poate fi mai frumos, plus setimentele care dau guste relatiilor sexuale, sa nu uitam ca diferenta intre a face dragoste si a face sex sunt chear sentimentele si asta e cel mai frumos!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

taune

Guest

scris pe 24 feb 2005 17:21 de taune

Buna,

Merci!

Io Yon (NU FATA)
pai treaba e sa o faci ma (norocosule , daca ai cu cine) nu sa mai si contorizezi.
Daca e sa-i placa OK , daca nu , inseamna ca nu esti bun la pat si i-si gaseste altu.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Cate ture este satisfacator

scris pe 24 feb 2005 17:22 de Nekunoskuta

Nu sunt fata dar da-mi voie sa iti zic si eu parerea mea! Cred ca si o data pe nopte e bine, problema nu e de cantitate ci de cailtate! De un preludiu lung si placut de un postludiu adecvat e tot ce poate fi mai frumos, plus setimentele care dau guste relatiilor sexuale, sa nu uitam ca diferenta intre a face dragoste si a face sex sunt chear sentimentele si asta e cel mai frumos!

Nu esti fata...ai zis bine, dar gandesti frumos.

Nimic...
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Cate ture este satisfacator

scris pe 24 feb 2005 17:37 de trinchi

Nu esti fata...ai zis bine, dar gandesti frumos.

Multumesc, dar asta nu cred ca are ce sa caute aici, daca vitore pastreaza pentru tine!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

melany

Guest

Re: Re: Cate ture este satisfacator

scris pe 25 feb 2005 02:01 de melany

Mai... daca o sa-ti zic ca tre sa faci 5 pozitii a cite 10 serii cu 175 de repetari pe serie (echivalent a 32min si 45sec) si pauze de 13min si 2 sec, crezi ca o sa rezolvi ceva? Ca doar nu o sa stai cu cronometrul in mina, si o sa tragi linii pe marginea patului pt fiecare repetare.
Dupa cum te-ai exprimat tu ... parca ai programa un exercitiu de culturism :/

Treaba sta in felul urmator: 10-20 min e bine... ca durata, iar faptul ca poti de trei ori pe noapte, e si mai bine (tine cont ca multi barbati nu pot decit odata). Si... sa nu uiti de preludiu si de postludiu, ca daca le faci ca lumea, ai putea s-o faci vre-o 2 ore incontinuu (daca adun eu bine minutele zise de tine: 20+30+20+30+20), ceea ce e de f bine. Vreau sa zic ca poti sa faci dragoste 2 ore fara sa te opresti.
Sii... mai exizta si degetzelele, limbutza... etc, cu care sa umpli alea 30 de minute de "pauza".

Bineiteles, daca esti tipul barbat care zboara din floare in floare si face sex ca sport, atunci ... .

PS. Daca esti sau vrei sa devii vreun star XXX, atunci "performantele" tale s-ar putea sa nu fie de ajuns
bai cristianh esti tare ,sa morhai ca l-ai lamurit daca chiar faci asa fata care itzi este alaturi ar trebui sa profite de potentialul tau teoretic...vad ca stii tu ceva si practic tre sa fie hmm ....yammy a cate trei reprize pe seara,sau?dar stai tu putzin ca crea parerea unor fete cam cat le-ar trebui sa se simta satisfacute ....tu ce te bagi esti femeie???
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 25 feb 2005 08:12 de Infector

Buna,

Merci!

"Indiferent ca dai repede sau dai incet
E evident ca nu-i indiferent cand dai la sentiment"

Intelegi?

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online