Prima data pentru baieti

Pagina 1 din 2
1   2   »

alex

Guest

Prima data pentru baieti

scris pe 18 mai 2005 08:19 de alex

Ce simti prima data cand faci sex ? Din cate am auzit ustura rau TRUE ?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Prima data 4 Boys

scris pe 18 mai 2005 08:36 de valentine

Phaiii grea intrebare pui si tu ...pai in primul rand vezi ca s-ar putea sa ai prb cu erectia din cauza emotiilor (ti-o spun din proprie experienta )...daca o faci cu o virgina ai dat de draq...adica nici sa o penetrezi nu o sa poti...dar daca o faci cu o fata care stie cat de cat care cum e treaba cu sexul....va descurcati voi, numai fata sa vrea sa te ajute!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Prima data 4 Boys

scris pe 18 mai 2005 10:42 de ExoticDream

...daca o faci cu o virgina ai dat de draq...adica nici sa o penetrezi nu o sa poti...dar daca o faci cu o fata care stie cat de cat care cum e treaba cu sexul....va descurcati voi, numai fata sa vrea sa te ajute!

Phaaaaaai, e jale cu o virgina, sa vezi ce te ustura daca ti se intampla sa nimeresti unde trebuie si sa o penetrezi! Virgina aia de care trebuie sa te feresti ca de dracu' are acolo o chestie in plus, ceva elastic ce se numeste himen, daca nu te pricepi si nu stai bine cu psihicul (emotii, chestii), risti sa "te termini" inainte de a patrunde in lacasul placerilor! In mod evident trebuie sa te lasi initiat de o femeie experimentata, aia stie pe ce butoane sa apese, nu ca pustoaicele alea amarate care se pierd si nu-s capabile nici de un blow-job pe sfert cat cel pe care l-ai primi pe linia de centura!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Prima data 4 Boys

scris pe 18 mai 2005 10:45 de ExoticDream

Inca ceva: nu uita protectia!!! Experimentata cea focoasa a mai initiat zeci de baietasi inaintea ta, nu esti nici primul si cu siguranta nici ultimul, asa ca, printre altele, iti poate transmite si niscai boli lumesti (virgina nu prea ar avea de unde.....)

Cu o virgina chiar n-are sens sa o faci.... pe tine te ustura, pe ea o doare..... ce placere mai este si asta??? Aaaaaa, daca era vorba de un cuplu, ar fi fost altceva: mai ratau, mai incercau, exista intelegere...., dar cand urmaresti placerea pura, carnala, nu mai exista "altceva"!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Dr.Pork

Guest

Re: Re: Re: Re: Prima data 4 Boys

scris pe 18 mai 2005 10:57 de Dr.Pork

Ce sa zic mah putuca...depinde cu cine o faci? Eu cand am facut-o prima data fata desi neexperimentata era atat de larga si de excitata incat nici nu am simtit mai mult de ceva cald si umed in jurul penisului.
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Prima data 4 Boys

scris pe 18 mai 2005 15:30 de lupulnebun

Cel mai bine e sa dai detalii despre persoana cu care ai vrea sa incepi viata ta sexuala. In sensul ca e virgina, nu e, daca stii cumva daca are experienta cat de cat sau nu etc.. Pt ca asa nu pot sa te informez asa cum ai vrea tu.

madwolf is watching you!
sus

alex

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Prima data 4 Boys

scris pe 18 mai 2005 15:53 de alex

eu am 15 ea 14
sus

alex

Guest

Re:

scris pe 18 mai 2005 15:54 de alex

si e virgina la fel ca mine
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data 4 Boys

scris pe 18 mai 2005 16:07 de ExoticDream

eu am 15 ea 14

Este absolut de imperios de obligatoriu de necesar de presant de stringent de arzator de imperativ sa o faceti la varsta asta???

sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data 4 Boys

scris pe 18 mai 2005 16:13 de lupulnebun

Tu ti-ai pus vreodata problema daca ar fi si ea de acord? Eu zic sa mai asteptati ceva timp ca mai apoi sa nu regretati amandoi sau cel putin unul dintre voi... Tu vrei neaparat sa vezi cum e sau sa fi in pas cu "moda"? Iti spun eu, paradisul nu il gasesti si ca sa te dai mare ca ai reusit sa "o faci" de la varsta asta nu e o mandrie. Stiu persoane care au asteptat si 20 si ceva de ani si n-au murit. So.. mai gandeste-te...

madwolf is watching you!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data 4 Boys

scris pe 18 mai 2005 16:38 de ExoticDream

Tu vrei neaparat sa vezi cum e sau sa fi in pas cu "moda"? Iti spun eu, paradisul nu il gasesti si ca sa te dai mare ca ai reusit sa "o faci" de la varsta asta nu e o mandrie. Stiu persoane care au asteptat si 20 si ceva de ani si n-au murit....

La 15-16 ani, multi o fac in primul rand ca sa fie in pas cu "moda" si in al doilea rand ca sa vada cum este" toata povestea este tratata ca un joc care trebuie musai incercat fara intarziere. Nu poti pretinde unui pusti de 15 ani maturitatea adultului, dar ceva-ceva ar trebui sa existe printre hormonii tropaitori si indemnurile anturajului!

Cine n-a apucat sa o faca la 15-16 ani devine aproape obsedat de complexul virginitatii, iar la incheierea liceului procedeaza ca in filmele americane vechi in care, la balul de absolvire, se "rezolva" si problema rusinoasa asa, intre colegi!

Din fericire, am intalnit si pusti de 14-15 ani cu personalitate, care nu se lasa dusi de val, ca si adolescenti la 19-20 care nu ar face sex doar ca sa scape de o "povara"!

sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data 4 B

scris pe 18 mai 2005 16:58 de lupulnebun

Ok, momentan as dori o parere de la el, ce are de gand si cum ar crede ca trebuie procedat.. Asa ca.. Alex (parca) astept raspunsul tau.

madwolf is watching you!
sus

alex

Guest

Re:

scris pe 18 mai 2005 18:16 de alex

nu am si nici nu aveam de gand sa o fac la varsta asta am timp toata viatza doar am intrebat cum e sa stiu si eu
sus

de kakat

Guest

scris pe 18 mai 2005 18:20 de de kakat

da ustura
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data 4 Boys

scris pe 19 mai 2005 05:00 de valentine

eu am 15 ea 14

O exciti bine, pt ca vaginul sa fie lubrifiat bine, nu ii tragi teapa, adica sa nu stai cu ea doar sa scapi de "povara" numita virginitate si totul e ok!
sus

Puta

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data 4 Boys

scris pe 19 mai 2005 09:32 de Puta

ExoticDream ...cred ca esti maniaca sexual. Sunt de acord ca in liceu si nu numai sexul e subiectul de discutie no 1, dar chiar obsedat de virginitate nu era nimeni. Sau cel putin eu nu am intalnit.
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

scris pe 19 mai 2005 11:06 de lupulnebun

ExoticDream ...cred ca esti maniaca sexual. Sunt de acord ca in liceu si nu numai sexul e subiectul de discutie no 1, dar chiar obsedat de virginitate nu era nimeni. Sau cel putin eu nu am intalnit.

Nu neaparat "obsedat cred ca e cuvantul perfect insa o anumta "complexitate" sa ii spunem asa, din cauza virginitatii o au destui. Nu din cauza nevoii fizice, ci din cauza ideii. (ex: uite domnule pana si cel mai bun amic al meu a "facut-o" si eu am ramas in urma.) In lumea asta exista o permanenta intrecere intre persoane, fiecare vrea sa ajunga mai sus, chiar daca unii nu recunosc sau pur si simplu nu isi dau seama..

madwolf is watching you!
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 19 mai 2005 11:10 de MachoMan

Nu neaparat "obsedat cred ca e cuvantul perfect insa o anumta "complexitate" sa ii spunem asa, din cauza virginitatii o au destui.

Intre "complexitate" si "complex" este o cale cam lunga, chiar daca apelam la ghilimele....
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data

scris pe 19 mai 2005 11:15 de lupulnebun

Da, corect. Am sa incerc sa nu mai fac greseli. :/
Insa observ ca s-a cam deviat de la subiect.

madwolf is watching you!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 19 mai 2005 15:41 de ExoticDream

Ti se pare c-as fi maniaca, eu ma simt foarte bine in pielea mea, nu am complexe si sunt convinsa ca totul va fi OK cand va fi sa fie. In liceul meu, sexul nu era nici pe departe subiectul de discutie principal (dar se intampla sa stiu ca in alte locuri este altfel), nimeni nu era obsedat de virginitate nici acolo, nici in anturajul meu. Am exagerat un pic criticand sexul facut la 15 ani pentru ca nu cred ca e varsta la care cineva are suficienta maturitate pentru asa ceva (cauta in urma cu cateva pagini si ai sa gasesti alte topicuri in care si alti useri sunt la fel de maniaci ca si mine cand sfatuiesc pustii de 14-15 ani sa mai astepte).

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 20 mai 2005 02:29 de valentine

Nu neaparat "obsedat cred ca e cuvantul perfect insa o anumta "complexitate" sa ii spunem asa, din cauza virginitatii o au destui. Nu din cauza nevoii fizice, ci din cauza ideii. (ex: uite domnule pana si cel mai bun amic al meu a "facut-o" si eu am ramas in urma.) In lumea asta exista o permanenta intrecere intre persoane, fiecare vrea sa ajunga mai sus, chiar daca unii nu recunosc sau pur si simplu nu isi dau seama..

Mai pe romaneste astazi ne intrecem care devine mai mare panarama?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 20 mai 2005 10:07 de ExoticDream

In lumea asta exista o permanenta intrecere intre persoane, fiecare vrea sa ajunga mai sus, chiar daca unii nu recunosc sau pur si simplu nu isi dau seama..

"A ajunge mai sus" inseamna, de exemplu, a reusi la un examen, a castiga un loc la o specializare/bursa/contract, a fi promovat pe linie profesionala, a te imprieteni cu persoane pentru care si tu, si altii aveti o stima deosebita etc. Nu cred ca a-ti pierde virginitatea intra in lista actiunilor pentru "a ajunge mai sus", mi se pare o decizie personala care nu ar trebui sa aiba nimic in comun cu anturajul si nu ar trebui trambitata in toate cele patru zari. Pentru unii, probabil, din lipsa de alte lucruri demne de "lauda", lucrurile stau.... invers!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 20 mai 2005 10:10 de ExoticDream

Mai pe romaneste astazi ne intrecem care devine mai mare panarama?

Surprinzator, chiar ai prins-o!!!!!!!!!!!

sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

scris pe 20 mai 2005 11:34 de lupulnebun

La varsta aceasta persoana nu are o personalitate dezvoltata ca sa poata lua decizii in totalitate de unul singur, mai ales decizii de genul acesta incat sa nu fie influentat de anturajul in care se afla sau de "moda" zilei de azi. Persoanele de varsta lui inca isi doresc sa apartina unui grup de el ales, sa faca lucruri cu/ca grupul si pentru el a iesi din acel grup din care este mandru ca face parte ar fi o dezamagire.

madwolf is watching you!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima

scris pe 20 mai 2005 12:31 de ExoticDream

La varsta aceasta persoana nu are o personalitate dezvoltata ca sa poata lua decizii in totalitate de unul singur, mai ales decizii de genul acesta incat sa nu fie influentat de anturajul in care se afla sau de "moda" zilei de azi. Persoanele de varsta lui inca isi doresc sa apartina unui grup de el ales, sa faca lucruri cu/ca grupul si pentru el a iesi din acel grup din care este mandru ca face parte ar fi o dezamagire.

Spune-mi cu cine te insotesti.....

Este adevarat ca apartenenta la un grup este importanta la varsta aceea, dar depinde de tine ce grup iti alegi, in general cauti instinctiv persoane care iti seamana, persoane pe care le admiri (un pusti bine crescut si cu ceva cultura nu s-ar omori sa faca parte dintr-o gasca "de cartier", dupa cum un pusti "de cartier" nu ar avea ce cauta intre adolescenti care frecventeaza bibliotecile si salile de teatru). A-ti expune viata intima in fata grupului este un nonsens in cazul grupului elevat, in timp ce gasca de cartier trebuie sa stie cate "succese" ai avut!

sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr

scris pe 20 mai 2005 14:05 de lupulnebun

Intr-adevar insa varsa te 14-15 ani este una la care esti si te lasi foarte usor influentat. Este varsta la care toti vor sa incerce ceva nou, ceva ce li s-a spus/propus de catre grupul din care face parte fara sa se gandeasca daca e bine ce face sau nu, doar vrea sa apara bine in grupul sau, indiferent de lucrul care este cerut sa il faca.

madwolf is watching you!
sus

Alexandrel

Junior member
12 mesaje

scris pe 13 nov 2007 12:50 de Alexandrel

Bai is disperat, si prietena mea e virgina, si eu, ce fac? ce riscuri exista?

Alex
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 nov 2007 23:45 de ExoticDream

Riscuri s-o doara pe ea sau pe tine?!?

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 14 nov 2007 16:19 de Ionel

Dar tu, esti virgin?

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

Alexandrel

Junior member
12 mesaje

Re: Prima data pentru baieti

scris pe 29 nov 2007 16:59 de Alexandrel

Si eu vreau sa o fac cu o virgina (sunt virgin), acum nu stiu ce sa fac, m`am cam speriat, daca nu pot sa o dezvirginez? ma fac de ras! (amandoi avem 16 ani)

Alex
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online