cum sarut???

Pagina 1 din 1
1

necunoscut

Guest

cum sarut???

scris pe 16 mar 2005 14:42 de necunoscut

cum sarut??? detaliat... imi place de cneva care stie sa sarute si imi e rusine sa o intreb cum se face... help me plsss....
sus

Foxy

Newbie
9 mesaje

Re: cum sarut???

scris pe 16 mar 2005 20:17 de Foxy

cum sarut??? detaliat... imi place de cneva care stie sa sarute si imi e rusine sa o intreb cum se face... help me plsss....

Nu te supara ca-ti spun asta,dar mai sunt subiecte deschise in domeniul asta in arhiva.
Multa bafta in cautari!
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 18 mar 2005 10:33 de trinchi

Hmmmm... toata lumea are probrma asta in adolescenta?... Eu stiu ca la mine sa intamplat si atat... asa ca nu pot sa explic o fac si gata!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

adriano

Newbie
4 mesaje

scris pe 19 mar 2005 01:51 de adriano

ASCULTA BOBOCEL...io zic nu gandi fa-o si gata daca tu intrebi despre sarut pai inseamna k o sa vezi p... cand o sa o vad io p mama(is plekat din tara) sa mai cresti destul d stupida intrebare pa

acelasi Adriano
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: cum sarut???

scris pe 19 mar 2005 02:44 de valentine

ASCULTA BOBOCEL...io zic nu gandi fa-o si gata daca tu intrebi despre sarut pai inseamna k o sa vezi p... cand o sa o vad io p mama(is plekat din tara) sa mai cresti destul d stupida intrebare pa

Robotilor...parca voi nu ati fost odata in locul lui cand va gandeati la faza cu primul sarut...cum o sa fac, daca o sa imi iasa etc...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 19 mar 2005 03:04 de valentine

In primul rand ca sa fii un bun "sarutator" nu trebuie sa faci ca majoritatea baietilor/barbatilor din ziua de azi; adica sa iei sarutul ca prima treapta spre ultimul etaj - sexul-. Majoritatea baietilor/barbatilor din ziua de azi cand saruta nu se concetreaza asupra sarutului (au uitat de semnificatia lui) ci le sta gandul doar la ce gandeste partenera: "e deajuns ca sa ii pun mana pe san", "e destul de excitata sa trecem mai departe" etc. Acestia nu sunt niste buni "sarutatori".
Pt a fi un bun "sarutator" trebuie sa traiesti sarutul in primul rand, nu sa il folosesti ca "bati la usa de sus ca sa ti se deschida usa de jos". Trebuie sa saruti ca si cum ai stii ca doar lucrul asta o sa il faci cu partenera, nu exista maini pe sani, nu exista main pe fund s.a.m.d.
Cat despre procesul sarutului...sa-ti iti explic cum gandesc eu: nu te grabi, saruta usor, senzual si incet unindu-ti buzele cu partenera. Daca vrei sa incepi si cu limba, amana putin pana sunteti un picutz incalziti. In acest timp rezista tentatiei de a iti impinge fata puternic inspre ea, deoarece o sa o "lovesti" cu dintii si ea nu se va alege decat cu niste buze strofocate de dintii tai si eventual nu va putea respira pe nas din cauza ca o sufoci tu.
Sa zicem ca v-at incalzit nitel...treci la partea cu limba, dar nu te repezi sa ii bagi o limba in gura, intrucat femeile nu agreeaza a se saruta cu un sarpe care a intrat in gura ei. Cand vrei sa incepi partea cu limba usor, nu intra cu limba la ea in gura ca un cui in blana si incepe sa faci cerculete ca si cum i-ai cauta mancarea de printre dinti. Asta e treaba ei, adica cand dai de inteles ca vrei sa treceti la partea cu limba ea trebuie sa deschida putin gura ca sa ai unde intra. Orice sarut cu limba trebuie sa fie un joc "ia-si-da" ambii parteneri interactionand cu limba celuilalt. Mai fa cate o pauza pt a permite partenerului, si tu de asemenea, sa inghititi salia (nu cred ca vreti sa va umpleti de saliva reciproc).
O idee buna este sa iti mangai pe par partenerul in timp ce va sarutati...oricum lasate dus de imaginatie si de sentiment si vrei fi o persoana care saruta grozav.
sus

guest

Guest

scris pe 19 mar 2005 08:00 de guest

Privesti buzele tipei ca si cum tocmai ai vrea sa i le adaugi in portret in timp ce mesteci guma pe partea dreapta, cu un aer meditativ...
Ea o sa inteleaga ca vrei s-o saruti si o sa te prinzi din reactia ei daca vrea sau nu.
Daca ea zambeste complice iti apropii buzele continuand sa mesteci guma (esti dur, nu te arunci inca la profunzimi nici macar sufletesti...)
Astepti reactia ei.
Nu te grabesti sa treci la urmatorul pas, dar daca ai ajuns la etapa asta deja poti sa te inspiri din gesturile si intentiile ei. Datoria ta de barbat e sa ai initiativa
Cam asta e cu primul sarut.
Bafta!
PS: Nu uita sa inclini capul!!! Altfel se lasa cu ciocnire (plastica/elastica) de nas. Chiar si cu chirurgie plastica, daca ciocnirea nu e elastica...
sus

hehehe

Guest

scris pe 19 mar 2005 08:09 de hehehe

In primul rand ca sa fii un bun "sarutator" nu trebuie sa faci ca majoritatea baietilor/barbatilor din ziua de azi; adica sa iei sarutul ca prima treapta spre ultimul etaj - sexul-. Majoritatea baietilor/barbatilor din ziua de azi cand saruta nu se concetreaza asupra sarutului (au uitat de semnificatia lui) ci le sta gandul doar la ce gandeste partenera: "e deajuns ca sa ii pun mana pe san", "e destul de excitata sa trecem mai departe" etc. Acestia nu sunt niste buni "sarutatori".
Pt a fi un bun "sarutator" trebuie sa traiesti sarutul in primul rand, nu sa il folosesti ca "bati la usa de sus ca sa ti se deschida usa de jos". Trebuie sa saruti ca si cum ai stii ca doar lucrul asta o sa il faci cu partenera, nu exista maini pe sani, nu exista main pe fund s.a.m.d.
Cat despre procesul sarutului...sa-ti iti explic cum gandesc eu: nu te grabi, saruta usor, senzual si incet unindu-ti buzele cu partenera. Daca vrei sa incepi si cu limba, amana putin pana sunteti un picutz incalziti. In acest timp rezista tentatiei de a iti impinge fata puternic inspre ea, deoarece o sa o "lovesti" cu dintii si ea nu se va alege decat cu niste buze strofocate de dintii tai si eventual nu va putea respira pe nas din cauza ca o sufoci tu.
Sa zicem ca v-at incalzit nitel...treci la partea cu limba, dar nu te repezi sa ii bagi o limba in gura, intrucat femeile nu agreeaza a se saruta cu un sarpe care a intrat in gura ei. Cand vrei sa incepi partea cu limba usor, nu intra cu limba la ea in gura ca un cui in blana si incepe sa faci cerculete ca si cum i-ai cauta mancarea de printre dinti. Asta e treaba ei, adica cand dai de inteles ca vrei sa treceti la partea cu limba ea trebuie sa deschida putin gura ca sa ai unde intra. Orice sarut cu limba trebuie sa fie un joc "ia-si-da" ambii parteneri interactionand cu limba celuilalt. Mai fa cate o pauza pt a permite partenerului, si tu de asemenea, sa inghititi salia (nu cred ca vreti sa va umpleti de saliva reciproc).
O idee buna este sa iti mangai pe par partenerul in timp ce va sarutati...oricum lasate dus de imaginatie si de sentiment si vrei fi o persoana care saruta grozav.

valentine, semeni cu ExoticDream
Nu, nu e un compliment, e o intrebare retorica
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: cum sarut???

scris pe 20 mar 2005 19:55 de valentine

Nu stiu daca seman sau nu...eu doar mi-am expus opinia asupra intrebarii baietului...
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 20 mar 2005 20:10 de Vampyrela

Sa stii ca ai dreptate

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: cum sarut???

scris pe 20 mar 2005 20:12 de Vampyrela

Nu stiu daca seman sau nu...eu doar mi-am expus opinia asupra intrebarii baietului...

Ce a vrut el sa spuna cu asta? Sa-ti explic.....esti de nerecunoscut, ce-ai patit?
Aaaa, cred ca stiu......vrei sa faci impresie buna ca sa obtii ceva de la cineva
Sac, te-am dat de gol

bafta in cuceriri "impresarule"

Vampy
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 20 mar 2005 22:07 de Necunoscut

Roag`o pe mamica ta sa te invete !
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 20 mar 2005 22:22 de Infector

Privesti buzele tipei ca si cum tocmai ai vrea sa i le adaugi in portret in timp ce mesteci guma pe partea dreapta, cu un aer meditativ...
Ea o sa inteleaga ca vrei s-o saruti si o sa te prinzi din reactia ei daca vrea sau nu.
Daca ea zambeste complice iti apropii buzele continuand sa mesteci guma (esti dur, nu te arunci inca la profunzimi nici macar sufletesti...)
Astepti reactia ei.
Nu te grabesti sa treci la urmatorul pas, dar daca ai ajuns la etapa asta deja poti sa te inspiri din gesturile si intentiile ei. Datoria ta de barbat e sa ai initiativa
Cam asta e cu primul sarut.
Bafta!
PS: Nu uita sa inclini capul!!! Altfel se lasa cu ciocnire (plastica/elastica) de nas. Chiar si cu chirurgie plastica, daca ciocnirea nu e elastica...

si daca are mustata si i se lipeste ciunga-n par?

let's see how u handle this one smart'ass

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

Guest

Guest

scris pe 21 mar 2005 00:46 de Guest

si daca are mustata si i se lipeste ciunga-n par?

let's see how u handle this one smart'ass

Vorbesti din experienta?
sus

Chaos Theory

Guest

Re: Re: Re: Re: cum sarut???

scris pe 21 mar 2005 01:08 de Chaos Theory

Vorbesti din experienta?

infector ce parere ai de guest-ul asta?io creeddd.... ca nu te cunoaste!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: cum sarut???

scris pe 21 mar 2005 02:28 de valentine

Ce a vrut el sa spuna cu asta? Sa-ti explic.....esti de nerecunoscut, ce-ai patit?
Aaaa, cred ca stiu......vrei sa faci impresie buna ca sa obtii ceva de la cineva
Sac, te-am dat de gol

bafta in cuceriri "impresarule"

Nu sunt prost dar nici desptept si nu e vina mea ca mam nascut cu talent. Cu ce sunt eu vinovat ca sunt iubit si apreciat?

sus

Dorin1

Junior member
11 mesaje

scris pe 1 apr 2005 04:05 de Dorin1

tu ba [Cenzurat de ExoticDream] ala e un instinct si tu sa-u ba treb sa te controlezi

www.Dorin1.Biz MuOnline
sus

miseropia

Guest

scris pe 1 apr 2005 12:21 de miseropia

Detaliat....Cand te-ai sters prima data la nas cu maneca de la pulover, te-a invatat cineva?Cand erai mic si faceai pe tine, te invata cineva?Nu prea cred, sunt lucruri pe care le faci in subinconstient.Cum putem sa iti explicam "detaliat' cum sa saruti?Sarutul spontan, inventiv, sau cum vrei tu sa-l numesti in acele momente.Faci ceea ce simti.Adauga putina dorinta si inventivitate si portia e gata. In rest toate cele bune
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 1 apr 2005 18:54 de DarkAngel

nu te gandi atata la cum si cand... o sa iti dai seama cand vine momentul ideea este sa nu te grabesti sa nu te stresezi si sa nu te gandesti la altceva in timpu sarutului traieste sarutul... si restu e valabil ce a zis valentine.. Bafta!
sus

je

Guest

scris pe 8 apr 2005 03:56 de je

Cam in aceasi situati mam aflat si inurma cu cateva luni. Si nu stiam de siteul asta. Asadar ca am cautat pe net sa stiu teorie, ca nici prietena mea nu mai sarutase si a trebuit sa ma documentez eu.
dupa ce stii ca sarutul frantusesc e c cu joc de limbi mai afli ca mai sunt vreo 5,6 feluri. Pai la inceput sunt pupicurile, pana se mai acomodeaza relatia, se stie ce se vrea ce se cauta. Eu povestesc cazul meu. Nu ma dau mare expert acum, dar poate o sa te ajute cu ceva. Dupa pupicuri la un momendat cand crezi tu intredeschizi gura si ii atingi buzele usor dar usor cu limba (limba ta, nu cea de la pantof)daca deschide gura, e bine. itzi Introduci usor limba ta in gura ei, usor fara graba, (daca ai ochii inchisi o sa te simtii de parca lumea toata si timpul si universul sa oprit)pana ii intalnesti limba. Cand ii intalnesti limba o masezi usor cu limba ta, dar usor si fara graba, ca trebuie sa fie senzual, daca mai poti sa ii mangai parul, sa o mangaii pe spate, dar usor nu freci ca rufele pe zolitor . Asta ar fi cam primul. Apoi cu timpul si cu oarece practica o sa incerci lucruri noi, o sa itzi vina idei, Sarutul o sa fie mai pasional. Poate fi si primul surut pasional, daca e mai apasat, sau pot fi amandoua deodata, depinde. Dar cam asta e tecnica. Incearca sa nu fie prea pasional din prima ca sar putea sa unfli baloane in loc sa saruti. Cand saruti e normal sa se "elibereze" o cantitate de saliva. Potrivitiva sa inghititi deodata, la inceput o sa fie destul de des pana cand faci ceva practica si o sa fie mai rar. Musai sa tii capul intr-o parte, ca sa puteti respira pe nas. Daca esti racit, ai cam puso, ca o sa fie cat itzi poti tine respiratia, Daca la inceput un sarut o sa aiba cateva minute, dupa ceva timp si o ora (1h) o sa poti fara intrerupere, eu nu am reusit mai mult din cauza cau venit parintii acasa. Mult succes. Sper ca nu am uitat ceva important. Sa nu itzi fie scarba ca o sa gusti si din saliva ei, daca iubesti.....
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online